MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a landing light viszont még mindig nem világos. csak akkor kapcsoltam ki amikor taxiztam. ezt sem kellett volna? én azt hittem ez csak akkor kell mikor le meg felszállok.
Én sem hiszek benne... Szerintem itt valaki nagyon keverte a szezont a fazonnal...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Tényleg nekem kell feláldoznom magam? 😄
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Amirõl te beszélt, az a strobe light. Azt kell a pályára guláskor kapcsolni és leguruláskor kikapcsolni. Illetve felhõben repülésnél is le kel kapcsolni emlékeim szerint.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A hi-int, vagy strobe lightot kell a kifutóra guruláskor bekapcsolni, és annak elhagyásakor kikapcsolni.
Legalábbis én így tudom.
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
- Itt meg az a baja hogy FL100 alatt kikapcsoltad.
- Igen felszállástól a leszállás utánig (akkor szoktam kikapcsolni amikor elhagyom a runwayt)
http://goo.gl/gd6Zi5
Beacon off during starting engines
Landing lights off below FL100 (taxi közben is mennie kell vagy mi?)
Beacon off while engines are running (FL300-on is hagyjam bekapcsolva?)
Én most nagyon örülök a fejemnek😄
13 éve itt. Szép idő.

Ha az ATS off kapcsolóval kapcsoljuk le az ATS-t, akkor egy ATS OFF feliratú piros keret kezd villogni az FMA-n. Ez azt jelzi, hogy az ATS le van kapcsolva. Kézzel állítható a gáz. Az ATS off kapcsolót újra kapcsolva, a piros villogó keret átvált állandó fehér keretre. Ezenkívül semmi sem változott az elõzõ állapothoz képest. A gáz kézzel állítható és továbbra is él a speed protection, tehát ha a sebesség a sárga mezõbe ér, visszakapcsol az ATS és megteszi a szükséges lépéseket.
Viszont ha az FCP-n lekapcsoljuk az AFS OVRD OFF feliratú kapcsolókat, akkor egy ATS OFF felirat fog megjelenni az FMA-n sárga keretben. Ebben az esetben az ATS kikapcsolása mellett megszûnik a speed protection is és egy elmulasztott fékszárnykiengedés esetén sem fog automatikusan közbeavatkozni a gázzal az automatika (pár védelmi funkció még így is marad azért).
Az utamat a "Dornier Trip" nevû kaland ihlette, már nem tudom, melyikõtök követte el, de gondosan elmentettem az oldalt, nagyon tetszett.
Épp a legnagyobb csúcsok elérése elõtt szakadt rám az idõjárás. Vakon emelkedtem, totál gázon, teljesen kihúzott mix-el...több oxigént kapott a kismotor, mint benyát. Szerencsém volt, hogy jóval korábban elkezdtem az emelkedést, mert szinte csikordult a kerék a legmagasabb dombocskáknál - úgy, hogy még kitérõt is kellett tennem, hogy elkerüljem a legmagasabbakat.
VFR-nek indult, de nem álltam meg, hogy ne kapcsoljak GPS-t hébe-hóba, mert nem volt helyismeretem. Érdekes lenne az út megismétlése tisztán VFR-el. Izgalmas, kalandos másfél-két óra, ajánlom mindenkinek!
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
nincs fõgonosz
ne kérdezd hogyan lehet eltávolítani a mûszerket hogy kiláss
utállak mert jobb géped van mint az enyim
te ehhez nem értessz hajnalka
mi már le tudunk szállni... és te?
Fizetõsbõl ha Eu ra koncentrálunk meg MO ra akkor
Aerosoft Budapest
Fly Tampa Vienna
Aerosoft EDDF, EDDM, EBBR, EGLL
kezdetnek elég is szepen be tudod jarni oket es legalabb a repulest is gyakorlod

Ezen a gép a lényeg, mert tetszik😄😄
Segítség kérés:
Ha telepíteni akarok egy 747-est, akkor azt írja ki hogy az Aircraft.cfg nem található.
Ez mitõl lehet? És mi a megoldása?
Elõre is köszönöm a válasz(oka)t!
13 éve itt. Szép idő.
Gondoltam lépek egy nagyot KSFO-LHBP útvonallal. Minden rendben volt hibátlan repülés, bár adódtak kisebb gondok de megoldva ezek is. Leszállás közben már mikor fordultam volna rá a pályára (31R) érdekes volt mivel a korrekt beállítások ellenére a gép elkezdett oldalra bukni hiába volt beállítva headingnek a 310 õ ment volna 270° felé. Manuálisan szépen ez is meg lett oldva aztán elkapta a jelet és szépen leszálllt. Elsõ taxiwaynél ki és kicsit faszul volt megoldva mert rá kellett mennem a másik kifutóra. Viszont hogy a leggyorsabban el tudjam hagyni és ne akadályozzam a forgalmat olyan 260°-ot kellett volna fordulnom de inkább próbáltam kihasználni a játék kiskapuját hogy lassan átgurulok a földes talajon levágva az elõbbi távolságot. Rá is *sztam és mosolyogtam hogy mekkora p*cs vagyok ugyanis a bal szárnyam beleütközött egy oszlopba amit nem láttam mivel hajnal 3 lehetett 😊
Így kell egy jól felkészült és kivitelezett utat elcseszni amit több program is rögzített 😄