MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
Skacok néha kimegyek fotózni LHBP-re, gondoltam kimegyek holnap mivel már rég voltam.
A 31R-tõl balra van egy jó spot hely, amit egy behajtani tilostábla és egy felnyitott sorompó 'véd' . Régebben nem volt asszem sorompó sem és a spotterek simán bementek kocsival, ahogy én is.
Így, hogy van sorompó ami egyébként nyitva, picit parázok, hogy komolyabban nézik ezt és v.ki megbüntet, stb..
van valakinek tapasztalata? be lehet menni oda büntetlenül?
az lenne a szép ha bemennék majd kifele zárva lenne a sorompó😄 mert ott nem tudom kinek kéne szólni😊
polluxware
szép gépek pedig... IFR-re tökéletesek mert nagyon pontos kis mûszer csomagja van (reality XP gauges)

annó az air fájlban átírtam a trimm-nél azt hogy nagyobb úton mozogjon, de a te ötleted lehet hatásosabb lesz

polluxware
picit vicces hogy elvileg a koordináták pontos megadása után kéne az IRS-nek megkezdenie az inícializációt, és nem fordítva (a'lá Ariane 737)

Hypo
Elivel eloszor meg kene varnod amig beallitja az irs-t es csak utan becopyznod a gps pos-t
tehat:

Kapcsolo OFF ba ( reseteled tulajdonkeppen)
Aztan NAV ra
Amikor kesz az aligment a CDI kiirja hogy set irs vagy valami hasonlo
ezutan becopyzod a gps post a scratch pad-ba majd a jobb also helyre berakod, neha ketszer kell es kesz

zsoltfireman
Hol találom ezt a scenery-t?
Kecskemét AB scenery V4.0 'MAP'
<#fejvakaras>

Hali! Lenne még egy problémám a PMDG-s 747 el. Pontosabban az FMC részével. A tutorial szerint a rendszer 2x is kéri hogy adjam meg a GPS pozíciót. Ki is másoltam szépen a GPS POS sorból, majd beírtam 1x a SET IRS POS ba. Erre kérte újra a SET IRS POS felirattal. Rendben, mondtam úgy is ezt írja a leírás. Kimásoltam, ismét beírtam a helyére, majd mikor megnyomtam a sornak megfelelõ gombot eltûnt a koordináta. És onnantól mintha az a része lefagyott volna. Semmit nem lehet beírni. FMC többi része jó. Tehát tudok útvonalat megadni, menteni, stb. Elõször azthittem az a baj hogy nem vártam meg amíg az IRS behangolja magát. De a leírás szerint max annyi történhet, hogy megvárja amig behangolódik, és utána kel életre a PFD/ND. Aztán megpróbáltam úgy, hogy megvárom amigy behangolódik, de akkor az történik hogy az elsõ koordinata bevitel után ujra kezd visszaszámolni hogy: TIME to ALIGN 7+min . És sose jár le. Egyszerûen nem értem. Kérem ha valaki otthon van ebben segítsen. Mert már kicsit elszállt az agyam ettõl. <#szomoru1><#wilting>

Köszönöm!

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

Clidey
Sajnos egyetlen Dreamfleet cuccot sem ismerek, és nem is használtam még. Vagy ha használtam is, akkor az maximum egy iskolakör erejéig történhetett sok-sok évvel ezelõtt... 😊

Azt tudom esetleg javasolni, hogy a trimm érzékenységét és/vagy hatásosságát állítsd mégfinomabbra az aircraft.cfg-ben.
De ez csak egy tipp, a gaukhoz sajna én sem nagyon értek... 😞 Ha értenék, már rég volna 142-esünk...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
jo is az ne bansd a 2d je szerintem fain nagyon foleg ha pakolsz bele par realityxp-s cuccot de maga a gep kezelese szerintem nagyon jo. Nalam a cheyenne mellett a masik kedvencem

polluxware
egy kérdés! mivel te nagyon okosos vagyol, meg van tapasztalatod repgép kalapálásban

szóval!

Flight1 dreamfleet Bonanza a36, valmint Baron58 -nak van egy közös hibája (szinte az egyetlen zavaró), mégpedig hogy a trimm, valmint az autopilot magasságállítás inputjai néha megbolondulnak és nagyobbat ugranak mint kellene. magyarán tekerem a trimmet és néha túl nagyot ugrik ezáltal bólint a gép vagy fordítottja, avagy magasság állításnál nem mindig lehet 100 lábanként emelni vagy csökkenteni a kívánt magasságot hanem fogja magát és 1000-t ugrik, aztán ott kell tökölni vele hogy beálljon.

ezek javarészt ott fordulnak elõ amikor kicsit lelassul vagy ugrál az fps egy nagyobb reptér miatt.

honlap szerint az FSUIPC-ben van egy opció "control input correction" , ami relatíve segít de messze nem oldja meg minden esetben a gondot.

hol lehetne ezt javítani vagy finomítani? más fizetõs gépnél soha nem tapasztaltam ilyesmit, példul az archer3-nál sem ami a következõ gépük volt.

tipp?

polluxware
ez szép és jó.. de ti állandóan csak külsõ nézet (modell) alapján mondotok véleményt😊 belsõ??

2d panel vagy VC milyen?

annak idején bespájzoltam az aeroworx b200-ast, de mire a tanulási folyamatban eljutottam odáig hogy repüljek vele, addigra a shájen teljesen betöltötte a helyét😊

azért csak elõ veszem majd azért! állítólag jól kezelhetõ kis cucc

polluxware
pricök<#crazya>

Clidey
Szerintem kisebbnek kéne lennie, kb a mostani 85-90%-a.
A betütipusról konkrétat nem tudok mondani, mert én azt mindig egyedileg rajzolom meg vektorgrafikában. Amúgyis az a baj ezekkel a betütípusokkal hogy - ha igazán autentikus munkát akarsz végezni - az esetek döntõ többségében a kötõjel nem jó helyen van, tehát azt mindenképpen át kell helyezni. Sõt, esetünkben a Q betû kis szára se jó.

Szóval javaslatom a következõ:
Csináld meg a lajstromjelet; most néztem két nagyjából használhatót: Bell Gothic Std Black, vagy Flama Bold. Méretezd be, majd alakítsd képpontokká. Aztán a HA és a LQZ között csinálj pár pixellel nagyobb helyet, és a kötõjelet helyezd feljebb, és kissé nyújtsd meg. Lásd alábbi képek:

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Gegi86
Köszi a tanácsaidat. De a lajstromjel milyen típusú legyen és a betû méret nagyobb vagy kisebb legyen?
Aha...õk csinálták a Caravelle-t is azt hiszem. Egyszer próbáltam, de emlékeim szerint se wide panel se VC nem volt.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Clidey
Hajaj, de még mennyi!!! 😊))))

Clidey
Egy gondolattal sötétebb kék nem ártana szerintem...nézz képeket az airlinersen és végy színmintát. Az arányok egész jók, csak a lajstromjel mérete és betütipusa az amin még gyúrnék egy kicsit.

Hypo
Mar hogy ne lenne😊) Sot nem egy van ami siman veria fizetost ( lasd lejebb a connie)

Gegi86
Egy Flight1 ATR 72-500 Malév festéssel, de nem a végleges változat.

zsoltfireman
zsoltfireman
Nem is tudtam,hogy freeware gépek között is vannak jók <#wow1>

Hypo
Erdekes, otthon megnezem nekem sikerul e, repultem mar vele egy parat, de a vegen csak begurultam az allohelyre nem csinaltam shoutdownt. max egyszer de akkor mintha sikerult volna, persze ez nem jelenti hogy Te valamit nem jol csinalsz, inkabb valami bug lehet talan.

Tibetan
Igen, ugyanígy próbáltam leállítani a hajtómûveket... <#circling>
Az APU-t tudom, hogy kell leûllítani, de mivel nem ez volt a célom, csak már nem tudtam mit tegyek, gondoltam elzárom az üzemanyagot. Na erre állt le az APU - de hajtómû még ekkor sem! LOL

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
😊) Mar le is szedtem, hetvegere lesz legalabb musor

Papirzacsi
Sorozatfüggõknek jó hír,h. már levetítették az icepilots 8. részét is. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
Ugye APU leallitasra ott van fent kozepen a stop gomb es aztan off allasba kell rakni.
A leallitas menete:
1. Kapcsold le a HYDRAULIC PUMPAT.
2. thrust levers idle es kapcsold be a gust lock-t
3. aztan leallithatod az engine-t a ket tekero stop allasba

Neked erre nem csinal semmit??

Hypo
ugy nem annyira poenos te Dick😊))))))))))))))))

imádom azt a gépet, számomra az eggyik legjobb vc-vel rendelkezik 'nagyobb' vasak terén
Tibetan
Megreptettem az új ERJ 145-öt LSGG-LHBP útvonalon. Hát, még nagyon szokni kell, de nem rossz kis gép... A végén azért találtam egy hibát: a manual szerint a hajtómûveket az overheadpanelen található start/stop gombokkal kell. Nos, hiába állítottam stop állásba, nem álltak le. Aztán még az üzemanyagot is elzártam. Az APU leállt, de hajtómûvek csodák csodája, mentek tovább... 😊
Azért jó volt újra repülni...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Nah felavattam a Saitek Cyborg Evo-t egy EDLW - LHBP (EasyJet) úttal és meg kell, hogy mondjam százszor jobb, mint az elõzõ. 😊 Egyelõre nagyon megvagyok vele elégedve, köszönöm a tanácsokat. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Falconer
Kiegészítettelek.
Csernuz rulz btw <#vigyor1>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

adikakk
Jó estét.
Nagyon jó kis videó.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

[HUN]FaTaL
Köszi, nagyon jó. 😊

exTrem
Köszi, remek videó!

Gegi86
Egy kis FILM a repülés szerelmeseinek , szerintem nagyon jó lett.<#eljen>
polluxware
az junky te....<#hehe>

Hypo
???? mii hagyjal mar azzal a dzsanki fasszal😊

meg se szolaltam inkabb

polluxware
Csernus szerint te mostan amolyan "megmondós" irígységben szenvedel<#miaz>

Hypo
és akkor ez most miben mond ellent azzal amit en mondtam?😊))) én anyit mondtam nálam a default sceneryk vannak alul alapbol es utana jonnek a kulonbozo cuccok a reptereket meg a legtetejere a landclassok fölött helyezkednek el el. De azért köszi😊)

Falconer
Na akkor elárulok valamit az FS mesh kezelésérõl:

Meshnél az a másodlagos szempont, hogy mi van alul, meg mi van felül. Automatikusan azt tölti be, aminek nagyobb a felbontása.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Tibetan
Köszi mindenkinek!<#worship>

[HUN]FaTaL
Nem mertem leírni, mert úgy emlékeztem, hogy a Vistaban is benne volt a GDI mellett, de akkor jól gondoltam, hogy ez lett helyette. Köszi az infot. 😊

polluxware
[HUN]FaTaL
Azok tudtommal jelen vannak 32 biten is.

Szerintem, ami semmilyen 16bites cuccot nem használ, mind kompatibilis lévén egy 32bites layerben fut az egész FS.

A BluePrint Sceneryk az egyetlen cucc, ami nekem nem mûködött 64biten, de az fel sem települt (hogy mi az oka, hogy blueprinték nem engedik nem tudom). Meg korábban a DA fokkernek volt 2D panelben egy olyan tulajdonsága, hogy 2 fps-sel ment, de az csak win7 alatt (32biten is). Ennek oka a régi GDI kódok voltak, amiket a Microsoft kivett a rendszerbõl és valami újra cserélték (az új cucc nevét nem tudom). De ehhez azóta van egy beta patch, ami nem tökéletes (nem jó a Cold & Dark) de legalább mûködik.

Papirzacsi
Repültem vele párat 64bites win7-en és bár nem tudom miben jelentkezik az inkompatibilitás, de a gép használhatónak tûnik (pár programozási baromságot leszámítva, lásd korábbi hszeim :-D )

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
amennyire én tudom csak "hivatalosan" nem támogatják a 64-bit es környezetet egyébként mûkszenek sztem...

ez az egész 32-bit, 64bit mizéria az FS9,X belül csak akkor számít ha az adott addon gép valmilyen régi 16-bit es múszert gauges-t használ (példul régi 530,430 garmin gps)

Hypo
en 32 biten repulom sajna

Tibetan
Úgy láttam, használtok néhányan ERJ V2-es repcsiket. Repüli ezeket valaki 64 bites oprendszeren? Azért kérdem, mert a honlapok szerint egyelõre csak 32 bitessel kompatibilisek ezek a repcsik, de nekem egyelõre (pár kört mentem velük) jól mûködnek. Ma viszont lehet, hogy repülnék velük egy hosszabb utat...Szóval mi a tapasztalat?
Köszi!

[HUN]FaTaL
Igen, így értettem. 😊

g0a
kepzelt el ugy mint a photoshopot, layerek vannak egymas tetejen
amut felulre raksz az eltakarja az alatta levot