MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Az IL2 teljesen máshogy mûködik, de sajnos sem programozó, sem Olaf közvetlen haverja nem vagyok, így nem tudom megmondani, hogyan 😊 . A neten volt valahol egy hosszabb interjú vele errõl (is), ha megtalálom, elküldöm neked.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az FS rossz, fõleg nem itt... 😄
Alá tudod támasztani valamivel? Érdekelne, ha van valami leírás az IL2-ben használt flightmodel pontos felépítésérõl.
Flight Simulator X + Acceleration
Semmi se tart örökké, legfejebb kevésbé múlandó.
Szerintem egy harci játéknak nem tesz jót, ha modolják, mert egyenlõtlen játékot eredményzhet az ilyen-olyan szervereken. Egy FS-hez hasonló játéknak viszont kimondottan jót tesz. Ez a legfõbb különbség a két szimó között.
az FS-ben viszont nehéz eligazodnom a rengeteg addon között 😊
Egy kérdés: mik azok, amik ingyenesek és "musthave"-ek?
elõször kezdtem kisebb GA gépekkel (a36 bonanza😊
utána turbóprop-ok... gépek bonyi kezelése majd fónia tanulgatása.. ifr repülés, gps programozgatás
most perpill 737 után jöhetnek a nagyobb dolgok
az fs9,x ben a rengeteg addon miatt olyan idõtálló... össze nem lehet hasonlítani más szimekkel amihez idõrõl idõre tesznek egy két újdonságot az alap úgyis egyfajta géptipusra vagy családra van kihegyezve
itt egyik nap tongass fjords környékén tekereg az ember a ködben egy kávédarálóval.. másik egy coast guard-os c-130al próbálja megtalálni az elõzõ napi repülés roncsait😊 vagy európában két nagyváros között luxus bizéét vezetget, avagy AMI eszedbe jut
semmilyen szinten nem lehet kötve az ember fantáziája a sok addon-nak hála..
Sok harc után egyszer azt vettem észre, hogy már jó ideje semmi mást nem csinálok az IL2-ben, mint a Balcsi körberepülését a kedvenc G2-esemben. 😊 Ezért áttérttem a polgári repülésre, ez mégiscsak egy erre szakosodott program.
A hétvégére be is van tervezve egy 4 megállós alaszkai túra, szigorúan VFR, Avionics master: OFF 😊
Ha mindez igaz............
Erdemes mondjuk az IL2 ben hasznalt p47 es tarsainak eljarasait osszehasonlitani mondjuk A2A gepekevel, hat nem csak I gomb lenyomasa a motorinditas😊)
....és amiket most néztem videókat, azok nagyon tettszettek. Szívesen repkednék egy kis darálóval és csak bámulnám a szép "tájakat"<#merges2>#merges2><#wow3>#wow3>
mennyire stabil? ctd elõferdül, vagy bosszantó hiba?
PMDG 747-400/400F Imádom, használom, nem olcso, de megérte
PMDG 737 NG 600/700/800/900 ezen tanultam a nagygépes repülést, nagyon megérte
Level-D 767 Nagyon igényes, nem is értem, hogy ezt nem a PMDG csinálta. Megérte, használom
DA Fokker 70/100 Megérte, tetszik. Nagyon jó rövidtávú masina. Ma már keveset hasznélom, de megérte
F1 ATR72-500: Igényes, megérte. Ma már nem használom, de sokat repültem vele. Különös varázsa van
PSS Concorde: természetesen megérte, igazi unikum. Nagy élmény volt vele rapülni. Ma már sajnos nem repülöm.
van még néhány megvsárárolt gépem, CS, PSS, Wilco, FeelThere - de ezk mindegyikérõl nem tudok egyértelmûen pozitívan nyilatkozni, talán csak a Wilco/FeelThere Legacy600/ERJ V2-rõl.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Ebben a fórumban talán durva lenne kimondani, hogy a PC-re készült egyet**n szimulátor az IL-2, de ami igaz, az igaz... 😊 ha nem is sikerült minden gép modellezése a legjobbra. Na jó, hagyján hogy nem a legjobbra 😊 de az FS-el szemben nem táblázatos, hanem dinamikus modellt használ.
http://goo.gl/gd6Zi5
az esetleg ezeket felsorolná és mellé írná hogy megérte-e, játszik e vele mai napig.. egyebek
#24443: Minek is? Baromira nem érdekel 😊
viccet félretéve!
szóval arra gondoltam hogy akinek jogtiszta addon gépei vannak (letöltös, dobozos)
az esetleg ezeket felsorolná és mellé írná hogy megérte-e, játszik e vele mai napig.. egyebek
minden ilyen jellegû hozzászolás ár velkomed muccsli<#zavart1>#zavart1>
Asus P6T SE alaplap
3 x 2GB DDR3 Kingston HyperX Triple RAM KIT 1600MHz
Gforce 9800 GTX
2 terra vinyó
Integrált 6 csatornás hangkártya
Én magam hülye vagyok hozá, ezért az egyik cimborám, meg az IL2 fórum tagjai segítettek az összeállításban.
Ja! és másfél évig gyûjtögettem az iskolatitkári fizetésembõl<#zavart2>#zavart2>
A katonai gépek közül nekem a II. világháborús gépek az etalon. Lock-on-ozni szoktam néha de inkább csak utvonalat repülök, vagy csak nézelõdök.
Hogy nincs tisztességes szimulátor? Dehogynem.... a NASA-nál<#eplus2>#eplus2>
Félre a tréfával, van benne némi igazság, de talán lassan odaér a technika, hogy tényleg belefeletkezhetünk a virtuális repülésbe.
PC-t a közelmultban vettem, úgyhogy jöhet az FSX
Mégegyszer THX!!!
fsx alá talán az L-39 alba, P-47 D razorback,
fs9 alá vrs F-18E superbug
ezekre tudom hirtelen azt mondani hogy szimek
Üdv: 102.VO_Galiba
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Kozepe fele kepekkel illusztralva
Köszi! <#worship>#worship>
01
02
03
04
05
06
07
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nem, nem hiszem, hogy FSX érdekelne... De sosem lehet tudni... 😊😊
helikopter packot problémák vannak vele a pilóta fülkében mind a két oldalsó ajtó tökéletesen
nyílik de az utas térben akét oldalsó ajtó nem mûködik amikor rá katintok az egérel akkor nem az az
ajtó nyílik hanem a hátsó ahol beszokták rakni a hordágyat a mentõhelikopteren létszive segítsetek
elõre is köszönöm.
Én elsõsorban a 4890 vs GTX280/285 kérdésre kérnék véleményeket. Melyik kari alkalmasabb FS9-re, s miért?