MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap volt agy lhbp loww útvonal. Loww-n leszálltam betaxiztam és volt ott egy földi irányító kis ember aki ott mutogatott 😄 a kezében a piros cuccal. (Flytampa wienna van fent) Ma is mentem de most nem volt ott..😞. Igazából este ujra telepítettem az egészet. Mi maradhatott le? Lehet hgy nem a Tampa addonban van?
polluxware
Glacier v2 nevezetû scenery-ben benne van a PAJN-PAGY reptereket lefedõ rész is? vagy csak tõle nyugatra levõ erdõségek?

Hypo
Szép kis KingAir 😊

Papirzacsi
Má mondtam, eserté helyett inkább valami olyan stuffot keress, ami automatikusan kikockázza a hileryszvenk fejét, ellenkezõ esetben súlyos pszichés sérülésekre kell számítanod. <#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

w77d
magyar pilot..... rádióban: landolni szeretnék..... nem éééérted??? llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaandooooooooooooooooooooooolniiiiiiiiiiiii!!!! XXXD

[HUN]FaTaL
Hogyne számítana, alulról felfele tölti be õket. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Az számít hogy kb hol van a libraryben az addon? Szal ez move up down téma ez nem csak vicc benne ? 😄
Köszönöm. Próbálkozok .. 😛
zsoltfireman

[HUN]FaTaL
Ezeknek nincs, mivel az elsõ kettõ nem scenery. Csak a sceneryknek van.

Illetve az újabb geprokban van égtextúra is így elõbb érdemesebb azt feltenni amennyiben a rexnek az egét szeretnéd használni.

Ha a defaultokon kívül tettél már fel sceneryt, akkor a libraryben told közvetlenül a defaultok fölé az FSGlobalt.

Van ezeknek vmi telepítés sorrendje? (Ground Environment Pro Real Environment Xtreme FsGlobal )Mer ugye egyiket felteszed dolgok benne vannak fajin. Aztán jön a másik abba is van csomo minden de felülírja az elõzõt...na akkor most hogyan tovább?? 😄😄
Clidey
Sorry it was just a joke... <#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Külön van igen, 2010 pedig 6 dvd, ha vásárolod akkor lemezen kapod, ha pedig "vásárolod" akkor annyi 😊

FsGlobal2010-et megvenném a simuhoz de 50 giga??? pff 😊
Fsglobal az van nekem 2008 de az az fsx-re akar felmenni. Van belõle külön FS9 verzio ? 😞
polluxware
de azért pilot vagy

ez hogy múkszik?

Clidey
Eserté van valahol hozzá Apci? Mert nem találtam a megszokott helyeken, én meg egy betût sem beszélek ángliusul...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Ground Environment Pro (földtextúrák), Real Environment Xtreme (Minden egyéb: Felhõk, ég, víz stb)

FSGlobal-t Meshnek

Még 1et szeretnék kérdezni. A2004-hez milyen kieget ajánlotok ami kicsit megszépíti 😄 Ultimate terrain stb.....
Köszönöm! megpróbázok mindent!
[HUN]FaTaL
Extended terrain texturest pipáld be, esetleg vegyél lejjebb a látótávolsgából (nekem minimumon van, szerintem reálisabb).

polluxware
én speciell a tongass fs9 után valhogy nem vágyom vissza az fsx default scenery-hez😊 persze nincs is olyan jó gépem hogy "normális" addon gép mellett fusson a tongassX

-> #22546

azokat beállítod bõven jobb lesz sztem... ja és külsõ nézetben célszerû 0.75ös zúúúmot használni

[HUN]FaTaL
Aerosoft Luxembourg Airport, now also for FS2004 <#eljen>

Üdv. Feltelepítettem az Fs2004 et is. Kicsit szegényes a grafika az FsX után 😄. De sztem vlami gond is lehet. A közelebbi dolgok házak stb... azok ugyahogy fajin élesek.. de ami kicsit távolabbi az csak egy nagy maszat. a beállításoknál minden maxon van. Van esetleg vami megoldás hogy kicsit több ház fa stb...legyen és a távolban is jobban látszódjanak? FPS az van bõven 😊 abból jöhet lefelé. Elõre is köszi.
Hypo
Hat igen kerem nagy emerol csak syep filmet erdemes. Mar vartam en is ezt a muvet, es hat oszinten szolva nem csalodtam, persze ehetett volna benne tobb pilota dolog, de pont surolja a megfelelo aranyokat.

chicco
Ajanlom mindenkinek az Amelia c film megsasolasat.

[HUN]FaTaL
Elvileg jövõhéten meg a Luxembourg. 😊

polluxware
nem akarlak totálisan eltántorítani, csak nekem ez a tapasztalatom

ugyanakkor jó navigálni vele

Eh már megvan, az aircraft.cfg-ben benne van, csak véletlenül az effekt (fx) fájlt töröltem ki. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Köszi, akkor nem bajlódom vele, mert 2006-os az adatbázis.

Más. Hol van az megírva, hogy a kerekek "füstölnek" földetéréskor? Az aircraft.cfg-ben, vagy az mdl fájlban? Ezt valahogy hozzá lehet adni egy géphez?

exTrem
Februárban jön az Aerosoft Schiphol <#taps>

polluxware
ha nincs hozzá friss adatbázis min 2007es.. akkor ne szenvedj vele

nem fog passzolni a kiválasztott útvonal ki-belépõ pontja / GPS adatbázisában szereplõ nav pontok neve / meg a térképé amit éppen sasolsz közben

430,530WAAS -nak 0711 AIRACja van de az legalább tuti, és eddig csak Leipzig reptérrel volt némi problemó (más belépõ pont)

Shortstop
<#wow2> Vác is megvan...?

Tudja vki, hogyan lehet a KLN90 GPS-szel SID-STAR-t repülni? Van hozzá adatbázis csak a GPS menüjében nem találom.

polluxware
nekem annó sikerült... de sok kis részletben reálisabb sztem mint az accusimpack

Papirzacsi
Erre is igaz, hogy legyen a zöldben és akkor jó! :-) Most felraktam a gépet 1.2-es pecsel (régen csak 1.0-t próbáltam) és hiába van minden maximális nehézségre, realitásra állítva, csak nem akart meghalni a moci mikor már hosszú percek óta határérték felett tartottam az olajhõt és a hengerfejhõt is.😊

g0a
igen enis kerestem 2007 ben meg fentvolt avsimen ugye azota feltortek es ez pont nincs meg ugynezki..

g0a
igen parat talaltam enis...

polluxware
High, nem HD.. de úgyfest tényleg nincs😞 vagy már nem jó a link

mind1... mostan N9313A High-al repülök úgyis😊 van bene adf is úgyhogy jó az is

vannak egyébként még high-os repaint-ek

g0a
az a baj hogy meg csak utalast se talalok neten hozza hogy valaha is keszult holna HD verzio 😞

polluxware
határ értékeket ír csak a pdf, de az olaj hõmérsékletnek célszerû 80 és 100 fok között lenni ugyi? (celzi)

magyarán olyan 90körül optimális, sima cruizolás közben

polluxware
benne van a C-DORA (1.2) ,de az csak "normal" repaint

do27config-ba ha belemészaszol, kilehet választani hogy low/medium/high repaint-et használsz az adott típushoz (feltéve ha bemásoltad)

ez nem csak a külsõ texet rakja át, hanem a kabinét is mindent! és a high az sokkal részletesebb szebb!

polluxware
elõször én is ezen filóztam hogy rögzíti a prop piccset... de nem

mondjuk én simple módra rakom a prop kezelést, mert csak így lehet billentyûrõl irányítani, amúgy csak egérrel (hogy ez mire volt így jó???)

egyébként rettentõen jó bush plén

DA egy picit túlságosan "nagymamásította" , úgyértem yútúbon megnéz az ember egy vidijót a géprõl akkor ottan látszik hogy sokkal fürgébben kezelgetik a valóságban a gázkart ,prop -ot egyebeket

ugyan nincs rajta tundra kerék de símán tudja a gép azt amit mondjuk egy hawk XP vagy hasonló

g0a
ami az 1.2 peccsbe van az nemjo?

g0a
akkor valami fek lehet? autopilot sebessegtartasra 😄

g0a
tudom az ottvan valahol a fuel selector folott es kilog mind2 oldalra.... ant nemtom mire valo mert tok m1 merre tekerem nemvaltozik semmi....

repaint em nincs sajna mindig belulrol repulok annyira nem hatnak meg a festesek 😊

Papirzacsi
Nagyon rég repültem ezzel a darálóval, de tekerd el a "csapot" és utánna próbálj meg állítnai a konzolon lévõ karokon. Fogadni mernék, hogy legalább az egyik kar nem fog mozogni.:-)

polluxware
High -os repainted nincs a C-DORA verzsönhöz véletlen??

polluxware
akkor egy kérdés!

a gázkar/prop/mixture szekciónál (konzol) két oldalt van egy csap szerû tekerentyû... na az mire jó? semmi utalás nincs rá a pdf-ben