MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
bar az elso kepen levo szurke korngot ha lejebb vinne az ember az atlatszosagot lehet segitene
Milyen geppel van gondod??
#23108: Nem 64bites program, de attól még 3GB memóriát kaphat, a 32bites OS alatti 2GB-al ellentétben.
http://goo.gl/gd6Zi5
A múlkor itt a fórumban egy old-timer Boeing kapcsán szóba került annak propellere, és valamit csináltál, hogy nem úgy nézzen ki a légcsavar, mint egy forgó lemez. Mi volt azzal a teendõ?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tibetan: orulok hogy jol megy minden, a target fpst semmi esetre se vedd unlimitedre sot szerintem rakd 30 ra.
bár lehet te is fs9 lover vagy mint sokan mások
Hu a mindenhol 40 fps az nagyon állat lehet. Nálam 2giga rammal meg 4Ghz-es woldale-lel tömött repteren VCben min 22. Egyébként textúra betöltés menet közben nekem eléggé lazán megy, csak az elinduláskor tölt egy csomót. A parkolóhelyrõl eljutni a kifutóig teljesen zökkenõmentesen megy bárhol, semmi akadozás, csak hát ugye a 22fps nem a legjobb.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A leglényegesebb, hogy most az új REX2004-gyel 1024x1024-es textúrákat használva sem esik szinte sehol sem az FPS 40 alá, nincs sehol sem akadás, minden folyamatos, rezzenéstelenül megy az egész. Korábban errõl csak álmodtam.
Tuti nem fogok 64bitre áttérni mostanában, de azért érdekelne.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Fatal: Az a vicces, hogy amikor áttértem Win7-re és újrahúztam az FS9-et, akkor a legelsõ VGA driver a 9.10 volt, s akkor még észleltem ezt a szõrösséget. A 10.1-nél azonban már nagyon durva. A 9.8-as drivert ma töltöttem le elõször, s eddig az adja a legjobb képet, ám ez még mindig nem az igazi. Nekem igenis jobb volt ettõl a képem!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Az egész fkottára megvan?
Egy kérés : el tudná-e nekem küldeni a [email protected] a PSS Dash-8-300 -as Austrian festését, mert a neten nem tudom sehol felhajtani az AVSIM-rõl meg ugye törölte valami elcseszett fehérjekupac.<#violent>#violent>
Elõre is köszi !
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Mondjuk a Win7 most még az egészre rátett egy lapáttal azzal, hogy miután visszaraktam a 9.8-as drivert, õ talált egy frissítést, s mivel nem figyeltem oda, felrakta a "frissebbnek" ítélet 9.7-et... LOL
Basszus, pedig régebben, amikor csak sima AA volt (nem volt BOX, meg Narrow Tent, meg ilyenek), akkor simán beállítottam 6x-ra, s azzal tökéletes volt a kép. Az nVidiával mindig többet kellett szenvedni. Hát mostmár az ATI-val is... De azért az szomorú, hogy a 9.8 és a 10.1 között ekkora különbség (valószínûleg a 10.1-bõl már kikerült valami olyan támogatás, amit az FS9 szeretett)
az is eszrevettem hogy scenery is valogatja pl aerosoft LHBP jobban vibral mint a tobbi (pl 1 default )
szerintem ez megkell szokni es kesz ...
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Megpróbálok szerezni egy 9.8-at win7 alá... Vagy legfeljebb este elkérem tõled 😊
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
A túra folytatódik, az idõ szép, a cél Wenatchee (27W), mindössze 26 mérföld.
Felszállásra készen, csak a völgyben kell jó irányba fordulgatni és semmi több (mindig így kezdõdik).
Ugyan a felhõk most is súrolják a geinceket, de ez ma nem tényezõ. Legalábbis ezt hiszem még.
De nem sokáig. Rövid idõn belül minden rosszra fordul. Látótávolság semmi, szakad a hó, és az olaj is kevésnek bizonyul.
Így nehéz lesz megtalálni azt a völgyet, ami elvezet a célhoz.
Hoppá! Egy felhõfoszlányon átrepülve ez a látvány fogad. Minden világos, rossz irányba fordultam valahol!
Éppen csak elég volt a hely a megforduláshoz. Most kereshetem merre van az arra.
Csak tippelni lehet, vajon jó irányba megyek e.
Az utasom arcán továbbra is csak Steven Segal szintû érzelmek látszanak. Vagy tud valamit, vagy már halott.
Szeretném ha valaki megmondaná, merre van a vízszintes. Kezd felrémleni elõttem Steve Fosset tragédiája.
Továbbra sem adom fel, szerencsére a motor sem.
Az éles gerinceket elhagya, egy pillanatra azt hiszem, tudom hol vagyok.
De elbizonytalanodok és elindulok vissza.Csak késõbb tudom meg, hogy tényleg tudtam hol voltam. :-)
Visszafelé ha lassan is, de sikerült egy kis magasságra szert tenni.Miután visszaértem újból nekivágtam az útnak, de mostmár a magasságom kihasználva...
Így már egyenesen a hegyek felett átrepülve tudok haladni. A motor még mindig bírja, pedig már egy csepp olaj se lehet benne, ami van az is csak gõz.
Hopp! Egy gyilkos hegycsúcs tûnik elõ, de én csak röhögök rajta, ehhez még nõnie kell..-)
Remélem így azért meg fogom látni a tavat, ami a repülõtér mellett fekszik.
És valóban. A felhõk között megpillantom a tavat, másodjára nem tévedtem el.
Feltûnik a reptér is. Csak ne érne össze az ég a földdel. De ez már nem fog ki rajtam.
Finoman lehuppanok az emeletesház méretû fák közé.
Mára vége a motorgyilkolásnak, pihenjen picit, megérdemli, de olajat ma se kap. Közben furdal a kíváncsiság, merre kóborolhattam…
Hát erre. Kicsit megviccelt a mágneses elhajlás.;-)
Másnap újabb út vár, a cél Darrington (1S2). Az esõ esik, az idõ, mint tegnap. Az út 44 mérföld ismeretlen magas hegyek között, de ma nem kockáztatok annyit.:-)
Az ismerõs útvonalon elõbb kirepülõk a hegyek közül, aztán fordulok északnak Darrington felé.
A hírek szerint a hegyeken túl már jó az idõ, de addig is el kéne jutni.
Hopp egy gerinc! De ezen átjutok simán. Ha nem tévedtem el, innen már csak lefelé kell menni. A motor továbbra is bírja, pedig a pálcán már nincs nyoma olajnak.:-))
És igen, az égiek velem vannak. Az idõ tisztul és látom,hogy jó helyen vagyok. Ma nem fordultam be rossz helyen.
Végül feltûnik Skykomish, innen már becsukott szemmel is odatalálok.
Az idõ pedig egyre tisztább.
Majd 35 mérföld egyhangú repülés után feltûnik a cél.
Csak pár méter van hátra a mai izgalmakból és a következõ út elõtt a gép…
végre megkapja a jól megérdemelt kényeztetést………Bevettétek? :-) Nem, ez nem az a történet! :-)
Túlságosan jól bírja a masina. 😊)