MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Attól független, hogy abu ezt írja én ebben nem hiszek. Elég öngyilkosság lenne.
ATI 4890 vs Nvidia GTX280/285?
Az ATI mellett szól az ára és az általam ki nem használt DX10.1, valamint a kevesebb fogysztás, az NVidia mellett a jobb DX9-es driverek. Nálam legfõképp az számít, hogy FS9-ben hogy teljesítenek, milyen képet adnak. A teljesítményükkel nincs gondom, de az ATI újabb driverei már nem fogják megefelõen kezelni a DX8-9-et.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Általában értem a dolgot. Az a helyzet, hogy az aircraft.cfg tárolja tartályonként a kifogyasztható és a kifogyaszthatatlan tüzelõanyag mennyiségeket. A kettõ összege adja a teljes tüzelõanyag mennyiséget, amit úgy tûnik csak a tömeg számításhoz használ az fs. Amikor a menüben adod meg a tüzelõanyag mennyiséget, akkor a kifogyasztható mennyiséget adod meg. Hogy fizetõs addonoknál a tüzelõanyag jelzõ mûszerek mit mutatnak és ez milyen kapcsolatban áll a menüben megadott mennyiséggel, az már más kérdés.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A menüben beállított tüzelõanyag mennyiség sajnos a kifogyasztható mennyiség. Sajnos a százalékokat is ez alapján számolja, így gyakorlatilag másodpercre pontosan elõre jelezhetõ a kifogyás pillanata. :-(
Végre sikerült mindent újra rakni tegnep, már csak a scenery-k vannak hátra. A REX szívatott egy darabig, mert valami dll fájlt hiányolt a textúra konvertáláshoz, és azt külön kellett leszedni a netrõl, és bepakolni a system32-be. Úgy látszik, hogy korábban valamelyik addonnal feltelepült ez a dll, most meg egy zsír új vindóz install volt, és így hiányozhatott a kérdéses fájl. Na mindegy, a lényeg, hogy most már minden mûködik. :-)
Csak a jetway-nél álló gépekre vonatkozik, hogy hajtómûvet csak hátratolás után lehet indítani, vagy a külsõ apronokon/parkolóhelyeken álló gépekre is?
Valaki nem tud valami normális Treviso(LIPH) sceneryt? az avsimen van egy de az elég gagyi... az aeroszaftos velencében meg nem hiszem hogy benne van.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
ruszkik álomásoztatták csak õket itt õket?
tudom googli a barátom, de olyan áhitattal írsz a témáról azér kérdezlek😊
Hypo, te poliészter… izé… polihisztor! 😊
Clideynek elküldöm azt a címet, amelyik elértem Lukát, ez nem olyan régen volt - feltehetõen mûködik most is.
Ivan Jurgaca Mig-21 F-13 modelje FSX kompatibilis,de fõleg szigorúan FS9-hez készült,és kötelezõ!
Nem egy repaint-ot készítettem hozzá:
stb.
Üdv!
Zsolt
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Sipos Ádám
1990.03.25
<#eljen>#eljen>
Gábor! Te meg ha tudsz konkrét weboldalt ha van Lukáéknak akkor oszd meg lécci.. lécci! E-mailed ha van a derék szerb Lukához akkor meg Clidey májsztrót keresd meg vele légyszi! Na mára befogpofa, mert pingálni kell.
Na jó.. elméláztam. 😊
AI traffic, itt tartottunk khm.. lesz nappali, átmeneti és éjszakai repülés is. A teljes Taszár AI traffic tartalmazni fogja a Szu-22 és az UM gépeket is, szóval kell a Captain Sim féle UM. Közel 50 gép egy-egy napra 8-12 gép van beosztva. Nem hiszem, hogy hiányt szenvedne a forgalom. Lesznek sima A-B repülések, Kecskemétre vagy Pápára, esetleg Tökölre és Szolnokra, ezek az útvonalazó ill. harci gyakorlatra felszállt gépeket imitálják, illetve lesznek ún. ifr forgalmi körös gépek, õk pedig a rövid ideig és a közelkörzetben történõ repüléseket helyettesítik.
Kösz