MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
<#eljen><#eljen>

polluxware
ez így már felejtõs..

polluxware
FS2004 (ACOF) - FS2004 Panels
FS2004 DA Fokker 70/100 SP2 - 16:10 Panel Mod
[ Download | View ]

Name: 1610new.zip Size: 8,922,521 Date: 06-07-2009 Downloads: 1,358
FS2004 DA Fokker 70/100 SP2 - 16:10 Panel Mod. This is a new release of the 16:10 widescreen panel modification for the Digital Aviation Fokker 70/100 with SP2. The problems with the first 16:10 panel have been fixed (subpanels/right MFD). There is also a function that allows you to switch to the lower overhead and the pedestal panels by keeping pressed the keypad numbers 5, 1, 2 and 3. By Alexander Hauck.

Hypo
tudom, azert se vitanak szantam csak nalam jobban bejott az md80. Majd lecsekkolom a ws panelt.

[HUN]FaTaL
Ha lesz is, akkor az aerosoft forum szerint is csak FSXre...

http://goo.gl/gd6Zi5

Ez az MD-80 egy nagyon baba kis gép! Mostanában nekem Suprunovék Jak-40-ese a kedvencem a Fokker mellett. Hiba no, szeretem a "classic" gépeket, és ehhez van Malév, meg LRI festés is. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

CptSAB
Frankó képek.. ez az ingyenessé tett IRIS/DBS Hawk?
polluxware
Bocsánat helyesbítek! Niels Holgerson fórumban utána néztem a dolognak picit jobban :/

DA Gau-k, repmodell, 2ds panelek készen vannak
magát a gép modelljét egy aerosoft-os csávez fejezi be, és amolyan késõ nyárra lesz kész

:/

csak FSX

polluxware
szubjektív vélemény... és 5:4-es TFT-m van😊

ráadásul külsõre is jobban tetszik maga a típus, ugyanakkor a DA stílus világa nálam kifejezetten a legjobb.

ezzel nem azt mondom hogy rossz az MD-80.. egyszer lehet hogy mégis ráfanyalodom (lásd Ariane 737)

de perpill fokker 70 az ISTEN

(mellék paneleket leszámítva, már írtam hogy van fönt flightsim-en wide panel mod hozzá)

LOL
Hypo
Mar a flight1 nel kiadott super 80 as?? szerintem annak a rendszerei azert eleg fullosak raadasul a 2d is gyonyoru es van vc je is szoval.

Aranyos ez a fokker nem azt mondom, de nekem valahogy nagyon hianyzik a vc, meg a 2d panelek widescreenen nagy felbontasban azert nem olyan szepek am

Clidey
Akkor holnap várjuk a véleményed! <#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
Talán egyszer lesz még DA CRJ700ER <#papakacsint>

tutira kiadják valkinek a befejezését... amennyire tudni, maga a gép modellje az fullon kész van, a 2D-s paneleken is javában dolgoztak már.. (GAU-k sztem voltak az elsõ dolgok amikhez hozzá fogtak😊

háááátha

egyébként ez a fokker 70 egy tündérke.. legjobb 2D paneles short haul gépecske

prószáltam az MD-80at is 😊 személyszerint nem bezélnék a kettõrõl egy napon<#whatever>

zsoltfireman
Köszi!

<#integet2>

Clidey
...mint ahogy ez a shot is!! <#eljen>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

zsoltfireman
Ez tényleg klafa!

Nagyon köszi!

thx este megsasolom
CptSAB
szellemes.. ámbár lényegtelen, hogy hol is lesz a TD bármily típus is az, mert hogy nem ott ahol kellene az biztos..
m814
Mindegy.Írva ott is fokker van.
Ide is érvényes bár lazán, hogy míg a számítógépek még messze kullognak az emberi agytól, addig a hírek már régen gyorsabbak az észnél.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
nem rtl volt a hírforrás..
Hypo
DANKE csak megakartam szerezni azt a gepet jol mutatna a videon😊

m814
Az RTL hírek kitûnõ szakértõi szerint Fokker70, viszont az ostoba laikus kamera szerint CRJ900 NG
video

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

CptSAB
Lufthansa Fokker
Clidey
A kettõt botorság volna összehasonlítani szerintem...a REX azért egy kissé összetettebb cucc...
Ám a HDR ingyenességét tekintve egy nagyon jó alternatíva azoknak akik nem hajlandóak pénzt áldozni arra hogy jól nézzen ki az FS-ük. 😊))

Hypo
Penteken ha jol emlekszem volt hir hogy megnyilt LHSM, epp egy eurowings jarat jott😊) Jo hir, epp kezdtem anyagot gyujteni az LHSM bemutato videohoz az LH-s fiuknak, Nem tudj valaki milyen gep volt ami jott? ERJ?

Clidey
Nem, ez teljesen különálló cucc, úgy ahogy mondod: csak simán bemásolós. Én tegnap este kipróbáltam, és nagyon tetszik!
Kicsit féltem tõle, mert elég nagy terjedelmûek itt-ott a fájlok, de megnyugodva tapasztaltam hogy a fps-re abszolúte nincs hatással. 😊

Clidey
<#eljen>

Clidey
Olyannyira, hogy gyakorlatilag nincs kalibrálási lehetõség... 😄DDD

Hypo
izlesek es pofonok, en rexet hasznalok most sp2 vel nem rossz, bar a weather enginet sose hasznaltam arra ott az active sky

spyy55
Véleménykutatás:
Most akkor REX vagy HDE.2 ?????

zsoltfireman
Hahó!
Ez a kis csomag nem függ össze a REX-el?
Simán bemásolós?

Üdv!

Én flight environment-t használok, de ez egy klasszissal jobbnak tûnik!😄 köszi a linket!

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

CptSAB
Nincs mit 😊 Szép, ingyenes.. kellhet ennél több? Köszi, hogy a linket betetted Tibi! Az kimaradt tõlem..
w77d
Elégg REX szintûnek tûnik, csak nincs akkora kalibrálhatósági lehetõség...

Clidey
Itt pedig egy pár kép róla...Innen pedig le lehet töltikézni jól! Szerintem eléggé...hmmm...ütõs a cucc, thx Tomi! 😉

CptSAB
Pablo Diaznak köszönhetõen kijött a HDE javított 2-es verziója!
Ha ez így történt volna, na erre mondják, hogy szar pilóta és örüljünk hogy elhullott és nem civil gépen teljesített szolgálatot és nem lakott területen csapta oda a gépét.
Mert egy pilóta nem foglalkozhat a szaros életével amikor repül, különösen, ha katonatiszt. Politikával meg különösen nem. Mert ha ez így történt volna akkor a szakma szégyene az aki a gépet vezette.
Aki repül az tudja, a repülésnek vannak szabályai amit csak háborús körülmények között szeghetsz meg, de ha ezt teszed akkor tudod, hogy evvel 90%-al növelted a katasztrófa bekövetkeztének a lehetõségét.
Ez nem egy olyan melóhely, ahol egy szakmai szint felett, ha katonatiszt vagy akkor meg különösen, a betevõért dolgozol. Ez az életed és ezért vagy kitûnõ pilóta. Ezért bízták rád a kormánygépet pl.
Ha mégis neked lenne igazad, akkor nyilvánvalóan terror cselekmény történt, azok részérõl akiknek sikerült befolyásolni a kapitányt. Egy jó pilótánál nincs megfelelési kényszer, mert a levegõben csak TE és az elemek vannak, különösen, ha rendkívüli idõjárási körülmények között kell leszállnod. A helyes döntésben a szabályok egyértelmûen segítenek.

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

[HUN]FaTaL
Azt hittem nagyobb a patch. 😊

polluxware
nem sürgõs... majd ha úgy adja magát

szabii98
Privátban lehet küldeni 10 megát😊

I met God. She's black

polluxware
1,5mega... nincs mösömöm... vérusbugzás az összes

[HUN]FaTaL
Adj MSN-t és átküldöm.

polluxware
ha valkinek megvan a fokker 70-hez az utolsó 2.15beta peccs... az elküldené?

DA honlap vééérusos, meg lassan megszûnik amennyire tudom

szóval ha valkinek talonban megvan.... (köszi elõre is)

Papirzacsi
Sebaj, majd kinövöd a rózsaszín szemüveget.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nagyon életszerû.
Sajnos.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

CptSAB
Megnéztem a neten összerakott infók, satelitek alapján a helyet, ahol a gép becsapódott. Átrepült a KIRA felett, majd bele a fás ligetbe (akadálymezõbe). Tegnap írtam, hogy talán már a KIRA felett sem az elõírt magasságon siklott be. Nézzük a lehetõségeket:
- adva egy ünnepség, fix menetrenddel
-elit utazóközönség a fedélzeten
- tapasztalt, jól kiképzett személyzet, megkímélt ám de öreg, modernizált konstrukció
- minimum alatti repülõtér!

A két ország viszonya miatt kényes a procedura, mert ha azt UTASÍTJA Szmolenszk, hogy kitérõ repülõtérre kell menni, Minszk avagy Moszkva, akkor a lengyel küldöttség bukta a megemlékezõ ünnepséget. A program feszélyessé tesz minden tárgyalást, közös megjelenést, szítva a feltételezést, tessék Oroszország mindent elkövet a lengyel küldöttség kárára.
Talán éppen ezért, az irányítás JAVASLATOT TETT. Ezt valamilyen oknál fogva nem fogadták el, oka lehetett a protokoll borulása miatti kényszer, a személyzet álltal a helyzet téves megítélése, a bizalom a kiképzés során megszerzett tapasztalat, profizmus. Felsõbb utasítás. Ezek külön-külön, vagy keverve.

A következõ pont: Szmolenszk repülõtér. A gép tehát nem tért el az eredeti uticéltol. Nem fordult vissza Minszk felé, és nem szál le Moszkvában.
(a leírtak itt részemrõl spekulációk, baleseti statisztikák összeillesztése)
Elsõ kísérlet, a gép végrehajtja a nagykört, a pilóták nem látják meg idõben a betont, a gép túl magasan jön be. Emelkedés, második kísérlet.
Második besiklás, mindenki feszülten figyel, tudják rosszabb a helyzet mint azt várták. Átrepülnek a közeli felett, tudják hogy fák vannak elõttük. Az óvatpskodás miatt azonban újra sikertelen, megint túl magasan vannak. A gép újra emelkedik. Az utastérben növekszik a feszültség, a vezérkari fõnök is kényelmetlen helyzetben van. Mindenki kifelé bámul, nézik a tejfölt..
Harmadik kísérlet, a pilótafülkében minden homlok gyöngyözik az izzadtságcseppektõl. Nem foghat ki rajtunk ez a nyavalyás köd.. újra sikertelen megközelítés.
Az addigi feszültség itt már idegességbe csap át. Az utasok kényelmetlenül ficeregnek a székekben beszíjazva. Lehet valaki elõremegy a kabinba, lelki nyomást gyakorolva..
- Most akkor le tudnak szálni, vagy sem? Ekkora blama, itt keringünk. Képesek letenni, vagy közöljem az elnökkel, hogy borul a program?
- Meg tudjuk csinálni. Számíthat ránk.
A negyedikre már nagyobb felkészüléssel indulnak neki.
-Egy picit, csak egy árnyalatnyit alacsonyabban jövünk be. Átsiklunk a fák felett és huss.. - gondolatban( nevetséges, annyiszor gyakoroltunk már ilyesmit, nem tehetjük magunkat nevetségessé, mit gondolnak rólunk a fejesek, az oroszok kiröhögnek, ez vicc miért pont ma, pont velünk)
- Biztos, nagyon kell vigyáznunk?!
- Pár faágért nem jelenetenek fel minket az oroszok..
A gép végül megkezdi az utolsó manõver sorozatot is, ráfordul a végsõre, vigyázni kell, csak egy lehelletnyivel jövünk be alatta, lehet suroljuk a lombot, de akkor is letesszük. Megmutatjuk hogy kell ezt csinálni. Csajk az a kis keskeny facsoport a közeli után, azokon a nyamvadt fákon kell túljutni..
A toronyban mindenki kelet felé néz, haloványan feltünnek a gép reflektorai álltal kibocsájtott fény foszlányok, mintha alacsonyabban lenne.. hallani lehet ahogy a visító hang erõsödik, majd a gép mintha megbotlana, nem.. nem.. NEEEEM.... robbanás, a szürke ködöt vörösre, majd feketére festi a mindent elnyelõ robbanás..
Döbbent holtsápadt arcok..
na itt a másik butaság:
" Ha ezt a szabályt nem volt képes betartani a gép kapitánya akkor tudatmódosító hatása alatt állt."

hiába õ cselekszik jogilag/erkölcsileg helyesen, a valóságban mindenki tudja, hogyan mûködnek a dolgok
most had ne soroljam az eseteket amikor pont ebbõl volt katasztrófa, mert a pilóta nem mert ellentmondani, félve a következményektõl és ez ugyanúgy igaz a polgári szférára is!

Állítani nem állítom, hiszen nem voltam jelen, de "több, mint valószínûnek" tartom. Mondjuk azért, mert nem ez lenne az elsõ példa erre:

"Közben sikerült elõkotorni, hogy 2008. augusztus 12-én Grzegorz Pietruczuk ezredes vezette azt a Tu-154M kormánygépet, mely nem szállt le a grúziai Tbilisziben. Mint a Gazeta Wyborcza cikke írja, az észt, a lett és a litván vezetõkkel együtt repülõ Lech Kaczynski gépe eredetileg az azerbajdzsáni Ganji repülõterén szállt volna le. A lengyel elnök közvetlen munkatársai ugyanakkor arra utasították a kapitányt, hogy Tbilisziben szálljon le. Pietruczuk ezredes ekkor ezredparancsokával, Andrew Pietrzaki ezredessel lépett rádiókapcsolatba, aki az utasítás követésére adott parancsot. Grzegorz Pietruczuk ezt végül, mint a gépért egy személyben felelõs pilóta és a gép parancsnoka, megtagadta. A jelentésében felsorolt kilenc indok között szerepelt az is, hogy a géppel fegyveres konfliktuszóna felett kellett volna elrepülnie. Nem volt információja arról sem, hogy milyen állapotban van Tbiliszi repülõtere az orosz támadásokat követõen. Sem Oroszország, sem Grúzia nem tudott a 74 utassal repülõ gép érkezésérõl, mely kormánygép maga sem volt felkészítve arra, hogy háborús repülõtéren landoljon.
Jelentésében azt is leírta, hogy ekkor Lech Kaczynski személyesen, a pilótafülkébe betérve utasította arra, hogy Tbilisziben szálljon le. Ezt a, khm, történést a lengyel elnök tagadja, szerinte csak írásos utasítást adatott át neki munkatársaival.
A gép ezután az eredeti, azerbajdzsáni helyszínen landolt. A gép kapitányára Lengyelországban hadbíróság (a kapott parancsok megtagadásának vágjával), majd a vizsgálat után felmentés és végül 2008. szeptember közepén a védelmi miniszter kitüntetése várt." (forrás)

Magyarul ha õ a kapitány, ha nem, ha a fedélzeten van egy "erõsebb kutya", akkor cs*szheti...
Ami pedig a fekete dobozt illeti: megmondja, de elsõ körben nem nekünk. Tehát az csak az egyik kérdés, hogy mi van rajta, a másik az, hogy mit kötnek ebbõl az orrunkra...
A repülés elsõ alapszabálya kivétel nélkül,a gép fedélzetén a kapitány döntését senki, hangsúlyozom senki nem bírálhatja felül a repülés megkezdését követõen, tehát amikor átvette a gépet. Tehát a kizárólagos parancsnok a fedélzeten a kapitány és nincs felettese sem a fedélzeten, sem a földön. Ha ezt a szabályt nem volt képes betartani a gép kapitánya akkor tudatmódosító hatása alatt állt. A gép parancsnoka egy dologra utasítható, a legrövidebb idõ alatt tegye le a gépet. Csak és kizárólag ezt a parancsot köteles végrehajtani. Ez a kapitány számára azt jelenti, hogy az általa ismert körülmények mérlegelésével Õ és csak is Õ eldönti, hogy hová fog leszállni. Nincs kivétel, és ezt a légierõ minden tisztje pontosan tudja, tehát a hadseregben a pilóták feljebbvalói is. Értsétek meg a repülés nem vonat, vagy autóbusz vezetés. A rá vonatkozó szabályok minden más helyzettõl eltérõek.
Amúgy a kormánygépek pilótái csak a legmegbízhatóbb és a legjobban képzett (azaz semmilyen körülmények esetén sem zsarolható katonák lehetnek, ill. kellene lenniük na persze ha nem lenne háborús helyzet, mint ezt a végeredmény is bizonyítja.

W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.

ilyen nincsen, a gép parancsnoka a kapitány, ez felül ír minden mást
õ a felelõs, tehát õ is dönt