MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én innen szedtem le anno.
milyen sceneryk vannak benne?
flightscenery porltand- amit ismerek
köszi
jelzek ha minden ok
thx
http://goo.gl/gd6Zi5
leszedtem a régi catalyst driverem (nem tudom milyen) és felraktam a legújabbat😞
Sajna nincs af-em😞
ha van valakinek ötlete kérem jelezze
ati 4850-es karim van
azt hittem, hogy csak az nvidia-val kell szenvedni
thx
Az ablak ugye megoldódott, ellenben sajnos a PMDG csak nem akar összejönni. :-S Ezért meg asszem nem teszem vissza az xp-t...
Motorindítás elõtt a Pearson fielden, ami az USA legrégebben üzemelõ repülõtere.
Gurulás a 26-os pályára. Még nem sejtem milyen megpróbáltatások várnak a 173 mérföldes úton.
Emelkedés a szép napsütésesVFR idõben.
De hamar kiderül, hogy amerre megyek, ott bizony összeér az ég a földdel.
És a felhõk között sunyi módon bújnak meg a hegygerincek.
Olykor csak a szerencsén múlik, hogy elsuhanok egy-egy csúcs felett.
Ennek ellenére megtalálom a völgyet, ami az elsõ megállóhelyhez vezet.
Már látszik Morton a felhõkkel borított völgyben.
Majd a repülõtér (39P) is feltûnik pont ott, ahol lennie kell.:-)
A forgalom gyér…
így zavartalanul huppanhatok le az aszfaltra.
Az elsõ, 58 mérföldes szakasz, letudva.
Pár nap pihenés után újra a gépben, de az idõjárás most sem kegyes.Még annyira sem, mint korábban
Utas a fedélzeten, útvonal a fejemben, izgalom a maximumon, idõjárás a minimumon, vagy egy kicsit alatta.:-)
Ezt nevezem kihívásnak! Se térkép, se látótáv, csak önbizalom és bátorság.
És ahogy lenni szokott! Alacsony felhõk, magas hegyek…
minden adott egy kis izgalomhoz.
A hegyeket elhagyva lejebb ereszkedve se jobb a helyzet, sõt…
szakadõ esõ és köd az ami rám vár. Térkép ma otthon maradt, de a vakmerõség nem. :-)
De 60 mérföld vakrepülés után az idõ kezd tisztulni és feltûnik Seattle látképe.
Qwest Field és a Downtown. A Seahawks már készül a következõ idényre.
A Space Needle és az EMP. Városnézés után irány tovább, még sok van hátra.
Az idõ megint romlik és…
egyre csak romlik. Így kell magtalálni a völgyet, ami elvezet a célhoz.
És igen, egy ismerõs hely, innen már nem lehet eltévedni. A felhõk mögött ott bújik a völgy bejárata.
Na mit mondtam, pont ahol lennie kell.
Jobbra, vagy balra, ez itt a kérdés.
Jobbra van a helyes út, az idõ pedig javul.
Innen már csak a vasútat kell követni.
És ime, itt fekszik Skykomish, a mai uticél.
Már csak pár méter és megérkeztünk.
Minden jó, ha jó a vége, de legközelebb kétszer meggondolom felszálljak e ilyen idõben.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
amúgy ide még egyszer el akarok menni.... egy egész napot ülnék a leszálló gépek alatt XXXXD

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Heathrow - EGLL (Ez miért nem London Luton?)
London Luton - EGGW (Ez meg miért nem Gatwick?)
Gatwick - EGKK (Ezt meg nem tudom mitõl KK 😄)
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
A mostani VGA-mnál pedig az átlagos GPU használat 30 százalék körül mozog Everest szerint... Szóval jelenleg is tök mindegy szerintem, hogy 1680x1050-ben nyomom a legmagasabb élsimítással vagy valami extrém kicsi felbontásban.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Van egy kis problémám a PSS 777-el: amikor az AES-el beállítom a kapuhoz és az AES lekapcsol, a repülõ orra beleesik az aszfaltba.
Tud valaki valami megoldást?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM