MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FS2004 DA Fokker 70/100 SP2 - 16:10 Panel Mod
[ Download | View ]
Name: 1610new.zip Size: 8,922,521 Date: 06-07-2009 Downloads: 1,358
FS2004 DA Fokker 70/100 SP2 - 16:10 Panel Mod. This is a new release of the 16:10 widescreen panel modification for the Digital Aviation Fokker 70/100 with SP2. The problems with the first 16:10 panel have been fixed (subpanels/right MFD). There is also a function that allows you to switch to the lower overhead and the pedestal panels by keeping pressed the keypad numbers 5, 1, 2 and 3. By Alexander Hauck.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
DA Gau-k, repmodell, 2ds panelek készen vannak
magát a gép modelljét egy aerosoft-os csávez fejezi be, és amolyan késõ nyárra lesz kész
:/
csak FSX
ráadásul külsõre is jobban tetszik maga a típus, ugyanakkor a DA stílus világa nálam kifejezetten a legjobb.
ezzel nem azt mondom hogy rossz az MD-80.. egyszer lehet hogy mégis ráfanyalodom (lásd Ariane 737)
de perpill fokker 70 az ISTEN
(mellék paneleket leszámítva, már írtam hogy van fönt flightsim-en wide panel mod hozzá)
Aranyos ez a fokker nem azt mondom, de nekem valahogy nagyon hianyzik a vc, meg a 2d panelek widescreenen nagy felbontasban azert nem olyan szepek am
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
tutira kiadják valkinek a befejezését... amennyire tudni, maga a gép modellje az fullon kész van, a 2D-s paneleken is javában dolgoztak már.. (GAU-k sztem voltak az elsõ dolgok amikhez hozzá fogtak😊
háááátha
egyébként ez a fokker 70 egy tündérke.. legjobb 2D paneles short haul gépecske
prószáltam az MD-80at is 😊 személyszerint nem bezélnék a kettõrõl egy napon<#whatever>#whatever>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ide is érvényes bár lazán, hogy míg a számítógépek még messze kullognak az emberi agytól, addig a hírek már régen gyorsabbak az észnél.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
video
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Ám a HDR ingyenességét tekintve egy nagyon jó alternatíva azoknak akik nem hajlandóak pénzt áldozni arra hogy jól nézzen ki az FS-ük. 😊))
Kicsit féltem tõle, mert elég nagy terjedelmûek itt-ott a fájlok, de megnyugodva tapasztaltam hogy a fps-re abszolúte nincs hatással. 😊
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Mert egy pilóta nem foglalkozhat a szaros életével amikor repül, különösen, ha katonatiszt. Politikával meg különösen nem. Mert ha ez így történt volna akkor a szakma szégyene az aki a gépet vezette.
Aki repül az tudja, a repülésnek vannak szabályai amit csak háborús körülmények között szeghetsz meg, de ha ezt teszed akkor tudod, hogy evvel 90%-al növelted a katasztrófa bekövetkeztének a lehetõségét.
Ez nem egy olyan melóhely, ahol egy szakmai szint felett, ha katonatiszt vagy akkor meg különösen, a betevõért dolgozol. Ez az életed és ezért vagy kitûnõ pilóta. Ezért bízták rád a kormánygépet pl.
Ha mégis neked lenne igazad, akkor nyilvánvalóan terror cselekmény történt, azok részérõl akiknek sikerült befolyásolni a kapitányt. Egy jó pilótánál nincs megfelelési kényszer, mert a levegõben csak TE és az elemek vannak, különösen, ha rendkívüli idõjárási körülmények között kell leszállnod. A helyes döntésben a szabályok egyértelmûen segítenek.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
DA honlap vééérusos, meg lassan megszûnik amennyire tudom
szóval ha valkinek talonban megvan.... (köszi elõre is)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Sajnos.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
- adva egy ünnepség, fix menetrenddel
-elit utazóközönség a fedélzeten
- tapasztalt, jól kiképzett személyzet, megkímélt ám de öreg, modernizált konstrukció
- minimum alatti repülõtér!
A két ország viszonya miatt kényes a procedura, mert ha azt UTASÍTJA Szmolenszk, hogy kitérõ repülõtérre kell menni, Minszk avagy Moszkva, akkor a lengyel küldöttség bukta a megemlékezõ ünnepséget. A program feszélyessé tesz minden tárgyalást, közös megjelenést, szítva a feltételezést, tessék Oroszország mindent elkövet a lengyel küldöttség kárára.
Talán éppen ezért, az irányítás JAVASLATOT TETT. Ezt valamilyen oknál fogva nem fogadták el, oka lehetett a protokoll borulása miatti kényszer, a személyzet álltal a helyzet téves megítélése, a bizalom a kiképzés során megszerzett tapasztalat, profizmus. Felsõbb utasítás. Ezek külön-külön, vagy keverve.
A következõ pont: Szmolenszk repülõtér. A gép tehát nem tért el az eredeti uticéltol. Nem fordult vissza Minszk felé, és nem szál le Moszkvában.
(a leírtak itt részemrõl spekulációk, baleseti statisztikák összeillesztése)
Elsõ kísérlet, a gép végrehajtja a nagykört, a pilóták nem látják meg idõben a betont, a gép túl magasan jön be. Emelkedés, második kísérlet.
Második besiklás, mindenki feszülten figyel, tudják rosszabb a helyzet mint azt várták. Átrepülnek a közeli felett, tudják hogy fák vannak elõttük. Az óvatpskodás miatt azonban újra sikertelen, megint túl magasan vannak. A gép újra emelkedik. Az utastérben növekszik a feszültség, a vezérkari fõnök is kényelmetlen helyzetben van. Mindenki kifelé bámul, nézik a tejfölt..
Harmadik kísérlet, a pilótafülkében minden homlok gyöngyözik az izzadtságcseppektõl. Nem foghat ki rajtunk ez a nyavalyás köd.. újra sikertelen megközelítés.
Az addigi feszültség itt már idegességbe csap át. Az utasok kényelmetlenül ficeregnek a székekben beszíjazva. Lehet valaki elõremegy a kabinba, lelki nyomást gyakorolva..
- Most akkor le tudnak szálni, vagy sem? Ekkora blama, itt keringünk. Képesek letenni, vagy közöljem az elnökkel, hogy borul a program?
- Meg tudjuk csinálni. Számíthat ránk.
A negyedikre már nagyobb felkészüléssel indulnak neki.
-Egy picit, csak egy árnyalatnyit alacsonyabban jövünk be. Átsiklunk a fák felett és huss.. - gondolatban( nevetséges, annyiszor gyakoroltunk már ilyesmit, nem tehetjük magunkat nevetségessé, mit gondolnak rólunk a fejesek, az oroszok kiröhögnek, ez vicc miért pont ma, pont velünk)
- Biztos, nagyon kell vigyáznunk?!
- Pár faágért nem jelenetenek fel minket az oroszok..
A gép végül megkezdi az utolsó manõver sorozatot is, ráfordul a végsõre, vigyázni kell, csak egy lehelletnyivel jövünk be alatta, lehet suroljuk a lombot, de akkor is letesszük. Megmutatjuk hogy kell ezt csinálni. Csajk az a kis keskeny facsoport a közeli után, azokon a nyamvadt fákon kell túljutni..
A toronyban mindenki kelet felé néz, haloványan feltünnek a gép reflektorai álltal kibocsájtott fény foszlányok, mintha alacsonyabban lenne.. hallani lehet ahogy a visító hang erõsödik, majd a gép mintha megbotlana, nem.. nem.. NEEEEM.... robbanás, a szürke ködöt vörösre, majd feketére festi a mindent elnyelõ robbanás..
Döbbent holtsápadt arcok..
" Ha ezt a szabályt nem volt képes betartani a gép kapitánya akkor tudatmódosító hatása alatt állt."
hiába õ cselekszik jogilag/erkölcsileg helyesen, a valóságban mindenki tudja, hogyan mûködnek a dolgok
most had ne soroljam az eseteket amikor pont ebbõl volt katasztrófa, mert a pilóta nem mert ellentmondani, félve a következményektõl és ez ugyanúgy igaz a polgári szférára is!
"Közben sikerült elõkotorni, hogy 2008. augusztus 12-én Grzegorz Pietruczuk ezredes vezette azt a Tu-154M kormánygépet, mely nem szállt le a grúziai Tbilisziben. Mint a Gazeta Wyborcza cikke írja, az észt, a lett és a litván vezetõkkel együtt repülõ Lech Kaczynski gépe eredetileg az azerbajdzsáni Ganji repülõterén szállt volna le. A lengyel elnök közvetlen munkatársai ugyanakkor arra utasították a kapitányt, hogy Tbilisziben szálljon le. Pietruczuk ezredes ekkor ezredparancsokával, Andrew Pietrzaki ezredessel lépett rádiókapcsolatba, aki az utasítás követésére adott parancsot. Grzegorz Pietruczuk ezt végül, mint a gépért egy személyben felelõs pilóta és a gép parancsnoka, megtagadta. A jelentésében felsorolt kilenc indok között szerepelt az is, hogy a géppel fegyveres konfliktuszóna felett kellett volna elrepülnie. Nem volt információja arról sem, hogy milyen állapotban van Tbiliszi repülõtere az orosz támadásokat követõen. Sem Oroszország, sem Grúzia nem tudott a 74 utassal repülõ gép érkezésérõl, mely kormánygép maga sem volt felkészítve arra, hogy háborús repülõtéren landoljon.
Jelentésében azt is leírta, hogy ekkor Lech Kaczynski személyesen, a pilótafülkébe betérve utasította arra, hogy Tbilisziben szálljon le. Ezt a, khm, történést a lengyel elnök tagadja, szerinte csak írásos utasítást adatott át neki munkatársaival.
A gép ezután az eredeti, azerbajdzsáni helyszínen landolt. A gép kapitányára Lengyelországban hadbíróság (a kapott parancsok megtagadásának vágjával), majd a vizsgálat után felmentés és végül 2008. szeptember közepén a védelmi miniszter kitüntetése várt." (forrás)
Magyarul ha õ a kapitány, ha nem, ha a fedélzeten van egy "erõsebb kutya", akkor cs*szheti...
Ami pedig a fekete dobozt illeti: megmondja, de elsõ körben nem nekünk. Tehát az csak az egyik kérdés, hogy mi van rajta, a másik az, hogy mit kötnek ebbõl az orrunkra...
Amúgy a kormánygépek pilótái csak a legmegbízhatóbb és a legjobban képzett (azaz semmilyen körülmények esetén sem zsarolható katonák lehetnek, ill. kellene lenniük na persze ha nem lenne háborús helyzet, mint ezt a végeredmény is bizonyítja.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
õ a felelõs, tehát õ is dönt