MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szövegértési problémákkal, vagy szelektív felfogással küzdesz? Se kedvem se affinitásom tutorial videót csinálni, van arra bátor jelentkezõ Hypo barátunk személyében. :-)
Viszont ha már tutotial videó, akkor nem a rossz tudást kéne átadni a nézõnek, bár ha te erre szomjazol, te dolgod, csak ne hangoztasd.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
van akinek így is hasznos volt, sztem (titkon) Hypo igenis büszke lehet hogy felrakta a youtúúbéra
De a vege az lesz mar hogy valami cockpites monoton hangu kicsit flegma hangvetelut mar en is osszedobok😊)))))
"....
Taxiing plane: Tower, be advised there is a flock of birds on the runway near the intersection. Tower: Roger, we will send out the firetruck. Taxiing plane: No, they are not on fire, they are just there! ..."
Megnéztem az egy hajtómûves leszállásos videót is, de auto rudderrel repülni egy ilyen helyzetben... Elárul valamit.
"átindukálja azt az erõt felhajtóerõvé, ami az ellenállás lenne..ööööö.. úgyhogy errõl ennyit" sztem is inkább ennyit! 😄
Én multivitamint kérek szépen!
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
erj.. meg amolyan carenado category<#vigyor5>#vigyor5>
te próbáltad captain sim 757-et?
nekem most az a top na meg az erj
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Arra viszont tökéj volt hogy elolvasva a nagyon profi manualt, az ezáltal megszerzett tudást átültettem a cheyenne-re is.
igazából számomra a fokkerben megvan minden ami az ariane-bõl hiányzott +maga a kis-közepes hatótáv
ráadásul ifr2D panel párti vagyok úgyhogy.....😊)
van egy olyan érzésem hogy bácnak ezek VC-t csinálni hozzá, ráadásul ha lenne se érdekelne mert ez fogja meg a gépet legjobban.
Namostan nem a lefele nyillal hanem a felfelével (pont fordítva), ha így csinálod nem kavarodsz el... Másrészrõl itt törölni nem igazán tudsz pontokat hanem inkább megkeresed azt a pontot amire rá akarsz repülni, majd ellenõrzöd hogy az utána következõk helyesek és nyomsz egy direkt-to rá.
Emelkedés egy részét én is kézzel csinálom mert nem akarom végig pötyörészni az összes pontnál a sebességet
Ha nem repülök magasra akkor ált a TAct módnál beírok kézzel egy 250es értéket, V2+10 beállítom felszállásnál majd hagyom hogy profile móddal elmenjen a transition altig majd onnan kapok utasítást emelkedésre -> érték megad+lvl change, majd rögtön visszanyomom profile módba és így 250-280as sebeséggel megoldja... a Descent az nálam mindig 250el történik 10e lábig manuálisan majd onnan amit megkövetel a star eljárás. Nem az kimondott vérprofi VNAV autómatizált repülés de ezek az értékek nagyon jól kipróbáltak és kézreállnak mivel nem max sebességgel vágodok el a star eljárás elejéig ahol megy akapkodás hogy milyen aprócsot kell repkedni.
Ha magasra menek ott pedig úgy zajlik hogy elsõ transitionig autómata utána meg man 250 25000lábig, onnan pedig 230al 30000ig vagy fölé, aztán profile vissza
cost index pedig 40-es hosszabb útra (klm-es pilóták ezt bökik be), rövidebbre esetleg 30
fokker 100nál ha autómatán akarol akkor 24 emelkedésig, majd 40 az út többi részére (klm pilcsik írták Da fórumba)
Ha úgy bele gondlok hogy egy pár éve amikor elkezdtem tök véletlen az FS-t, és némelyik göbbzit amiket elraktároztam csak most vettem elõ érdemben (peccsileg is beértek)...
Egyik szim sem kötött le ennyire soha ilyen hosszan (falcon4, lonci fc, il2, jane's f18, DCSBS.....)
az ábszolút lista:
FS9: DA do-27, DA Cheyenne, DA Fokker, dreamfleet archer3, AW B200, ariane 737/8/900er
FSX: A2A p47,cub ; Realair spit, AS Catalina, Lotus L-39
másrészrõl inkább jurópában repkedek, és ott ez a típus nem kifejezetten jellemzõ amennyire én tudom.. (alitalia esetleg)
fokker70? ezt a gépet csak úgy néha-néha alapon nem érdemes repkedni, igenis el kell olvasni az AOM-ot, valmint a 3. 4.es tutort és utána olyan kezes cucc lesz hogy nagyon. Fõleg az automata F/O segítség hasznos, amikor leszállás után nem egymagamnak kell 10 gombot egyszerre nyomkodni itt-ott amott a kabinban.
Valmint! Flightsim.com-on van 16:10 Wide screen panel hozzá, igaz hogy csak a main panelhoz, de csak hasznlható (RMFDU legalább képben együtt)