45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#43612 Ennyit sikerült kitalálnom:
lhdk lib.BGL 042
Ez az az object, ebben a bgl-ben. Nincsen hizzá thumbnail, és nem nagyon tudom, hogy merre tovább. :) -
#43611 Elvileg nem kell semmilyen repteret megnyitnod, kezdj el egy újat, és egy generic objektet tégy le valahova, majd próbáld kikeresni a hidat. Ha nem találod akkor az gáz...lehet az ADE bugos és nem mutatja az összes generic ojjektumot...? Mondjuk erre elég kevés esélyt látok.
Esetleg az ADE-ban próbáld kitallózni és megnyitni az LHDK scenery mappájában található bgl-eket. Nem emlékszem már melyik bgl-ben van a híd, mibe pakolta bele az Instant Scenery. Keresgélj. :) -
#43610 Huh, hát ez kicsit még magas. LEszedtem ezt a AdE-t, de nem találom benne a hidat. library object-eknél keresem, de nincsen meg. Pontosan hol kell keressem a progin belül? Ill. Hogyan nyitom meg a repteret, hogy lássam mi merre?
-
#43609 Hmmm...ezen ojjektumok textúráit a FS/texture mappából szedi úgy emlékszem. De lehet az FS/Scenery/Texture-ból vagy valami hasonlóból...
Az ADE az Airport Design Editor. Ha nincs meg, töltsd le, rakd fel. Ezzel a stuffal lehet generic ojjekteket plészingelni a FS-be. Keresd meg ezt a formájú hidat, figyeld meg milyen textúra van rajta (a bmp nevét nem hiszem hogy kiírja, de lehet...úgy volna a legegyszerűbb a dolgod) majd pörgesd végig valami képnézegetővel a texture mappákat hogy melyikbe van. Ha nem találod sehol, akkor van a gáz... -
#43608 Visszatettem az eredeti Texture mappát a gyökérbe, de továbbra sem jó. Hogyan tovább? -
#43607 Körülbelül sem tudod, hogy kb. melyik file lehet? Simán lehet, hogy elrontottam, amikor összekevertem. Kitökölöm, csak annyit árulj el kérlek, hogy melyik textures mappa? Ja meg mi az az ade? -
#43606 -
#43605 Valamiért nem tölti be a textúrát... Vagy elcsesződött a fájlja, vagy eltűnt a 'Texture' mappából.
Ez generic objekt tehát nem az LHDK mappájában van, ergo LHDK újratelepítése nem oldja meg a gondot. A baj az, hogy gőzöm sincs melyik textúrát használja név szerint. Indíts egy ADE-t és abban próbáld meg megkeresni, kiokoskodni melyik textúra lehet a bibis. -
#43604 ne merj MÁST ÁLMODNI MINT SZERETETT VEZÉRÜNK, ÁLMODJ ILYET: Nyerünk foci meccset bárhol..... -
#43603 Erre vvan ötlete valakinek, hogy miért ilyen a híd? Régen jó volt.
-
#43602 Jó estét! Így betegen, itthon, elképzeltem, mi lenne ha...
Mi lenne,...
...ha egyszer odáig jutnánk, hogy visszaszerezhessük a Stuttgartban állomásozó, LCBélát?
...ha egyszer eljönne az a csodás nap, hogy hazarepüljük a nagyTuskót?
...ha jönne? Órákkal előtte tízezrek gyűlnének a reptérre, árgus szemekkel figyelve az aktuális szélirányt.
...ha 130-as iránynál kint állhatnék 13R-nél, a kerítésnél, mint a régi szép időkben?
...ha meglátnám a fák között, amint felbukkannak a fényszórói?
...ha meghallanám a Kuznyecov hajtóműveit dübögni?
...ha végignézhetném LCBéla landolását 13R-nél, még stuttgárti festésben?
Mi lenne? Ezen töprengtem, vajon mi lenne?
Elmondom:
Az lenne, hogy a katarzis csúcspontján, touchdown-nál, akárcsak régen, azon bosszankodnék, hogy az a kurva piros-fehér doboz még mindig kitakarja a legfelemelőbb pillanatot... :DDDDDDD -
fs9pilot #43601 Én még nem, de ismerősöm már próbálta, őt nem ragadtatta el. :) Meg kell szokni az tény, nem egy monitor feeling. :)
-
#43600 Valaki kivetítőt próbált már használni hozzá? -
#43599 :))) -
fs9pilot #43598 Kibeleztem a REX Tekszcsőr' dájrektet... Áthúztam már pár textúrát belőle. :D :D De pssszt! Nem mondtam semmit. A gurulóutak jelzései nem kicsit szebbek a Direct féle textúrákkal. Legalábbis nekem. Már megérte. Holnap még átműtök 1-2 dolgot ami érdekes lehet és van is értelme, mert még tudja kezelni az engine. Holnap befejezem a telepítést, mert most este kezdtem el, aztán nem volt már idegzetem befejezni. Holnap dobok majd pár képet madártávlatból. :) -
#43597 Azt mondja, hogy 8500db relé...:) :) :)
ZsigaBácsiék nagyon sokat szoktak mesélni erről a szörnyről.
Azért pár év alatt hihetetlen sokat fejlődött a technika. -
#43596 -
#43595 semmivel:))) csak kapsz hoza meg x hd verziot, de hat ugy is csak egyszerre egyet hasznalsz.... -
fs9pilot #43594 Hát igen, a Direct -ről néztem képeket, hát, mit ne mondjak eléggé hipercsicsás már a kezelőfelület. Nem tudom mennyivel lehetnek szebbek a textúrák mint pl. a REX OverDrive-ban. De nem hiszem hogy sokkal. -
#43593 Rexről nem hallottam, bár már szerintem ez a rex is tul van bonyolítva, mert ha jobban megnezzuk csak textura, az idojaras resze egy fos es a tobbi se nelkulozhetetlen, de ennyi szenvedest a textruakert........active sky 6,5 meg mindig tok szepen teszi a dolgat fs9 alatt, fsx nél meg OPUS -
fs9pilot #43592 Na, ma elkezdem a telepítgetést szépen. :) Van arra bármi esély amúgy, hogy a REX 4 Texture Direct jön esetleg FS9-re? Bár ahogy elnézem nem. :( De hátha tud valaki más infót. Valamint próbáltam ezt a Prepar 3D-t, mert írták pár helyen hogy picivel jobban fut már mint az FSX, hát nem tudom. :D Lehet hogy az én készülékemben van a hiba, de még kakibbul' megy mint az FSX. Lesz valaha bármi esély is arra, hogy RENDESEN optimalizálnák? Vagy legalább olyan szintre, hogy számítógépeken is menjen? Mert egyenlőre ÚÚÚÚÚállomás kell neki hogy fusson. :D -
#43591 tankozik lehet:))) mondjuk én se nyitottam meg fs-t 3 honapja:)))) -
#43590 welcome back -
#43589 Már csak Pollux hiányzik! :)
Nekem legalább is! ;) -
fs9pilot #43588 Köszönöm a szívélyes fogadtatást! Igazán nagyra értékelem! -
#43587 Üdv Itthon!
Tibidiktátor -
#43586 Üdv a baráti közösségben újra! :)
Minden további hozzászólásod törölve lesz! :D -
fs9pilot #43585 Üdvözletem kollégák!
Elég régen nem voltam már erre, és közben az FS9-et is letöröltem. Ezért az emberiség ellen elkövetett bűntettemért kell most felelnem, mivel újra kell raknom az egészet, a nulláról. Lassan fél éve nem repültem az FS-el, szóval újra bele kell rázódnom, különösen az iFly-ba, mert hirtelen ránézve jó pár dolgot felejtettem. Sajnos másfelé vitt az utam, és időm nem volt foglalkozni vele, ezért kicsúszott a tudás a fejemből. :) Na, de ki kérdezte ezeket igazából? Senki. :D Szóval nem is untatok senkit a marhaságaimmal, újra itt vagyok. :) Ha számít ez valamit. -
#43584 Igaz Maestro sorry a megtévesztésért FSX, de fs9 re volt egy FDE-m majd megkeresem, de azon most nincs GA -
#43583 Szerintem ez FSX-hez van az a baj. Vagy Te ezt az FDE-t használod FS9 alatt? -
#43582 Én meg ki sem tudtam próbálni, mert közben rájöttem, hogy pont ez a Carenado Cessnám nincs is meg -
#43581 Hátha segít -
#43580 utána nézek, lehet ez az utolsó valamivel akad. -
#43579 Carenado bosszúja :D -
#43578 Nálam is... -
#43577 upsz:( -
#43576 Nálam az *.air file miatt elszáll az FS. :( -
#43575 Aerosoft féle Beaver van meg illetve, ez a kis masina http://www.dhc3otter.com/sims.htm -
#43574 A dhc beaverből ami a profilképed is, melyiket tudnád ajánlani? -
Jazzdobos #43573 Sziasztok!
Olyan segítséget kérnék hogy fs9-hez szeretnék VOXATC-t de nem tudom hol lehetne szerezni esetleg ami jobb lene letölteni. Ha valaki tudna ebben segíteni nagyon hálás lennék ésetleg megírná privátban.