MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
".....1) The future of an FS2004 based 737NG2 is doubtful at best. We will make this decision while the FSX version is in beta testing. While we do not doubt that some of you would be very interested in this product under FS2004, we are less and less certain that such a development cycle would recoup its own costs, especially when compared to the growing strength in FSX sales. One of the most critical factors that we will consider in this decision will be the projected costs in dollars and TIME to product this product in FS2004. I will be candid and tell you that right now, I am not comfortable sustaining FS2004 development- and this is based upon my review of 4Q09 trends and our considerable experience with development of complex add-ons. We will make a decision when the FSX version of this product is in beta testing, as that will allow us to evaluate against data that is current at the decision making time.

2) Aside from the 737NG2.0, no other PMDG product announced or in development will be considered for the FS2004 platform. This means that the Dash-8, the 777 and the recently announced 747-8 Extension will be in FSX only. I am sorry if this was not clear in our announcement from Saturday- but this has been stated before in previous discussions, so we thought it was understood.

FS2004 Win Xp. Nekem is tolja maga elõtt a homályos textúrát ...Nvidia Gtx272 Q9550 nem tudom mi és miért csinálja...minden csutka 40 50 frame. Ha az élsimítást a játékban kikapcsolom akkor nincs is hiába állítom be az nvcontrolpanelba akár globalt akár profájlt. Nem tom mi a p...a lehet..
vzsolo
Amíg még nem tudtam, hogy az adaptív okosság miatt van a homályosodás, visszatettem a 9.8-ast, és elõször azt használva szüntettem meg a problémát, de épp az imént raktam fel a 10.1-est, és ezzel is jó.

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

én a 9.8 at az ujak nekem nem jól mentek
Tibetan
Megkérdezhetem, melyik kiadású drivert használjátok?

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Köszönöm tökéletes lett:-)
vzsolo
Szia!
Micsoda véletlen! Én is épp ezzel kezdtem el küzdeni a napokban.
Mint utólag kiderült, én az Adaptív élsimítás bekapcsolásával hoztam elõ a homályosodást.
Tehát ha azt kikapcsolod - és ezután újraindítod a számítógépet -, akkor (remélhetõleg) el fog tûnni a homályosodás.
Így nálam most egyelõre így néznek ki a beállítások:
A-A: 8x Filter: Box
Adaptive A-A: Disabled
A-F: 16x

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

Falconer
Amugy nekem meg mostanában azt csinálja az FS, hogy a splash screennél megáll, és csá. Még az eszközkezelõbõl sem lehet lelõni a folyamatoknál. Sõt, a gépet sem lehet kikapcsolni, csak hardweresen...
A splash screen meg rendszeresen elmászik, néha középen van, aztán elkezd lefelé menni, majd sokadik indításra eltûnik alul.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

megcsináltam most nem vibrál de a Cokpit homályos:-(
Falconer
Élsimítés és anizotróp szûrés magyarul.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

szia ezt kifelytenéd picit pontosabban? Igy nem értem köszi
[HUN]FaTaL
Nekem 4xAA (vagy 8x), 16xAF, többi default.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok.
Tud valaki segíteni FS2004 het a VGA beálításokhoz ATI Radeon 4850 Intel E7300 2.6Ghz sajnos bármit csinálok folyik a kép vibrálnak a texturák ha meg sikerül beállítanom hogy minden szép éles legyen akkor a PMDG cocpit lessz bal oldalt homályos. Nagyon sok variáció van a Catalyst panelen
akinek bármilyen jó tippje van elõre is megköszönöm
Üdv

bár így lenne
exTrem
Olyan infókat olvastam én is, hogy az NGX kijön FS9-re, de ez lesz az utolsó olyan fejlesztés amit mindkét platformra kiadnak. A többi addon már csak FSX alá készül el.

polluxware
hihetõ<#miaz>

Clidey
Valahogy volt egy sejtésem hogy ezt fogod mondani.... 😊))))))) Még alszok rá egyet! 😄DDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Én sajna nem vagyok ennyire optimista...van rá egy fogadásom, hogy b*sznak az FS9 júzerekre a PMDG-nél. Márpedig akkor maradunk ott ahol voltunk, mert én ugyan nem fogok FSX alá berakni egy ilyen frémkiller cuccot. Mert hogy az lesz, az tuti. Habár a CS767 elég szépen zenél FSX alatt, okom nincs panaszra, ráadásul kellõ mennyiségû rendszer mûködik benne a wedörradart is beleértve, de monnyuk egy LHBP eprocsot azért már nem mernék vele bevállalni...és nem feltétlen a CS767 miatt... 😞(((

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Majd talán az NGX, mert lehet hogy kijön FS9re is.

polluxware
ezt skint nem tudnád vhova feltolni? plíííííííííííz<#gonosz1>

CptSAB
<#hehe>
Clidey
Igen, van. 😊 És 700-as, mint az a lajstromjelbõl is kiderül(ne)... 😛
Nekem a eredeti Arianés éjszakai túl setét volt (bár tudom, az igazin is van ilyen "üzemmód"), így tettem bele pár gyertyát hogy ne féljek egyedül. 😊
A climb-nél én mindig econ-t használok, ennek ellenére libeg a bringa emelkedés közben, néha csak egész picit, néha meg elég határozottan. Annyira nem zavar, mert a cockpitbõl annyira nem látszik, csak a varió mutatja. 😊
Az Y nálam a default FS beállítás, a slew, de amúgysem érdekel annyira azok az ál-2D-nézetek, én világ életemben a 3D-t preferáltam, örülök ha nem kell 2D-t baszkurálnom. 😊))))
Azzal a pushback-effektel meg az a bajom hogy totál illúzióromboló a megvalósitása - sima hátratolás az oké, de ha valamerre el kell fordulni (márpedig elég sûrûn el kell), mekkora gáz már az az animáció?!?! Hányás a köbön! Jó persze, ez nagyobbrészben az FS hibája, s csak kisebben az Ariane-é. De akkor is hülye ötlet. Ha már úton-útfélen hangoztatják hogy hiperrealisztikus a cuccuk, akkor az hogy fért bele nekik hogy az ember "beül" a repülõjükbe, beüzemeli az APU-t, felprogizza az FMC-t, lehallgatja az ATIS-t, stb stb, majd átül abba a béna pushback car-ba és hátratolja a saját repülõjét...?!?!? LOL! SZóval én továbbra is azt mondom hogy egy égbekiáltó faszság volt ezt a ficsört beletenni, mert abszolúte unrealisztik.
Egyébiránt mindezek ellenére - bár még erõsen barátkozási fázisban tartok a géppel - jobban tetszik mint a PMDG. És ezt annak köszönheti hogy én virtual cockpit-párti vagyok, és az ebben szép formahû, nemúgy mint a PMDG förmedvénye. Egy picivel több rendszert is modellez mint a PMDG habár nem sokkal.
Ja és a #23035-re még annyit hogy nekem még sosem ctd-zett most sem, és évekkel ez elõtt sem mikor elõször próbáltam. Jó persze, csak mostanság repülök vele viszonylag rendszeresen, szóval messzemenõ konzekvenciát azért nem vonok le...még... 😊)))))

Clidey
Hasonlít, de írásos bizonyítékom van rá, hogy az enyém az eredeti! 😄DDDDD

polluxware
mirõõõ beszélsz?? csak kérdéseket teszek fel😊

CptSAB
szeretnéd mi azt a 600-at? 😄
polluxware
most mit mondjak? neked van ariane malév festésed????????????
ez 600, vagy 700as?

éjszakai világítással totál semmi bajom...

vor-to-vor meg inkább szeretek company út gyanánt beadagolni neki😊 egyszerû gyors

Sid-el nem szoktam tökölni, kivéve ha van az adatbázisban (Berlin-tegel példul), Star-apprócs meg vagy van vagy ha nincs elintézem annyival hogy aprócsnál kiválasztom az aktív pályát, rányomok egy 15-20nm-et a besiklópálya hossz-ra és ils-el leteszem

50-60% fuel? fuel planner adok be neki pont annyit amennyi kell
JA!!!!!! fontos!!!! amikor megadod az utvonalat a CLIMB-nál állísd ECON-ra az kábé 220, vagy manuálisan az alá, és akkor nem akar majd százzal-gázzal 105%on teperni a hegyre

billentyûnél még annyit állítottam hogy "Y" gomb a 2d camera, a nézetek meg X,C,V,B,N,M

TUG-al mi a bajod? soha nem volt vele gondom (max nem szabad összekeverni a Shift-P meg Ctrl-P gombokat)

én még ezek a hibák ellenére is inkább ariane mellett döntök pmdg helyett.........

szeretem a 2D-s paneleket, de túl rajzolt az már nekem

akárki akármit mond az ariane-nek akkor van egy fííílingje

hopp, elírtam... "nagyon tökre"😄

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Hallod, az elsõ kép nagyon tökre hasonlít erre: http://www.airliners.net/photo/Malev---Hungarian/Boeing-737-7Q8/1600515/M/ Amúgy Ariane-val kapcsolatban egyetértek, én PMDG-s vagyok<#rolleyes>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Clidey
Tuti nem volt túl nehéz, olyan 50-60% keró lehetett benne, de lehet kevesebb.
Az airaccal nekem nincs gondom, nem repülök olyan exkluzív helyekre hogy gondom lett volna belõle. Ettõl függetlenül persze rohadjon meg az Ariane hogy ilyen elszigetelt cuccot ad ki...
A festéssel nekem megintcsak nincs gondom, bõven elég nekem ez az egy is:

Sõt, ebben van hangulatvilágítás is, nem csak az Ariane-default feketeség, világító feliratokkal....

Az icao-val meg csak magadat szivatod, ha a route-t pötyögöd be elõször, nem pedig az departure/arrivalt töltöd ki elõször, (egyáltalán lehet ilyet? én még sosem próbáltam fordítva) ott egybõl kiderül ha szar van a palacsintába. 😄

Az ára...hát igen...ezért is megrohadhat nyogodtan az Ariane. Az pedig elég szar duma hogy azért ennyi az ára mert ultrahiperszuperrealisztik a cuccuk. Ez is ugyanúgy tele van buggal mint akármelyik másik addon. Csak itt mégjobban szívod a fogad ha drága pénzért megvetted és szarnak a fejedre.
Ezt a képet valamelyik este csináltam egy UUEE-LHBP route-on:

Mint látható, eléggé kacskaringós útvonalat szeretett volna repülni ez a hülye masina, ráadásul bud12 pontból kettõt is betett; direkt nem javítottam kiváncsi voltam mit csinál - nemes egyszerûséggel elkezdte gyártani az elsõ fölött a holdingokat, és nem volt hajlandó tovább lépni. Aztán öt kör után meguntam és nyomtam neki egy APP-módot és bementem ferihegyre.
Ezen kívül még az IRS is állandóan szivat, kurvanehezen (értsd nem 7-10 perc hanem néha 20perc múltán se) akar magáratalálni bármit csinálok.
Az a pushback-fícsör amit ráerõltetnek az emberre ... hááát ... nem tudtam elõször eldönteni hogy mérges legyek-e vagy hányjak, vagy mérgelõdvehányjak... Így kénytelen vagyok külsõ állóhelyrõl indulni hogy ne kelljen pushbackelnem. Egyetlen pozitívum, hogy azt a szintén ultragáz "kabinrázó" effektet ki lehet kapcsolni az ini-bõl...na attól is hullott a hajam elõször... 😊)))
Ezeket leszámítva amúgy jó cucc, a virtualja alakra sokkal hangulatosabb mint a PMDG-é, bár itt is vannak fos textúrák, illetve elnagyolt területek. Ha a PMDG-t és az Ariane-t összegyúrnák, akkor volna talán valami elfogadható cucc FS2004 alá. Ám erre sajnos már nem sok esély van. 😞((((((((

[HUN]FaTaL
Felül FAQ, Segédletek, FMC magyar leírás.

sziasztok! Tud nekem valaki segiteni,hogy a pmdg boeing 737 géphez az fmc kitöltéshez segitséget? Esetleg magyar nyelven,vagy valami magyar leirás?Elöre is megköszönném!
Tibetan
Én sem értem, hogy kerülhetett Luxemburg az Aerosoft termékek közé. Szóval ezért pénzt kérni...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
2.0-s Update csak.

Eeeeeehhh, billeg ez bazeg üresen is... K..a anyját, most már ideges vagyok... És egész biztos vagyok benne, ha újratenném az FS-t, ugyanez lenne. :-S

Egérrel böködtem én mindig is az AP-t. Max Shift+Z-t szoktam nyomni.
polluxware
ariane akkor billeg ha túl nehéz a gép és magasra akarol emelkedni túl hirtelen😊 stepclimb a lelke

ariane 737-el 3 baj van csak: Airac, festések, meg sajna néha ctd-zik
van úgy hogy telepítés után az elsõ utján az apronon kidob az asztalra, utána meg 3-4 utat is lerephetsz vele gond nélkül😊

a leggázosabb tényleg az amikor az ember mondja kiválaszta az Ibiza repteret, nincs airac -> sevész vor-to-vor, már minden bevan bökködve, erre kiderül hogy a reptér ICAO kódját be sem veszi😊))

példul van Aloha festés, de a Honolulu inter.-t be sem veszi az FMC😊))

és ezért elkérni 60-70dolcsit... áhhhhhhhhhhhhhhhhh

krekk a lelke😊 viszont hangulatos vele repkedni a mosogatós texek ellenére is (van egyfajta bája)

fokker 70-et egyenlõre úgy tartogatom mint Desmond az utolsó könyvét (Penny üzenetével)
remélem az stabil!

polluxware
CS 757

a "Z" betût felecsd el a billentyûzetrõl! azért dülöngél

egérrel kell az autopilotot bökködni............. :/

polluxware
? van újabb verzsönje? (frankfurt)

Luxembourg mekkora "hogyismondjam" 😊 avsimen elment volna a freeware totyikban...

Clidey
Szerintem akkor nem a repülõvel van a hiba, mert a CS757-et én is használom sok-sok órát belegyûrtem, de soha nem tapasztaltam vele ilyesmit. Ellenben az Ariane 737NG viszont nálam is csinálja, sõt, nem csak hossztengely körül billeg néha hanem a kereszttengely körül is, de csakis és kizárólag akkor, ha idõgyorsitást használok. Ha normál sebességgel fut a szim, akkor az sem billeg.

Sziasztok!

Olvastam itt-ott a következõ - köztudott? - problémáról, ám a leírt megoldások baromira nem oldották meg, hátha nektek vannak további ötleteitek, mert kezd nagyon bosszantani.
PSS757. Autopilot bekapcsolása után elkezd jobbra/balra dölöngélni... Tudom, tudom fsuipc. Már ötféle verziószámúval bepróbálkoztam (új, régi, mind1), joy-t is állítgattam, .cfg file-t berheltem (Autopilot cuccoknál bizonyos paraméterek megváltoztatása), addon install/reinstall, egyszerûen sztem már mindent megpróbáltam, mindhiába... :-S
ÉS ami végképp furcsa, hogy gondoltam akkor nézzük meg "mit tud" a CSS 757-ese; ugyanez történik vele! De a többi géppel akkor mi a francért nem csinálja ezt?

Ja, természetesen a FMC/IRS be van lõve repülés elõtt, tehát nem az van, hogy nics Align-olva (mondjuk akkor már eleve A/P se lehetne).

Segítséget elõre is köszönöm.
Kösz. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

[HUN]FaTaL
Arra, hogy melyik ATIS adást hallgattad meg.

[HUN]FaTaL
Igaz 😊

Na mind1, 737es nincs normális.

Nem, a lajstrom vagy járatszám világos, csak azt nem tudom, hogy az "information Whiskey, Zulu, X-ray vagy mitomén" mit jelent, vagy mire vonatkozik?

A lajstromra gondolsz vagy az azonosítóra??
Azt értem, hogy kész a gurulásra, de mi az, hogy information whiskey?

Az mit jelent, hogy X.Y. with information Whiskey (vagy X-ray vagy Zulu vagy bármi más) ready to taxi?

Hypo
Jaja , fs9 alatt mar egy ideje repulom a v2-t de fsx alatt is kiprobaltam. nem rossz😊) de mivel frankfurt olyan szep lett most inkabb oda repkedek vele fs9 alatt😊

polluxware
<#eljen>

alert
Wilco Embraer 190? Közepes jet és igencsak jó.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

[HUN]FaTaL
FSX alá semmi használható közepes JET (a vélemények szerint). Idén jön a PMDG 737 NGX. Én speciel elrepkedek jobb híjján a wilco airbussal is, az is van FS9 alá is. Csak sok rendszere nem mûködik (nincs kidolgozva).

PIC ugyanolyan mint FS9 alatt úgyhogy meg tudod nézni.