MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2) Aside from the 737NG2.0, no other PMDG product announced or in development will be considered for the FS2004 platform. This means that the Dash-8, the 777 and the recently announced 747-8 Extension will be in FSX only. I am sorry if this was not clear in our announcement from Saturday- but this has been stated before in previous discussions, so we thought it was understood.
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Micsoda véletlen! Én is épp ezzel kezdtem el küzdeni a napokban.
Mint utólag kiderült, én az Adaptív élsimítás bekapcsolásával hoztam elõ a homályosodást.
Tehát ha azt kikapcsolod - és ezután újraindítod a számítógépet -, akkor (remélhetõleg) el fog tûnni a homályosodás.
Így nálam most egyelõre így néznek ki a beállítások:
A-A: 8x Filter: Box
Adaptive A-A: Disabled
A-F: 16x
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
A splash screen meg rendszeresen elmászik, néha középen van, aztán elkezd lefelé menni, majd sokadik indításra eltûnik alul.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tud valaki segíteni FS2004 het a VGA beálításokhoz ATI Radeon 4850 Intel E7300 2.6Ghz sajnos bármit csinálok folyik a kép vibrálnak a texturák ha meg sikerül beállítanom hogy minden szép éles legyen akkor a PMDG cocpit lessz bal oldalt homályos. Nagyon sok variáció van a Catalyst panelen
akinek bármilyen jó tippje van elõre is megköszönöm
Üdv
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nekem a eredeti Arianés éjszakai túl setét volt (bár tudom, az igazin is van ilyen "üzemmód"), így tettem bele pár gyertyát hogy ne féljek egyedül. 😊
A climb-nél én mindig econ-t használok, ennek ellenére libeg a bringa emelkedés közben, néha csak egész picit, néha meg elég határozottan. Annyira nem zavar, mert a cockpitbõl annyira nem látszik, csak a varió mutatja. 😊
Az Y nálam a default FS beállítás, a slew, de amúgysem érdekel annyira azok az ál-2D-nézetek, én világ életemben a 3D-t preferáltam, örülök ha nem kell 2D-t baszkurálnom. 😊))))
Azzal a pushback-effektel meg az a bajom hogy totál illúzióromboló a megvalósitása - sima hátratolás az oké, de ha valamerre el kell fordulni (márpedig elég sûrûn el kell), mekkora gáz már az az animáció?!?! Hányás a köbön! Jó persze, ez nagyobbrészben az FS hibája, s csak kisebben az Ariane-é. De akkor is hülye ötlet. Ha már úton-útfélen hangoztatják hogy hiperrealisztikus a cuccuk, akkor az hogy fért bele nekik hogy az ember "beül" a repülõjükbe, beüzemeli az APU-t, felprogizza az FMC-t, lehallgatja az ATIS-t, stb stb, majd átül abba a béna pushback car-ba és hátratolja a saját repülõjét...?!?!? LOL! SZóval én továbbra is azt mondom hogy egy égbekiáltó faszság volt ezt a ficsört beletenni, mert abszolúte unrealisztik.
Egyébiránt mindezek ellenére - bár még erõsen barátkozási fázisban tartok a géppel - jobban tetszik mint a PMDG. És ezt annak köszönheti hogy én virtual cockpit-párti vagyok, és az ebben szép formahû, nemúgy mint a PMDG förmedvénye. Egy picivel több rendszert is modellez mint a PMDG habár nem sokkal.
Ja és a #23035-re még annyit hogy nekem még sosem ctd-zett most sem, és évekkel ez elõtt sem mikor elõször próbáltam. Jó persze, csak mostanság repülök vele viszonylag rendszeresen, szóval messzemenõ konzekvenciát azért nem vonok le...még... 😊)))))
ez 600, vagy 700as?
éjszakai világítással totál semmi bajom...
vor-to-vor meg inkább szeretek company út gyanánt beadagolni neki😊 egyszerû gyors
Sid-el nem szoktam tökölni, kivéve ha van az adatbázisban (Berlin-tegel példul), Star-apprócs meg vagy van vagy ha nincs elintézem annyival hogy aprócsnál kiválasztom az aktív pályát, rányomok egy 15-20nm-et a besiklópálya hossz-ra és ils-el leteszem
50-60% fuel? fuel planner adok be neki pont annyit amennyi kell
JA!!!!!! fontos!!!! amikor megadod az utvonalat a CLIMB-nál állísd ECON-ra az kábé 220, vagy manuálisan az alá, és akkor nem akar majd százzal-gázzal 105%on teperni a hegyre
billentyûnél még annyit állítottam hogy "Y" gomb a 2d camera, a nézetek meg X,C,V,B,N,M
TUG-al mi a bajod? soha nem volt vele gondom (max nem szabad összekeverni a Shift-P meg Ctrl-P gombokat)
én még ezek a hibák ellenére is inkább ariane mellett döntök pmdg helyett.........
szeretem a 2D-s paneleket, de túl rajzolt az már nekem
akárki akármit mond az ariane-nek akkor van egy fííílingje
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Az airaccal nekem nincs gondom, nem repülök olyan exkluzív helyekre hogy gondom lett volna belõle. Ettõl függetlenül persze rohadjon meg az Ariane hogy ilyen elszigetelt cuccot ad ki...
A festéssel nekem megintcsak nincs gondom, bõven elég nekem ez az egy is:
Sõt, ebben van hangulatvilágítás is, nem csak az Ariane-default feketeség, világító feliratokkal....
Az icao-val meg csak magadat szivatod, ha a route-t pötyögöd be elõször, nem pedig az departure/arrivalt töltöd ki elõször, (egyáltalán lehet ilyet? én még sosem próbáltam fordítva) ott egybõl kiderül ha szar van a palacsintába. 😄
Az ára...hát igen...ezért is megrohadhat nyogodtan az Ariane. Az pedig elég szar duma hogy azért ennyi az ára mert ultrahiperszuperrealisztik a cuccuk. Ez is ugyanúgy tele van buggal mint akármelyik másik addon. Csak itt mégjobban szívod a fogad ha drága pénzért megvetted és szarnak a fejedre.
Ezt a képet valamelyik este csináltam egy UUEE-LHBP route-on:
Mint látható, eléggé kacskaringós útvonalat szeretett volna repülni ez a hülye masina, ráadásul bud12 pontból kettõt is betett; direkt nem javítottam kiváncsi voltam mit csinál - nemes egyszerûséggel elkezdte gyártani az elsõ fölött a holdingokat, és nem volt hajlandó tovább lépni. Aztán öt kör után meguntam és nyomtam neki egy APP-módot és bementem ferihegyre.
Ezen kívül még az IRS is állandóan szivat, kurvanehezen (értsd nem 7-10 perc hanem néha 20perc múltán se) akar magáratalálni bármit csinálok.
Az a pushback-fícsör amit ráerõltetnek az emberre ... hááát ... nem tudtam elõször eldönteni hogy mérges legyek-e vagy hányjak, vagy mérgelõdvehányjak... Így kénytelen vagyok külsõ állóhelyrõl indulni hogy ne kelljen pushbackelnem. Egyetlen pozitívum, hogy azt a szintén ultragáz "kabinrázó" effektet ki lehet kapcsolni az ini-bõl...na attól is hullott a hajam elõször... 😊)))
Ezeket leszámítva amúgy jó cucc, a virtualja alakra sokkal hangulatosabb mint a PMDG-é, bár itt is vannak fos textúrák, illetve elnagyolt területek. Ha a PMDG-t és az Ariane-t összegyúrnák, akkor volna talán valami elfogadható cucc FS2004 alá. Ám erre sajnos már nem sok esély van. 😞((((((((
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Egérrel böködtem én mindig is az AP-t. Max Shift+Z-t szoktam nyomni.
ariane 737-el 3 baj van csak: Airac, festések, meg sajna néha ctd-zik
van úgy hogy telepítés után az elsõ utján az apronon kidob az asztalra, utána meg 3-4 utat is lerephetsz vele gond nélkül😊
a leggázosabb tényleg az amikor az ember mondja kiválaszta az Ibiza repteret, nincs airac -> sevész vor-to-vor, már minden bevan bökködve, erre kiderül hogy a reptér ICAO kódját be sem veszi😊))
példul van Aloha festés, de a Honolulu inter.-t be sem veszi az FMC😊))
és ezért elkérni 60-70dolcsit... áhhhhhhhhhhhhhhhhh
krekk a lelke😊 viszont hangulatos vele repkedni a mosogatós texek ellenére is (van egyfajta bája)
fokker 70-et egyenlõre úgy tartogatom mint Desmond az utolsó könyvét (Penny üzenetével)
remélem az stabil!
a "Z" betût felecsd el a billentyûzetrõl! azért dülöngél
egérrel kell az autopilotot bökködni............. :/
Luxembourg mekkora "hogyismondjam" 😊 avsimen elment volna a freeware totyikban...
Olvastam itt-ott a következõ - köztudott? - problémáról, ám a leírt megoldások baromira nem oldották meg, hátha nektek vannak további ötleteitek, mert kezd nagyon bosszantani.
PSS757. Autopilot bekapcsolása után elkezd jobbra/balra dölöngélni... Tudom, tudom fsuipc. Már ötféle verziószámúval bepróbálkoztam (új, régi, mind1), joy-t is állítgattam, .cfg file-t berheltem (Autopilot cuccoknál bizonyos paraméterek megváltoztatása), addon install/reinstall, egyszerûen sztem már mindent megpróbáltam, mindhiába... :-S
ÉS ami végképp furcsa, hogy gondoltam akkor nézzük meg "mit tud" a CSS 757-ese; ugyanez történik vele! De a többi géppel akkor mi a francért nem csinálja ezt?
Ja, természetesen a FMC/IRS be van lõve repülés elõtt, tehát nem az van, hogy nics Align-olva (mondjuk akkor már eleve A/P se lehetne).
Segítséget elõre is köszönöm.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"