45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#43572 Aeroworx B200 tudom csunya vc de szuper kis masina. Cheyenne, -
#43571 Igen, úgy néz ki, hogy a kettő együtt nem jár. Mert az alap gépek bár nem valami szépen kidolgozottak, de repülési dinamikára, sérülésre nézve egészen jók. Látszik rajtuk, hogy odafigyeltek rá a készítők. Az meg hogy valaki nagyon szépen kidolgozott gépet csinál, csak éppen repülni nem tud az a masina, az egy kicsit hozzánemértésről tanúskodik. -
#43570 Carenado gépek szépek legyen elég ennyi a pénzedért:))))) -
#43569 :)))))))))))) -
#43568 Az új cfg mit módosít? Gondolom a repülési dinamikát. Ha már az ember megvesz egy ilyen gépet, és kifizet egy valag pénzt, akkor ahhoz járna a cfg is, ami ezek szerint nem ér egy hajítófát sem. -
#43567 Ezt a gépet én is kipróbáltam, eddig pénzért adták, most már ingyen van, nem véletlenül. Úgy megy fölfele, mint egy helikopter, átesni sem lehet vele. A kormánymozdulatokra pedig késlekedés nélkül azonnal reagál, játéktermi hangulata van. -
#43566 Sajnos személyes a tapasztalat, nem csak úgy hallomásból tudom... -
#43565 :) -
#43564 Háth, ez nem volt túl polkorrekt! :DDD -
#43563 Na hát ezt este én is meglesem majd...kiváncsi vagyok mit hozott össze ez a Stolle kölök. Akit egy nagyképű kis b*zinak tartok amúgy... :) -
#43562 Nincs fent most nálam Carenado göbzi, de ezt asszem este ki is próbálom! -
#43561 :)) nekem is megvan de az uj cfg vel a carenado jobb sokkal, de csak ha az alap carenadot hasznalod az csak screenshotra jo -
#43560 Én repülöm, de nem a Carenado félét, hanem ezt:
FLYSIMWARE - 1966 OLD SCHOOL SKYLANE CESSNA 182K FS2004
Nem tudom ez hogy van, de ingyen le lehet tölteni és szerintem marha hangulatos, tényleg old school hangulat. -
#43559 Ha valaki repüli a C185-t akkor annak ez must have http://www.bushpounder.site90.net/downloads.php?cat_id=1&download_id=1
ez mar javitott verzio szerintem nagyon jó valodi c185 os haverok szerint is kozel all a valosaghoz.
-
#43558 :) -
#43557 Yessss, srácok, 4Gb patch a király! Megy a Yak-40 nem csak a lite! Igen, igen, igen...!!! :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D -
#43556 Köszi! Lehet nem árt egy frissítés, mert kb. 6 éve megy szegényke, gauges, meg bgl-ek, meg a franc tudja még mi minden javítgatásaival teleszemetelve, valszeg újrarakok mindent, úgyis megint selejtezni kéne, akkor meg egykutya.Majd szép lassan összejön megint...időm talán lesz. -
#43555 Ez az AEROSOFT - GERMAN AIRPORTS 2 2012 X pack-ban van benne, de asszem van külön is az öt. Ajánlom meglátogatásra. :) A 08L/26R pályát ajánlom használatra, ott hídon lehet átmenni az autópálya és vasút felett. :) -
Melyik Lipcse amit említesz? -
#43553 De hogy valami reppenés élményről is beszámoljak a sok kaki mellett:
Tegnap reppentem egy Lipcse-München útvonalat. Nem tudom miért, de ez a lipcsei reptér nagyon megtetszett. :) Kicsit hülyén érzem magam, hogy ~10 éves FS pályafutásom alatt, csak most kezdem felfedezni ezeknek a nagy reptereknek a szépségeit, részletességeit. :) Eddig csak jöttem, mentem rajtuk nagy gépekkel, de sosem szemléltem meg a kidolgozottságukat, nem is tudtam mit veszítettem. Itt van pl. Lipcse. Ugyan semmi extra azon túl, hogy nagy DHL központ, de a kis apró extrák, szépségek lenyűgöznek. Itt pl. a két pálya közti autópálya és vasút. Állok a kapunál és jönnek mennek a autók, vonatok, megállnak a reptéren... Egyszer csak jön egy ICE expressz... Katarzis. Régi vasútmodellező kölyökkorom legszebb élménye volt (az NDK-s nyaralásból hozott emeletes vagonok után), amikor sikerült egy ilyet beszerezni TT méretben, itt meg itt közlekedik nekem a kedvenc játékomban. :))) Az apró kis DHL kamionok, kisautókról nem is szólva. Most nézzetek hülyének, de csak most kezdem ezeket felfedezni igazán, és el vagyok... khm... olvadva. :))) Sosem mentem bele eddig a nagy repterek részletességeibe, hát nem tudtam mit hagytam ki eddig. :)))
De visszatérve a reppenés élményre: IL-14 volt a kiválasztott, ott is MALvinka a maga gyönyörű festésével. Gondoltam 180nm, kézzel lerepülöm. Aha... Minden oké, indítok, gurulok, felszállok, fordulok irányra. 3000 láb felet viszont sűrű, homogén tejföl, semmit nem lehetett látni. No mondom, no para, megoldjuk, itt vannak nekünk a műszerek. Bár nem tudom hogyan, eddig ilyenbe nem futottam bele, de így, tejfölben egy nagy géppel teljesen elveszítettem a érzékelést, hogy mi, merre, meddig. Hiába mutatta nekem a műszer a tutit, egyszerűen nem éreztem semmit, sem bólintást, sem döntést, folyamatosan hintáztattam a gépet, nem tudtam sehogy sem tartani, billegett, bólintott, abszolút nem éreztem semmit, hiába mutatta a műszer a helyes értékeket. Ilyen még nem volt, GA géppel nem éreztem ezt soha. De ezzel a géppel kézzel repülve nem ment. Nagyjából tudtam tartani a magasságot és irányt, de mondom, össze-vissza billegett, bólintott. Igazából nem értettem és nem is értem miért volt ez, de rendkívül érdekes élmény volt. Asszem az utasaim szanaszét rókáztak mindent, pedig még turbulens sem volt a levegő 5-6 széllel, tehát semmi extra.
Aztán 7000 láb felett tisztult és onnantól, hogy megvolt a horizont, volt mihez viszonyítani, egyből kisimult minden, egyes utasoknál szerintem az EKG is. :)
Továbbiakban semmi extra, sima út, sima leszállás, EDDM felfedezés. :)
De nagy élmény volt az első 10-15 perc, amíg küzdöttem, mert ilyet még nem tapasztaltam. Ugye GA gépnél nem jött elő ez az érzés, nagy géppel pedig ilyen időben csak robottal repültem.
Képekkel most nem szolgálhatok, de lassan visszatérnek a repülős hétköznapok. :) -
#43552 Az a probléma a kompatibilitási dologgal, hogy ekkor viszont a grafikai teljesítmény romlik rohamosan. Régen volt egy ilyen problémám, hogy a wilco 737 egy 5-10 perc után 2-3 FPS-re vitte az FS és nem tudtam vele mit kezdeni. Már procimelegedésre gondoltam. Aztán levettem a kompatibilitási módot és úgy jóval gyorsabb grafikailag. De kiprobálom, hogy úgy megy-e, legfeljebb ehhez a géphez használom, ha nem tudom másképp megoldani. De azért köszi az ötletet! -
#43551 akkor probald meg hogy a FS9 exe jobb klikk es properties es a kompatibilitasi modot tedd xp re. ja es admin modban futtasd es minden progit admin modban installalj, es UAC ot kapcsold ki -
#43550 Aha, szerintem itt a 4Gb patch lesz a bűnös. Az fent volt eddig, de még nem tettem rá, mióta mókoltam vele és látom ez egy memóriaszivárgás hiba. Viszont régebben fent volt a 4GB baptc, most még nincsen. No, ha hazamegyek ránézek. Olvasom, hogy a lite verzió "csak" a cockpit piros világítását szünteti meg, írják, hogy jaj, de jó, hogy csak azt, az semmi. Hát anyátok, mindig úgy mentem vele, iszonyat hangulatos volt, úgyhogy megjavítom, fákk lite verzió! :DDD
@Hypo: Igen, x64-es. -
#43549 most win 7 ed van?
-
#43548 Nem, már nincsen kedvem visszaállítással mókolni, betudtam, hogy buktam a dolgot. :( Ez van, lényeg, hogy az FS menjen.
Viszont óriási problémával szembesültem, ugyanik országos kedvencem, a Yak-40 nem indul. MFC70.DLL, FSUI.DLL hibákkal, OOM-el elszáll. Ez komoly probléma, mert egyik kedvenc masinám, nem akarnám elhagyni a vele v aló repülést. Feltettem újra, keletkeztt egy lite verzió. Az megy, viszont a rendes nem, hiába raktam újra, nem jó. Továbbra is dobja a dll hibákat OOM-el. Erre tudtok valami megoldást, mivel tudnám kiküszöbölni a hibákat? -
#43547 Én anno a GetDataBack nevezetű kis programocskát használtam mikor egy haverom elhalt vinyójáról kellett az adatokat lementeni. Még a BIOS se látta a lemezt, mégis az adatok 99%-át le tudtam róla szedni. -
#43546 az a lenyeg hogy semmilyen addont ne rakjal máshova KIVÉVE az FS konyvtar, sok progi rak dolgokat mashova is igy azokat nehezebb menteni registry bejegyzes problemak...stb
Textura progiknal tok mindegy REX és hasonlók azok eleve nem hasznaljak az fs foldert csak ha bekuldod a texturakat.
Ergo Repcsik es scenerk mind fs9 folderbe amikor minden muszik az egesz fs9 foldert learchivalod ( Ghost ) es amikor beszarki a win csak vissza huzod.
Egy hatrany: uninstall bejegyzeseket igy elveszted, ergo a programok eltavolitasa menubol majd nem tudod oket torolni mert nincsenek is ott.
-
#43545 Ha tudsz valami jó eljárást ne titkold légyszíves, mert én is oprendszert cserélek (XP => Win7) kb. a jövő héten és én sem bánnám, ha a legkevesebb munkával lehetne helyreállítani az fs-emet. Külön partíción van az FS9, ahhoz nem akarok hozzányúlni, de mivel 32 bites XP-ről 64 bites Win7-re lépek csak a teljes C formattálásával lehet megcsinálni. Az meg ugye az fs teljes újratelepítését igényli. -
#43544 Miért nem próbálod valami jó progival visszahozni a cuccokat? Én egyszer leformáztam véletlenül az egyik vinyómat és majdnem mindent vissza tudtam állítani. -
#43543 amikor felrakod es a kello addont is ( erdemes kevesebbet amugy tok felesleges 80 repulot felrakni amikor eggyel repulsz) szoval akkor kell egy image-t csinalni belole
-
#43542 Nem semmi...
Most én is ott tartok, hogy a P3D-t kellene kicsit fejlesztgetnem, de akarok előbb egy külön meghajtót, mert most a Win-nel együtt lakik és nem merem tovább fejlesztgetni, mert hát a 120Gb az csak 120Gb...
Ma rendeltem egy külön SSD neki és így már akkor az is el lesz szeparálva, mint az FS9! Az is teljesen külön hardveren dolgozik. -
#43541 Huh, srácok...
Nem jelentkeztem egy ideje, mert megvolt az oka. Ott jártam, hogy összekavartam az FS-t a meglévővel az új install, tehát bgl vadászat volt, mert összekeveredett. :/ No, ez még csak a kezdete volt egy hetes vesszőfutásnak. Ugyanis már régóta küzdök egy olyan problémával, hogy a master boot record nem ott volt, ahol a windows, hanem egy másik, épp haldokló vinyón. Gondoltam egyet, én majd jól meghekkelem majd. Hát sikeürlt is, szétütöttem az egészet úgy, hogy off windows. Hát mondom, akkor reinstall. No, nem látja a vinyókat. Fasza. Kis berhelés, SATA driver betölt, látja.
Hát, itt dobtam egy hátast, mert látszólag egy 500 és egy 200 GB-os vinyón nem volt adat, pedig tudom, hogy tele voltak. Sebaj, rosszul látja a SATA miatt. Nagy nehezen felvarázsoltam a windowst, örülök, mint majom a farkának, csak sajnos ez a drága win jól mutatta, két vinyón full adatvesztés, 700GB... :(((((((((((((((
Többszöri vízleverés, n+1 darabszámú cigaretta elszívása után ocsúdtam, a D, az egy terrás jó, azon nem garázdálkodott a MBRFix fos progi, amivel a master boot recordot akartam megcsinálni. ÉS persze ittvan az FS!!!!!!!!!!! Megmaradt! :DDD
Viszont az 500 GB-os off, rajta filmek, zenék, és ~250GB FS cucc. khm... Tojok a filmekre, zenékre, de majd 10 éves cuccok is voltak, buktam őket.
No, nagy lelkesen rendbe tettem és vasárnap már el is tudtam indítani, meglepő módon indult is. Ám sajnos a bgl takarítás meghozta gyümölcsét, Germany-ban orrba szájba fagyás, kicsit utána keresve rájöttem, hogy sajnos hasznos, kellő bgl-eket is sikerült takarítanom, hungary detto fagyás. Szép.
De rajtam nem fog ki, végigmentem ahol kellett, feltelepítettem újra a scenery germany-kat, patcheket és láss csodát, bgl-ek visszatértek, nincsen fagyás, se ger, se hun.
Tegnap már repültem egy Essen-Lipzeig utat egy Feelthere C208B-vel. Nem is tudtam, hogy a FT-nek is van Caravanja. Hát nem olyan eye candy, mint a Carenado, viszont itt van cargo és DHL festés is, ha már Lipcse egy hatalmas DHL központ. :)
Szóval itt tartok most, működő, teljes FS, csak semmi cucc hozzá, ~250 GB bukó. Sajna van, ami windows reinstall után nem indul el, azokat újra fel kell telepítenem, de ahogy látom, nem számottevő.
Szóval ezek mennek, meg a bárányfelhők. :))) -
#43540 Van valakinek R9 290 Sapphire VGA-ja?
Sajnos a 7970 nem jött össze, de most talán egy ilyet sikerül megcsípnem... -
#43539 -
Punkbuster #43538 köszi a választ a tinmouse-t láttam én is de valami VC-set kerestem...találtam egy aerosimeset de elég gagyi na mindegy azt hiszem lemondok róla -
#43537 Szia !
Én sem tudok VC-s modellt, a tinmouse 737-200-as a legfelkapottabb, az Avsim-on többet is megtudhatsz róla és ingyenesen letölthető. -
#43536 valami más van ott lehet reinstall lesz belole....
battery lemerul akkor nem tudod ujra inditani, de a tobbi hiba vagy addon vagy valami gebasz miatt van nem altalanos -
Punkbuster #43535 szép napot mindenkinek!!!
Tudna valaki mondani nekem egy mondhatni jól kidolgozott, VC-s 732est? mind amit találok FSX-re van...anno nekem volt egy de elfelejtettem a gyártónak a nevét és most a JóIsten sem találja -
#43534 Ha már a hibákról van szó, van egy olyan jelenség, hogy ha leállítom a motort és így eltelik egy bizonyos idő, utána már nem tudom a motort beindítani, ki kell lépni és új repülést indítani. Alap gépekkel is csinálta, de fizetős gépekkel is. Vagy az ajtónyitás is néha össze szokott bolondulni, hiába adom meg az ajtó számát, akkor is csak az első ajtót nyitja. Ilyenkor még a játékból is ki kell lépni és vissza. Újabban meg a 2D panelek sem működnek, 2D panelre váltáskor a játék 5-10 mp-re megfagy, ezért én azt már ki is kapcsolom W-vel és 2D panel nélkül jászom, mostanában már nincs is 2D panel a gépeken. -
#43533 mielott 25nm re megkozelitened nyomjs egy refresh scenery-t