MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
most meg csendben vagyok varjuk meg a marc 15 ot muszaj titkoloznom😊)))

Clidey
Tetszik, mi?! <#hawaii>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
És a bal alsó sarokban a 'BRAKE' üzenet is eltûnik?
Nekem még sosem volt ilyen problémám...a közelmúltban viszont olyan már volt, hogy az AP bekapcsolásakor elkezdett billegni balra-jobbra nemkicsit, bármitis csináltam. Sehogy sem tudtam rájönni a hiba okára és megoldani sem, csak a komplett FS reinstall segített. Mondjuk nem vagyok benne biztos hogy ez CS bug volt...semmi sem támasztja alá...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

nyámi
de nálam kikapcsol, legalábbis a kapcsoló disarm pozicióba megy
na mindegy, túl lehet élni, fõleg, hogy nálad is van ilyen<#papakacsint>
Hypo
<#eljen>

tsGucci
Sziasztok!

Elsõ sg-s posztomban egy képet szeretnék mutatni :

Ez az elsõ, de nem az utolsó hírünk a hétvége elött...

További infó itt : LHSimulations Forum

http://www.lhsimulations.hu

Papirzacsi
ÉS ezek a festések V2 vagy V3-as verziók?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Néha van, de nekem olyankor nem kapcsol ki az autobrake, hiába nyomom meg a féket egy pillanatra. Ebben a videóban pont ilyen történik. Hiába nyomom a féket nem kapcsol ki az autobrake, csak manuálisan. Viszont máskor pedig simán kikapcsol és gurul tovább a gép.

ismét cs 757 kérdés:
nálatok nincs olyan, hogy landolás után mindenképpen meg akar állni a gép😊?
tehát elkövetek egy normál landinget, mondjuk auto brake 1-el,
touchdown, reverse thrust, 80kts reverse vissza, majd autobrake disarm, utánna off
és a gép úgy viselkedik mintha mindenképpen meg akarna állni a kifutón, mintha valami fékezné
már majd 1.30 thrustot adok neki és akkor hajlandó tovább menni avagy gurulni, hogy egyhuzamban megállás nélkül, lemehessek a gurulóra, ha viszont megállok a kifutón akkor utánna simán elindul 1.10 körüli thrustal, mintha csak akkor oldana ki a fék ha megáltam, vagy valami ilyesmi😄
Köszönöm! Úgy tûnik hogy a free HD cockpit van a videoban.
Ha minden igaz, akkor ez lesz az:

C152 II

Amúgy igen, Carenado.

Tibetan
Igen, ez egy jó leírás, s véleményem szerint az újabb Nvidiákra is mûködik. Egy gond van vele, hogy aki pl. Win7-et használ, annál ez a megoldás nem megy, s itt azt hiszem a kérdezõ pont ilyen oprendszert használ. Tapasztalatom szerint az általam (korábban Hypo által) belinkelt oldal, amely ezt a problémát egyedül az Nhancerrel oldja meg, egyaránt megoldást nyújt minden oprendszeren.

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

exTrem
Nekem abból a szériából csak ezek vannak: Lufthansa, Delta, Condor, Cathay Pacific, My Travel, Martinair, KLM, Continental azt hiszem nem hagytam kisemelyiket sem 😊 AA sajnos nincs 😞

És ez a cessna valami Carenado-s?
[HUN]FaTaL
50North 737 classicról vélemény?😊

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
jah anno Nvidia kártyámnál ez a hsz segített 😊

Gondoltam de nem akartam hülyeséget mondani. Köszönöm.
Akár a FAQ-ba is be lehetne tenni!

Alert profi leírása az Anti-Aliasing probléma megoldására:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1055930387&no=11147

Üdv.

Ezek FSX-es videók és ORBX scenery, de nem az összes.

mondasz valamit 😊)
Hypo
mar figyelem az elso ota, o kovette el az Angle of Attack oktato videot is, csak a hangja ne idegesitene😊)

Milyen sceneryvel készülhetett a video?
Szupi! Ezeket le is lehet tölteni. Ha meg majd idõ engedi meglessük 😊 Köszi
Tibetan
Én nagyon régen akkor tapasztaltam ilyen jellegû hibát Nvidia karival, ha olyan AA-t állítottam be, ami nem volt kompatibilis az FS-sel. Nhancert használsz? Mert ezzel a kis segédprogival kéne az alábbi link szerint beállítani a VGA-dat: Az oldal közepe táján van az érdekes rész

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Úgy néz ki ez a driver sem oldotta meg a dolgot. Viszont lerepültem egy Zürich - Budapest útvonalat és szerencsére nem jött elõ komolyabb hiba. 8600GTS a vga-m.

polluxware
<#eljen>

Jóminõségü angolnyelvü oktatóvideók ingyen, ha valakit érdekel.

Élethû módon akkor tudod megvalósítani, ha elmész Ferihegy 1-re és becheck-olsz egy A320-asra. 😊
Vannak olyan addon repcsik, amihez van pushback car, meg olyan is aminél be tudod állítani, hogy milyen szögben és hány métert tolják hátra a gépedet.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

[HUN]FaTaL
Segédletekben sok leírás van (Navigáció, ILS, Airbus Iskola)

Shift+P-re pedig nem jön pushback car csak elkezd hátrafele menni a gép.

vzsolo
Szia!
A FAQ-ban a segédletek között sok hasznos magyar nyelvû leírást találhatsz: pl. Airbus iskola, IVAO kézikönyvek, stb.

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

sziasztok! szeretnék kisebb útvonalakat repülni pl bp-frankfurt, bécs-barcelona stbstb... airbus a320-assal.
a kiegészítõk amikre gondoltam h be kell szerezni õket: wilco airbus a320, rex, aes2.06, world-of-ai.
ennyi elég vagy kell még valami, hogy élethû módon megvalósítható legyen egy ilyen repülés? 😊😊
továbbá sajnos mivel kezdõ vagyok, ifr repüléshez nem tud valaki esetleg magyar tutorialt? 😊

+1: miért van az h aes nélkül fs-ben nyomkodhatom én a shift+p nem jön a pushback? 😄

kösz elõre is 😊

Papirzacsi
Urak! Megvan valakinek a LevelD 767 Andre Folkers féle American Airlines festés V3-as verziója?

Clidey
Letöltési "egységekrõl" beszéltem...az hogy mi van benne már más tészta. 😊 Mondjuk engem spec nem zavar(na) hogy van-e benne 700-as vagy nincs. Ezek csak a hardkór-júzerek elvei. 😊 Bár ha már itt tartunk, lehet hogy a PMDG két tipust is ad, viszont az Ariane légitársaságokra lebontva specifikusan adja a gépeit (hajtómûparaméterek, textúraeltérések, stb) - de ez megintcsak azokat érdekelheti szerintem, akik még a szegecsek számát is megkritizálják a textúrán... 😊)))

Clidey
<#eljen><#eljen><#eljen><#hawaii><#eljen><#eljen><#eljen> cooooool shots!

zsoltfireman
Óóóó...Már régóta ismerem õket! Jó kis brigád!
Érdemes a fórumjukat olvasgatni,mert van néhány kuriózum dolog is.
De azért köszi!

eyecandy
És itt vannak a military ai pakkok hozzá

Tibetan
Szia!

A 196.21 driver hibás! Igaz, lehet, hogy nálad nem ez a gond, de ezt a drivert cseréld le a legújabb bétára (én is ezt tettem, s sok hibát megoldott): 196.34
Amúgy milyen VGA-d van pontosan?

alert
Ez sanszos, mivel a rendszer azon a partíción tárolja az ideiglenes gorsítótárban a dolgokat, ahova a windows telepítve van. Mivel sok memóriád van, érdemes lenne megpróbálni, hogy elõször is felszabadítasz vagy 10GB helyet, és ha ez sem segít, akkor próbáld meg kikapcsolni a virtuális memóriát, így minden a gyors elérésû memóriában fog tárolódni. Van egy olyan windows registry setting is (nézz utána), ami benntartja a windows rendszerfájlokat a memóriában és nem üríti ki, így nem kell újra betölteni, ha szükség van valamire. Ez valamelyest gyorsítja a betöltést. Ja és töredezettségmentesítés mindenképpen kell, az az egyik leginkább szaggatást generáló dolog. Ehhez viszont sok szabad hely kell, mert különben nagy merevlemezek esetén egy napig is eltarthat.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Kicsit bõvebben ha lehet. 😊

w77d
lehet az a baj akkor, hogy azon a meghajtón, ahol a win van csak 1 giga hely van szabad?? a másikon van még 200 giga

alert
Akkor fordul elõ ha nem tudja kellõ gyorsasággal elõre tölteni a számítógép a képet. A körülötted lévõ világ mindig csak akkora területen számolódik, amit látsz. Ha fordulsz vagy nézelõdsz, akkor új textúrákat és modelleket kell betölteni és számolni, ami elõtte nem volt cache-elve. Ha ezeket nem lehet kellõ gyorsan betölteni, akkor az FS laggolni fog. Az ilyen jelenséget nagymértékben növeli a sok telepített scenery és különbözõ addon, ami nem a repülõgépeken változtat. Mivel neked erõs géped van és ha feltételezzük, hogy minden jól van konfigolva és nincs 100 féle kiegészítõ telepítve, akkor azt tudom elképzelni, hogy vagy nagyon töredezett a merevlemezed, vagy sok rajta a fájl, esetleg mindkettõ. Ha a merevlemez kapacitásának a felénél több adat van rajta, akkor igen nagy mértékben lassul. Ha azt is feltételezzük, hogy minden jól van beállítva és nem csak néhány száz megabájt szabad helyed van, akkor egy konszolidált, majd by name töredezettségmentesítés talán segít.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

w77d
pedig mennyi szép modellt csináltak fs9-re :S

zsoltfireman
Figyelemre méltó csapat:
ACG Team

zsoltfireman
Az elsõ kép a RAF Bruggen légitámaszpont a hidegháborús évekbõl,sok (payware) kiadó megirigyelhetné,az amúgy ingyen letölthetõ scenery-t!
itt:

Itt: pedig napjaink egyik RAF Tornado bázisa
tölthetõ le,RAF Mahram
Military kedvelõknek kötelezõ!

[HUN]FaTaL
A kapcsolót, ha jól tudom FSXnek hívják. :/

FS9 helikezelése nem a legjobb, bár ezeket az infokat csak olvastam.

w77d
hamár szót ejtettem a helikopterekrõl... nincs valami olyan kapcsoló a heliken, ami képes lebegtetni egy helyben a gépet?? én sosem tudok egy helyben maradni, mindig araszolok valamerre...

zsoltfireman
Az a Kiowa nagyon komoly model az Area 51-tõl!
<#eljen>

[HUN]FaTaL
Nájszos, fõleg az elsõ. 😊