MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálok fejlõdni de segítség jól jönne.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Jólvanna, akkor megpróbálok ezentúl normális képet csinálni😄
Aztán ha nem jön össze, akkor nem fényképezgetek😄
13 éve itt. Szép idő.
Egyébként érdemes volna végigjárd a nagyobb fórumok idevonatkozó topikjait (daily screenshot, screensot contest, stb) ötleteket szerezni - persze csak ha érdekel a téma. De itt az sg-n is van pl. Hypo vagy Papírzacsi és még páran akik néha (😄) csinálnak szép shotokat, tõlük is érdemes tanulni - csak lapozz vissza ebbena topikban! Mert ennek a "felszállok, külsõnézetre váltok és kattintok egyet" dolognak - én legalábbis - nem sok értelmét látom; az ilyenekbõl lesznek a tucat-shotok amiket egy nap múlva letörölsz. Semmi mondanivalójuk nincs csak úgy vannak. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Clidey: Én is ezt szoktam csinálni pl: ETS, Haulinban, de ez egyszerûen annyira beszaggat hogy az már valami elképesztõ😄
Én most ismerkedem a játékkal nekem még megfelel ez az A380-as😄
13 éve itt. Szép idő.
Ati tamogatasra én azért nem mernék fogadni mert ha benne lenne akkor talán Ahancernek hivnak😊)
Egyébként az igényesebb szkrínsotolók azt szokták csinálni, hogy egy-egy kompozíció kedvéért felrakják a grafikát maximumra, hogy minél szebb legyen a kép - játékhoz persze aztán visszarakják arra a szintre amit elfogadhatónak tartanak.
A privát véleményem pedig az hogy egy wilkó termékrõl lehetetlen szép képet csinálni akármilyen grafikát is állítunk be. 😄DDD
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
csak eszembe jutott egy történet, - Drágám itt az ebéd parajfözelék.....édesem ez szar. na ez nem egy konstruktiv vélemény😊)))
1. Igaz nem lehet mindenkinek
2. Még nekem sincs
3. Mivel nyilvánosá tetted, igy ez azzal járhat, hogy esetleg másnak más a véleménye róla, mint neked.
4. Ha szines marad a talaj nekem semmi bajom nem lenne vele hidd el. ( de tiszteletben tartom "mûvészi" szabadságod)
A logóhoz meg egy apróság, és hidd el a jóakarat vezérel.
Ha nem miattam ( vagy is a nézõközönség) ,iatt tetted rá akkor is gondolom valamilyen indok vezérelt, viszont ha már logónak hívod, és nem egyedi azonosítónak, akkor nem árt a fogalmakkal tisztában lenni mielött a véremet veszed😊
".. * Stílus: fontos, hogy a logó stílusa megfeleljen a választott célközönség által igényeltnek. Például a szórakoztató, média ágazatban lehet játékos, akár gyermeteg is a logó megjelenése, akár vad színekben, de egy komoly üzleti tevékenység, pénzügyi szolgáltatáshoz inkább illik, és nagyobb valószínûséggel lesz elfogadott és sikeres egy komolyabb, visszafogottabb stílusban megjelenített logó, például bankok logói.
* Színvilág: szintén a célközönség ízlésvilága, valamint a jelölni kívánt szolgáltatás vagy cég profilja a meghatározó.
Például egy környezetvédelemmel foglalkozó cég színei: kék és zöld, míg ha a forróságra akarják, hogy asszociáljanak, vagy feltûnést kell kelteni, inkább használatosak a meleg, élénk színek , például narancs és piros.
" A logó egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhetõ, azonosításra szolgáló jele. A logó elsõdleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmû jelölés megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplõi között.
Forma, bonyolultság: fontos a stilizált megjelenítés, a kevéssé bonyolult, így jobban megjegyezhetõ és felismerhetõ formák. Tévhit, hogy feltétlenül a tevékenységet kell ábrázolnia a logó grafikájának, hisz ez sokszor túl bonyolult, és akár lehetetlen is. Azonkívül, mivel sok azonos profilú cég létezik, nem is kívánatos, hisz ezek között sok hasonlóság adódna, és ezért épp a logó legfõbb kritériuma tûnik el: az egyértelmû megkülönböztetés. A lényeg, hogy akár teljesen stilizált, nonfiguratív formákat alkalmazva valamilyen egyedi jelzés jöjjön létre. "
na részemrõl off sok sikeres leszállást kivánok.
Hypo
With Flying Regards: Steve www.afrklmva.net
Ugye nem lehet mindenkinek "86 magos ultrabrutál XXXX 4.08 GHz"-s procija, nem lehet mindenkinek "1 gigás ultra HD mega-giga tehénf*sza" videókártyája, és egyebek, ezért ha nem akarom hogy a háttérért szóljanak be, akkor muszáj fekete-fehérré át tenni. A gép azért színes, mert az jó minõségû. Ha nem tetszik a logó az nem érdekel, hidd el, nem miattad tettem rá...
Errõl ennyi.
13 éve itt. Szép idő.
Nyilvánosan írok neked, mert talán másokat is érint ez a történet.
Az, hogy "felveszel" engem a Skype-ra és, hogy mindenáron visszaigazolást követelsz tõlem, valamint beszélgetni akarsz velem, az nem jelenti azt, hogy ezt én is szeretném. Az internetezésnek, csetelésnek is meg vannak az írott és iratlan szabályai, etikett szerinti szokásai, amiket illik betartani.
Nem feltétlenül érek rá akkor, amikor te ezt szeretnéd, s azzal, hogy erõszakoskodsz, pont az ellekezõjét fogod elérni, általában letiltás lesz a vége. Nem csak a részemrõl, hanem valószínûleg mások részérõl is.
Kérlek, gondold át mindezt, valamint azt, hogy az internet lazasága ellenére itt is illik az embereket kérni, némi tisztelettel illetni, ha pedig segítenek, akkor köszönettel jutalmazni. Amíg ez nem megy, addig maradjunk a topik adta korlátok között, már ami a kommunikációt illeti. De azt is csak legfeljebb egyelõre kényszerbõl teszem, nem szívesen...
http://goo.gl/gd6Zi5
Skype-on vagyok én is, de msn-en is ugyanaz a címem... Köszi! 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Tedd fel a dx-et. Ha nem jó akkor elõbb szerezd be a tavaly márciusit az tartalmaz minden fájlt, majd utána frissítsd a legújabbra. Microsoft oldalán van redistributable is meg webupdater is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2
Igazából örülnék én is egy jó Concorde szimnek, FS9-re. De azt hiszem, ilyen már nem lesz.... Anno még a PSS-é egész elfogadható volt, azzal is nagy élmény volt repülni! 😊
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...