MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibetan
Mivel repülsz?
Nekem anno PSS777-el csinálta ezt. Az a gép egyszerûen hibás volt.

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Létezik az,hogy minden beállítás nélkül begajdul a robotpilóta? A gépem elérte a beállított magasságot,és elkezdett bólogatni. Nem tudta egyenesben tartani magát,és ekkor picit korrigáltam a joystick-kal,és amikor újra átadtam a robotpilótának az irányítást,akkor meg kajakra felhúzta a gépet átesésre. Pedig nem kellett volna emelkednie. Habár ezzel a problémával már szoktam találkozni.
Shortstop
Nem találtam meg sehol, de köszi az ötletet. kitöröltem a Dokumentumok/Flight Simulator Files mappából az összes útvonalat és így visszaállította magának az alapot.
Megy az FS. Nagyon szépen, köszönöm!

Clidey
Nos valóban. Tény hogy várhattak volna vele még a srácok pár hónapot és egy hibátlan(abb) cuccot piacra dobni. De gondolom volt/van egy üzleti tervük ami szorította õket és próbálták magukat ahhoz tartani. Vagy ki tudja. A lényeg hogy tényleg várhattak volna még vele.

Az átlag júzerektõl elzárt topikon sajnos olvasható volt pár refund-os téma, pláne az elején. Mára azért ez már lecsengett, átvette a helyét inkább a türelem, és a bugok körülményeinek vizsgálása/megosztása a fejlesztõkkel.
Már egy 51 pontos buglista összegyûlt, ez volt látható az alanti videón is, ami azonban nem volt hozzátéve - pedig igencsak megtévesztheti az embereket - hogy e tetemes listából mindössze 11(!!) pont az, ami bizonyított, és a fejlesztõk is észlelték! Tehát a maradék 40 bugnak mondott dolog vagy még bizonyításra vár (több embernél is kell jelentkezzen nem csak annál az egynél aki bevéste a buglistába, stb) vagy el van vetve és nem foglalkoznak vele (például nincs külön model az utaskabinos és cockpites ill. csak cockpites variánsnak). Hát persze - teszem hozzá -, hisz az utaskabin úgy van "programozva" az mdl-ben, hogy csak akkor látszódik, mikor kinyitjuk a cockpit és az utastér közötti ajtót, egyébként nem számol vele az FS...

Szóval majd meglátjuk...én nagyon reménykedem lesz belõle még egy jól repülhetõ jól funkcionáló cucc. Mert most még - habár ezek után sem bántam meg egy cseppet sem hogy beruháztam rá - nyugodt szívvel azért nem ajánlanám senkinek sem... 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Szerintem inkább az UT.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hali!

Az utobbi napokban két kiegészítõ került fel, az UT és a GEPRO. Sajnos azonban úgy tûnik, hogy ez így sok az én gépemnek, meg élvezhetetlenül lelassult. Én azt gyanítom, hogy a GEPRO az, ami ennyire igénybeveszi a gépet. Jól gondolom?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Ez OK, csakhogy én a gépen kívül akarok mászkálni

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

w77d
ááá ez mindennapos... olyan race szokott zajlani néha a leszállásért hogy öröm nézni XXXXD

Clidey
Csodálkozom hogy ha pár éve szimezel és csak most történt meg veled elõször ilyesmi. 😊 Ez egy rendszeresen elõforduló dolog pedig. 😊
Jön mögötted az AI-forgalom, jó gyorsan, mindkettõtöknek meg van a clearance persze, aztán simán átgyalogol rajtad s beelõz, majd hirtelen észbekapva - vagy a torony utasítására - nyom egy go around-ot. 😊 Tipikus. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Valószínûleg olyan default flightot állítottál be korábban, amiben a kitörölt repülõgépek valamelyike volt beállítva. Legalábbis erre tudok gondolni. Az fs9.cfg-ben keresd meg a default flight helyét tartalmazó elérési utat, majd töröld ki. Ekkor visszatér a gyári default flighthoz.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Shortstop
Gyerekek szeretnék egy kis segítséget kérni!

Az aircraft mappában próbáltam rendet tenni és a nem használt gépeket töröltem. POSKY 747 meg 737 is volt köztük. Indítanám a programot és kiírja, hogy:
Aircraft initialization failure
KLM Current livery Boeing 747-400
majd ezt bezárva jön a windows-os hibaüzenet hogy az FS leáll, és csatolja a hibaüzit.

Elõre is köszi!

Sziasztok!

Pár éve nyüstölöm a FS 2004-et,de még ilyennel nem találkoztam. Leszállás közben bevágott elém egy 777-es gép. Én majdnem hanyatt estem,úgy megijedtem. Csak nézem a monitort,és egyszer csk bevágódik elém,majd jobbra felhúz.
[HUN]FaTaL
Szia!

Mi nem megy?😊

Átváltasz VCbe Enter,Ctrl+Enter, Ctrl+Shift+Enter, Backspace, Ctrl+Backspace,Ctrl+Shift+Backspace, ezekre a billentyûkre van alapból beállítva a mozgás.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni a Walk & Follow beállításában, annak nagyon örülnék, mert egyszerûen képtelen vagyok a Walk részét megcsinálni

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Hypo
Elhiszem nem te vagy az egyedul, PMDG fórumán 3 helyen is van róla hosszabb vita egyet már belinkeltem, javaslom nyugodtan kérdezz ott rá a supportnál, elég rendes emberek biztos segitenek.

Fura mert azért sokan repülik ezt a bébit és nem volt ilyen tömegessen mint nálad úgy hogy lehet valami kis gigszer lehet. Tegnap csináltam egy cold and dark bol indulást vele én nálam nem jött elõ, de emlékeim szerint nálam is volt hasonlo......pmdg737 es e is fent van vagy csak a 747?

Hypo
Figyu tény hogy a fórumokon nagyon neki ugrottak egyesek, persze megértem a keserûségüket nem ezt várták, de egy másik rakás embernek meg örömet szerez a basic is.

Ez nem csak airsimmer esetén van igy, ahogy kijön egy várt add on az emberek neki ugranak és indul a sok kis pistike flame-je.

TÉNY az ember a pénzéért használható terméket vár
TÉNY, hogy a különbözõ cégeknél lévõ BETA tesztelési folyamat inkább vicces mint hasznos.
TÉNY, hogy nagyon nehéz mindenre figyelemmel lenni, hiszen ahány ember annyi gép annyi fs annyi addon. Megtalálni a hibát, orvosolni nem egyszerû feladat.
TÉNY, hogy a legnehezebb dolga a bonyolult rendszereket szimuláló addon készitõknek van
és a végén az is TÉNY hogy az FS társadalom is legalább annyira szines és különbözõ mint a rendszereik.
Bár szerintem fsx elõretörésével kicsit felhigult, a sok fps bol és arcade játékból ide tévedt pistike miatt.

Aerosoft-al semmi bajom korrekt banda, és évrõl évre fejlõdnek. Mondjuk ez a KOK gyerek kicsit el van szálva magátol de nem baj kell egy kis egészséges önbizalom, bár az a 50fps es cikke na azt nem kellett volna, de érdekes modon sok pistike ugrott is rá.......

Én sajnálom az Airsimmeres fiúkat, túl nagy árat fizetnek azért az elhamarkodott lépésért.

Hat en megvartam. Ugy is probaltam. Es ketszer keri az adatot. Es masodoszorra mikor becopyzom nem tortenik semmi. :S Eltunik a koordinata a 6. sorbol es mintha megfagyna az a sor. onnantol semmit nem lehet beirni azon az oldalon. De a rendszer se kel életre. Kicsit frusztralo ez a dolog. 😊

\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"

[HUN]FaTaL
Ingyé nem rossz 😊

polluxware
nekem tetszik... ha tényleg lesz airac az mégjobb

amúgy ingyé repülöm<#taps>

polluxware
<#ticking>

[HUN]FaTaL
Én csak ariganénak hívom, elnézést, akit megsértek vele. 😄

#22347: Helyes, jó gép. 😊

Clidey
Az egész Ariane úgy ahogy van vicces... 😞 Az üzletpolitikájuk legfõképp. Fogalmazhatnék úgy is hogy c*pjanak le, de nem teszem mert ez itt egy kulturált topik. 😄

Clidey
Az, PMDG, de nem szenvedek annyira...csak rendszerileg szeretnék egy kicsit képebben lenni vele mint eddig. 😊

[HUN]FaTaL
Jéé, ideje volt. 😊 Bár ettõl még 2D ha jól tudom nincs, az ára drága és az, hogy külön kell fizetni a festésekért elég vicces. 😊

exTrem
Arianehoz hamarosan lesz AIRAC 😊

[HUN]FaTaL
"mert jelenleg a B737 rejtelmeit próbálom megfejteni"

Csak nem mégis PMDG?

Vagy arianeval szenvedsz?😊

Clidey
Nem, szerintem ez nem a konkurenciáról szól. Olvass csak bele az aerosoft fórumán. Elég korrekten áll hozzá az a Mathijs Kok gyerek:

"For sure we not simulate things the way Airsimmers wants to do their complex version as that commercial market is way too small for us.
(...)
Well the two projects have not a lot in common, their is FS2004 and focussed on the deep systems, ours is FSX, more aimed towards immersion in the VC and more aimed at a casual user that does not want to study 1000 pages of manual before he can use the systems. So it should not be hard to decide which one suits you best."

Magyarán az õ 320-asuk nem lesz oly mélyreható rendszerszimulációilag mint az Airsimmeré, másrészt az egyik FS2004-hez van, a másik pedig FSX-hez lesz. Ez utóbbi inkább a látványra helyezi a nagyobb hangsúlyt kedvezve ezzel azoknak a virtuális pilótáknak akik nem akarnak 1000 oldalas POH-okat bebiflázni mielõtt nekiállnak repülni. 😊
Szóval akik az Aerosofttól várják a megváltást, lehet csalódni fognak...

A lenti videót csak azért linkeltem be mert jó poén. 😊 Bár van benne valóságtartalom nem is kevés, azért pár dolog kicsit el van túlozva. Például azt a "drasztikus" fps-esést sosem tapasztaltam, fut mint állat a cájg 😊 már amikor nem b*sz ki a deszktopra 😄 Igaz, a szilveszter elõtt kiadott peccset csak egyszer próbáltam csak mert jelenleg a B737 rejtelmeit próbálom megfejteni, de utána mindenképp szeretnék viszatérni a 320-ashoz és jól kivesézni azt is. Biztos maradt még benne tengernyi bug, talán keletkeztek újak is, de mégis van - számomra legalábbis - egy bizonyosfajta megmagyarázhatatlan fílingje az egész cuccnak, ami rengeteget csökkent a bugzások miatti esetleges rossz szájízen.

[HUN]FaTaL
Hát majd meglátjuk milyen lesz az advanced.

CptSAB
Ha azt vesszük, hogy az Airbus project miatt leállt a Tu-134, az An-12 és az új An-24/26/30/32 csomag, akkor azt feltételezem a kezdeti buiktatók után, a végleges Airbus csomag nagyon is ütõs lesz. Aerosoft esetében én is ezt a konkurens dolgot gyanítom, fõleg ha ezt a német rizsát veszem..
Tibetan
Hali!

Nincs valakinek véletlenül ERJ v2-khöz AES konfig fájlja?
Elküldhetné... <#kacsint><#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
Nem mondom hogy valotlanság lenne ami benne van sõt, de kicsit olyan konkurencia szagot érzek, anno tettek egy elhamarkodott foleg anyagi dontest és kihozták mint basic a félkész terméket, na ebbe buktat bele, kicsit olyan öszödi beszédes az egész.

Az igaz csak mondom hátha 😛 , de azé kösz 😄
[HUN]FaTaL
Nincs, nincs is értelme, a repülésben minden angolul zajlik.

Nem csak az elején. 😄

Oké Kösz a tippet skacok 😊

Esetleg valami magyarosítás létezik ehhez a játékhoz ? 😮
Mert még minden olyan bonyolult az elején...
[HUN]FaTaL
Nem túl bíztató. :S

Remélem az aerosoft jobb lesz.

Clidey

[HUN]FaTaL
Ok legyen, 1-1,5 év akkor is nevetséges élettartam egy 7-8 ezer forintos joysticktól.

polluxware
il2 az egy joysticsk gyilkos progi...

[HUN]FaTaL
Havernak bedöglött egy év alatt, összevissza mozog a poti, pedig alig volt használva IL2-höz, de cáfold meg ha tudod. 😊

A MOMO kormányoknak is állandóan gond volt a pedáljukkal. Ezenkívül az e3d még drágább is mint a cyborg evo.

polluxware
<#wilting> ezér kapsz egy proktoros képet..

[HUN]FaTaL
E3D-nek is simán fos a potija, bedöglik egy év alatt.

polluxware
logi E3d

ne érts félre, nem azt mondom hogy a fogása meg a designe rossz...

a poti a lelke egy jó joy... hiába van 100gomb egy olcsó valmint, ha képtelen vagy szépen simán repülni mert olyan irányokba ugrál a gép orra ahova te nem szeretnéd

a másik meg... most kiadsz érte x összeget, aztán amikor megtapasztalod amirõl beszélek, megint fizetsz

X52 és társai meg sztem csak akkor ha ez az életed😊 biztos jó... de én inkább gépet fejlesztek

[HUN]FaTaL
Saitek Cyborg Evo / Logi Extreme 3D, 6-7k körül vannak, ez alatt nem érdemes. Én is szenvedtem egy speedlinkkel, egyszer szét is kellett szedni a potit takarítani 3 hónap után mert összevissza rángatózott.

Még nem vettem meg! Akkor milyet ajánlotok nekem ami nem drága és kezdésnek is jó?
polluxware
ha már megvetted akkor igen... ha még nem

akkor sürgõsen válassz mást

potik hamar elkoszolódnak aztán rángatózik mint a (többit kitalálod)

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy Genius F-31U joy jól müködik e a Flight Simulator 2004-be???
CptSAB
super08-nak, Gábornak írj egy mailt, asszem a Hungarian Eagles oldalán elérhetõ, de õ bizti tud egíteni.
polluxware
más..... tudom<#kuss>

na majd figyelek😊
vzsolo
Úgy tudom a sorompót a szemetelés megakadályozása végett tették oda, és az ott földdel rendelkezõ gazdák kaptak hozzá kulcsot. Másnak elvileg nem szabadna oda autóval bemenni.
Arról sem nagyon tudok konkrétumot mondani, hogy ezt mennyire nézik, ill. zárják-e azt a sorompót, de a patakparton találkoztam már rendõrrel, lehet, hogy arrafelé is cirkálnak...

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/