MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsoltfireman
Az itt készülõ 21-esrõl van szó?

Ez a banner mindenkire vonatkozik?

Nem én mondom elõször, de tényleg eltakarodhatnál már a p...ba <#bdead>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Clidey
Ezen borultam vazzeg! HYPO FOR PREZ!!! 😄DDDDDDDD <#eljen><#nyes><#worship><#nyes><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ez a stílus lehengerlõ<#taps>
A MiG-21bis-t már felkarolták, ráadásul nem is "akárkik", hanem Luka Midic és társai.
Egyetlen súlyos probléma van a gépükkel: még mindig nem készültek el vele. <#eplus2><#eplus2> De hogy verni fogja az összes többi létezõ 21-est, az holtbiztos.
Úgy tudom egyébként, hogy lesz hozzá magyar festés is.
adikakk
Kösz a nyelvtan órát veled semmi bajom sincs.
Nekem csak a pairzacskóval meg eyecandval van eddig bajom.
Meg az olyan emberekkel akik ugatnak nekem meg le adikáznak.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Hú ez de szép !! Ez pontosan melyik scenery ?? léci léci ...
Mámint az ADIKAKK úréra!!!
Jajj Bocsánat egyel lentebbi üzenetre értettem!!!
Hypo
😊)))) hát kérem szépem. egy igaz esettanulány ez az írás.

" te kis taknyos" - egybõl tegezés, aztán egy dupla mínõség jelzõ utalva a támadott alany méretére, és korára.

"mit ádikzol te porbafingo" - "mit" kérdõ enyhe tárgyas utalás, majd a név cselekvéssé formálása, egyfajta szimbólummá tétele, aztán ujra kicsinyitõ jelzõ.

Most kicsit kicsillagozom, de érthetõ lesz:

"te xxxxxxxx retkes xxxxxx mért ugacc folyton"- Ismét tegezés az egyszintre hozáss, majd egy utalás a nemiségre abból is az azonos nemûek kapcsolatára, ami itt mint a rossz megtestesitõje szerepel.

Aztan a tisztaság egy kritikája és hozzákapcsolva az etnikumot, mint kicsinyitõ eszköz. Aztán a "mért" a tájjelleg ismérveként követi a trendi ugacc internetes elírás.

Összeségében a célszemély akinek ez szól: Egy nagyon törpe, aki még annál is törpébnek hiszi magát, minta amilyen alacsony, aki ezek mellett meleg is, miközben a fürdést kerüli, és vonóval született ÉS a repülés iránt érdeklõdik.

TESZEM FEL A KÉRDÉST: HOL LÁTTUNK ITT ILYET???

leonforce
má mé ne..??

Seven-Four-Seven--Heavy

Hú öcsém te ne gyere ide....sztem.
zsoltfireman
Nagyon köszönöm az információt!
Szép munka!

Kérlek segíts ezt a mondatot "Taszárhoz már elkészült a tervtábla kedd, szerda, csütörtök és péntek napokra. Csak be kell gépelni" megérteni,mit értesz ezalatt?

Köszönöm!

Üdv!

Zsolt

CptSAB
Zsolti, a trafik most készül. Akárcsak a Mig-21 csomag maradék része, ami tartalmazni fog még kb. 25-30 Mig-21MF valamint kb. 9-15 Mig-21 Biszt. Hála az égnek, a 80-as évek végén az állomány sablon festést kapott. Az MF-ek a korábbi ezüst, a Bisz-ek a teflonszürkét cserélték le. A kecskeméti gépeken nincs sem ezred, sem századjelvény, sõt mi több az MF-ek alapból kimaradtak az emblémásiból. A pápai gépek közül a 44,45,50,52 tévesen lett megfestve.. késõ bánat ez, mert már feltöltöttem. Ez a 4 gép elég korán távozott az égi vadászmezõkre, még vagy a csillagos felségjellel, vagy még jelvények nélkül szolgáltak. Feltünhet, hogy a taszári gépek pl. eleve hiányosak, mi több ott is van egy hiba, mert az 5321 az 1984-ben kidõlt a sorból. A 70-es 80-as években, illetve 1990-1991-ben feldarabolt, katasztrófát, balesetet szenvedett gépek nem készülnek el.
A festésrõl:
a stabilizátor fura dolog, mert úgy fest, hogy vagy a PG a nagyjavítás után nem festette le újra zöldre az elejét, vagy a gépek repülõtéri javításai, karbantartás során kaptak kékes szürke festést.

Jó lenne egy igazi retro 70-es 80-as évek állománya is, de az a baj, hogy sem PF, sem U nincs az FS-hez. Jó lenne, ha mondjuk a Bear Studio felkarolná a 21-et, no meg a 19-et és a 23-at is, de még az Alphasimtõl is elnézném, mert akkor egy full aprólékos modellt lehetne pingálni.
Ez az AI csomag sok dolgot nélkülöz. Az elsõ és hátsó törzsféklapok nem mozognak. A csûrõ sem animált, akárcsak a kabin tetõ. Nincs fékernyõ animáció. Nincs sem póttankos, sem fegyveres verzió.
Hiányoznak az antennák, egyébb szenzorok, a modell az MF-re készült, a Bisz jellegzetes "lógó" nagyobb orra, és a megnövelt gerinctartály púpja. Viszont nagyon baba paintkitje volt, én láttam benne fantáziát. Mondjuk azt a support okés volt, én meg bele vagyok "szerelmesedve" ezekbe a vasakba, éveken át élõben néztem õket. Apró fõhajtás ez a részemrõl.

végére:

a traffic file.. egy picit nehéz FS keretein értelmes repülési tervtáblát készíteni, igazából lehetetlen. Ezek a gépek nem útvonalrepülésre készültek, mint egy utasszállító. (az fs gyenge volt mindig is az AI forgalomban, valahogy a készítõkbõl hiányzott a spiritusz, vagy inkább könnyebben bólintottak rá egy kényelmes megoldásra). Taszárhoz már elkészült a tervtábla kedd, szerda, csütörtök és péntek napokra. Csak be kell gépelni.. 😄
A többi meg jön majd utána.
adikakk
Jó napot.
Szépek a képek/gépek.
Te kis taknyos geci mit ádikzol te porbafingo amúgy csinálj jobb képet te faszópo retkes cigány mért ugacc folyton azzal a köcsög papirzacsival egyetem ö egy vén köcsög te meg taknyos.
Az mind2 szerencséje h nem vagyok ott élõbe mert ha ott lennék papirzacsival törölném ki a segem téged meg megnevelnélek ha már a qrva............+.............................
<#boxer><#duhos2><#violent><#lama><#levele><#action>

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

leonforce
<#taps> <#eljen>

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
<#eljen> CooL

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
nem tudom..nekem errol a kepbeszurasos "veszekedessel"kapcsolatban az a velemenyem h igaza van mindenkinek... mert tenyleg nem ez a topic celja, de jo latni h az alap FS-bol mit lehet kihozni es ha vki csak kivancsisagbol nez be ide (es csak alap informacioi voltak az FS-rol) annak sokkal jobban felkeltiua figyelmet mint allandoan "csak" a "szaraz" informaciotomeg...
emlekszem mikor elkezdtem FS-sel sosem melyedtem volna el a progiban ha ide benezve nem latom h milyen grafikat lehet kihozni ahhoz kepest amit en latok a szkrinen repulve...
(a neten annyi kamu kep van--pl. FSX kepek is 9-nek eloadva,photo shop--hogy arra hagyatkozva mar kukaban lenne a progi ha nem nezegetek be ide..nem beszelve h jo ha 1-2 FSX fan is latja ha ide benez h nem kell meg temetni a jo oreget es IFR-re egyenlore utolerhetetlen..)
joo..nem azt mondom h ezeket a kepeket ide felteve piacteremto hatasa lenne es elkezdenek ontani a kiegeket a gyartok, de lehessen latni neha erdekes/ jo kepeket...
persze ez csak egy velemeny( es ez nem velemeny topic..)

Seven-Four-Seven--Heavy

zsoltfireman
Hello,

Letöltöttem a csomagot,de nem tartalmaz Flight Plan-t.
Honnan lehetne megszerezni,mert így csak egy szép repaint pack.

Köszi!

Üdv!

Zsolt

Hypo
Ja az nem rossz cp es az uj softwareukel eleg jol mukodik, nekik van nav radio usb az siman megy leveld vel sot majdnem mindennel.

Goflight modulok se rosszak, illetve VRinsight mcp combo panelja is jo.

Tibetan
Nincs mit!

Fatal: repü!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

megjött, thx
<#eljen><#eljen><#worship><#worship><#taps><#taps>
[HUN]FaTaL
#24347, #24348: PÜ ment (külön-külön témában) 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Tibetan
Tommy, elvileg neked is elküldve privátban!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

FSUIPC 3.81-tõl érdekelne, de csak régebbiekhez találtam 😞.

Opencockpit-es mcp lenne az igazi egér helyett 😄. Saiteknek is vannak új paneljai, az egyik egy mcp (multi panel néven) kár, hogy állítólag használhatatlan FS-hez, bár barkácsoltak hozzá valamit. Más használható Boeing addon gondolom akkor nem nagyon van a LevelD-n kívül beállítások szempontjából. Viszont itt sem találtam meg a VOR, ILS receiver-hez tartozó freq, course -+ kapcsolót. Mouse macrot kéne csinálni hozzá?

CptSAB
Képek ide avagy oda, ezt a képet akkor is ide linkelem be.. a cucc meg csomagolás után megy a flightsim-re. Egyenlõre 12 gép. A pápai gépek történetén nehéz kiigazodni. Ez a 12 gép azonban fix.

w77d
köszöntem 😊

Tibetan
Elküldve mailben!

LegendTommy küldj privátban egy mailcímet, akkor tudom küldeni!

Üdv!

Ha már képek...

http://www.airplane-pictures.net/

Óriási adatbázis!!! És egyben helyettesít minden ide felrakott képet, szvsz. 😊
én is szívesen venném
w77d
nekem kéne...

Tibetan
Ha valakinek kell, szívesen elküldöm a Dash8-as Malév traffic-ot. 2009-es menetrenddel, benne van az AI repcsi is. Csak be kell rakni a megfelelõ mappákba. amúgy bárki el tudja saját maga is készíteni a TTools nevû ingyenes progival...

Hypo
<#buck>

eyecandy
Havonta 😊

gyors megnéztem a rídmít, ez még fokkeres😊
azok a régi szép idõk
ebbe már a q400-asok vannak?
Hypo
i see

Az ugye más kérdés, hogy elvileg az FS-ben az összes üzemanyag felhasználható, és csak utána állnak le a hajtómûvek. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Igazából a Captain Sim 707-esénél a TCE jól mûködik, viszont valami oltári nagy baki folytán csak 127.000 lbs üzemanyagot enged tölteni, valójában pedig közel 160.000 lbs volt a max. üzemanyag. Így aztán az aircraft.cfg-ben meg kell növelni a középsõ tartály méretét (mert az van elcseszve), és akkor az FS menüben már be lehet tölteni a max. kerót.

Hypo
teljesre elvileg, bar bizonyos addonoknal nem igy muxik, ha nagy geppel repulsz erdemes az utopia nevu free programot hasznalni vagy a fizetos de csilivili es eleg jo TOPCAT et.

Persze a legtobb nagyobb addonal a fuelplanner es az fs beepitet load dolgat azert meg lehet oldani.

Egy érdekes kérdés. Az FS-ben levõ gépeknél, amikor a Fuel&Payload menüben üzemanyagot töltök, akkor 100% üzemanyag egy tartályban a felhasználható üzemanyagra vonatkozik, vagy a teljes mennyiségre? Mert ugye IRL a kettõ nem ugyanaz. :-)

Hypo
Tower: Mission 123, do you have problems?
Pilot: I think, I have lost my compass.
Tower: Judging the way you are flying, you lost the whole instrument panel!

Hypo
<#worship>

Hypo
Ja akkor csak egy adalek WOAI csomagokhoz, nem art megnezni http://aifs.pvdveen.net/ az oldalt ezzel a progival szepen le lehet csekkolni fs ben hianyzik e valami model vagy textura es egyebek, mivel sok CTD oka epp egy egy csomagbol hianyzo ai textura vagy file es fs ettol elszall, erdemes megnezni.

en epp belefutottam egy ilyen CTD be EDDF en MD11 el, eloszor azt hittem a PMDG volt a hibas, de aztan kisult hogy az egyik Lufthansa csomag eleg erdekes egy rakas dolog nem volt jol meg benne, illetve egy GA csomagbol is hianyoztak dolgok, ezeket kivettem es CTD megszunt.

alert
Na látom közbe kell szólnom az ócsárlás és a képek végett. Akkor a következõket vegyük figyelembe:

- Minden átlagos default FS kép, ami semmitmondó, az törölve lesz.
- A képeidet akkor oszd meg, ha valami szépet vagy különlegeset szeretnél mutatni
- Ne áraszd el a topicot a képeiddel. Javasolt 3 képnél többet nem beszúrni egy hsz-ben
- Aki ismétlõdõen árasztja el a topicot képekkel, a hozzászólásai törölve lesznek
- Ha sok képet szeretnél megosztani, linkelj egy galériát vagy linkeld a képeket hivatkozásként
- A másik fél ócsárlása törölve lesz
- Ha egy új srác evidens dolgora kérdez rá, válaszolj neki értelmesen, vagy ne írj semmit.

A fentiek nem betartása szó nélküli hsz törlést von maga után. Ha valami felett esiklom, nyugodtan jellezzétek privátban és törlöm a kérdéses hsz-t, ha úgy ítélem meg.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Nagyon szépen köszönöm. Most már kiraktam a pendrivera is. :-)

Hypo
ja ok sorry

Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)