MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
<#vigyor4> aztan lassuk a filmet majd😊

CptSAB
na hoppá.. pont a display recording és playback amit ki kell nyomni!!!! Megyek is ügyködni.. Mégegyszer THX!
CptSAB
Meni thanksz! Köszi! Már esek is neki a cfg-nek! Tutorialt is danke!!!!!
Hypo
Egyebkent itt egy jo kis kezdo tutorial fsrecorderhez
erre

Hypo
FSrecorderben a zold csikot lent ki lehet kapcsolni a setupban, es akkor nemlatszik hogy epp felveszel.

FS piros uzenetet alul is szinten ki tudod kapcsolni FS9.cfg ben a resznel
show_brake_message=0

CptSAB
tegnap úgy fest kimaradt a hsz. :S Baba a videjóóó! Én is nyomtam rá egy ötöst. Mindjárt rá is cuppantam erre az fsrec 2-es témára de izibe. Igaz a reflexönst még gyakorolni kell a gázadás és elvételnél. Kályhás mozdonynál nagy a lendület ha rátolom a kakajót.
CptSAB
Oltári jó ez az új ficsõr az fsrecorderben. Most szórakoztam vele egy kicsit.Apropó egy apró kérdés. Az info text-et ki lehet kapcsolni? Ugyanez vonatkozik fs-re is, mert a parking brakes, brakes, open door stb. feliratok zavarnak.
Hypo
<#eljen><#eljen>

Hypo
Azert mert letezik screenshot art, es az pont arrol szol, senki nem titkolja ezeknel hogy editalt kepek sot, ez egy ilyen irany ennyi. A sima kepekekel sincs semmi baj az egy masik vilg, bar az alap fs9 kepeinek kozlese hat kerem ha nincs benne lehalabb egy erdekes kamera angle vagy nem tartozik egy jo tortenet melle szerintem rondak es feleslegesek is.

Ezert mar parszor tanacsoltam emberkeknek hogy esetleg valamilyen temat keritsenek kore legyen erdekes, mert csak az hogy lefotozod a felszallast ettol meg nem lesz olyan hogy masoknak is erdekes legyen. Kell bele tenni valami egyenit.

Az meg hogy varj idezek: "Széjjeltuningolt képet bárki tud csinálni, szerintem így nem nagy cucc szép fotókat készíteni" - BAR IGAZAD LENNE AKKOR NEM KENE EGY RAKAS FOST NEZNI, de sajnos nem igy van.

Ha megfogadsz egy tanacsot vagy azok akik kepeket akarnak kesziteni:

1. Bird a kritikat
2. legyel eredeti
3. Probalj olyat amit mas meg nem, legalabb is nem ebben a formaban
4, tegyela kephez tortenetet / vagy aktualizald
5. oszd meg par screenshot forumban ( SG nem az) es nezd a kommenteket
6. Keruld a kepeken a valotlansagot ( magassag, sebi, stb)

Tovabbi sok szep leszallast

w77d
én hozzá nem nyúlok a képeimhez ps-el, úgy rakom be ahogy a játékban van... ám mégis van egy kis különbség kép és kép között...

Clidey
Bitte <#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Szerintem széjjeltuningolt képet épphogy nem mindenki tud (most ne az adikakk-féle egyszerû blur-effektre gondolok), bár osztom véleményed egy default efesbõl szép képet lopni az tényleg mûvészet! 😊

A kezdõket nem is szídjuk (legtöbbször 😄) de az alant elterülõ topiktársunk saját bevallása szerint is már vagy egy éve efesezik, mégis mindíg úgy adja elõ magát mintha csak tegnap kezdte volna (mondjuk úgy is viselkedik 😄)

Amúgymeg kikérem magamnak, én igenis tudok repülõt vezetni! 😄DDDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

static_pitch az picit más nálam, asszem a aes elálította
Danke
Clidey
Tánks 😊 Most realizálódott bennem csak igazán, micsoda tehetség kell egy filmes szakembernek...asszem mindigis csak ugatni fogom azt a szakmát... 😄

Itt az én (btw gyári) értékeim:
static_pitch=-0.02
static_cg_height=10.80

1. Széjjeltuningolt képet bárki tud csinálni, szerintem így nem nagy cucc szép fotókat készíteni. Én nem értem, mi a baj az alapjátékból fotózott képekkel, sõt, én inkább ezeket támogatom, mint az ilyen meg olyan kieg-ekbõl fotosopoltakat. Pedig szépek. De az alapjátékból egy szép naplementét kihozni, na az a nagy dolog. 😊

2. Szerintem nem kellene szidni a kezdõket. Az a cél, hogy jól szórakozzunk, és lehet (talán érdemes is) valamilyen szinten komolyan gondolni, hogy tudunk repülõgépet vezetni. De nem tudunk 😊 akkor sem, ha elméletben tudjuk, mi az a V1.
eyecandy
Akkor egy darabig ülj a seggeden és ne tölts fel. Nnna

Papirzacsi
Akár hiszed, akár nem, az Active Camera mellé mellékeltek egy manualt, amit elolvasva magad is megtudhatod, hogy kell használni. Nem egy ördöngõsség, csak olvasni kell tudni. Kevesebb kérdés, több önállóság célravezetõbb lenne.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

huh a tecsõ az lebénított😄
btw szép vidi
nos a capitány sim 757-200-as
ha van idõd/kedved írd meg nálad min vannak ezek: static_cg és static_pitch
thx
igazából nem az ugrálás zavar, mert az ritka, hanem a landingnél elmerülõ fõfutó
adikakk
Még 1 kérdés az aktív kamera módot hogy kell használni?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
Pár kép tõlem tanultam a hibáimból.
Véleményeket várok.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

eyecandy
Tessék sokat gyakorolni Cessnával, iskolaköröket, le-fel szállás, aztán nagyobb gépekkel, olvass sok elméletet sbc.de su-27 meg A-340 elsõre... Illetve miét, ne? Meg kel tapasztalni a tapasztalatlanságot, csak ne lihegj elismerésért, mert nem lesz. De azért ne add fel, gyakorolj és tanulj 😊

Clidey
Újabb videót égetek a retinátokba de ezúttal felraktam a Tecsõre hogy ne csak nektek legyen rossz! <#hehe>
Kicsit várni kell még mert tart a kódolása, de aztán jobb lesz a kvaliti.

[HUN]FaTaL
Átküldve. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Clidey
Thx, próba légyszi még1x! <#zavart1>

m814
Ha rossz a monitorod ne azt fényképezd le,hanem a tartalmát mentsd ki.....
Egyébként ez itt a flight simulator topik, a gyere haver játszunk repülõsdit az egy másik.
Két nap alatt megtanultál repülni?
Kunmadarsra A340??
Van itt pár ember akit esetleg megtaníthatnál az A340 rendszereinek kezelésére.Esetleg elmesélhetnéd hogy milyen elhagyási és megközelítési eljárásokat használtál,mennyit tankoltál milyen VREF sebességeket hozott az aktuális tömeghez és flapshez az MCDU stb.stb.
Én egyenlõre úgy látom hogy a repülésrõl halvány lila fingod sincs,egy egyszerû progi telepítése is feladja a magas labdát , akkor hová ez a nagy magamutogatás?
Viszont ha kiröhögtetni akarod magad az sikerülni fog.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Hypo
ej de pergõs az élet, kicsit repülök és feltámadtok?😊))))))))

exTrem
Nos én pénteken repültem egy Hannover-Budapest útvonalat, és elég trágya idõ fogadott itthon ... Mindenesetre néhány képpel rögzítettem az út fontosabb momentumait 😊

Malev 1201 ready for pusback !
Destination 884km
Malev 1201 taxi to runway 27L !
take off 😊
Climbing over Hannover
almost FL370 ...
total darkness
over BP 😊
CAT III landing
engines shut down 😊

Így a végére két szép kis képecske még 😊

[HUN]FaTaL
Na egy zipbe van nekem két bgl, az egyik a woai bgl a fokkerek nélkül, a másik a dash bgl, plusz ugye a modell az aircraft mappába. Ha kellenek a fokkerek is akkor csak a dash bgljét tedd be, ha nem akkor meg cseréld ki a woaiét. 😊 Elküldöm a fájlt priviben.

[HUN]FaTaL
WOAI Fokkereit cserélte ki nekem Tibetan. 😊 De be tudja tenni a Fokkerek mellé is. 😊

Beszélj vele PÜben vagy Skypeon, bár most offline. 😊 De ha gondolod átküldhetem az egész cuccot. 😊

Külön bglként is eltettem a dash forgalmat azt hiszem.😊

adikakk
Nagyon szépek a képek.
Sajna én nem tudok jó képeket csinálni meg a monitorom is rossz.
Grat mindenkinek.
<#eljen><#taps>

Clidey
Adnál nekem is Dash forgalmat? <#zavart1>
Vagy csak a WOAI Fokkereit cseréted ki?

[HUN]FaTaL

Clidey
Nos, akkor itt az élõ példa hogyan kell örök életünkre kezdõnek maradni! 😄DDDDDDDDDD

Clidey
Na...errõl pofázok! <#eljen>

#6635 ezek képek😛

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Papirzacsi
A kérdés, hogy meddig számít az ember nem régen kezdõnek, mert már majdnem egy éve is rontotta a levegõt itt a topikban, "milyen grafikai javító modok vannak", "hogy kell multizni", stb. kérdésekkel.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Ezt a "nemrégen kezdtem" dumát párszor már elsütötted itt, de jelzem ez nem megfelelõ indok a szarcsifoscsi képek posztolására - egy totál kezdõ is tud(na) szép képeket csinálni ha

a) van egy kis szépérzéke - legalább minimális
b) nem csak úgy vaktában nyomogatja a printscreen-t.

w77d
szerintem kezd azzal hogy nem default idõjárást repülsz, na meg szerezz be pár szép repteret és grafikai kieget. Használj élsimítást (már amennyire engedi az fs) és egyébb dolgokat...

w77d
nem akartam eddig mondani, de tényleg van egy határ ami alatt nem kéne képet betenni, mert ronda/rusnya...... majd ha egy picit beleéreznek az emberkék és tudják cifrázni akkor majd....

adikakk
Megfogadom a tanácsaitokat és próbálok változni csak nem rég kezdtem egy két jó beállítás vagy képjavítási trükköt szívesen fogadnák.
Amúgy tudok normálisan repülni mert jó pár órát levezettem ma is.

Falconer
Ez max kioltja a topikot. A képek rondák, eleve recések a dolgok, aztán szarok a beállítások, nincs semmi látnivaló, ezenkívül multis ökörködést mutat be. Mind az információtartalma, mind az esztétikai értéke nulla.

Végülis ahogy mondod, ha repülni sem tudsz, és képeket készíteni sem tudsz, akkor ne készíts repülõs képeket, mert ez sül ki belõle <#banplz>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Szerintem elég aktív a topic, meg aki képeket rak be az mindig valami különleges, érdekes vagy legalább szép, ami mindenkinek tetszik, de nem kell minden repülést belinkelni... pláne ezekkel a bûn ronda repterekkel...<#rinya>

Clidey
Már bocs, de ezt a topikot szerintem tökre nem kell beindítani, ezekkel a képekkel meg...feldobni??? Na ne má...! 😄DDD

Legközelebb ha kérhetem csak linkeld a képeket, és majd aki akarja az megnézi...mert jelen pillanatban csak rohadtul lelassítja a topik betöltõdését viszont értéke a képeknek = 0

Mindamellett nem kell se pilótának se fotosopgurunak lenned ahhoz hogy szép képeket csinálj...nem is kell messzire menned csak nézz szét e topikban...találsz példát bõven!

Shortstop
Nem az a baj hogy nem vagy pilóta vagy hogy sok képet tettél fel, hanem látványosan igénytelenek a képeid. A képeid alapján egy útvonalad millió hibát rejthet. Elõször ezeket kellene kiküszöbölni hiszen a szimulátor nem csak attól az hogy ha odavágod a gépet akkor letilt hanem attól is hogy te úgy állsz hozzá. Senki sem mondta hogy könnyû, viszont ha érdekel utána kell olvasni, vagy kérdezni mint ahogy én is tettem legutóbb a lámpákkal kapcsolatban.
A másik hogy ha ennyi képet teszel fel érdemesebb valahogy rendszerezni a dolgot. Mondjuk egy flickr account és oda dobálgatni a képeket majd itt csak linkelni az ottani galériát.
A topik szerintem nem szorul beindításra. Mûködik ez elég sok napi hsz-szel, csak ugye mindenki repked és egy idõ után már felesleges ugyanazokat a témákat többször megvitatni, lefutni. Képekkel telepakolni nem a legszerencsésebb dolog egy fórumot mivel idõben is több (értsd. kényelmetlenebb) míg betölti azt a 100hsz-t.
Bocs, ha sértõ jellegû voltam, nem akartam, csak próbáltam válaszolni, tanácsot adni. Hidd el jobb utánaolvasni és 100% közeli értékeket repülni mint 20%-at

Clidey
No igen, azt látni...épp ezért is csomtam rá egy sokcsillagot a Tecsövön 😊 Tetszett hogy tökre úgy repültél vele mint ha csak egy igazit látnánk (értsd: szép harmónikus fordulók, finom de határozott csûrések stb stb...) Grat!

Clidey
Na ezt már szeretem!!! <#wink>

adikakk
A képekkel mi a baj nem vagyok pilóta se photoshop hero de nem kéne............mert próbálom a topikot beindítani meg kicsit feldobni sry tudom most sok képet tetem fel .

Shortstop
Egyetértek de talán valaki akinek van hozzá joga kitörli majd...

exTrem
Nem kellene szétoffolni a gagyibbnál-gagyibb képekkel a fórumot ha lehetne ... Majd ha tudtok is már repülni és van is mit megmutatni a többieknek akkor postoljatok képeket/videókat, nekem ez a véleményem üdv!

1.kép: Ha egy A340 így taxizna Ferihegyen... A dupla vonal a teherbíró felület határa, nem a középvonal, az eggyel arrébb van😄 szegény tuják, pózna...
2.kép: Éppenhogy elég volt a pálya😄 még egy An225 is gyorsabban felszáll.😊
3.kép:Na igen, STALL felirat... nem csodálom, ha A340-el kb. 60 fokot diktálsz.
Röviden ennyi az észrevétel😄