MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Az állam leesett, mikor megláttam <#taps>
Clidey
Huvazze!!!! Perfect!!! <#eljen><#taps><#worship><#worship><#worship>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

L Viper
<#taps>

Ez sem rossz azért: <#eplus2>

ááááááh miez ? nekem is van 50 ilyenem 3x nagyobba<#nyes><#beka2>

Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB

eyecandy
komoly <#taps>

Jó reggelit!

jaszy76
Ejj, ez a C-130 nem egyszerû. Lesz vele dolog. 😊

jaszy76
Nem tudok mit hozzátenni. <#taps>

berczy
Szívesen, örülök, hogy összejött. Egyébként ezt nem is értem. Azt gondoltam, hogy a support azért csak tudja az összes szívást, de ezek szerint nem. Én is végigjátszottam az összes ötletet, azt a bat-ot is, de lófaszt segített. Már-már csúnyán anyáztam, amikor mondom már rákeresek regedit-ben a captain-ra és láss csodát, dobta ezt a másik bejegyzést, ott gondoltam, hogy ha a javító bat .com-ra írja, akkor nem ártana, ha az általam talált bejegyzés is .com lenne .info helyett. És már kúszott is fel.

Számomra mondjuk kicsit kiábrándító, hogy egy virágboltit könnyebb felrakni, mint a hivatalosat. Értem én, hogy védelem, meg minden, de komolyan, ezt egy mezei átlagjúzer hol túrja ki?
Már régebben is sokat filóztam, ezen, mert igyekszem megvenni a szoftvereket, mert mégis, de pl. mikor a játékvédelmek bejöttek, sok nem is ment, szó szerint crackelni kellett a vásárolt, bolti játékot, mert nem ment a szaros SecuRom védelem miatt. CRACK-elni a vásárolt játékot? itt éreztem, hogy kicsit átestünk a ló túloldalára.

Úgy sincsen feltörhetetlen védelem, sõt, mindent megtörnek, legfeljebb nem kiadás napján, hanem másnap, na, nagy cucc... Mert úgy is feltörik, akkor meg mi a töknek szívatni az átlagjúzert ezzel? Nincsen értelme. Mert én is, Te is most ugye megvettük, mert jó. De én természetesen elõtte virágboltit próbáltam, de mivel nagyon bejövõs, megvettem. Azért, mert JÓ. Hiába tudom megszerezni warez-be, mert persze, hogy, de ami jó, az jó, megérdemlik a készítõk. Viszont, ha valaki nem így gondolkodik, azt a legdurvább, szívatós védelem sem fogja meg, hogy warezoljon, ellenben a sima vásárlót meg szívatja, ahogy Téged is, engem is. Ennek így nincsen értelme.

Ha sokat filózok ezen, még eljutok oda, ahová nagyvilági kérdésekben szoktam, hogy sokkal nagyobb szívás becsületesnek, tisztességesnek lenni, mint ügyeskedni. Lásd fent... De persze ez messzire vezet. 😊))

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

jaszy76
Köszönöm, mostantól Te vagy nekem a hivatalos CS support!
Ezek hülyék bammeg! A www javító patchük rossz helyre teszi a regben a bejegyzést.
A wow6432node helyett egy szinttel feljebb.
Manuálisan kell létrehozni a bejegyzést, aztán egyszerre jó lesz.
Köszönöm!

jaszy76
Köszi, kipróbálom majd.
Elvileg van a supporton egy bat file, ami javítja a regbejegyzést erre, de ahogy elnézem máshol nyúl bele a regbe.
Kipróbálom a javaslatodat!
Sokan szidják CS supportját állítólag. 😊

berczy
Ezt megszívtam én is, tényleg nem segített semmi, ami a support-on volt. Figyi, nyiss egy regedit-et, majd ott navigálj ide:ú

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeCaptainSim,

itt látsz három bejegyzést, Default, Support, www.
No, a www-t írd át www.captainsim.info-ról www.captainsim.com-ra és jó lesz.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Hont
Sziasztok!

Az 1 problémám megoldódott!<#hehe>
Ismét ajánlanék valamit a Magyarországi VFR túrázok figyelmébe!
Az U.T.Európához tartozik egy Pach, ami a magyar úthálózatot teszi rendbe!
Fõleg az autópályákat és a fõ útvonalakat!Pl a fehérvári belsõ körgyûrû is rajta van már.
A neve
UtEurHwOnly
Sajnos ma elég nagy köd volt, de azért a lényeg látszik!
Pár kép róla:

jaszy76
B*ssza meg! Megvetten én is a C-130 at, de nem tudom telepíteni.
Error code 11 -et ír ki.
Már mindent megcsináltam, amit a support-on írnak, de nem jó.

berczy
Jaja, én is a fullosat vettem meg, csak a többi kisebb változatot nem, tán' majd késõbb, ha annyira bejön.

Amúgy volt ma egy elég jó kis repülésem, egy élmény volt. Az apokalipszis felhõi fogadtak LHDC - LHBP útvonalon, komolyan nem semmi volt. Én meg vagyok döbbenve, hogy a majd' tíz éves játék még ilyen dolgokat tud. Érdemes megnézni a képeket, tényleg nem mindennapi látvány. A pokol tornáca, hát nem egy VFR idõ. 😊))

Egy kis ízelítõ:

A többi:
LHDC-LHBP in storm

Clidey
Hát az a baj, hogy régebben nekem is csinált furcsaságokat (bekapcsoltam a robotot és elkezdett billegni jobbra-balra), de idõvel az valahogy megjavult. 😊 De ilyeneket mint most, még sosem csinált.
Érik nekem is az a komplett Win7-FS reinstall, de olyan nehezen veszem rá magam... pedig a Win (most csekkoltam) kb. 5 éves, az FS se sokkal fiatalabb... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Lenne két problémám is...(esetleg valaki már találkozott vele!)
1.
Azt történt, hogy LOWW-LHBP útvonalon GYR közelében az FS "hibát" észlelt!
Gondoltam újra megpróbálom! U.a.!
Aztán indultam LHBP bõl LOWW-ra és ismét GYR ig jutottam!
Elkezdtem betölteni LHPR-t, mert azt hittem itt a hiba! Csak a téli és az éjszakai textúrát volt hajlandó betölteni, a többinél 64% nál "elszállt".
Aztán töröltem LHPR-t, de azon a részen (GYõr és környékén) mindig az történik!
2. Legyen szíves csináljon nekem valaki egy képet Bécs felett! Valami ott se ok...<#falbav>(kb 2000-3000 láb között)
alert
Ilyet en is tapasztaltam, amikor megvettem, de valamit szoszmotoltem vele vagy ujratelepitettem az FS-t mar nem emlekszem, de megjavult 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Én most épp pipa vagyok a CS-re, felraktam újra a CS757-et, de annyi bugba futottam bele, mint soha az elõtt. Mondjuk lehet az FS-telepítésem se friss már ami szintén közre játszhat, de jelen pillanatban nem tart a robot se headinget, se siklópályát. A hajtómûvek se indulnak hiába kapcsolok mindent ahogy kell, a végén muszáj egy Ctrl-E-vel rásegíteni... 😞
Már odaáig fajultam hogy felraktam a QW757-et próbából, de annak meg a kokpitje nem jön be kidolgozottságilag. Látszik hogy egy viszonylag korai cuccuk a QW-éknek. Az Avro is már sokkal jobb a 787 meg még ütõsebb lesz ebbõl a szempontból.

Hypo
😊 jó kis gép tényleg nekem a fullos van meg pöpec persze van pár CS apróság de simán lehet velük élni😊

berczy
A Captainrõl jut eszembe, most fedeztem fel a C-130-asban rejlõ potenciált, mégpedig, hogy milyen faszányos, jól kidolgozott, részletes masina. Hirtelen felindulásból meg is vettem az alap csomagot, ha már csak 10 Euroért adták Captain-ék. Fantasztikusan kidolgozott masina, õ lesz a következõ áldozat az oldschool érában. 😊))

Addig is engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljam az õ kis tesóját, a Fairchild C-123-ast. Nagyon régóta keresek jó, használható, kidolgozott C-123-ast, már csak az Air America feeling miatt is és most sikerült rátalálnom eme darabra:
B. Zhigulskiy's C-123
Van mellé még linkelve a v2/3 is.

Nagyon kellemes kis gép. Nem egy Captain C-130-as, de mégis, igen jól ki van dolgozva, a panelek egyszerûek, de szépek, a VC majdnem teljesen funkcionál, ki van dolgozva még a raktér is. 😊 A panel tooltipjei kicsit bolondok, mert ugyan engine1 nincsen, de 2-3 az igen. Szóval fura, de sokat nem von le a élménybõl, tekintve, hogy viszonylag egyszerû masina ez itten, elég hamar átlátható mi merre meddig.

Nem utolsó sorban sok benne az extra. Szinte minden nyitható, még a motorfedõk is. Állás közben cargo dobozok a gép mellett, a motorszerelõ állvány, bakok, ki tud jönni a szállítmány is, ami lehet dzsip, malacok, hordó. Ezek szépen mozognak is, sõt, repülés közben ki is lehet dobni ejtõernyõvel a nyitott rámpán. 😄DD
Szóval összességében nagyon jó, amolyan igazi teherszállító igásló érzése van a gépnek. Alább találhattok néhány képet és egy videót kedvcsinálónak. 😊
(megjegyzem, hogy LHBPrõl szálltam ffel, ezért a képek eleje igen sok új LHBP 1-es terminál közeli képeket tartalmaz. Még mindig nagyon odavagyok, hogy kijött, mert amellett, hogy gyõnyörû, szép, még viszonylag FPS barát is. Nincsnek már azok a gusztustalan beakadások, amik jellemezték a régit. Ha még a futópályába sem fogok belesüllyedni, maga lesz a mennyország.) 😄

És akkor a képek:
LHBP-LHSM_C-123

...valamint a szokásos landing videó: 😄

jaszy76
Köszi! 😄

Hont
Rohadjak meg pedig belinkeltem...<#wow3><#zavart1>
jaszy76
Linket kérhetek? 😊

Framsen
Én köszönöm, hogy megnézted a videót, örülök, hogy tetszett. Már sajnos nem emlékszem a szél erõsségre, csak, hogy azon a napon volt Angliában az a nagy vihar és késve jött a British, illetve sikerült megörökíteni a Wizz elsõ menetrendszerinti Dubai járatát (a legelsõ elõtte nap repült de jóval eltérve a menetrendtõl) Amit nem értek, hogy ki mi alapján ballag el a pálya végéig és ki tud ott elõbb felszállni. Fapadost még nem láttam elmenni a végéig még a Dubaiozók se mentek ki addig, míg az AUA Q400 LHBP-LOWW elment a végéig.

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Hont
Elszórakoztatom itt magam...<#zavart2>
Ma nézegettem a régi gépeket!
Ami tetszett (már ami az akkori grafikát illeti) az a CaptainSim 727!
Esetleg nem találkozott valaki valami újabb kiadással ebbõl a modellbõl?
Hont
Ma Framsen társunk videói között nézelõdtem és találtam ezt a remek vidit!
Gondolom elég brutál déli szél lehetett, mert ha megfigyelitek, elõ szeretettel használták a "K" pontot, de pl az AirBerlin a "Z" gyors kigurulóról startolt!
A másik az ATR ami brutál varióval emelkedik!😊
Frankó videó! Köszi!
Hont
Persze, mert keresztbe mászkálnak...
RWY hosszába kell használni!<#vigyor>
Framsen
Kátyús ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

jaszy76
Nálam is ez van.

berczy
No, megnéztem, baromi szép, részletes. 😊)) Nagyon tetszik. 😊

LHBP

Viszont van egy érdekes dolog, hátha valaki tudja rá a megoldást. Az elsõ képen a futópályán vagyok, kicsit belesüppedek, mintha lejjebb lenne, másodikon meg mellette, ott meg jó. A kettõ között meg ugrat a gép:

berczy
No végre ittunk, gyorsan meg is vettem. Még csak gyorsan rápillantottam, de uhh... khm, nagyon ott van.

Most repülök haza Varsóból. Lassan leszállok az új reptéren. 😄😄😄

Hont
Sziasztok!
Ma a következõ fícsõrt szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
Nekem ez is bejött, bár talán sokaknak súrolja a jó ízlés és a giccs határvonalát!
A neve Ground Lights Effect.
Én már elég régóta használom és nem volt gondom vele!
A MANUAL-ban minden le van részletesen írva és pár perc alatt be lehet építeni a leírásban szereplõ géptípusokhoz! Többek között iFLY737 hez is!<#nevetes1>

Hont
Mondjuk az nekem baromira hiányzik, hogy nem raktak az FS9 be statikus mozgó modelleket, de talán majd egy update-ben megkapjuk...
Cityvel hibátlanul megy.
Ma reggel tûzriadó volt nálam a Skaycourt-ban...😄 A ködrõl ne is beszéljünk. De ezt a AA sikerült elkapnom! 😉

Hypo
koszi, szépek! életben nagyon kihalt a reptér, anno legalább állt egy két Malév gép. CITY-vel megy gondolom szépen

Hont
Nagyon szépen köszönöm!
Clidey
Hmmm...hát a kérdésed jó... Pedig emlékeim szerint valahova felraktam a LóPetit de most én sem találom...
Úgyhogy csak most csak neked csak azértis... 😄

Hont
Inaktívvá kell tenni az AeroLHBP-t és a City-t alá nyomni az LHSim LHBP-nek és már mûködik is!
Kompatibilitással hogy áll? A régi "város"-sal együtt mûködik?
Hont
Ne gépet nézd...!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Ha már itt tartunk! Te 700-hoz nem csináltál Malév festést?
Mert 600 hoz és 800 hoz azt használom, de 700 hoz nem találtam!
Clidey
Nem hiszem el hogy nem találtál szebb Malév festést...és most nem feltétlen az enyéimre gondolok... <#szomoru1>

Hont
Én se bírok betelni...

Hont
<#duhos2><#nevetes1>
Jól van na!
Igazad van!
Én simán megmondom neked. Tuti FS mert Malev már nincs <#idiota>

jaszy76
Erre az scenery vmi brutálisan jó.
Isten bizony, 2 napja csak a földön gurulok, én nézegetem. 😊

berczy
Huh, az nagyon jó, kíváncsi leszek egy Captain 757-re. 😄
Na már alig várom a holnapot.

Hont
Nálam 25 re van most limitálva, de 20 alá semmi esetre sem megy!
Szerintem kb 6-7 FPS-l jobb mint az AeroLHBP de persze 100X részletesebb!
berczy
Azt a mocskos rohadt...
Kivagyok, hogy csak holnap tudom megvenni. 😞((

Gyönyörû... Teljesítményben milyen?

Hont
Az ördög a részletekben lakik...😄
Elsõ ránézésre meg se nagyon lehet mondani, hogy eredeti, vagy FS...<#awink>
Csak azért, hogy a kedvedbe járjak: