MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hopp nem ide Sorry . Fsx hez akartam ...
FSX 737 Pilot In Command ez jó? használható ? Vagy van vmi egészen jó ?
[HUN]FaTaL
800-900 sincs, legalábbis PMDG

http://goo.gl/gd6Zi5

De szomorú hogy a 600-700 nincs Fsx-re 😞
[HUN]FaTaL
8-900hoz kell a 600-700, de egyébként azt írja hogy sérült a telepítõ

Hypo
ahol vetted 😊

Mármint honnan?

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Hypo
tolsd le ujra a telepito filet

Ez az, hogy nem. Tuti hogy az alap gép installer-je, mégis makacskodik. Ha még letöltöttem volna, megérteném, de mivel eredeti...

Hypo
nem csak a modell updatet akartad felrakni? a 600/700 es a 800/900 ket kulon dolog

Ezt én sem értem.

w77d
miért nem engedné??? a 8/900-nak köze nincs a többihez...

Sziasztok! Nem tudom telepíteni a PMDG 737-6/700-amat, ezt írja ki: "An i/o error occured while installing a file. This is normally caused by bad installation media or a corrupt installation file." Mit csináljak? gondoltam áá, akkor nem kell nekem a 6/700 elég a 8/900 . De az meg nem engedi feltenni amíg nincs fenn a 6/700... A PMDG-m eredeti.

Falconer
Kösz, a LAGO féle megvan, csak gondoltam hátha van annál valami szebben kidolgozott példány.
Tegnap repültem Ausztriában Mariazellbõl a Schneeberg meg a Rax körül, egészen Puchbergig, egész hangulatos (AustriaProf). Nagyon rá lehet ismerni, hogy éppen hol van az ember. Már csak normális talaj textúrákat kéne, hogy támogasson az FS, és aggor kifejezetten szép lenne.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

gfarkas
Javaslom a PAD twin-otter-t, vagy a LAGO fizetõst.

Én Rick Piper HS. 748-asát is csak ajánlani tudom.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

polluxware
ha nem bush-ra gondolsz csak amolyan twin-turboprop-ra akkor aeroworx B200 vagy DA cheyenne

Falconer
FS2004-re melyik a legjobb TwinOtter vagy hasonló gép?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Egy London-Glasgow út.

Hypo
veletlenszeruen billentyu parancsot kuld, ergo be van allitva valamelyik gombra a kerek kiengedese, de anelkul hogy lenyomnad a gombot, o lenyomtnak erzekeli es mar jon is elo a futomu, 13 ezer labon eleg szar😊)))

Utánanézegettem a neten, nem találtam meg hogy mi ez a phantom keypress. Le tudnátok írni?

Hypo
meglepoen jol van ez a resze megcsinalva nekem elotte ch yoke-om volt de annal ez szarul volt megcsinalva.

köszönöm szépen! 😊
gondolom a Quadrant-nál ugyan ezek az értékek
pont át tudja még fogni az asztalom keretét, ugyhogy szerintem vásárolok is egyet 😊

Hypo
KÉK: a karimáig 4cm
PIROS: 7cm

valaki akinek Saitek Yoke van megtudna adni nekem egy-két méretet, konkrétan az érdekelne, hogy az a szorító amivel az asztalhoz kell fogatni, mekkora a legnagyobb vastagság amire rálehet fogatni illetve, hogy ennek a kör keresztmetszetû fejnek a széle és az ezt tartó szerkezet között mekkora távolság van

egyszerûbben: a képen látható kék és piros távolság érdekelne

az mi?:S 😊

Hypo
más mint az x52, kialakitásából adódóan, szvsz sokkal strapabirobb, nekem mind kettõ van. De x52-t már nem is használom, nekem tökéletesen bevállt, egyre vigyazz volt regi változat annál elõfordult phantom keypress

Sziasztok! Egy ideje abbahagytam a repülést és más hobbit "ûztem", de most hirtelen újra feltámadt a tûz és folytatni akarom. Mikor abbahagytam, eladtam az X52-met és a hozzá tartozó Saitek pro xy pedált, most viszont egy Saitek Pro Flight Yoke System-re ruháznék be. Kérdésem: milyenek a tapasztalatok vele kapcsolatban? Megéri 26-ért venni? máshol 35 körül láttam. Mennyire tartós, milyen vele az irányítás? Várom a válaszokat! Üdv, Balázs

Hypo
le am 😊) vegre torokben

polluxware
háááááááááát... eddig az 1. 2. 3. - 8. 10. részek voltak a nézhetõek😊

1.2.3. amolyan tízer szinten érdekes... 4,5,6,7 totál semmilyen (uncsi) 8.részt a Csákkk nevezetû szerelõ menti meg, 9.elmegy

10.végén az elõzetesben a törökök betonyra akarnak kerekek nélkül leszállni😊))

Papirzacsi
Aki még nem tudja, de levetítették a 10. részt is az Ice pilots-ból.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
"sztem nálad is pont akkor fog behallni amikor pont nem kéne... "
Ámen!!! :-))) Különben uncsi a szimulátorozás. ;-) De majd dokumentálom képekkel ha így lesz.:-D

[HUN]FaTaL
Azt használtam a REX elõtt, szerintem a REX vize jobb.

polluxware
kézikönyv, +checklist.html + dornier fansiton😊

az meg hogy a motor mikor döglik meg az egy fura dolog... ha pirosban vagy az nem feltétlen jelent azonnali halált... de csak így továbbb

annó SZszálláson mesélték hogy az ebédlõ elé kirakott (dísz) T-34est 3órán járatták kövér gázzal olaj,víz nélkül a nyári melegben mielõtt megragadt volna végre😊)

sztem nálad is pont akkor fog behallni amikor pont nem kéne...

Papirzacsi
Azon van.;-)

eyecandy
Korábban próbáltam ezt a gépet és az utadon felbuzdulva, ûjra neki veselkedem..
Nekem annak idején sikerült taccsra tenni a motort többször is. Nem nagyon emlékszem, de mintha lenne egy kapcsoló ahol "pro"-ra lehet állítani az üzemeltetést, talán az kihozza belõle. 😊

Papirzacsi
Ezt hol olvastad? Nincs elõttem, de ennek picit ellentmond a DA manual, illetve nem is részletezi ennyire.
Amúgy nem titkolt szándékom lezúzni a motort. Múltkor asszem írtam is, elég tetemes ideig tornáztattam a hõmérsékleteket piros tartományban, de semmi hatása nem volt a szerkezet mûködésére. Ezt követõen egy jófajta siklásban tisztességesen túlhûtöttem, amit azonnal egy koppgázas emelkedés követett, de ez se viselte meg szegényt, meg se érezte, hogy nem üzemmeleg a szerkezet. :-D Szóval kezd megingani a hitem a szimuláció részletességében. :-D De még van pár szakasz, hátha valemelyiken végre megadja magát.

köszi
polluxware
felszállás: max 3400 (3000) rpm - 90ATA
emelkedés 5percig: (3000)rpm - 90>ATA
krúzos emelkedés: 2800rpm - 88ATA
emelkedgetés: 2750rpm - 86ATA
krúzó: 2700/72TA , 2600/75ATA
diszent >2600 50ATA
ha 80-90 között van az olajhõ akkor fogy a legkevésbé😊 imádom ezt a kis vasat, bizonyos téren jobb mint az accusimes gépek

Falconer
Zinertek ultimate water advanced nevü progit kipróbálhatod, olyan nem lesz mint az FSX, de nagyon szép. REX vizeit annyira én még nem néztem.

[HUN]FaTaL
Nincs ilyen, régi az engine. A REX vize a legjobb.

Sziasztok!
FS9 alá létezik valami olyan kiegészítõ, ami fsx-hez hasonló vizet varázsol? Próbáltam már a REX-et, nem rossz, de nem igazán érte el a várt hatást. Amit hiányoltam: vízfelületen való tükrözõdése a felhõknek, repülõnek.
Körülbelül ilyen hatást várok (tudom, a videó fsx-bõl van): http://www.youtube.com/watch?v=z5Ey3-FJ_FI
Papirzacsi
Kellett a tempó, hogy ne kelljen egy fél napot a gép elõtt tölteni.:-) Majdnem jól látod, a hõmérsékletek változók, de az olaj inkább olyan 90 körül mozgott, sebességtõl függõen persze. Kompromisszum kellett, hogy a hengerfejhõ ne menjen nagyon le.
Nem is emlékzetem, hogy van BOTH állása a fuel selectornak. Na majd legközelebb, van még pár georender a környéken. :-D

Papirzacsi
Semmi különös, csak a Flightscenery Flightzone: Portland, Georender 6, és FSaddon Skykomish Wenatchee.

Ez az ATC mindig tud meglepetéssel szolgálni. Tegnap ilyen üzenet jött.

"Air Ferry 8060 you are 0 feet above your assigned altitude" :-))))

L Viper
Nincs mit. Lesz telepítés után egy "launcher"-e, váltani tudod az az adott ausztrál régió textúra készletét és visszaállítani, ha máshol repülsz. Sajnos csak így tudták megoldani, de elég gyors.
CptSAB
ThanX!!!!! Régebben kerestem én is ezt a sceneryt! 😊
L Viper
Szép munka! Jók a kommentek <#eljen>
L Viper
Ha valakit érdekli, Voz 1.8 néven lehet keresgélni és szerintem innen le is tölthetõ: VOZ 1.8 fullpack
polluxware
ahogy elnézem az egész utat 3000rpm-el 100fokos körüli olajjal tetted meg😊
nyitott zsalu, 120 feletti crúúúz sebesség

ja és ha közép állásba rakod a fuel selectort akkor.... 😊