MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
LIRE,LIRA,LIRF, és természetesen Róma belvárosa, valamint egy csomó extra...<#finom>#finom>

Most nézegettem pont a manuálját! Vannak benne érdekes dolgok, amiket eddig máshol nem láttam!
Jó kis videjó! De ha elfogadsz még egy tanácst: motor leállítás elõtt elõször mindig lekapcsoljuk a fogyasztókat (rádió, fények, stb.) csak utána állítjuk le a motort, hogy ezzel is kíméljük az akksit. <#kacsint>#kacsint>
Errõl a Római kiegészítõrõl beszéltem!
2004 ben adták ki, de ahhoz képest nagyon kidolgozott!
Rendesen kellett pedálozni megközelítésnél, mert nyíró befújások voltak...
😊 😊 😊
Nem menekültök a videóim elöl....<#mf1>#mf1><#gun>#gun><#violent>#violent>
Rájöttem miért nem tudok konvertálni!
Túlmelegedtem!!!
Gép szét dönt és a vízhûtõ úgy nézett ki, mint egy sündisznó!
A fekete fém felületet egyáltalán nem lehetett látni!
És ez a rohadt alaplap nem sípolt! Ránéztem CoreTemp-l és majdnem sírógörcsöt kaptam!86-95 között szambázott a hõmérséklet, de csak konvertálás közben!<#merges2>#merges2><#csodalk>#csodalk>
Hogy lehettem ilyen pöcs, hogy erre nem gondoltam mindjárt az elején!
Mindenki nézze meg, legalább fél évente! Nálam 24h megy naponta és hiába a 80 centis ház, meg a szûrök meg a ventik, szerencsétlen majdnem megfõtt...
OMM hiba? (out of memory)
Még nem találkoztam hely hiánnyal...<#confused>#confused>
Esetleg a #43184 valaki valamit?<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Volt valakinek olyan hiba üzenettel kifagyása, hogy kevés a lemezen a terület, töröljön, szabadítson fel területet? Az érdekesség, hogy 238Gb-os wincsin 177Gb szabad terület van. Külön wincsin. A C: pedig 466Gb és szabad 310 Gb. Csak magyar vfr repkedés alatt mindig akkor jön elõ, ha megközelítem a repteret és készülök a leszállásra. Tud valaki ebben tanácsot adni?
Itt egy kisebb-nagyobb videó a repülésrõl. Mindenképp hanggal nézzétek! 😄
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
CTRL+F2-vel szegényíted, CTRL+F3-al dúsít.
Én is a forgatónyomatékra gondoltam, majd kipróbálom, hogy easyn is ilyen-e. Amúgy b@szott real a gép, már-már túlzottan. 😊 Ezt a mixture dolgot össze kell hangolni, mert ha nagyon leveszem és nem jó ütemben adok gázt, lefullad ez a nyomi. Plus a pitch-el is játszani kell és még ne is engedjem 44% alá, mert leszakad a töltés. Hát kössz, b'meg! 😄DD
Viszont repülni marha jó volt vele, már amennyit eddig sikerült. Egy gyors low pass (nem is tudom hogyan hoztam össze), meg egy kényszerleszállás. Hát nem egy sikersztori eddig. 😊))
Néha azért kiugrom ide-oda gurulni egyet egy reptér körül, mert mire ezzel a géppel innen (EDXE) el tudok jutni máshová, megõszülök. 😊)) De ezt a mixture dolgot továbbra sem értem,mert gondolom a pilot arcok nem ctrl+shft+F2-t nyomkodtak a gépükben és gondolom nem volt 15 percenként on the fly hengerfejcsere McGyver módra. Hogy csinálták a mixelést? 😊
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
A Nekem is dõl jobbra, lehet a légcsavar forgónyomatékát gondolták modellezni, próbálj meg rátartani.
Pont kezdtem sejteni, hogy itten mixture probléma lesz, de ezt miért nem említi a manual? Meg ehhez nem kéne valami vezérlõ a kabinba? Na mindegy, össze fog ez jönni. Ja meg felszállás után dõl jobbra, nem teljesen értem. Ilyen nehéz dolgom még nem volt géppel. Ennél a Wilco A320 is kezesebb.
@Clidey: hol, merre? Ez egy komoly bajom az orosz cuccokkal, hogy nem tudok úgy. Ehh...
Elõbbihez : a hõmérsékletet a zöld mezõben kell értelemszerûen tartani. Hapci !!!! Na, tisztíthatom a monitort. Bocs, de olyan influenziás vagyok, hogy talán még itt is szórom a bacit....
Megkerestem azt a Róma sceneryt és repültem is egyet gyorsan, de a Movie Maker megdöglött! Kékkill jön már mindjárt a konvertálás alatt és Hardver hibára mutogat!
Mondjatok már valami parasztosan egyszerû video szerkesztõt youtubhoz ami nem konvertálja halálra a filmet!
Ja és az sem árt, ha emberi nyelven van! (hun)<#vigyor>#vigyor>
@Hypo: Megnéztem, 125 GB. 😊))
A Yak-18-al megint gondom van. Már indul, fasza, csak most is mindig megfõ a motor, hiába zsaluzok, a cylinder hõfok csak nõ, csak nõ. Azt hogyan kell hûteni?
Fõleg mikor egy sötét reptér reptér apró kis táblácskáit kell kukkerrel lesni, miközben a térképet pörgetem a kezembe...
Ebbe a Rómába, meg már ott vár a kigurulónál és bevezet a helyemre!
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Ahogy mondod is, mindig mutat valami újat, ahogy nekem most a német scenery-k, ill. az általad mutatott autós dolog. Eddig nem is ismertem, de mennyivel jobb lesz így bejárni a reptereket.
A nagyon country reptereket akár lóval is... 😊))
(beteg...)
Itt van egy 10 éves program!
10 éve egyfolytában cseszegetjük...
Amikor már azt hisszük, hogy itt a vége nincs tovább akkor mindig elõ kerül, valami kis apró fogaskerék, ami megint érdekesé teszi az egészet...
Most megint eszembe jutott egy apró kis ficsör...
(bár lehet itt lassan megköveznek érte, de hátha valaki még nem látta!)
Jó pár éve volt egy Róma scenery!Talán CLOUD9 kiadás...?
Már akkor létezett az a verzió, hogy aszfaltot fogtál a pályán, majd mikor bejelentkeztél a Groundnál Õ kapásból eléd küldött a FollowMe cart és azt követve kellett elgurulni az álló helyre!
Számomra egy hihetetlen lenyûgözõ megoldás volt!
Sokkal jobban bejött mint a mostani G.C. kiegészítõk.
"sajnos" eléggé az vagyok, legalábbis asszony szerint. 😊
Ez a kocsis téma meg nagyon ott van, teljesen odavagyok érte. 😊
Nézem a videóidat és azt látom, hogy nem csak én vagyok ilyen "idióta" megszállott...<#vigyor>#vigyor>
Még hajnali 4.25 kor is nyomod! 😉 (legalább nem vagyok egyedül)
A VW mit annyi más jármû ugyan úgy letölthetõ, mint bármelyik repülõ!
Többnyire bemásolósak, de vannak öntelepülõk is, mint pl EZ.
E helyütt szeretném is megköszönni Neked és Gyõzõnek a segítséget. Úgy jött össze, hogy a Te full packodat tettem fel, de oda még be kellett rakni egy könyvtárat a gauges mappába és így jó lett. Mondjuk érdekes, mert csak akkor lesz Mainfold Pressure-öm, ha frissen indítom az FS-t, ha csak újratöltöm a repülést, akkor nem. De ez is valami, nem szoktam annyira újratölteni. 😊
Viszont jó nyûgös repcsi, de nagyon tetszik. Amíg a low pass-ig eljutottam, kétszer nyírtam ki. Egyszer lekapcsolt a generátor, s bár írja a manual, hogy 44% alatt nem tölt és újra kell kapcsolni, de a tökömek jut ez eszébe elsõre, hogy nem szabad 44% alá húzni a gáz... Szóval áram el, gép le.
Másodjára persze zsaluzni felejtettem el, ott is gyors vége lett a repkedésnek.
Utána egész jó volt, low pass, leszállás. Gondoltam rá, hogy akkor megyek vele tovább ismét egy kis reptérre, minden rendben is volt. Szépen elhaladtam egy ködben megbúvó katonai reptér mellett, mikor is arra lettem figyelmes, hogy a Cylinder hõfok maxon van. No, ebben a pillanatban meg is adta magát a moci, kénytelen kelletlen, idõ elõtt egy mezõn sikerült letenni a gépet. Asszem ezt még gyakorolni kell és manualt bújni. 😊
@hont: Ez nagyon fasza videó lett! Ilyen nekem is kell, hogy így lehessen bejárni a repteret, én eddig csak active camera küldõ nézetében tudtam, az meg nem az igazi. 😊 Hol lehet találni ilyet és hogyan mûködik?
Másik meg a nézet/camera mozgás. ez ilyen trackIR cuccos, hogy ilyen finom a mozgás?
Egyébként marha jók ezek a kis repterek, tiszta hangulatosak. Még csak az elsõt néztem meg, de tiszta fílinges, és van egy millió a Scenery Germany/GAP kombóban. Asszem elleszek, nem is tudom az Air Base túrával mi lesz így, pláne ha ilyen jó kis repcsiket lelek fel, mint ez a Yak is. Hmm... 😊
Ja és a túra eleje és idõ elõtti vége egy csomó hangulatos képpel: 😊
EDXE-Unknown
Ha jól megnézitek iszonyatos mennyiségû munkát fektettek a fiuk ebbe a kiegészítõbe is!
Igazán megérdemlik, hogy támogassuk Õket a munkájukban, legalább annyival, hogy jogtisztán használjuk!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>