MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.kép: Ti így kézenfogva szálltok föl egymás seggében?😄 izgalmas...😄
2.kép: Futóhomok
3.kép: szegény A340 csak félig süpped el a betonban
4.kép: Az most leszállás, vagy speedbrake-el szálltok fel? hadd fogyjon a keró...😊

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Shortstop
taxinál nem volt az a pózna útban? :/

adikakk
Barajas jó kis reptér.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

CptSAB
ui: annyira megszerettem ezt a kieget, hogy ezzel repülgetek, igaz az air file még sok helyen hibádzik, de az eredetihez képest nagyon is vezethetõ ez a masina.. ja ezzel elárultam, ez flyabled!
adikakk
Jó estét.
Ma is repültem Contival meg Atikával meg egy külföldivel.
Nagyon sok útvonal volt BP-KUNMADARAS,KUNMADARAS-DEBRECEN,DEBRECEN-ROMA többi nem írom le.
Elõre is sry a a sok képért.

CptSAB
készítek hozzá egy jó kis AI trafficot, no meg megkísérlem kibogózni az eredeti pápai gépeket is, mert a taszári ezred megszûnése után, sok gép amelyekben még volt üzemidõ átkerült a pápai állományba, ez jelzi aszt is, hogy lesz 47.vre. AI csomag is.. 😊
Köszi mindenkinek! A default forgalom zavart be LHBP-n ezért nem értettem. Tibetan-nak külön is THX!
Papirzacsi
Csatlakozva Clideyhoz még mindig nem értem a real problémádat. Betöltesz egy forgalmas repülõteret, mint pl. heathrow, körbenézel és ha látsz British Airways gépeket, akkor fent van a WOAI, ha nem látsz, akkor valószínûleg nincs (feltéve, hogy a traffic menüben a csúszka fel van tolva). Nem hiszem, hogy ennek az eldöntéséhez Nobel-díjas fs felhasználónak kéne lenni.

Kérdésedre a válasz igen, elég a traffic menüben bekapcsolni és a csúszkát feltolni magas értékekre.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

papi08
Gyönyörû kép/gép!

13 éve itt. Szép idő.

Tibetan
Az FS2004-ben kell bekapcsolnod az AI trafficot. Hogy pontosan ennek a menüpontnak mi a neve, most nem tudom, nincs elõttem FS9. Ha a Scenery/World/scenery mappádban nincs traffic030528.bgl elnevezésû fájl, akkor tuti, hogy nincs default AI forgalmad, ha viszont van, akkor a WOAI mellet még él a default is. Ebben az esetben vagy nevezd át a fájl kiterjesztését másra, vagy mentsd el egy másik mappában, de ne hagyd a helyén!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Nekem mûködik. Csak mondja hogy Malev Mike Alpha, de FSPassengersben külön be kell állítani a járatszámot és akkor csak annyit mond hogy Malev tú trí trí 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Clidey
Hát kurva eccerû: ha mindenféle dzsámbókat meg 737-eseket lila- és mindenféle gagyi színben pompázva látsz gurulni a betonon akkor az default fs forgalom, de ha valós légitársaságok valós gépeit látod, akkor az WOAI... Igazából nem is értem hogy nem érted... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Utvonal tervezésre milyen programokat használtok az FS2004-hez? A VFR és az IFR hoz is érdekelne progi ha van. Van valami leirás arról hogy hogy érdemes utat tervezni, mire kell figyelni, miket kell figyelembe venni, stb. A válaszokat elõre is köszönöm.

Clidey
Ha lehetne egy javaslatom ne csak festéseket, hanem a hozzájuk tartozó traffic bgl-t is mellékelj majd a csomagban. Ugyanis megmondom õszintén a múltkorinak ránéztem a festéseikre megállapítottam hogy pöpec - aztán ennyiben is maradtunk. 😞 Pedig jó volna egy kis retro-ai forgalom magyarországra...s ha már itt tartunk egy nem-retro se volna rossz... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszönöm. Igen, a kérdés az, hogy ugyan látok forgalmat, de nem tudom eldönteni, hogy ez a normál FS által generált default forgalom, vagy már a World AI általi-e. Írtad, hogy kapcsoljam be az AI-t, de továbbra sem tiszta, hogy ezt az FS SETUP/TRAFFIC menüpontjában tehetem meg, vagy valahol máshol. Mert ALT billentyûre a felsõ menüsoron nem látok rá utalást, mint az egyéb beépülõ moduloknál (pl. FS PASSENGERS). Tehát ezért kérdeztem. Kedves Papírzacsi! Pusztán csak azért kérdeztem, mert nem láttam még WORLD AI-t müködni, és nem tudom biztosra, hogy az általam leírt beállítások alapján be van-e kapcsolva a funkció, vagy valamely más menüpontban kell-e még tennem valamit. Üdv.

Adikingel repültünk egyet. Még BP-n

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

polluxware

Akkor végülis szerinted mit lehetne még csinálni? tehát fspassengers nélkül kimondja hogy malev, meg AI forgalomnak is, de az FSpassengers megváltoztatja. Kipróbáltam több féle légitársasággal, az egyiknél nem állítottam be semmit az alapításnál(IATA kód), a másiknál meg beállítottam, mégis egyre megy...
Nektek mûködik?

polluxware
<#zavart1>

polluxware
2.2es verzsönnél is olyan bután lehet betekergetni a land magasságot meg az mcp-n a sebességet?

CptSAB
Lehet elegetek van már az öreg kályhacsõbõl, de elkészült az utolsó darab is..

Clidey
Nem nálam nem diffundál bele a betonba. Magyarán jó helyen vannak a contact pontjai. Ha nálad belesüllyed, akkor itt scenery-léjerezés probléma lehet. Melyiknél van ez a hiba?
Ugrálni ugrál de az szerintem inkább az is valami scenery-hiba lehet, ilyesmi elõfordul. Nekem például Ferihegyen is van 2 helyen is. Bármilyen repcsivel megyek arra, ugrik egyet azokon a helyeken. De talán Alert ad bõvebb felvilágosítást e témában ha erre jár.
Hogy kiszûrd a problémát gurulj te is arra többfajta add-on repcsivel is és figyeld meg hogy ugrálnak-e azok is. Szerintem fognak. 😊

[HUN]FaTaL
De van csak csupa nagybetû.

Papirzacsi
Ha a kérdésed arra irányult eredetileg, hogy te mindazt, amit leírtál megcsináltad és továbbra sincs AI forgalmad, akkor nagyon valószínû, hogy rossz helyre települt a WOAI, elmulasztottad megmutatni neki az fs9.exe helyét. Ebben az esetben újra kell raknod/vagy bemásolni a file-okat onnan ahova telepítette.

Papirzacsi
Most komolyan! Tõlünk kérdezed, hogy mûködik e nálad az AI? Te ülsz a géped elõtt, két perc alatt ki tudnád deríteni, csak be kéne lépni az fsbe. Vagy most akkor mi is az igazi kérdés?

CptSAB
Tibetan
Ha a WOAI-t a saját telepítõjével tetted fel, akkor az elvileg mindent a helyére rakott. Neked csak be kell kapcsolnod az FS-ben az AI-t, s 0-nál nagyobb sûrûségûre állítani az AI traffic densityt. Na meg ha nem akarod az FS alap AI-ját továbbra is nézegetni, akkor a scenery/world/scenery mappából a default traffic .bgl-t vedd ki (érdemes valahová lementeni).

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Sziasztok!
Gondban vagyok. Felraktam ugyanis a World of AI-t a Multi package-vel, aztán az FS settings/traffic menüpontjában felvetem 84%-ra az air traffic density-t. Ezen kívül kéne még valamit csinálnom, hogy aktiváljam a World of AI-t, vagy így már mûködik?
Most kipróbáltam Fspassengers nélkül, úgy mûködik. A gépnél a MALEV van beállítva.

Be van... nekem az editvoicepack a gyanús, mert abban nincs a callsigns-nél malévos.

[HUN]FaTaL
Akkor a gépnél van beállítva rosszul a hívójel. Ahol választod a gépet, meg írod át a járatszámot ott állítsd be callsign-nak a Malévet.

Fatal! csináltam új légitársaságot, beállítottam a malév kódját, a gépnél is be van állítva, de az FSPassengers alapján csak annyit mond: Mike Alpha 245...<#szomoru1> régen mûködött. Valaki #24103 ?

[HUN]FaTaL
Este megnézem, köszi szépen. 😊

CptSAB
arra vigyázz, hogy ne a sima linket tedd a két flash tag közé, én is itt buktam.. elsõre 😄 az embed link src utáni része a lényeg, idézõjelek és & stb jelek nélkül ebben nem vatch, hanem csak egy v kapcsoló van.
Papirzacsi
A makrók gombr kattintva ott egy példa, hogy kell kinéznie a kódnak, és látható majd az is, hogy mit kell átalakítani a youtube linkben, hogy jó legyen.

hogy kell betetnni a videot ? url-ként képként ?? nem lehet javitani szal nem nagyon tesztelgetném itten biztosan nem örülnéltek 😊
polluxware

[HUN]FaTaL
Ugze PMDG 737en az spoiler másképp mûködik mint alapból az FSben a 800-900 telepítése után (arm csak egér, utána perjel). Az lenne a kérdésem hogy az alap "/" gombot ami ilyenkor kell lehet valamire módosítani? Mert magyar billen nincs ilyen, illetve a numpad perre nem reagál és kissé körülményes lenne mindig egérrel szarakodni vagy angolra váltani a billt. PMDG menüben nem találtam errõl a gombról semmit.

polluxware
<#eljen><#taps>

CptSAB
javítsuk a hülyeséget?

CptSAB
Egy kis friss munka. Újra elõvettem a Mehlin Rainer féle AI Mig-21-et, és a régi mondhatni túl hamar befejezett festést újra leporoltam. Újra lett szinezve a cucc, a fékernyõ fedele, a a bal oldali futómû akna, a gerinctartály festése, az orrkúk szegély, a jelvények mérete és még sok minden ki lett javítva, illetve néhány plusz apróság is be lett szúrva.
Jövõ héten tölthetõ lesz az AI Kapos_vre 1.1 csomag.

Papirzacsi
Ha már úgyis megy itt anagy videózás akkor két szolidabb tõlem.

CS757 leszállás még valamikor decemberbõl:

Tegnapi MD11 leszállás a pálya szélérõl. Kicsit keményre sikeredett:

adikakk
Jó estét.
Repültem ma is.
Contival meg Atikával.

[HUN]FaTaL
Az másra vonatkozott. 😊

#24122: Hát ez érdekes, nekem nincs ilyen probléma szerencsére.

van aes, majd megnézem
fspassenger valamit korrigált benne, de nem tudom,hogy az arra vonatkozott avagy nem
Shortstop
miért van az hogy ha váltok 32bit-re 2D panel erõsen homályos lesz, rendesen zavaró a szemnek és pár másodperc alatt elkezd kellemetlen lenni míg 16bit-es beállításoknál tûéles?
azért erõltetem a 32-t mert akkor nem lesz csíkos minden és még AA is van.
Van erre valami ötlet? Catalystban próbáltam állítgatni de mondjuk hogy használhatatlannak minõsült mivel elõjött a hiba mindig pár perc múlva akár egy ALT+ENTER, ALT+TAB után.

[HUN]FaTaL
Akkor rossz a static_cg_height érték. Ha használsz AES-t akkor abban van egy correct gomb a configjában de nem mindig segít. Ilyenkor megnézed slew módban hogy áll a gép, ha magasabban van mint a beton akkor lejjebb kell venni az értéket az aircraft.cfg-ben. Ha az a-val belemegy a betonba, az sem jó, akkor feljebb kell venni picit. Elég játékos, én egy délutánt szórakoztam a wilcoval mire jó lett.

jó ötlet volt a cs 757
nagyon tetszik
nálad nem ugrál a betonon? néha csinálja pár gép, na meg a landolásnál a futómû belemegy a betonba
ezeket lehet v.hogy orvosolni?