MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Tegnap repültem Ausztriában Mariazellbõl a Schneeberg meg a Rax körül, egészen Puchbergig, egész hangulatos (AustriaProf). Nagyon rá lehet ismerni, hogy éppen hol van az ember. Már csak normális talaj textúrákat kéne, hogy támogasson az FS, és aggor kifejezetten szép lenne.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
gondolom a Quadrant-nál ugyan ezek az értékek
pont át tudja még fogni az asztalom keretét, ugyhogy szerintem vásárolok is egyet 😊
egyszerûbben: a képen látható kék és piros távolság érdekelne
1.2.3. amolyan tízer szinten érdekes... 4,5,6,7 totál semmilyen (uncsi) 8.részt a Csákkk nevezetû szerelõ menti meg, 9.elmegy
10.végén az elõzetesben a törökök betonyra akarnak kerekek nélkül leszállni😊))
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ámen!!! :-))) Különben uncsi a szimulátorozás. ;-) De majd dokumentálom képekkel ha így lesz.:-D
az meg hogy a motor mikor döglik meg az egy fura dolog... ha pirosban vagy az nem feltétlen jelent azonnali halált... de csak így továbbb
annó SZszálláson mesélték hogy az ebédlõ elé kirakott (dísz) T-34est 3órán járatták kövér gázzal olaj,víz nélkül a nyári melegben mielõtt megragadt volna végre😊)
sztem nálad is pont akkor fog behallni amikor pont nem kéne...
Nekem annak idején sikerült taccsra tenni a motort többször is. Nem nagyon emlékszem, de mintha lenne egy kapcsoló ahol "pro"-ra lehet állítani az üzemeltetést, talán az kihozza belõle. 😊
Amúgy nem titkolt szándékom lezúzni a motort. Múltkor asszem írtam is, elég tetemes ideig tornáztattam a hõmérsékleteket piros tartományban, de semmi hatása nem volt a szerkezet mûködésére. Ezt követõen egy jófajta siklásban tisztességesen túlhûtöttem, amit azonnal egy koppgázas emelkedés követett, de ez se viselte meg szegényt, meg se érezte, hogy nem üzemmeleg a szerkezet. :-D Szóval kezd megingani a hitem a szimuláció részletességében. :-D De még van pár szakasz, hátha valemelyiken végre megadja magát.
emelkedés 5percig: (3000)rpm - 90>ATA
krúzos emelkedés: 2800rpm - 88ATA
emelkedgetés: 2750rpm - 86ATA
krúzó: 2700/72TA , 2600/75ATA
diszent >2600 50ATA
ha 80-90 között van az olajhõ akkor fogy a legkevésbé😊 imádom ezt a kis vasat, bizonyos téren jobb mint az accusimes gépek
FS9 alá létezik valami olyan kiegészítõ, ami fsx-hez hasonló vizet varázsol? Próbáltam már a REX-et, nem rossz, de nem igazán érte el a várt hatást. Amit hiányoltam: vízfelületen való tükrözõdése a felhõknek, repülõnek.
Körülbelül ilyen hatást várok (tudom, a videó fsx-bõl van): http://www.youtube.com/watch?v=z5Ey3-FJ_FI
Nem is emlékzetem, hogy van BOTH állása a fuel selectornak. Na majd legközelebb, van még pár georender a környéken. :-D
"Air Ferry 8060 you are 0 feet above your assigned altitude" :-))))
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"