MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
sokszor volt példa arra hogy egy jó konstrukció nem hozza magával a kellõ megbecsülést...
mondhatnám példának itt a jó öreg Pannónia P20at
ha annak idején nem folytják meg a gyárat, meg nem tagadják meg tõlük a svéd csapágyakat (12000+ rpm)
most nem honda, aprilia, meg rossi lenne jurópiában
(sezt nyugodtan el lehet hinni)
vagy említhetném a németek híres kétütemû König verseny motorját (30-40évig nem tudtak hasonlót csinálni)
A Malev elsõ gépe 2003-ban érkezett, és a wiki szerint az elsõ 700-as 96 környékén gurult ki. Az elsõ fokker pár évvel korábban. De még mielõtt valaki hõbörögne, valszeg nem a gép kora miatt lettek a fokkerek visszaküldve.:-)
hát ránézésre széthullik a talajon de repkednek velük
kábé ez is olyan mint itthon elmészaszol kocsit vizsgáztatni, és minden ****ba belekötnek, kimész romcsiba ott meg dizsõbizsõ a gigit a kantásszíjast köti be a zsiga elé hajtás gyanánt
fejlõdnük kell lvtársak úgyérzem
mire megírtam már le is szállt. :-)
de most már csak elõveszem a 767-et és bécs-innsbrucke útvonalat tolok vele
Most vagy 86ot vagy 14 évet akartál írni 😊))
http://goo.gl/gd6Zi5
A turbópropok óránkénti fogyasztása sokkal jobb, akár 25-50%-kal is kevesebb lehet, mint a hasonló méretû sugaras gépeké. Viszont lassabban mennek valamennyivel. A Fokkerrel szemben ez nem akkora hátrány, mert az sem egy gyorsvonat a ~0.7-es sebességével. Szóval a picit megnövekedett repidõvel se lesz gazdaságtalanabb ilyen rövid távokon egy sugarasnál, a Q400 ráadásul elvisz annyi embert, mint az F70.
Hogy a karbantartása melyiknek olcsóbb, azt valami illetékes nagyágyútól kéne megtudni. :-)
csak az a khö**ög béna fúszball, meg az aranyjábú gyerekek, meg aztán hûûûde fontos bemondani fõhír szinten hogyan alakul az amerikai hoki bajnokság
áhhhhhhhhhhhhhhhhh bele se kezdek, mert a végén kiderül nemvok hithûû mádzsár lögény
amúgy akinek nem a repüés a mindene azt tényleg zavarhatja hébe-hóba egy két nagyobb gép leszállása ott ferihegy környékén
ez van:/
jövõre sztem a kutya nem fog erre járni<#eplus2>#eplus2>
de ez egyenlõre titok<#kacsint>#kacsint>
Emlékszem, egyszer a megyei lapba beírt valami marha Újlakról, hogy megoldható lenne-e, hogy a gépek más irányon szállnának le és fel, mert zavarja a gépek motorzaja.. végülis.. csak pár erdõt kell arrább rakni, a patak vizét elterelni, és persze ált. repülési törvényeknek szögest szembe fordulni, mi az az uralkodó szélirány, stb..
<#wilting>#wilting>
közben ki tudja mit dobáltak szét az ország felett
<#wilting>#wilting>
a gyarmatosítók jöttek parcellázni
honvédség se!
meg állítólag senki se látta õket
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Fs Navigator vagy FS Commander? Esetleg más?
http://goo.gl/gd6Zi5
Használható Airbus A300-ast keresek, normális mûszerekkel, figyelmezetetõ hangokkal, (200, 100, 50, 40, 30, 20, ,10).
Tudtok ajánlani valamit?
Elõre is köszi
erre
from -al kezdõdik, majd onnan a felfele nyillal kell lapozni lefele:/
hát nem csodálom hogy nem gyártják már õket😊
egyébként amennyire én tudom a fokker70 az fiatalabb verzsön tehát olyan 96utáni vasakról beszélünk.. ezek még fiatal gépnek számítanaka nem? hajtómûvei is rolcésrojszások tehát nem egy gagyi tákolmány
%os arányban mennyivel fogyasztanak jobban a turbóprop-ok? vagy ez távolság kihasználtság kérdése is?