MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
hát... nem hiszem hogy reagálnak rá😊))
2.15beta peccs se mai gyerek, és mai napig nem csinálták meg a véglegest
kézzel is megoldható.. boeing-nél is megszoktam a 233-220 közöttit
ezenkívül.... tökéj
billentyúkat is sikerült beprogramolni hozzá, úgyhogy már azzal se nem van gond
ami legjobban tetszik az a copilot önálló tevékenykedése, egy csomó mûvelettõl megkímél a zsufisabb szitukban
Bármelyik pmdg gép fent van "patch"-ként hat leveldre pontosabban elég a PMDGOptions.DLL-t bemásolni a modules könyvtárba és probléma megoldva, nekem ez magas.. <#csodalk>#csodalk> Ez a szép az FS-ben mindig tele van rejtélyekkel. <#fejvakaras>#fejvakaras><#mf2>#mf2>
de nézzétek meg, megéri😄 http://www.youtube.com/watch?v=3I0DHjMad_A
ON
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
A2A cuban is igaz fsx ott is a csaj egy 3ds vicc
A malév splash screen engem is érdekelne, már kértem régebben😊
http://goo.gl/gd6Zi5
FS ügyileg pedig, nem értem, hogy pl. a PMDG 737-nél ha boardingot kérek az AES-ben, akkor jön a busz, a Fokkernél meg nem. :-O
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az AES alapgondolatát alapvetõen kiválónak tartom, és biztos mûködik is szépen, de a grafikai kivitelezésétõl ismét csak hánynom kell, ezért ezt se használtam még sosem, és amíg nem lesz számomra elfogadható e tekintetben is, addig nem is fogom. 😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
http://www.lhsimulations.hu
Szerintem ha ariane az airacba, vagy a feliratok olvashatóságára fordítana ennyit, akkor a legjobb lenne. De én sosem értettem hogy mi értelme ennek az egész pushback-hülyeségnek, ott az AES, sokkal realisztikusabb,és engem ált. elég pontosan tol a taxiway vonalára. Fuelt papíron számolok, FSP-ben tankolok, csak figyelni kell elõtte, hogy az "aircraft and payload"nál pl 738 PMDGnél elõtte nem árt kivenni az alap 27800 fontot😄
Aes egyáltalán mûkszik warezbén?
Nekem tulképp csak 2 porblémám van vele:
1.: Mibõl gondolja az Ariane hogy egy három- vagy akár négycsíkos bácsika nekiáll majd sajátkezûleg pusbekkelni az arra alkalmatos speckó gépjármûvel?? Hol itt a realizmusra való törekvés az Ariane részirû? Vagy kivonták má náluk a zokszigént a vizbû??
2. Ha a fenti 1. pontot nagylelkûen elfelejteném, akkor az odaáig még el is menne hogy egyenesen kell hátratolni a nagy böszmét, nade amikor elkezd az ember fia valamelyik irányba forgolódni...na, azt a látványt nem kívánom még az ellenségemnek sem!!! Az hogy 'gyomorforgatóan illúzióromboló' egy igen-igen enyhe kifejezés rá...
A fentiekbõl kifolyólag össz-vissz egyetlen egyszer volt alkalmam kb 1 percig "gyönyörködni" a látványban, majd villámsebesen azon konklúzióra jutni, hogy jó lesz nekem egy külsõ állóhelyrõl való indulás is... 😊))))))
Ui.: Ebbõl a szempontból sokkal fílingesebb a CS767 FSX megoldása, ahol amikor megnyomom a kontrolpét, megszólal a kapitány hangja és lezajlik a párbeszéd közte meg a pusbekkes kiszolgálószemélyzet közt. Mikor vége a proszídzsörnek, szépen megköszöni neki a közremûködést, és kész. Szerintem egyszerû ámde frappáns megoldás. 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Egyébiránt pl. a PMDG MD11 az fmcbõl megtankolható, nem kell hozzá kilépkedni gagyi fuelplannerekbe. :-) A manuális pushback meg szemfényvesztésre jó, amúgy kalap szar. Aki pushback car-t akar vezetni, az írjon az Astragonnak, sztem két héten belül csinálnak egy olyat is, ha igény van rá.
Company route... ha az amire gondolok, akkor nem ez a kieg az egyetlen.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
bepötyög
alt-tab
fs fut+ariane
kiválaszt amit kell -> kattint -> már ott is van a gépen a kívánt keró mennyiség
sok dolog miatt lhet szídni az ariane-t, de manuális pushback, fuelplanner-fsuipc, company route import
eddigi tapasztalataim során csak ebben van
egyszerû gyors, nagyszerû
UTval az a gond, hogy egy csomó sceneryvel nem kompatibilis így állandóan vízbe lógnak az utak, meg fa kerül a folyóba stb.
Textúrából pedig GEPro jobb szerintem. Terrain FSGlobal2010.
Kíváncsi lennék ki mit használ. Szerintetek melyik jobb? FScene vagy GEPro? Ultimate Terrain-nek van valami alternatívája?
A Balaton déli partja Szántód fele nálatok is olyan furcsa? Nehéz elmagyarázni.. ahogy Tihanynál át lehet kelni az északi partról a délire ott a déli parton van egy furcsa félkör bemélyedés... van erre valami patch? Ki milyen ground texture, mesh és terrain kiegészítõket használ? Csak Európa érdekel.
Kösz a válaszokat!