MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én mondom elõször, de tényleg eltakarodhatnál már a p...ba <#bdead>#bdead>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Egyetlen súlyos probléma van a gépükkel: még mindig nem készültek el vele. <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> De hogy verni fogja az összes többi létezõ 21-est, az holtbiztos.
Úgy tudom egyébként, hogy lesz hozzá magyar festés is.
Nekem csak a pairzacskóval meg eyecandval van eddig bajom.
Meg az olyan emberekkel akik ugatnak nekem meg le adikáznak.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
" te kis taknyos" - egybõl tegezés, aztán egy dupla mínõség jelzõ utalva a támadott alany méretére, és korára.
"mit ádikzol te porbafingo" - "mit" kérdõ enyhe tárgyas utalás, majd a név cselekvéssé formálása, egyfajta szimbólummá tétele, aztán ujra kicsinyitõ jelzõ.
Most kicsit kicsillagozom, de érthetõ lesz:
"te xxxxxxxx retkes xxxxxx mért ugacc folyton"- Ismét tegezés az egyszintre hozáss, majd egy utalás a nemiségre abból is az azonos nemûek kapcsolatára, ami itt mint a rossz megtestesitõje szerepel.
Aztan a tisztaság egy kritikája és hozzákapcsolva az etnikumot, mint kicsinyitõ eszköz. Aztán a "mért" a tájjelleg ismérveként követi a trendi ugacc internetes elírás.
Összeségében a célszemély akinek ez szól: Egy nagyon törpe, aki még annál is törpébnek hiszi magát, minta amilyen alacsony, aki ezek mellett meleg is, miközben a fürdést kerüli, és vonóval született ÉS a repülés iránt érdeklõdik.
TESZEM FEL A KÉRDÉST: HOL LÁTTUNK ITT ILYET???
Szép munka!
Kérlek segíts ezt a mondatot "Taszárhoz már elkészült a tervtábla kedd, szerda, csütörtök és péntek napokra. Csak be kell gépelni" megérteni,mit értesz ezalatt?
Köszönöm!
Üdv!
Zsolt
A festésrõl:
a stabilizátor fura dolog, mert úgy fest, hogy vagy a PG a nagyjavítás után nem festette le újra zöldre az elejét, vagy a gépek repülõtéri javításai, karbantartás során kaptak kékes szürke festést.
Jó lenne egy igazi retro 70-es 80-as évek állománya is, de az a baj, hogy sem PF, sem U nincs az FS-hez. Jó lenne, ha mondjuk a Bear Studio felkarolná a 21-et, no meg a 19-et és a 23-at is, de még az Alphasimtõl is elnézném, mert akkor egy full aprólékos modellt lehetne pingálni.
Ez az AI csomag sok dolgot nélkülöz. Az elsõ és hátsó törzsféklapok nem mozognak. A csûrõ sem animált, akárcsak a kabin tetõ. Nincs fékernyõ animáció. Nincs sem póttankos, sem fegyveres verzió.
Hiányoznak az antennák, egyébb szenzorok, a modell az MF-re készült, a Bisz jellegzetes "lógó" nagyobb orra, és a megnövelt gerinctartály púpja. Viszont nagyon baba paintkitje volt, én láttam benne fantáziát. Mondjuk azt a support okés volt, én meg bele vagyok "szerelmesedve" ezekbe a vasakba, éveken át élõben néztem õket. Apró fõhajtás ez a részemrõl.
végére:
a traffic file.. egy picit nehéz FS keretein értelmes repülési tervtáblát készíteni, igazából lehetetlen. Ezek a gépek nem útvonalrepülésre készültek, mint egy utasszállító. (az fs gyenge volt mindig is az AI forgalomban, valahogy a készítõkbõl hiányzott a spiritusz, vagy inkább könnyebben bólintottak rá egy kényelmes megoldásra). Taszárhoz már elkészült a tervtábla kedd, szerda, csütörtök és péntek napokra. Csak be kell gépelni.. 😄
A többi meg jön majd utána.
Szépek a képek/gépek.
Te kis taknyos geci mit ádikzol te porbafingo amúgy csinálj jobb képet te faszópo retkes cigány mért ugacc folyton azzal a köcsög papirzacsival egyetem ö egy vén köcsög te meg taknyos.
Az mind2 szerencséje h nem vagyok ott élõbe mert ha ott lennék papirzacsival törölném ki a segem téged meg megnevelnélek ha már a qrva............+.............................
<#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2><#violent>#violent><#lama>#lama><#levele>#levele><#action>#action>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
emlekszem mikor elkezdtem FS-sel sosem melyedtem volna el a progiban ha ide benezve nem latom h milyen grafikat lehet kihozni ahhoz kepest amit en latok a szkrinen repulve...
(a neten annyi kamu kep van--pl. FSX kepek is 9-nek eloadva,photo shop--hogy arra hagyatkozva mar kukaban lenne a progi ha nem nezegetek be ide..nem beszelve h jo ha 1-2 FSX fan is latja ha ide benez h nem kell meg temetni a jo oreget es IFR-re egyenlore utolerhetetlen..)
joo..nem azt mondom h ezeket a kepeket ide felteve piacteremto hatasa lenne es elkezdenek ontani a kiegeket a gyartok, de lehessen latni neha erdekes/ jo kepeket...
persze ez csak egy velemeny( es ez nem velemeny topic..)
Seven-Four-Seven--Heavy
Letöltöttem a csomagot,de nem tartalmaz Flight Plan-t.
Honnan lehetne megszerezni,mert így csak egy szép repaint pack.
Köszi!
Üdv!
Zsolt
Goflight modulok se rosszak, illetve VRinsight mcp combo panelja is jo.
Fatal: repü!
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

LegendTommy küldj privátban egy mailcímet, akkor tudom küldeni!
Üdv!
http://www.airplane-pictures.net/
Óriási adatbázis!!! És egyben helyettesít minden ide felrakott képet, szvsz. 😊
azok a régi szép idõk
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Persze a legtobb nagyobb addonal a fuelplanner es az fs beepitet load dolgat azert meg lehet oldani.
Pilot: I think, I have lost my compass.
Tower: Judging the way you are flying, you lost the whole instrument panel!
en epp belefutottam egy ilyen CTD be EDDF en MD11 el, eloszor azt hittem a PMDG volt a hibas, de aztan kisult hogy az egyik Lufthansa csomag eleg erdekes egy rakas dolog nem volt jol meg benne, illetve egy GA csomagbol is hianyoztak dolgok, ezeket kivettem es CTD megszunt.
- Minden átlagos default FS kép, ami semmitmondó, az törölve lesz.
- A képeidet akkor oszd meg, ha valami szépet vagy különlegeset szeretnél mutatni
- Ne áraszd el a topicot a képeiddel. Javasolt 3 képnél többet nem beszúrni egy hsz-ben
- Aki ismétlõdõen árasztja el a topicot képekkel, a hozzászólásai törölve lesznek
- Ha sok képet szeretnél megosztani, linkelj egy galériát vagy linkeld a képeket hivatkozásként
- A másik fél ócsárlása törölve lesz
- Ha egy új srác evidens dolgora kérdez rá, válaszolj neki értelmesen, vagy ne írj semmit.
A fentiek nem betartása szó nélküli hsz törlést von maga után. Ha valami felett esiklom, nyugodtan jellezzétek privátban és törlöm a kérdéses hsz-t, ha úgy ítélem meg.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
WOAI MALEV mostmár sokadszorra linkelve ebben a topikban.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)