MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shortstop
köszi az infót.
a landing light viszont még mindig nem világos. csak akkor kapcsoltam ki amikor taxiztam. ezt sem kellett volna? én azt hittem ez csak akkor kell mikor le meg felszállok.

Tibetan
Rohadtul nincs hozzá kedvem, meg idõm, ezért kérdeztem, próbálta-e már valaki? 😊
Én sem hiszek benne... Szerintem itt valaki nagyon keverte a szezont a fazonnal...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Hajrá, nem hiszem, hogy mûködni fog de egy próbát megér. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Tibetan
Na, próbálta valaki az NHancert ATI VGA-ra? 😊
Tényleg nekem kell feláldoznom magam? 😄

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Igen összekvertem. 😊

Papirzacsi
A Beacon-t a pushback/hmû indítás elõtt kell bekapcsolni és hmû leállítás után kell lekapcsolni.
Amirõl te beszélt, az a strobe light. Azt kell a pályára guláskor kapcsolni és leguruláskor kikapcsolni. Illetve felhõben repülésnél is le kel kapcsolni emlékeim szerint.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
Igaz-igaz strobeal kevertem bocsánat 😊

vzsolo
Beacont közvetlenül hajtómûindítás elõtt kell bekapcsolni, és csak hajtómû-leállítás után lehet kikapcsolni.
A hi-int, vagy strobe lightot kell a kifutóra guruláskor bekapcsolni, és annak elhagyásakor kikapcsolni.
Legalábbis én így tudom.

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

[HUN]FaTaL
- Beacont csak a taxi végén kell kapcsolni
- Itt meg az a baja hogy FL100 alatt kikapcsoltad.
- Igen felszállástól a leszállás utánig (akkor szoktam kikapcsolni amikor elhagyom a runwayt)

Shortstop
Flight Keeper kiadott pár kritikát a repülés után. Az érdekelne hogy ezek mennyire valósak az életben?

Beacon off during starting engines
Landing lights off below FL100 (taxi közben is mennie kell vagy mi?)
Beacon off while engines are running (FL300-on is hagyjam bekapcsolva?)

papi08
Én tegnap este feltettem a kártyámhoz az új 10.2-es vezérlõt, és FPS növekedést lett tõle😄
Én most nagyon örülök a fejemnek😄

13 éve itt. Szép idő.

Papirzacsi
A múltkori önszopatós Dornierezést követõen jólesõ érzés volt a felhõk fölé emelkedni. :-)

Papirzacsi
Múltkor szóba került az md11 szeszélyes automatizáltsága. Most hogy újra alkalmas lett a gépem fsezésre, beültem picit az md11-be felfrissíteni az emlékeket, mert az utóbbi idõben csak 757 és dornier játszott. :-) A probléma az volt, ha jól emlékszem, hogy kikapcsolt ATS mellett is életbe lépett a lo speed proteciton. Na most újra beleásva magam a gépbe, megtaláltam a megoldást.
Ha az ATS off kapcsolóval kapcsoljuk le az ATS-t, akkor egy ATS OFF feliratú piros keret kezd villogni az FMA-n. Ez azt jelzi, hogy az ATS le van kapcsolva. Kézzel állítható a gáz. Az ATS off kapcsolót újra kapcsolva, a piros villogó keret átvált állandó fehér keretre. Ezenkívül semmi sem változott az elõzõ állapothoz képest. A gáz kézzel állítható és továbbra is él a speed protection, tehát ha a sebesség a sárga mezõbe ér, visszakapcsol az ATS és megteszi a szükséges lépéseket.
Viszont ha az FCP-n lekapcsoljuk az AFS OVRD OFF feliratú kapcsolókat, akkor egy ATS OFF felirat fog megjelenni az FMA-n sárga keretben. Ebben az esetben az ATS kikapcsolása mellett megszûnik a speed protection is és egy elmulasztott fékszárnykiengedés esetén sem fog automatikusan közbeavatkozni a gázzal az automatika (pár védelmi funkció még így is marad azért).

Aki még mindig azt gondolná, hogy a polgári repülés unalmas, vágjon neki Cold Front beállítással egy Torino-Geneva útnak, kis csesznyával.

Az utamat a "Dornier Trip" nevû kaland ihlette, már nem tudom, melyikõtök követte el, de gondosan elmentettem az oldalt, nagyon tetszett.

Épp a legnagyobb csúcsok elérése elõtt szakadt rám az idõjárás. Vakon emelkedtem, totál gázon, teljesen kihúzott mix-el...több oxigént kapott a kismotor, mint benyát. Szerencsém volt, hogy jóval korábban elkezdtem az emelkedést, mert szinte csikordult a kerék a legmagasabb dombocskáknál - úgy, hogy még kitérõt is kellett tennem, hogy elkerüljem a legmagasabbakat.

VFR-nek indult, de nem álltam meg, hogy ne kapcsoljak GPS-t hébe-hóba, mert nem volt helyismeretem. Érdekes lenne az út megismétlése tisztán VFR-el. Izgalmas, kalandos másfél-két óra, ajánlom mindenkinek!
eyecandy
Hát azért akad 😊

[HUN]FaTaL
Mostanában mindkét oldalon szarok sajnos. 😞

az ember azt gondolná, hogy egyre jobbak a driverek
[HUN]FaTaL
Bízom benne, mert akkor válthatnék majd ötös szériára, addig marad ez. 😊

w77d
hááát több mint a semmi, talán a következõ driver 😊

[HUN]FaTaL
Szar, az AFet rakták vissza. 😊

[HUN]FaTaL
AF visszajött (hd3870, de 4es szériával is hallottam már). Viszont nincs vele AA...

adikakk
Repültem egyet a Piperal.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ma raktam fel és - legnagyobb megdöbbenésemre - úgy tûnik, hogy jobb lett az FPS-em, az élsimítással pedig eddig sem volt különösebb gondom. Viszont nem tartozom a 4-es szériához. <#wow2>
polluxware
<#vigyor2>

papi08
Nem😄
És hogy lehet azt behúzni?D😄:

13 éve itt. Szép idő.

Clidey
Így igaz, nincs fõgonosz! Mindenki egyformán utál téged! 😄DDDDDDDDDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ami ott felül kiáll a szárny síkjából! 😄 Nem volt gyanús hogy kétszer annyi gázt kell adni mint egyébként? 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

w77d
ATI 4-es szériások!! valaki próbálta ezt az új 10.2-es drivert?? tényleg jobb lett az élsimítás?? potyára nem raknám föl 😊

papi08
😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
valaki igazságot erkölcsel leöntve vacsizott😊)))

polluxware
ez amióta sg-re járok mindig is így volt...

nincs fõgonosz
ne kérdezd hogyan lehet eltávolítani a mûszerket hogy kiláss
utállak mert jobb géped van mint az enyim
te ehhez nem értessz hajnalka
mi már le tudunk szállni... és te?

papi08
😄

Na de ne Offoljunk!😄

13 éve itt. Szép idő.

polluxware
te nekem ne szójáááá bé<#eplus2>

papi08

Ez meghatott😄😄😄😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
<#worship><#gun><#worship><#taps>

polluxware
anyám milyen egy sittes banda vagytok😊 foszéé kell mindig megugrani rögtön a friss halakat? hagyjátok már kibontakozni elõtte õket<#eplus2>

papi08
A másik kedvenc:

Clidey: Az mi?😄

13 éve itt. Szép idő.

Clidey
<#crazya><#eljen>

Clidey
Naugye, ez már sokkal jobb! Már csak azt a fránya interceptort kellene visszacsukni... 😄

papi08
És köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Tudom nem illik, de a Budapestet megtaláltam nem fizetõsbe is😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
Hát vannak szép kiegészitõk, ingyenesek is de sok a fizetõs is.

Fizetõsbõl ha Eu ra koncentrálunk meg MO ra akkor

Aerosoft Budapest
Fly Tampa Vienna
Aerosoft EDDF, EDDM, EBBR, EGLL

kezdetnek elég is szepen be tudod jarni oket es legalabb a repulest is gyakorlod

papi08
Bakker, olyan az az épület mintha valódi lenne😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
PS ben is megtudod oldani jol foleg ha nagy felbontasban kjatszol, mivel ide altalaban 1024x768 as kepeket jo feltolteni ( szet ne essen a forum) igy ha pl 1280x1024 ben vagy 1600x1200 vagy nagyobb felbontasban jatszol es kizoomolsz mondjuk 60% ra fs ben csinalsz egy screenshotot majd PS be be CTRL+N majd beallitod hogy 1024x768 legyen a meret, behivod a shotot akkor el tudsz vele jatszani hogy mi mekkora es mi legyen a fo tema a kepen stb erdemes kiserletezni és akkor lehet ilyen õrületeket is kapni mint eredmény😊

papi08
Köszi😄
Szóval akkor a természetes, nem a PS-es😄

13 éve itt. Szép idő.

Hypo
<#eljen><#eljen>

papi08
Nos. Tanulva az elõzõ kommentekbõl, és megpróbálva javítani a hibákon:

Ezen a gép a lényeg, mert tetszik😄😄

Segítség kérés:
Ha telepíteni akarok egy 747-est, akkor azt írja ki hogy az Aircraft.cfg nem található.
Ez mitõl lehet? És mi a megoldása?
Elõre is köszönöm a válasz(oka)t!

13 éve itt. Szép idő.

Shortstop
Mai vonal...
Gondoltam lépek egy nagyot KSFO-LHBP útvonallal. Minden rendben volt hibátlan repülés, bár adódtak kisebb gondok de megoldva ezek is. Leszállás közben már mikor fordultam volna rá a pályára (31R) érdekes volt mivel a korrekt beállítások ellenére a gép elkezdett oldalra bukni hiába volt beállítva headingnek a 310 õ ment volna 270° felé. Manuálisan szépen ez is meg lett oldva aztán elkapta a jelet és szépen leszálllt. Elsõ taxiwaynél ki és kicsit faszul volt megoldva mert rá kellett mennem a másik kifutóra. Viszont hogy a leggyorsabban el tudjam hagyni és ne akadályozzam a forgalmat olyan 260°-ot kellett volna fordulnom de inkább próbáltam kihasználni a játék kiskapuját hogy lassan átgurulok a földes talajon levágva az elõbbi távolságot. Rá is *sztam és mosolyogtam hogy mekkora p*cs vagyok ugyanis a bal szárnyam beleütközött egy oszlopba amit nem láttam mivel hajnal 3 lehetett 😊
Így kell egy jól felkészült és kivitelezett utat elcseszni amit több program is rögzített 😄

papi08
Köszi!

13 éve itt. Szép idő.

Clidey
Alapból az 'ó' és a '-' billentyû, ha shift-el együtt nyomod akkor meg finomabban zúmol ki/be. Nézd át a billentyûzetkiosztást az Options menübe...