MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
régebben valki linkelt magyar nyelvû fokker 70 jellegû anyagot.. van valkinek linkje

Tibetan
Hehe! A gyors kezû Fatal! <#nevetes1>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Tibetan
Szerintem a topikot ugyanúgy megtalálod, ahogy ezt is megtaláltad, de egy kis segítség: FSX topik

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
FSX topic

Majd az ottaniak segítenek, nekem nincs fent az FSX csak a 2004 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

És azt hol találom meg? a Create flightet és a topikot? 😄

Még nagyon kezdõ vagyok még 1 hete sincsen meg a játékom😊
[HUN]FaTaL
Van FSX topic is. 😊

1. Create flight, az útirányt pedig nem egy térkép fogja mutatni, ez szimulátor 😊
2. avsim.com, flightsim.com ezenkívül rengeteg fizetõs kiegészítõ van

Helló

Olyan kérdésem lenne,hogy a Flight Simulator X játékban a missiókon kívûl hol lehet olyan módban repülni ahol ki lehet választani a kiindulási és az érkezési pontot,és van egy térkép a repûlõn ami mutatja az útirányt?

Valaki nem tud véletlen olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni új repülõket meg repülõtereket?

Köszi a segítséget
óóóóóóó
polluxware
valmi ilyesmi lesz.. amúgy nagyon pöpec

hiába a do-27, cheyenne, fokker70 trió az üt mindent...

crj-700ast nagyon várom ám😊

Hypo
akkor van meg egy lehetoseg, su=ounds folderben kikeresed a hozzatartozo hangot es valami sound editorba behivod es halkitasz rajta

polluxware
így is alacsony értéken van már minden (5-10)

😊

Hypo
normal sounds setupnal nem sikerul?

polluxware
DA fokker 70/100 kérdés!!!

hogyan tudom a kabinban uralkodó hangos morajló hajtómûhangot lejjebb venni?? pmdg-ben erre volt menü...

panel.cfg-ben a conf page, az direkte nem múkszik egyenlõre?

sp2+(2.15beta)

Tibetan
Nem mûködik, nem is indul el, ha nincs a gépedben Nvidia kártya

<#gonosz1><#worship>

köszi
Papirzacsi

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Ez a hsz bár akkor kiváló volt, már szerintem idejétmúlttá vált. Az új Nhancerekkel és Nvidia driverekkel bárminemû trükközés nélkül simán bekapcsolható lett az AA és AF. Amúgy az utóbbi napok problémázása nem erre irányutl, hanem egy régóta ismert bugra, miszerint ha be van kapcsolva az AA, akkor az fs hülyeségeket csinál.

Ofp-nek mondom, hogy mikor azt látja, hogy a panel kifagyott, az valójában nem fagyott ki, szépen megy minden tovább, csak te nem látod, mert egy korábbi helyzetrõl készült állóképet látsz. Nálam is renszeresen elõfordul ilyen, bár legtöbbször csak egy pillanatra villan fel, mikor megpróbálok belépni az fsnavigátorba, vagy csak elõhívom a menüt. De olykor "beragad", ilyenkor egy újabb ALT megnyomására azonnal helyreáll a rend. Elég nagy hiba ez, de együtt lehet vele élni.
Régebben pl. a hintek megjelenése is okozott iylen problémákat nálam, hogy a hint felett a kép ment tovább, alatta pedig "befagyott", ami szintén a fent említett egy korábbi állóképet látsz eset. De mára nekem ez megszûnt. Oldalakat lehetne írni még a hibajelenségekrõl, de ki fogod tapasztalni, csak nézz a dolgok mögé.

Valaki említette, hogy lehet a nem megfelelõ típusú AA az oka, ebben lehet valami, érdemes lenne kipróbálni. Én 4-szeres multisamplinget használok, annál hibás a dolog. De legalább szép.:-)

[HUN]FaTaL
Nem mûködik már mondtam, el sem indul.

flightsim.com-on találtam livery-t, de vc mod-ot nem,
van 1-2 torrent ami erre utal, de nem tudom, hogy az jó-e
valakinek megvan a vc mod?
Engem is érdekelne fõleg a VC.

s ezeket meglehet valahogy szerezni?
ez payware?
Falconer
Hardcore dolog lesz az tuti, mert direkt olyat is akarnak csinálni, amivel pilótákat lehet kiképezni nagy szimulátorokban, és az fogja adni a bevételük nagy részét. Ezen kívül meg egy open platform lesz az egész, hogy a különféle szimes fejlesztõknek ne legyen nehéz dolga, és pörögjön a kiegészítõ biznisz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Papirzacsi
Jól hallottad. Ugyan úgy Andre Folkers az elkövetõje.

ez külsõ festés?
mert úgy halottam, hogy van olyan is ami felturbozza a vc-t
polluxware
most akarom kiprószálni...😊

nem hinném hogy az AS féle repszim olyan rossz lesz... valmint ahhoz is gyártanak addon repülõket más cégek akik közül legalább pár biztos olyat alkot ami kielégíti a hárdkór szimeseket

legjobb példa erre az A2A szim

CptSAB
picit off.. de tényleg, hogyan is lehet elrontani egy szimet
lásd Silent Hunter a 4.-ig bezárólag okés a dolog.. jön az 5-ös verzió, hajj de csili vili, bejárhatom végre a bootot, erre lineáris a hadjárat... 20 óra játékidõre tervezték. Ezek után már nincs miért nézegetni youtube-on a videjókat, mert kuka lenne a cucc , jó az öreg 3-as nekem a GWX 3 Gold kiadásban. Nem mondja meg a kutya sem, most ennyi hajót kiluggatva jár a plecsni és léphetek tovább..
off vége, innen on
Azt nem tudom milyen lesz az FSX utódja, de el arcadosodott világunkban, ha a következõ gémet is holmi online hóbeleváncos élvezetre hegyzik ki, ahelyett, hogy a program minden oldalról ízig vérig teljes értékû és aprólékos lenne, akkor maradok a kõkorszaki progiknál.
w77d
gyerekek valki meg tudná erõsíteni, vagy cáfolni hogy az nhancer mûködik ATI kártyákkal is??

polluxware
hangulatos dolgok voltak ezek... mai napig nincs utánpótlása

valhogy a gátak amik az akkori programozókat korlátozták "speciális" megoldásokra kényszerítették õket amiktõl hihetetlen dolgokat tudtak alkotni.

hiába van ultra realisztikus heliszim (DCS), akkor is a régi dinamikus kampányok hiánya, valmint az olyan botor dolgok hogy a menetoszlop elsõ kilõtt jármûve utána megáll az élet egy helyben...... áhhhh nem értik mirõl beszél az ember😊

ugyanakkor természetesen ezt is körbeszövik az anyagi érdekek (kiadás, keret), valmint a sok kalózkodás

Használok Nhancert, de ezzel együtt vannak még hibák. 8xAA és 16xAF van beállítva, szerintem FS-ben is jól mûködik. Ilyen:
kép1
kép2
kép3

Papirzacsi
Igen, sajnos tudom, azért tettem fel itt a kérdést, hátha valaki leszedte õket és becsben õrzi valahol a vinyója egyik sarkában. Ott az AA, csak éppen véletlenül egy AA Fokker 100-as képe van beszúrva mellé.:-)

exTrem
Sajnos csak V2, bár így is nagyon komoly festések 😊. Most rákerestem avsim-en a V3as festésekre mert megmondom õszintén nem is tudtam, hogy V3 is van 😊 és találtam párat ( AA nem volt ) de sajnos mindegyik unavailable 😞

CptSAB
nekem is megvan.. néha elõszedem a cd lemezt.. igaz 4-5 bevetés után valahol Alemania felett lángoló omladékként hull alá a gépem. Elbírnék egy jó kis bomber szimet. Az EAW óta nem alkottak nagyot. A BoB II nem rosz, de valahogy valami félresiklott benne.
mázlista<#papakacsint>
már-már bizar<#wow1>
Clidey
<#nyes><#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Thx az infót!
Akkor nálam valami másfajta bibi lehetett, mert én soha életemben nem használtam gyorsbillentyûrõl az autopilotot semmilyen formában. Na mindegy...a lényeg hogy most jó. 😊

Egyébiránt a Zacsi által említett hiba sosem jött elõ pedig a hosszabb utak nálam is 4x-esen mennek - legalábbis egy szakaszuk. A fordulópontokat is szépen megrepüli mindíg. Felettébb érdekes... <#fejvakaras>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
az utóbbi mekkora játék ! (volt)

megvan😊 ha valkit érdekel...

CptSAB
Nem rossz a kicsike. Én a WOP B-17-et ismerem, no meg a Mighty Eight B-17 Flying Fortress II-õt.
polluxware
<#whatever> van akinek tetszik...

Tibetan
Nem bizony, ha néha becsúszik egy-egy rövidtáv az MD-11 long hauljai mellé, akkor ezzel repülök...
Bár most a FEDEX LHBP-YBBN második szakaszának indultam épp neki... Tegnap megvolt az LHBP-UNNT, Most indult az UNNT-YBBN-re... 😊 Behalok, hogy eddig mindenhol esett a hó! 😊

Hypo
feelthere erj 145 v2 se rossz😊

polluxware
sokat nem repültem vele eddig, de ha Z használtam mint gombot autómata pilot élesítésre akkor billegett ahogy írtad, viszont ha egérrel böktem rá akkor nem csinált ilyesmit

-> nagy kár hogy az fsuipc féle makrós egér parancsokra nem reagál, nem is definiálhatók egyáltalán

polluxware
áhhhhhhhhhhhhh... akkor nem is érdekel.... én nem fogok 1000-2000nm es utakat idõgyorsító nélkül lerepülni az tuti

marad a fokker 70es meg az ariane 900er😊)

esetleg a DA crj-700er

polluxware
fsx

Papirzacsi
Azért sajnos a Z nélkül se túl jó a gép. Turbulenciában nagyon billeg, ahogy azt LegendTommy is írta, továbbá nálam gyakran a fordulópontok elõtt is billegésbe kezd, ami csak a fordulópont átrepülése után csillapodik le, már ha addig nem történ valami egetrengetõ. Ráadásul ha véletlenül idõgyorsítót is használsz, akkor a helyzet katasztrófális is lehet. Minap ez a látvány fogadott, pedig nagyon gyorsan rácsaptam a P-re. :-)

Clidey
Bõvebben kifejtenéd? <#vigyor3>

polluxware
úgyfest 2.2-ben is megmaradt ez a hiba...

a "Z" billentyút el kell felejteni😊 ez a jelenség amit írtál..................

ráadásul a CS-s gépekben nem mûkszik az fsuipc egér makrók sem <#levele>

polluxware
mirûû van szó?<#wilting>

igen billegés nekem is van néha turbulens idõbe, de csak akkor és csak néha😊
brake feliratot nem használok, kigyomláltam