MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
altalaban a celrepter palya ils frekijet kell betekerni a NAV1 radioba a Course ra a palya iranyt, aztan ha a gep autopilotaja aktiv akkor VOR LOC, majd APPR gomb es ha szerencsed van elkapja a localisert aztan mar csak a magenta vonalat kell kovetni. De ez nem autoland ez sima ILS.
Az autland mar mas teszta.
Az FPS limitert az FS9 menüjébõl állítod be, vagy egyéb módon?
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
De azért köszi a ötletet, legközelebb kipróbálom ezeket a beállításokat! <#kacsint>#kacsint>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
ez olyan mint amikor egy uszájt akarsz siklásba hozni egy 300as Mercury-val amin egy pár colos verseny csiga van<#eplus2>#eplus2>
FSX az jobb ilyen szempontból... õ örülne egy 8gigás cpu-nak is<#zavart1>#zavart1>
Ha videot akarsz akkor sok valasztas nincs vagy 25 re rakod es fraps ban is ( mivel az is zabalja az eroforrast) vagy 30 ra rakod es a video editaloban meg 29.97 re a szabvanyra.
En mondjuk a 25 fps es HD 720p formatumot preferalom foleg ha youtube rol beszelunk es erdemes vmw be menteni abbol a youtube konvertaloja szepet csinal, illetve meg mp4 bar ott a codecel lehet gond.
Pár napja viszont kiváncsiságképp visszaraktam unlimitedre, de sajnálattal tapasztaltam hogy akkor viszont elkezd bugzani az FSRecorder (-> úgy ugrálnak a visszajátszott repcsik mintha az fs-default replay lenne), így visszaraktam 50-re. No, csak ezért voltam kiváncsi a véleményedre. 😉
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Videonal pl 25 fps re limitalom FRAPS ban is es a hd formatumhoz is.
De mindeki izlese szerint allithatja😊 En sokat probalgattam mindkettot, es mas emberek velemenyevel osszahangban arra jutottam hogy fs9 nel jobb limitalni. Kevesebb blurr, fix terheles, hardware se izzad annyira.
sok forumon van errol a temarol topic. pl
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
szvsz ugyan az igy is, de neked bármit😊))
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Amúgy nem hinném, hogy a te 8800 nvidiád és az õ HD 5870 közül ne az övé gyõzedelmeskedne FS-ben annak ellenére, hogy utóbbin ATI (AMD) matrica van! 😊 😊 Szerintem ebben a teljesítménykategórában ez már nem számít. Mint említettem, nekem már a 4890-nel is mindenhol fix 40 FPS-t sikerült elérni!
Egyébként Szokokan! Te fixre vetted a frame rate-et? Ha nem, akkor sürgõsen tedd meg!!! (Állítsd mondjuk 30-ra) Ilyen hatalmas méretû ingadozások talán elkerülhetõek lennének!
Azert kicsit csaloka a teszt mert egy LHBP-nel forgalmasabb repteren kaphatsz rosszabb eredmenyt.
ASky semmit nem vesz le belole azzal siman megbirkozik a procid, ami megdobhatja az a felhok foleg ati kartyad miatt. En 30fps en limitaltam a frame ratet tokeletesen megfelel es nem ugral pedig ennel kicsit gyengebb a gep.
Pl. nem találom, hogy a felszállás elõtt ellenõrizze a beállításokat sorról-sorra, stb,...
Van rá mód valahol, hogy ezeket beállítsam?
Az FDC Live Cockpit-ban mûködött...
Akkor itt a teszt :
Scenery : LHBP Mega Airport
Rwy: 31 R
Wheather: clear
Default Cessna
AI traffic:off
Fps:47-48
Default Cessna
AI traffic:100%
Fps:37-38
Wilco A320
AI traffic:off
fps:30-32
Wilco A320
AI traffic:100%
fps:24-27
Most ugye , nem nehéz elképzelni mi van akkor ha elindítok egy Active Sky-t+belekeveredek egy LHBP-nél sûrûbb forgalomba. Approach / Final : 17-19 fps.
(Mondjuk Wilco - 20 fps az tényleg durva)
-> E8400 4Ghz-en. Próbálkoztam de nem sikerült, szerintem a 800mhz-es RAM miatt. De ha van ötlet, szívesen fogadom (EP43-UD3L alaplap).
Ide vizsgálóbizottságot kell felállítani <#vigyor>#vigyor>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha valahol elszámoltam, bocsánat.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hogy tudom kiszámolni a süllyedés távolságát ha ismerem a sebességem, a variót és hogy mennyit süllyednék. Pl: 100 csomóval, 500 fpm-el, 5000 lábnyi süllyedésnél mekkora távolság jön ki? (szél nincs) Kössz. Tudom hogy ez matek kérdés is lehetne de azért csak köze van a repüléshez is.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha magát a rádió navigációs adatbázist akarod frissíteni amolyan FMC AIRAC módra,akkor sajnos rossz hírem van.
Ezeket az FS tartalmazza és nem az INS, ráadásul meglehetõsen bebetonozott módon, nem igazán frissíthetõ. Bár volt régebben valami próbálkozás erre, de elenyészett.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Semmivel sem tudom bizonyítani az állításom, sajnálom. Sosem gondoltam volna egy-két éve, hogy erre valaha is szükségem lesz. De arra az örömteli pillanatra határozottan emlékszem, hogy az elsõ 98 százalékban állandó 30 FPS-ses idõszak akkor jött el az életemben az FS9-cel, amikor E6850-re és 8800 GTX-re váltottam. A procit ha jól emlékszem, 3,8 GHz-ig tudtam húzni vízzel. Viszont az FS-t amióta meg van (2003 vége) mindig is teljes grafikán használtam, sosem vettem vissza semmibõl. Vagyis minden maxon volt mindig. Az igaz, hogy egy két éve még csak Active Sky volt, REX nem, ugyanakkor már akkor sem általlottam használni a sûrû felhõzetet, az AS-ben a felhõrétegek számát a maximális layerre állítottam. A 3D fehõket száz százalékra,, akárcsak az autogent. UT AI-t használtam már akkor is, szintén 100 százalékon. S már akkor meg voltak legnagyobb, legtöbbet zabáló sceneryk (Mega Airport Budapest, Frankfurt, stb.). Viszont sosem használtam Wilco Airbust, sõt, szinte egyáltalán nem használtam semmilyen Airbust... 😊
40-re akkor toltam fel az FPS limitert, amióta i7 van...
Szerintem most is vannak páran, akik ettõl a konfigtól nem rendelkeznek erõsebb, vagy lényegesen erõsebb géppel, s szépen megy nekik az FS. Igaz Hypo, igaz Fatal? 😊 (Persze, ha jól emléxem...)

1024-es textúrák, detail többrétegû felhõzet, magas AI forgalom. A kombináció aránya függvényében változik a teljesítmény esése. Elég kicserélni pl. az AFCAD textúráját a 256x256-ról 1024-re.. wow. Vagy pl. Az amúgy is komplex idõjárásra rádobni a REX-et, stb.. hoppsz. Vagy elég berepülni egy Intl. repülõtér közelkörzetébe, ahogy megugrik az ai gépek mennyisége, a számolás, úgy esik a cufli lefelé.
Autogen elárulom, nem igazán oszt és szoroz, én ahol tudtam kihasználtam a 600 fa és 300 épület adta lehetõségeket, nem tapasztaltam különbséget, 1-2 frame az nem a világ vége.
Nekem még most is van néhány nagyobb reptéren felhõs idõben, hogy leesik az fps 18ra, pedig elég rendesen be van állitva minden, és az E8400 is 4 gigán ketyeg. De legalább szép minden, kivéve a gány talaj textúrát, aminek a felbontásával nem lehet mit kezdeni 😊
Nekem egyébként LHBP 31L-en Wilco E-jets VCben cold fronts idõben, 512*512 DXT3 felhõkkel, 3Ghz-en kb 18 fps volt. Neked gyorsabb kéne hogy legyen 20%-kal. Szintén SKAI traffic 100%
-> cfg fájlokban lehet optimalizálgatni, de attól tartok a wilco A320 lesz a ludas.
LHBP RWY 31L Wilco E-jets Cold fronts, Skai 100%, - 1.75MB png
ATI 1950 XTX 512 MB--> 8800 GTX 768 MB--> GTX 260 OC 896 MB --> GTX 280 OC 1 GB --> ATI 4890 OC 1 GB --> GTX 285 OC 1GB. (Ezek közül sajnos a GTX 260 OC-t, a GTX 280 OC-t és a 4890 OC-t azért kellett cserélnem, mert elhaláloztak).
Mint említettem, nálam már a 8800 GTX óta nincs különösebb problémám a megjelenítéssel, igaz ekkor C2D proci volt a gépemben, erõsen tuningolva. i7 procival a HD 4890 OC is gyönyörûen teljesített, semmi gondom nem volt vele, tavaly év közepén még nem voltak drivergondok. Bivaly kártya, még FS9 alatt is. Nos, ettõl a VGA-tól az 5870 még erõsebb, tehát ez sem lehet gondja a srácnak. Ez biztos.