MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Lehet a win7 x64-nek van köze hozzá, nem tudom.. Full screen-nél, ha megnyomom az alt-ot bejön a nagy feketeség, LevelD-nél eltünedeznek a 2D panelek. Megnyitok egyet és amíg nyitva van(de nem látni) addig fagy az FS. Ablak módban futtatva pedig nincs fekete képernyõ és nem is fagyogat, de a panelek helyett üres fekete ablakok vannak. Nem emlékszem, hogy XPn lett volna ilyen.
(Most épp bejönnek a panelek és nem fagy, de ötletem sincs mitõl lehet.)
Ez nem oldotta meg : wing_winglets_flag = 1
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
ariane-nak van 2Di paneljai amik repülésre a legjobbak hiszen a mûszerek 2d-s panel nézetbõl vannak kivéve keret nélkül és bepozícionálva... magyarán VC-ben sajnos ha nem rakja ki az ember ablakba az mfd-ket akkor rettentõen szaggatnak. Komplex mfd képek fs9 alatt vcben csak így mûkszenek
-> ha a pmdg készít is fs9re ngx-et az több mint biztos hogy carenado féle "csak" VC-vel készül 2d panelok nélkül, ami a fent említett problémát magával hozza. mondhatom példának a captainsim, vagy bármi hasonló gépet... talán egyedül a reality xp mûszerek mennek szépen VC-ben is mert valmi spec megjelenítési eljárást használnak gdi+ helyett.
a másik... sajnos az ariane 700as hajlamos fs9 alatt ablakban fekete képernyõt bedobni:/ én ezt a verzsönt megvételre nem ajánlom
800as stabilnak tünt, a 900ER pedig kifejezetten a legjobb mind közül (3.5ver)
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Hameg' neked is hasonló gondolatok kószáltak a fejedben akkormeg pláne neszójjjábe'! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
na nemmintha nem lettek volna nekem is hasonlo gondolataim, ekkor dontottem MD 11 mellett😊)))))
Wilco - Egyszer felraktam, 5 percig fent is maradt...
Ariane - Jól kidolgozott rendszerek terén, a mûszerek sajnos elég lassan frissítenek. Szinte csak egérrel vezérelhetõ, 2D panel nagyon kevés van, VC ugyan szép bár a textúrái mosottak. AIRAC nincs.
PMDG - AIRAC van. Nem mûködik benne minden, de a VC legalább ronda mint a bûn. Viszont pár dolgot leszámítva a leghasználhatóbb 737-es szvsz.
Igazán egyik sem tetszik, majd az NGX-et megnézem, már jó ideje várom. <#finom>#finom>
Pusztán kipróbáltam mindkettõt, osztottam-szoroztam és úgy döntöttem hogy az Arianéban több olyan dolog van ami fontosabb, több, realisztikusabb számomra mint a PMDG-ben. Alant láthatod az árakat, az nem tényezõ. Ha véglegessé válik hogy nem lesz NG-X FS9-re vagy ha lesz nem lesz olyan jó mint amennyire szeretnénk (konkrétan nem lesz akkora elõrelépés a mostani verzióhoz képest), akkor komolyan el fogok gondolkozni az Ariane legálissá tételén. 😊
az ar meg plane nem tenyezo warezoltok<#mf2>#mf2>
tegnap elszallt az fsx em<#boxer>#boxer>
szoval nyugis nap legyen mert....😊)))))
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A Wilco 737-esrõl lenne pár észrevételem.
Kézzel gyönyörûen vezethetõ, viszont amikor AP-ra kapcsolok, akkor a fordulóknál nagyon meredeken, és hirtelen dõl be. Útvonalnál nem egyszer már letért a betáplált útvonalról pont emiatt is, ilyenkor pedig kacsázva próbál visszaevickélni az útvonalra. Ez elég kiábrándító.
A dõlésszög pedig 20°-ra van állítva.
Van esetleg erre valami gyógymód?
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Cabin doors - Open
Recirc. fans - Off
Struc. de-ice - Off .. és garantáltan hideg lesz a gépben! 😊
Elolvastam az FS dokumentumait, de nem vált világossá, hogy ha pl. beállítok egy 31L mintát Ferihegyre, miért van az, hogy egyszer simán leviszi a gépet, máskor meg céltalanul elrepít valamerre.
rhode island-nál is valmi ilyesmi kellett volna -> kézzel megadni autómatice helyett
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1