MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
én adobe premier-t avagy sony vegas-t szoktam használni
www.yukonquest.com
Video trailer tõlem😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De a kiindulási pont egy C2D E6600 + 2GB RAM + NV8800GTS 640MB volt... 😄DD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
mármint nem az a propelleres szörny, mert azt ugy ismerem😊
hanem a simulátoros😄
nekem amd x2 5400+, 2 giga, ati 4850 512
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Nálam egy default sceneryn 35-40fps egy szebb kiegnél (LOWW-t néztem meg most) 20-25 a kokpitból nézve, külsõ nézetben pedig kiakad az 50fps-es limitemen, szóval szerintem jól fut. A cockpit textúrákat picit lassan tölti, de mondjuk az érthetõ. Ha áttenném DXT1-be vagy 3-ba, az is gyors lenne, csak ugye akkor romlana a minõsége.
2D panel csak akkor ugrik fel ha a HSI-re vagy az alatta levõ képernyõre kattintok, sehol máshol. Amit én kifejezetten kedvelek is, repelõttinél szoktam használni amikor progizom fel az FMC-t. Kirakom egymás mellé a kettõt, és tök kényelmesen el lehet intézni a dolgot.
Én csak a Base Packot tettem magamévá, de gondolkozom még a Freighter megvételén is, hogy lehessen UPC-s vagy DHL-es utakat is repülni. 😊
1.02 verzsön lett feltelepítve... scenery library-ban ott van legfelül az LC és SC mappák is
ötlet?
de valami régi lehetett ahol nem minden mûxik vc-ben
szerintem megveszem, de csak a 200-ast egyenlõre
kis segitseg kellene..!
megvan vegre a PDMG 747 pack, de meg sosem hasznaltam FMC-t repuleshez(eddig INS-sel repultem)es meg kell meg tanulnom ami nem 1 nap...
szeretnem gyakorolni a geppel a repulest, de nem talalok radio navigacios frekvencia beviteli eszkozt..
a VOR frekiket az FMC-ben kell megadni,vagy valami lemaradt a progibol..?? a masik h a AP CMD kapcsolok nem csinalnak semmit ha nyomkodom..mi lehet a baj..?
a masik: nem mukodik a WoI installer amit tegnap toltottem le az avsim-rol..(microsoft send report-tal el sem indul..)
tudnatok vmi AI packot ajanlani(akar payware) ami normalisan mukodik es rendes helyre rakja az AI gepeket nem a fure vagy az epuletbe pl.(a My Traffic ai gepei ugyanis mind az epuletekben,fak kozott allnak foleg a kieg reptereken)es random szeruen jonnek-mennek a gepek...??
pls <#help>#help> !
Seven-Four-Seven--Heavy
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
más: csak a próba verzió miatt vagy a véglegesbe se mûxik minden a vc-be, sok helyen ha ráklikkelek akkor megnyit egy 2d-s panelt. Mondjuk az ára tényleg bagatel. te melyik packot vetted meg?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
😄 😛
Új nap virradt. Mai elsõ úticélunk a 63 mérföldre lévõ Orcas Island (KORS), ahol Mrs. "Segal" egy baráti ebédre hivatalos.
Felszállás után egy jobbfordulóval fordulok vissza a pont fölé, hogy még egy pillantást vessünk a reptérre.
Az idõjárás már most jobb, mint az elmúlt napokban és ennél csak jobb várható.
Csak követni kell az utat, az kivisz az öbölhöz. Az utóbbi napok motorgyilkolása után most van mód kicsit kímélni a szerkezetet, ha már olajat nem kapott.:-)
A távolban már feltûnt a cél. Az idõ szép, az olajhõ magas, akárcsak a felhõalap, az olajnyomás meg olyan kevés, mint utasom arcán az érzelem.
Biztos ami biztos magasabbra mentem, hátha most adja meg magát a motor.
Ime, a neves Orcas Island. Az öbölben elterülõ San Juan szigetek legnagyobbika.
Alacsonyan a hosszúfalon. Biztos nem szeretnek most a népek, de teszek rájuk.:-)
34-es pálya, short final.
A hölgy elment ebédelni, addig teszek egy sétát a reptéren.
Nicsak egy ornitológus. Kérdésemre elmondta, hogy egy ritka madár miatt jött ki. Állítólag valami ritka, Európában õshonos madár van a közelben. Valami Dornier fajta. Néztem, de én nem láttam…
Intéztem egy kis benzint is, mert már fogyóban volt.
Ebéd után indulás tovább. Az úticél a 100 mérföldre lévõ Forks (S18), Diamond Point (2WA1) érintésével.
Váróponton, tábla szólít fel, hogy legyek jó szomszéd. Én…
viszont teszek rá és nyélgázon süvítek a házak felett, nehogy elbóbiskoljanak a az ebéd után pihenõ helyiek. :-)
Nagy, összefüggõ vízfelületet kell átrepülni. Csak most ne hagyjon el a motor! Mindenre felkészültem, hoztam magammal úszógumit. Amolyan kacsásat. :-)
Már látszik a szárazföld, de még nagyon messze, ráadásul szembeszél van. Kezd kényelmetlen lenni az úszógumi.:-)
Diamond Point. Itt az emberek a kocsi mellett repülõt tárolnak a garázsban. Nem vagyok irígy, csak gonosz, így…
itt se hagyom pihenni a lakókat…
Mostmár irány Forks… A távolban Port Angeles és mintha összeérne az ég a földdel! Ne! Már megint?
És valóban! A talajt köd borítja ismét…
így hogy kövessem az Olympic highway-t, ami Forksba visz?
De semmi gond, már megszoktam, hogy szivat az idõ.
Végülis mit várok, itt Észak-Nyugaton ez szinte mindennapos.
Már megszoktam ezt is... A völgyben felhõ takarja el az arra merészkedõ elõl a halálos veszélyt jelentõ hegyeket. De nem, ma szerencsére nem kell ilyen helyre menni.
És elõttem a Crescent tó. Partján vezet az Olympic Highway. Már csak követni kell.
Mrs. "Segal", csak bûvöli az olajnyomást és hõmérsékletet. A motor pedig még mindig bírja.
Napos, tiszta idõben szép kirándulóhely lenne a tó.
Már csak egy kis esõ hiányzott, de tojok rá, közel a cél.
Pár perc ázás után íme Forks, a Twilight rajongók mekkája.
És a repülõtér. Na ki mondja meg melyik pályairány használatos? :-)
Besorolás a hosszúfalra. Forgalom semmi. Mégis ki akar ilyen trutyi idõben repülni? Csak egy ilyen hülye van…
de már õ is a short finalen tolja.
Hát a motor ma is kibírta. Kezdek gyanakodni, hogy Prolonggal megy a szekér.
Irány az étterem, falni kell egy Twilight menüt, vagy mit.
A sceneryk:
Georender4 - Darrington
Fsaddon Orcas Island
Georender3 - Diamond Point
Georender5 - Forks
UT USA
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Semmi egyéb hibát nem generált, atomstabil, soha egyetlen ctd vagy fagyás nem volt vele. Szóval nekem nagyon tecc, szeretek vele repülni. És megéri minden fillérjét 😊
azért köszi
én mostanság meg az erj-145 v2-be szerettem bele, bár az se tökéletes
Egyébként nekem pont hogy az alsó textúra tûnik totál unrealisztiknek, legfõképp a transparency-átmenet elég béna kivitelezése miatt. A felsõ egy fokkal jobbnak tûnik, de az sem az igazi.
lehet már volt ez a kérdés, akkor bocs