MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Viszont ha ez megfogott akkor szerintem mindenkepp probald ki a Flight1/Coolsky MD80 ast!! Eszemeletlen 2d panelek, a vc se kutya, baromi osszetett kis gep, nagyon jo segedanyag van hozza es beepitett procedure trainer es checklist trainer, illetve panel state loader...es meg egy rakas finomsag.
Csak azert mondom mert ha a DA fokker igy bejott ez plane, tulajdon keppen az egyik legjobban osszerakott kiegeszito, nem sporoltak semmit se a fejlesztok rajta.
Fokkert en is csak kostolgatom, project fokker-el mentem anno sokat, sajna a widescreen es a nagy felbontas nem tesz jot a 2d paneleknek😞
Viszont hetvegen ismet a nagygepek fele fordultam, azt kell hogy mondjam ez a MD-11 ez egy kis ekszerdoboz😊) Olyan siman jol megy, es a rendszerei is kezdenek vilagossa valni.
Mentem egy LHBP-EGCC utat PAX valtozatal, fs2crew al megdobva, hat volt egy hangulata kerem.
Kar hogy malevnek nincs ilyene😊) Jo lenne fs2crew plusz fspassengers malev hangok egyutt😊))
kaptam egy 23R megkozelitest pont ez van benne alapbol fs2crewban manchesternel szoval meg jol is jott kis, de ez a nagy gep annyira jol vezetheto hihetetlen.
Viszont ha mar osszetett dolgok, javaslom a free constellation-t erdemes kiprobalni, uti a fizetos conniekat siman, es minden van benne, azzal egyenlore a 4 motor inditasanal jarok😊))))
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
alapon 737/700al bécsbõl ogyanoda 55-56perc
fogyasztást konkrétan nem néztem ,de az EPR 1.7-ig felment
leszállás után meg 1.3t keró maradt círka
29,8 tonna ZFW-vel, 7,6 tonna tüzelõanyaggal (ami a max) FL380-ra 21 perc alatt emelkedett(ez ugyan elmarad a boeingtõl). Itt 1400kg/h-t fogyasztott, 394 csomós TAS mellett (0.7 mach). Nem olyan rossz ez, fõleg mert túlteljesítette azt amit írtál. FL370-en a TRP CRZ módban, 800-1000feet/perccel emelkedett. Egyetlen bibi, hogy kb. itt éri el a maximális EPR-t tartva az N1 a max. fordulatszámot, így érdemes CRZ módban tovább emelkedni, amitõl picit lelassul.
vc-t én egyáltalán nem hiányolom
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Alkohol fogyasztása a fedélzeten
A nagy magasságban elfogyasztott alkohol fokozottabban hat a szervezetre, mint a földön. Ezért alkohol italok helyett fogyasszon inkább ásványvizet, üdítõ italokat. A fedélzetre az utasok által magukkal hozott alkohol italok fogyasztása egyáltalán nem engedélyezett. Kiskorú - 18 év alatti, valamint már alkoholos befolyás alatt álló utasainknak a Malév légiutaskísérõi nem szolgálnak fel alkoholtartalmú italt.
Idézem:
"Dohányzás
Utasaink kényelme érdekében valamennyi járatunkon tilos a dohányzás."
34e lábra a végefelé 3-400f/m emelkedett standard pax, és szolídan kimért üzemanyag mellett.. 1.6os az epr lvlflight mellett ami relatíve felszállóteljesítmény, és így tartja a 0.7M-ot
magyarán alul van méretezve hajtómû egy cseppet... boing 737 esetében még egy 22KN es párosítás mellett is az N1 középszinten mozog, legfeljebb 3/4alatt
rövidtávon meg alacsonyan sokat eszik -> logikus, hosszú úton a nagy magasság/teljesítmény igény miatt elveszik a fogyasztás elõny
szóval ez a gép 20e láb környékén a legjobb, és az ahhoz passzoló táv
azt kell hogy mondjam logikus döntés volt
defizni kéne két gombot a no smoking sign-ra (vagy nem)
http://goo.gl/gd6Zi5
eddig ilyet nem vettem eszre..azert lepett meg....
Seven-Four-Seven--Heavy
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Azok egyszerûen csak világítanak, és a bennük lévõ optika miatt látszódik bizonyos szögbõl pirosnak, ill. fehérnek. Minél közelebb vagy magához a PAPI-hoz, annál kisebb vertikális elmozdulás is elegendõ ahhoz, hogy más színûnek lásd.
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
bakker ezt tenyleg nem hiszem el.. <#falbav>#falbav> <#violent>#violent>
Seven-Four-Seven--Heavy
most melyiknek higgyek..?? <#falbav>#falbav>

Seven-Four-Seven--Heavy
A másik pedig az emergengy lights kapcsolója. Hiába kapcsolom, mindig ARM állásban áll, csak a fölötte lévõ visszajelzõ lámpa változik. De volt olyan is, hogy a prof lámpa illetve a flight level change lámpa egyszerre világított, miközben gyakorlatilag egyik funkció sem mûködött. Korábban ilyeneket nem merészelt megtenni, még 64bites Win7 RC-n sem.
szerintem a hungary 2009 vagy 2004-el akad össze(nem tudom melyik van:S)
Frissíts, ahogy Alert is írta. 😊
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1