MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
<#eljen>

g0a
vagy csak kitorlom a sound mappabol 😄D

Hypo
tolsd le a hozza tartozo OLAJOZO modult es nem fog nyikorogni😊)))))))))

g0a
ez a do-27 tenyleg jo vas engem csak a rudder nyikorgasa idegesit 😊) de a tobbi hang meg hogy teljesen kilehet kesziteni a gepet az nagyon nagy . en mar 1 eve repulok ezzel 😊

Tibetan
Seattle-t magasabb prioritásra tettem, mint Portland-et. De nem vagyok teljesen biztos benne, hogy csupán ettõl lett jó. Más útvonalon is repültem.

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
nalam nincs seatle

[HUN]FaTaL
Végül mi oldotta meg? Csak ha arra járnék és gondom lenne. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Tibetan
Na végre le tudtam repülni a KPVD-KPDX útvonalamat, tehát már nem dob ki Portland elõtt...
Szóval már nem aktuális a jajveszékelésem... 😊

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Sziasztok!
Arról érdeklõdnék, hogy a Wilco FS2004-hez való Tiltrotorjának hogyan kell kinyitni a raktér ajtaját?
Mert én mindent végignyomkodtam, és a manual szerint is nyitható.
Elõre köszi

Én seciel csak idáig jutottam ajtók terén

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

polluxware
<#taps><#taps><#taps>

CptSAB
Laci bácsi lendületesen ontja a polygonokat, így mire kijön a nyár, repülhetünk már az egész ország felett.
CptSAB
Gyors képes infó a Hungary VFR 2009-2010 sceneryrõl:

Tibetan
Bocs, hogy továbbra is Portlanddel jövök...
Milyen sorrendben van fenn nektek Portland és FlyTampa Seattle? Tehát melyik van magasabb prioritáson? Nézegettem a FlyTampa fórumát, s ott is sokaknak elõjött ez a hiba, akik Portlandet használnak.
Amúgy addig már eljutottam, hogy a a két város között terület egyre szebb, nbincs annyi furcsa partvonal, meg dudor a vízben, szóval a szemeteket sikerült kidobnom...

w77d
kurva jól 😄DDD multkor ollyan szinten benyomva raktam le az Air France 767-est, hogy a joy a térdemen volt XXXXD

bency
WEEEEEDDD,piasan hogy vezetsz repulot?????? XDDD

:) Semmi okosság :P

polluxware

polluxware

g0a
hasznal valaki logitech g940 es hotast ? kivancsi lennek hogy fs2004 alatt mukodik e jol...

g0a
g0a
g0a
hajra!

kivancsi vagyok mennyit javul a dolog 😊

w77d
srácok FSX alá is van profi minõségû Ferihegy??? annyi jó gép várható FSX alá, hogy azért megpróbálom valahogy használható szintre hozni az alap FSX-et...

Falconer
Na lehet beprobálkozom egy IVAOval a hétvégén, de csak ha jól sikerült a corporate finance vizsgám 😊
Ja, btw, hnap érkezik az E8400, felkrenkölöm 4-4.2Ghz-re, aztán meglátjuk mit bír kihozni a dolgokból <#vigyor1>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
Hypo
Nekem anno sikerult valahogy rabirni es ferihegyrol szepen eliranyitott ahogy kellett, de teny az se tokeletes, ha ilyen iranyitasra van igeny akkor az egyetlen es legjobb valasztas az ONLINE vatsim vagy ivaon valo repules.

VoxATC, Radar Contact nem rosszak DE eleg korulmenyes a kezelesuk... en mindkettot hanyagolom.
Ugy is Alaskaban repkedek annyira nem zavar a hianya meg ott az fs atc je legalabb tudatom merre jarok😊))

En mindenkinek aki meg nem probalta JAVASLOM az IVAO VATSIM megoldast es NEM KELL felni hogy: JAJ mit fognak szolni? Bena vgyok, nem merem jaj jaj. Ez csak Kifogas, mindenki segitokesz es orulnek az uj emebreknek hiszen ha nem lennenek uj emberek egy ido utan elneptelenedne az egesz, az a jo ha minnel tobb repszi es iranyito dolgozik.

TESSEK bongeszni a vatsim ivaos forumot mindig van training day, illetve TS-en bele lehet hallgatni a radiozasba, nagyon sok JO DOKSI VAN MAGYARUL navigacio, fonia stb.

Szoval CSAK BATRAN!!
Es h meg egy jo VA nak is a tagja vagy akkor meg plane jo FUN

Tibetan
Megpróbálhatom nélküle, de nem tapasztaltam még tõle ilyet. Semmi gondom nem volt még vele.
Inkább megpróbálok egy új útvonalat, de azt is megnézem, hogy irányítás nélkül repülöm le az útvonalat.
Köszi! <#worship>

Falconer
Én copok a radar contacttal, mert szokványos SID-STAR RNAV utvonalakhoz nem tudom használni. Semmi programom nincs amivel STARokat be lehetne neki adni, innentöl kezdve kb annyit ér mint a built in ATC. Jah, meg néha elképesztõ hülye helyekre elvektorál, az is pl nem tudom miért van...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

polluxware
DA DO-27 -hez nincs meg valakinek a C-DORA (kékes kanadásos) repaint, HIGH minõségben?

(fs9)

Hypo
Radar contact nem zavarhat be?

Tibetan
Akkor azt hiszem, változtatok a flight planen - néha ez is szokott megoldást hozni.
Mindenesetre köszi! (Ha van még ötletetek, szívesen fogadom)<#worship>

Papirzacsi
Mindenhogy próbáltam már a sceneryt, csak flytampával, UT+Flytampával.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tibetan
Nem, nem az ATC küld oda. Az a pont még az útvonal része (Radar Contac-ot hasznávla VFR megközelítést kérek). Azt már sikerült kideríteni, hogy ez nem a szokásos memroy leak probléma.

Papírzacsi: neked fenn van a FlyTampa Seattle kiegészítõ? Esetleg UT?

Hypo
Detto most mentem default cessnaval atc iranyitott a pontra de semmi.

Papirzacsi
Nálam nem csinált ilyet sose, epdig minden irányból közelítettem már meg a sceneryt.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
tongass valmint a do-27 kapcsán jöttem rá hogy az fs9 bõven jó még vfr-re (rex-el)

példa: (hogy milyen gépeket készítenek mostanság fsx-re)
flight replicas j-3 cub
a2a piper cub
fsaddon super cub
flight replicas super cub

1db gép 1év leforgása alatt (kb.) 4 verzsönben

minek???? egymás alá akarnak vágni állandóan

CptSAB
Végignézve a repülési szakkönyveket, jól látható, hogy rengeteg olyan kis és nagygép kimaradt a szórásból, amely bõven megérdemelte volna.. a Clidey álltal linkelt sorokban ott van a piaci, közgazasági stb.. tényezõk... A birkák is arra mennek, amerre pásztor tereli a nyájat, ez a piaci kínálat sem különb.

FS9 megéri azt a pillanatot, amikor utódját az FSX-et eltemeti a változás.. szerintem.
Hypo
Hat mivel fs9 re mar eleg sok minden van igy uj dolgot eleg nehez, azt meg ugy is lewarezoljak ergo marad fsx.......

LONG LIVE FS2004😊)))

Hypo
tehat csak megkozeliteskor vag ki es ha az atc oda kuld?

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Tibetan
Köszönöm. Az is infó lesz, ha neked nem jelentkezik ez a hiba. Amúgy, ha csak úgy repkedek a környéken, nem vág ki. De ha egy útvonalat repülök, s az irányítás arra köld a megközelítéshez, akkor igen.

Hypo
meglesem otthon nekem nincs fent a seatle

Tibetan
Szinte mindig ugyanannál a pontnál, kb olyan 40 mérföldnyire a KPDX-tõl keletre, nagyjából a REEDI waypontnál (FMC szerint). A fórumokban azt találtam, hogy akkor szokott ilyesmi elõfordulni, ha fenn van a FlyTampa Seattle kieg. és abból az irányból közelíti meg az ember. Na most azokat a dologokat is végigcsináltam, amiket javasolnak. De még mindig kidob. Nagyon hiányzik a FlightScenery supportja...

Hypo
Merre vagy amikor kidob?

Hypo
eloszor misty aztan tongass, glacier bay rakerdez es a setupja ha beallitottad ami kell utana automatikusan nyitja a tongass setupot

polluxware
glacier bay-t csak azért tenném fel ,hogy lefedje a PAJN - PAGY körüli területeket... ha egyáltalán tartalmazza

Tibetan
Hypo!
Portland megközelítésénél neked is elõ szokott fordulni, hogy az FS egyszer csak kilép? Sajnos elég nehéz utána olvasni, mert a fejlesztõ, FlightScenery oldala nem mûködik, így a fórumuk sem, innen-onnan összevadászgatva viszont azt látom, hogy elég sok usernek ez a gondja, de kielégítõ megoldást még nem találtam. Már nincs fenn az UT, csak a FlyTampa Seattle ami még bekavarhat.
Van valami ötleted?

polluxware
File unavailable...

megnézem másutt is😊 hátha

misty-t most raktam fel a tongass után, és leszámítva hogy a végén valmi txt-re hibát ír ki, feltelepült

majd kiprószálom😊 DO-27el rettentõen jó repkedni... ez is kimaradt eddig<#zavart1>

ha jól emlékszem, akkor a Glacier Bay telepítõje rá is kérdez, hogy van-e Tongass meg Misty Fjords telepítve, és olyan verziót rak fel, ami megfelelõ.
Hypo
itt

Nincs anomalia en legalabb is nem tapasztaltam epp hogy csak suroljak egymast

polluxware
Glacier Bay V2-t keresem... (freeware)

valmint az lenne a kérdés ,hogy ha a tongass után akarom felrakni várható bármilyen anomáália?