45215
  • Hypo #43451
    régi IL2 időket idézi anno puma és dongó század multi csaták....hmm de rég is volt
  • Dragunow
    Sziasztok!

Itt egy kis War Thunderes új évi kötelékrepülés Ju-88 bombázóval
  • Clidey
    Jaja, tegnap este meghallgattam, nagyon tetszik! A trimmkerék hangja alapján ez lehetett az, igen. ;)
    Bár lesz még vele némi teendőm, ugyanis követtem a ridmijében foglaltakat, és üres könyvtárba másoltam a fájlokat miután onnan elmúvoltam az eredetieket, így most nincs se APU se BATTERY hangom sajna, és a légkondi is tök kussba van. Mondjuk ez utóbbi annyira nem zavar mert a eredeti iFly elég idegesítő volt már egy idő után. :)
    Meg a két fajta kapcsoló hangból az egyik cserés lesz szintén mert az nem igazán tetszik.
    De amúgy a többi tényleg jó! Dankesőn!
  • jaszy76
    Clidey szerint egyébként sem repülhetek már. :D
    Kipróbáltad az orosz hang csomagot? Az volt az?
  • Clidey
    Mondom, az szerintem nem textúra-függő dolog. FS-grafics endzsin bénaság.
  • Papirzacsi
    Ne kapcsold fel ködben éjszaka. :D Úgy akkor jobban látni. :)
  • jaszy76
    Feltettem vmi orosz spotlight csodát.
    Egész addig, amíg nincs köd, szvsz elég jó.
    Ködben ez is sz*r. Így marad.
    Nem repülök ködben. :)
  • Clidey
    Persze hogy kifagy. Az a bosszúm! :P
  • Papirzacsi
    Arról álmodhatsz, hogy én most nekiállok fst telepíteni. Egyelőre megteszi nekem az FSX-is A2A P51-gyel és ORBX scenerykkel. Csak ne fagyna ki óránként az a szar... régen ilyet nem csinált...
  • Clidey
    Nahát akkor a feladat adott!
    - FS telepít
    - iFly telepít
    - Ez a landinglájc feltelepít
    - FS indít
    - Térdig érő köd beállít
    - Nézi a eredményt és idelinkel róla egy sotot!!

:P
  • Papirzacsi
    Nem emlékszem, hogy nálam ilyen lett volna valaha is. Megnézném, de vagy másfél hete letúrtam a gépem, így semmi sincs most fent, és nem is igen emlékszem mennyi és milyen szemetet tetem fel a korábbi 4 éves rendszerre.
    Az is lehet, hogy azért nem volt ilyen, mert nálam valami bug miatt az ifly fényszórója a VC-ből a végtelenbe elrohanó fajta volt? :D
  • Clidey
    Szerintem ez FS garfics endzsin hiba. Nekem is van fenn speckó landing lights textúra de 0 látásnál akkor is ezt a nagy b*zi fehér háromszöget mutatja, és csak nagyon halványan, éppcsak észrevehetően van rajta a fénycsóva-textúra... :(((
  • jaszy76
    Egyetértünk! :-D
    Enyhe kifejezés, hogy trágya.
    Van vmi javaslat?
    Asszem már ez is vmi módosított, de tényleg kellene vmi frankó.
  • Clidey
    Meni danke schőn! Kitróbálom a.s.a.p! ;)
    A való életben ezért az eprócsért bizony mentél volna a szőnyeg szélére pedig... :))))
  • Clidey
    Korlátaim nekem is vannak; néha szoktam is nyomást érezni miatta a fejemben... :D
  • Papirzacsi
    Azt hiszem a fényszóróiddal valamit kezdeni kellene, mert nálam pl. a legnagyobb ködben sem volt ilyen trágya. :D
  • jaszy76
    Nem töltöttem papírt, de pelenkát cseréltem. :)
    Asszem ez van fent: 737 Soundset.
  • gfarkas
    Jó van na ! Mindenre én sem gondolhatok...nem én fújom a passzátszelet, nekem is vannak korlátaim - ilyen is meg olyan is....
  • Clidey
    Ugyeugye :D
  • Clidey
    És rep után nem kellett A4-est töltened?? :D
    Csak mert ilyenkor a robotnak kell leszállni, de legalábbis kitérőre menni! :)))
    Amúgy jó ez a hangzás, különösen a trimmé tecc, hol lőtted ha szabad kéredelni? :)
  • jaszy76
    Pici köd volt ma Sármelléken.
  • gfarkas
    Megpróbálom, előre is köszi. Hogy ez nekem nem jutott eszembe...
  • Clidey
    Így van, van neki egy külön textúra fájlja. Mármint a lajstromjeleknek. Ezt kell egyszerűen kicserélni egy olyanra, ami üres (pl. vedd kölcsön az én festéseim valamelyikéből ezt a fájlt). ;) És helyette a törzs és szárny textúrákra festeni a kivánt méretben a lajstromjelet. :)
    Küldöm priviben a cuccokat csak még fel kell töltenem valahova. :)
  • Clidey
    Meg erről...
  • Clidey
    Na erről beszélek jahh!
  • gfarkas
    Én erre gondoltam, német sorozat volt :

• L Viper #43425
    Én meg a háttérben lezajló táncnál 10:30-től :))))))
  • Hont
    1:35 nél ETA vasaló fogantyú van felszerelve az irányító pultra... Majdnem beszartam a röhögéstől...
  • L Viper #43423
    De szerintem a hozzám hasonló korosztálynak ez maga a vizuális katarzis és MAGYAR :)
  • L Viper #43422
    Az Alfa Holdbázist taknyos kölyökkoromban nagyon imádtam, mikor apámék megengedték, hogy megnézzem :) Hát nem ma volt.
  • Hont
    Valóban...Én néztem be, de nagyon...
  • L Viper #43420
    Volt egy őskori német sorozat is:

Ez volt az :) A főhős McLane parancsnok :D
  • Hont
    Na pont ezt mondom én is!
  • L Viper #43418
    Ezeket most lőttem gyorsan. Semmi PS, meg javítás nincs a képeken, csak egy kis szolid ENB Series:

• Hont
    Nem nem!
    Tévedtek!
    McLane az Alfaholdbázis-ban volt! (Space1999) :D
  • Hont
    Nem nem!
    Tévedtek!
    McLane az Alfaholdbázis-ban volt! (Space1999) :D
  • Hont
    Na én is így vagyok vele...
    Szép -szép az FSX, meg a P3D, de ha gondtalanul akarok repülni, akkor FS9!
    Nálam is pillanatok alatt használható! Van egy csomó még kipróbálatlan addon! Egy classzik 737 hiányzik, meg jó lenne egy részletesebb Európa és nekem tökéletes lenne!
  • gfarkas
    Semmi gond, nem hadititok ez, ettől még tudj aludni...

Csak valamiről beugrott az Őrjárat a kozmoszban címmel futott (fekete-fehérben ha jól emlékszem), McLane parancsnok és a Tamara Jagello hadnagy főszereplésével.(nem a szinészek, hanem a szerepük).Meg a Varangyok.
  • L Viper #43413
    Nekem még mindig nagyon bejön az FS9 :)
    Ami a legjobb, hogy gyorsan betölt mindent, a színvilága is klappol.
    FSX-et is toltam egy ideig. Optimalizálva el is futott egész tűrhetően, de annyi kipróbálatlan dolgom van még FS9-re... Meg mire az FSX-et is fel tudnám kiegekkel, meg minden egyébbel a mostani FS9-em szintjére tölteni, hát nem is tudom.
  • gfarkas
    Előre is köszi !
    A lajstromjel egy külön boxban van és hozzárendelve vagyon a szárnyakhoz is, saját maga nagyította fel a kisebb betűket a szárnyra. Nagyon kevés képet tudtam leszedni a netről, felső nézetem pl. nincs is. Nekiszaladtam a szokásos problémáknak, de gondoltam nekem itthon jó lesz.....
    Elég jól beállt az fs9-em, nem is fogok egyenlőre hozzányúlni. (ORBIX,REX,ENB, FSG2010 meg a nyavalya tudja hogy még mikből jött össze, mégegyszer nem tudnám megcsinálni.Majd összehozok egy pár perces videót és belinkelem ha tudom, csak kevés hely van a vinyón és nem fér rá, a külsőm meg a lányomnál van Győrben.