MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egyetlen zárógondolat még @ AarPoe: attól hogy egy reptéren nincs telepített ILS és térdig ér a köd, még nem feltétlen kell egy kifogástalan állapotban levõ repülõgépnek megsemmisülnie...és itt most nem pilótahibára gondolok elsõsorban.
Az indexes véleményeddel abszolúte egyetértek; van ott pár õskövület topiklakó akinek a szava szent és sérthetetlen, és mindig mindenben igazuk van, aki ezt nem tartja tiszteletben rövid úton kiutálva találja magát. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
vagy tutor4-et is...
ha meg így sem teljes a kép -> smartcockpit.com
sztem nem oly bonyi... pár dologgal több mint az ariane-ben... pmdg737 után viszont tényleg összetettebb (sokkal) +szebb jobb
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
számomra inkább az a marginális kérdés, hogy a kapitány nem elõször fenyegették meg hogy tegye azt amit az okosok akarnak
Azt ugyebár nem árt tudni hogy az oroszok felajánlották a lengyeleknek hogy õk segédkeznek, és megoldják az ünnepség lebonyolítását, valmint a "szállításokat" is... ment a fej csóválás... (hogyismondjam csak szépen... szóval a tagok azon részérõl akik hazafiasabbak)
Adott volt az ünnepség idõpotja, oda kellett volna érni idõben (ha máshova mennek és lekésik az ugyebár ciki lett volna)
innentõl kezdve meg a nagy emberek mentalitását ismerve össze lehet adni hogy a rossz idõben, rossz helyen, és egyéb "parányi" tényezõknek mi a végkifejlete.
Ha jól tudom a vmelyik miniszter elfogadta az oroszok ajánlatát, és õ ott is volt az ünnepségen.. a különcködõk nem
remélem mindenki a "lényeget" veszi ki
És nem, nem olvastad el a posztom elején a "szerintem" szót 😉
Igazad van, természetes, hogy nem írom le ezt egy olyan fórumban, amit az acsarkodás éltet. Ezért próbálkoztam itt.
nem hiszem hogy oly nagy lenne a 2.13hoz vagy régebbiekhez képest...
gyakorlatilag a paneleken elhelyezkedõ gauk pozícióját definiálják csak itt
Ha majd nyilvánosságra kerül valami végeredmény-féle (a teljes dokumentáció biztos nem lesz közzétéve ez tiszta sor) akkor esetleg lehet mondani véleményt, de így pár nappal az esemény után tényként közölni ilyesmit...nevetséges. Csak gondolj bele ép ésszel mit írtál: szerinted odaküldenek egy totál alulmûszerezett - vagy ahogy te írod: semmiféle elektronika - reptérre egy komoly delegációt ahol egy ország vezérkarának jelentõs hányada ott van a fedélzeten?? Már maga az elv is több mint nevetséges, nemhogy az hogy még le is írtad!
Szerintem felesleges gyártani itt a teóriákat, megteszik ezt helyettünk az esetet kivizsgáló szakemberek ott kinn, itthon pedig az index.hu repszerencsétlenség topiklakói.
Azt már csak zárszóként jegyzem meg, hogy ha ugyanezen hozzászólásod beírtad volna az indexre...remélem el tudod képzelni milyen reakciók lettek volna rá...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://goo.gl/gd6Zi5
tehát gau vagy ilyesmi nincs átírva
de majd látjátok...
vajh mér<#rolleyes>#rolleyes>
de azért el kell jutni ilyen öngyilok következtetésekig
Ahhoz az amerikai esethez tudnám hasonlítani, amikor a sebességet mérõ pitot-csõ eldugulása hibás mérési adatokat szolgáltatott a pilótáknak. Ezt nem vették észre. Még az A/P teljesen nyilvánvaló reakciója után is (nem kezdte a gép orrát drasztikusan emelni, ami az IAS megváltozása váltott volna ki), belépték a ruddert, mert azt hitték, leállt az egyik hajtómû, majd CSAK a mûszeres adatokra hagyatkozva képesek voltak egyenesen az óceánba vezetni a gépet. Csak dühömben írtam le ezt az esetet, nyilván ismeritek is...
†
Ha valakinek meg van a DA Fokkerhez a wide screen 2D panel, el tudná nekem küldeni? Sem az oldalukról, sem máshonnan nem tudom letölteni, nem találom.
Köszi!
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Tudja valaki?
Itt egy kép érte 😊
Innen:
http://goo.gl/gd6Zi5