MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Ott még nem jöttem rá hogy kell😄😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
jatekban

papi08
Zoom-olás alatt a játékban való babrálást érted, vagy a PS bûvészetet?😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
😊)) szerintem nyugodtan hagyd szinesbe jo az ugy esetleg egy ötlet ha a gép tetszik nagyon akkor esetleg arra zoomolj jobban ...na varjuk a kepeket😊

papi08
Ebben azért egyetértek.

13 éve itt. Szép idő.

adikakk
Tudom hogy nem vagyok profi mert eddig nem igazán játszottam repülõs játékokkal bevallom de próbálok beletanulni most fel tetem a ms fs 2004 et meg keresem az fsx et is próbálok keresni jó kiegészítõket repülõket meg scenerykt,grafika javító módokat de nem jártam eddig sok sikerrel de minden nap próbálkozok és próbálok jó videókat csinálni de gyári játékkal ez lehetetlen.
Próbálok fejlõdni de segítség jól jönne.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

papi08
😄
Jólvanna, akkor megpróbálok ezentúl normális képet csinálni😄
Aztán ha nem jön össze, akkor nem fényképezgetek😄

13 éve itt. Szép idő.

Clidey
Perszehogy beszaggat, de kit érdekel? Kép lesz belõle nem mozi! Pont ez lett volna a lényege az elõzõ hsz-emnek! 😉
Egyébként érdemes volna végigjárd a nagyobb fórumok idevonatkozó topikjait (daily screenshot, screensot contest, stb) ötleteket szerezni - persze csak ha érdekel a téma. De itt az sg-n is van pl. Hypo vagy Papírzacsi és még páran akik néha (😄) csinálnak szép shotokat, tõlük is érdemes tanulni - csak lapozz vissza ebbena topikban! Mert ennek a "felszállok, külsõnézetre váltok és kattintok egyet" dolognak - én legalábbis - nem sok értelmét látom; az ilyenekbõl lesznek a tucat-shotok amiket egy nap múlva letörölsz. Semmi mondanivalójuk nincs csak úgy vannak. 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Tibetan
Most sajnos nincs idõm kipróbálni, de ki fogom. Baromi kíváncsi lettem. Szerintem sem támogatja az ATI-t, de ki tudja...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

papi08
😄

13 éve itt. Szép idő.

Clidey
Sosem tagadtam... 😛 De ígérem neked, amennyiben lesz valaha is olyan vilkó termék, ami minden paraméterében legalább az átlagosnak nevezhetõt megüti, változtatni fogok hozzáállásomon...de erre egyelõre nem sok esélyt látok.... 😄DDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

papi08
Hypo: Kicseréltem a képet😊

Clidey: Én is ezt szoktam csinálni pl: ETS, Haulinban, de ez egyszerûen annyira beszaggat hogy az már valami elképesztõ😄

Én most ismerkedem a játékkal nekem még megfelel ez az A380-as😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
teee igazi wilco enemy😊)))))

Hypo
Win7 el megy, legalább is a support szerint net framework 3.5 kell hozza az meg alapbol ugye benne van .

Ati tamogatasra én azért nem mernék fogadni mert ha benne lenne akkor talán Ahancernek hivnak😊)

Clidey
Biztos bennem van a hiba de én nem vágom mitõl "palástolódik el" az általad szarnak vélt grafika az által hogy grayscale-t teszel rá...?

Egyébként az igényesebb szkrínsotolók azt szokták csinálni, hogy egy-egy kompozíció kedvéért felrakják a grafikát maximumra, hogy minél szebb legyen a kép - játékhoz persze aztán visszarakják arra a szintre amit elfogadhatónak tartanak.

A privát véleményem pedig az hogy egy wilkó termékrõl lehetetlen szép képet csinálni akármilyen grafikát is állítunk be. 😄DDD

Tibetan
Nvidia kártyával én is használtam az NHancert, de ezt én sem tudtam, hogy ATI-val is mûködik. Azonkívûl azt sem, hogy Win7-tel is megy. Ha mindez igaz, akkor kipróbálom, ha mégsem, akkor sajnálom... Mindenesetre elõre is köszi! <#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Hypo
Ok értettem😊

csak eszembe jutott egy történet, - Drágám itt az ebéd parajfözelék.....édesem ez szar. na ez nem egy konstruktiv vélemény😊)))

w77d
Nhancer nem csak Nvidiához jó??

papi08
nem sértõdés....válasz....vélemény....

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
na mindig tanul az ember. én azt hittem Nhancer csak NVIDIA kártyákal mûködik együtt

Hypo
Enyhe sértõdés szagot érzek, pedig kár a felesleges érzelmekért😊
1. Igaz nem lehet mindenkinek
2. Még nekem sincs
3. Mivel nyilvánosá tetted, igy ez azzal járhat, hogy esetleg másnak más a véleménye róla, mint neked.
4. Ha szines marad a talaj nekem semmi bajom nem lenne vele hidd el. ( de tiszteletben tartom "mûvészi" szabadságod)

A logóhoz meg egy apróság, és hidd el a jóakarat vezérel.

Ha nem miattam ( vagy is a nézõközönség) ,iatt tetted rá akkor is gondolom valamilyen indok vezérelt, viszont ha már logónak hívod, és nem egyedi azonosítónak, akkor nem árt a fogalmakkal tisztában lenni mielött a véremet veszed😊

".. * Stílus: fontos, hogy a logó stílusa megfeleljen a választott célközönség által igényeltnek. Például a szórakoztató, média ágazatban lehet játékos, akár gyermeteg is a logó megjelenése, akár vad színekben, de egy komoly üzleti tevékenység, pénzügyi szolgáltatáshoz inkább illik, és nagyobb valószínûséggel lesz elfogadott és sikeres egy komolyabb, visszafogottabb stílusban megjelenített logó, például bankok logói.
* Színvilág: szintén a célközönség ízlésvilága, valamint a jelölni kívánt szolgáltatás vagy cég profilja a meghatározó.

Például egy környezetvédelemmel foglalkozó cég színei: kék és zöld, míg ha a forróságra akarják, hogy asszociáljanak, vagy feltûnést kell kelteni, inkább használatosak a meleg, élénk színek , például narancs és piros.

" A logó egy cég, szervezet vagy szolgáltatás egyedi, jól felismerhetõ, azonosításra szolgáló jele. A logó elsõdleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmû jelölés megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplõi között.

Forma, bonyolultság: fontos a stilizált megjelenítés, a kevéssé bonyolult, így jobban megjegyezhetõ és felismerhetõ formák. Tévhit, hogy feltétlenül a tevékenységet kell ábrázolnia a logó grafikájának, hisz ez sokszor túl bonyolult, és akár lehetetlen is. Azonkívül, mivel sok azonos profilú cég létezik, nem is kívánatos, hisz ezek között sok hasonlóság adódna, és ezért épp a logó legfõbb kritériuma tûnik el: az egyértelmû megkülönböztetés. A lényeg, hogy akár teljesen stilizált, nonfiguratív formákat alkalmazva valamilyen egyedi jelzés jöjjön létre. "

na részemrõl off sok sikeres leszállást kivánok.

Hypo

papi08
Értettem!😄

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok! Olvastam, hogy ATI kártyával van gondotok, a megoldás erre az NHancer nevû freeware program. Különbözõ programokhoz különbözõ beállításokat tudtok hozzárendelni, majd ezeket teljesen külön kezelni. Nekem a vatsimen, amikor felléptem a rendszerre, folyamatosan elment az AA beállítás, pedig erõs konfigom van, több mint 150 scenery van a gépemre telepítve, ami korábban nagyon elvitte a framet, amikor épp Schipholra, vagy Heathrow-ra érkeztem. Az NHancer használata óta minden rendben van, tökéletesen kezeli. Érdemes letölteni. Sziasztok!

With Flying Regards: Steve www.afrklmva.net
Tibetan
Nem az enyém az 5770-es. Kölcsönbe kaptam, amíg az enyém garis ügyintézése folyik. Amúgy senkinek sem ajánlom az új sorozatú Radeonokat, ha csak FS-re használja. A driverek miatt egyszerûen a régebbi sorozatok jobban teljesítenek és szebb a képûk. Szóval ne sajnáld tõlem, s ne akard annyira ezt a cserét...

papi08
Nos. Válaszolnék ha nem nagy gond.
Ugye nem lehet mindenkinek "86 magos ultrabrutál XXXX 4.08 GHz"-s procija, nem lehet mindenkinek "1 gigás ultra HD mega-giga tehénf*sza" videókártyája, és egyebek, ezért ha nem akarom hogy a háttérért szóljanak be, akkor muszáj fekete-fehérré át tenni. A gép azért színes, mert az jó minõségû. Ha nem tetszik a logó az nem érdekel, hidd el, nem miattad tettem rá...
Errõl ennyi.

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
B&W táj, szines gép és egy érdekes logószerû...hmm

papi08
Ugyee😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Cseréljünk: kapsz egy ATI 1650X Pro-t 😄

13 éve itt. Szép idő.

w77d
el is felejtettem már hgoy milyen sivár reptér alapból az FS-ben Ferihegy XXD

papi08
Szeretem ezt a gépet:

13 éve itt. Szép idő.

Tibetan
Hát még én hogy sajnálom... Nagyon vágyom vissza a régi jó jól bevált karimra... Meg a 9.8-as driverre...

😞 Sajnalom. Azt ígérték hogy ez maga a csoda lesz!! Hát az lett :S....
Tibetan
Az 5xxx-hez azt használom, de sajnos ugyanolyan tragédia vele a képminõség. Nem javult semmit az AA és az AF. A 4xxx és 3xxx VGA-aknál lehet, hogy javítottak rajta, ezt sajnos nem tudom, mert még nem kaptam vissza gariból a 4890-emet.

Tibetan
ADIKING!
Nyilvánosan írok neked, mert talán másokat is érint ez a történet.
Az, hogy "felveszel" engem a Skype-ra és, hogy mindenáron visszaigazolást követelsz tõlem, valamint beszélgetni akarsz velem, az nem jelenti azt, hogy ezt én is szeretném. Az internetezésnek, csetelésnek is meg vannak az írott és iratlan szabályai, etikett szerinti szokásai, amiket illik betartani.
Nem feltétlenül érek rá akkor, amikor te ezt szeretnéd, s azzal, hogy erõszakoskodsz, pont az ellekezõjét fogod elérni, általában letiltás lesz a vége. Nem csak a részemrõl, hanem valószínûleg mások részérõl is.
Kérlek, gondold át mindezt, valamint azt, hogy az internet lazasága ellenére itt is illik az embereket kérni, némi tisztelettel illetni, ha pedig segítenek, akkor köszönettel jutalmazni. Amíg ez nem megy, addig maradjunk a topik adta korlátok között, már ami a kommunikációt illeti. De azt is csak legfeljebb egyelõre kényszerbõl teszem, nem szívesen...

Nem tom tudjátok-e de asszem megjött a 10.2 es ati driver MINDENT TUD ÁLLÍTÓLAG!!!! tõcsétek!!!! 😄
Tibetan
OK! 😊

Hypo
<#eljen>

[HUN]FaTaL
Még nem teszteltem le, tudtommal semmi. Skype a notebookomon nincsen, este leszek. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Tibetan
Van valami gond vagy trükk az új AES 2.06-tal? Engem is érdekel!
Skype-on vagyok én is, de msn-en is ugyanaz a címem... Köszi! 😊

Papirzacsi
Köszi, akkor még sem vagyok olyan hülye, mint látszik, mert dx telepítéssel próbálkoztam elõször, volt is egy installerem még régrõl, amit más program miatt win7rc-nél is feltettem, de most nem igazán installált semmit, rögtön a telepítés végére lépett. :-) Viszont amit frissen letöltöttem, az okésnak tûnik. :-) thx

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
[HUN]FaTaL
Bele bizony. 😊

Tedd fel a dx-et. Ha nem jó akkor elõbb szerezd be a tavaly márciusit az tartalmaz minden fájlt, majd utána frissítsd a legújabbra. Microsoft oldalán van redistributable is meg webupdater is.

Papirzacsi
Urak! Új win7 van fent és feltettem a REX-et, de a kis édes nem tudja installálni a textúrákat, mert hiányzik neki egy d3dx9_34.dll. BElefutott már valaki ebben a problémába? Mit kéne felinstallni még, hogy menjen a dolog? Fura, de korábban a win7rc-nél nem volt ilyen baja, csak nem tudok rájönni mi volt az ami feltehette ezt a dll-t. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
Meglévõ alatt mit értesz? Írok MSNen. 😊

pateszi
Ha érdekel a téma, kukkants be ide:LHSimulations

E8400, EP45,2*1GB DDR2,GTX9800+ WinXP+SP3, FSX+SP2

Tibetan
Ok, semmi gáz, nincs durculás! 😊
Igazából örülnék én is egy jó Concorde szimnek, FS9-re. De azt hiszem, ilyen már nem lesz.... Anno még a PSS-é egész elfogadható volt, azzal is nagy élmény volt repülni! 😊

eyecandy
Jól van na, ne durculj be, akkor nem fikázás, legyen fanyalgás. Jó kamera kezelés, jó vágás, jó zene, élvezd és kész, ne fanyalogj hogy nem real. Nem akartam bántó lenni, csak már megint azt látom, hogy valaki csinál egy profi munkát és rögtön megy rá a szakértés, és ez egy kicsit zavar a mi kis hazánkban, nem neked szól.

Arra gondoltam. Kár! :-(

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

adikakk
Köszi a segítséget.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Hypo
?? az A2A?? az csak fsx alatt megy