MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az origin B737 manual van meg, elég terjedelmes, de megnézem Hypo mester Continentalos verzsönét is. Eltesszük a többi közé. 😊
A Boeing a 15,30,40 fokos állást tekinti normálisnak, a 15 fokot speciális esetre (akit érdekel járjon utánna). 30 fok elõnye, hogy kisebb zajt eredményez. Azt írja, hogy normál esetben 30 fok, ha szükséges 40 fok, hogy minimalizáljuk a leszállási sebességet és úthosszt.
(a 15 fok azért érdekes, mert egy ismeretlen forrásból származó anyag szerint a 15 fok non-normal esetben engedélyezett, nevezetesen egy hajtómûves leszállás esetén. :-) )
A Continental a 30 fokot javasolja, mert "operationally efficient" (fordítsátok ahogy tetszik), kisebb a zajterhelés és jobb megközelítést és emelkedési teljesítményt nyújt. 40 fok használatát fontolóra kell venni rövid, csúszós pálya, kis látástávolság és alacsony felhõalap esetén végrehajtott megközelítések esetén.
Dióhéjban ennyi, mindenki szûrje le magának, amit akar.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
inkabb a torlonyomas fekezzen mint az eros brake(szinte mindig nedves palyan szallok le)
tudom h nem az a flaps feladata hanem plusz felhajtoero termeles, de megiscsak fekez....
de ezentul 30-cal fogok..igerem..
Seven-Four-Seven--Heavy
sehogy se jo😊)
de utalatosak vagyunk igy visszaolvasva😊) de leon tudja hogy a szeretet vezerel minket...legalabb is remelem
Vagy összeakad valamivel, vagy szar a verzió amit leszedtél.
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
hibas AFCAD..?

Seven-Four-Seven--Heavy
A Pan Am 727 waiting for start clearance in Munich overheard the following:
Lufthansa (in German): "Ground, what is our start clearance time?"
Ground (in English): "If you want an answer you must speak in English."
Lufthansa (in English): "I am a German, flying a German airplane, in Germany. Why must I speak English?"
Unknown voice from another plane (in a British accent): "Because you lost the bloody war!"
ON!!!
ha elõre bebökködök mindent akkor nincs is baj, de ha késõn adom meg a star eljárást, akkor biza megy a filózás hogyan is tovább
káváros még... boeing cdu sokkal egyszerûbb érthetõbb, kavaros bejegyzések nélkül
egyébként tökéj gép! szép, jól fut, gyönyerû 2dpaneljai vannak
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
jól írta, már amennyire megértem én az englishét
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
de ennél az fmc-ben külön pontok vannak erre kijelölve, ez kicsit túl van bonyizva sztem
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"