MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
avsimen megtalálod
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
majd ha elkaptad a siklópályát app gomb ekkor automatikusan követi, és ekkor be kell kapcsolni a másik robotot is tehát A és B robot egyszerre világit, ezzel engedélyezi elméletileg mind a két pilóta az automata landingot... ilyenkor lebegtet
Autolandet nem tud az alap boeing, szóval ki kell kapcsolni touchdown elõtt, és kézzel kilebegtetni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
#25746: Az alap FS gépek nem tudnak autolandot, csak megközelítést. Megjegyzem a Wilco autolandja is pocsék.
most megpróbáltam a sima fs-es 737-essel egy LHBP-TPS-LHBP-t ami a FAQ-ban is le van írva. elsõre jól megcsináltam, másodjára meg nem jött össze. az mitõl lehet, hogy elrontja az autoland-et? pl nem lebegtet hanem fogja és odavágja a orrfutót. meg ha nem tökéletes irányszögben repülök és úgy kapcsolom be az AL-t akkor össze-vissza szenved, majd fogja magát és a pálya elõtt beleáll a földbe vagy még rosszabb... mintha nagyon lassan reagálna. elõször lenyomja az elejét teljesen majd amikor rég rég emelnie kéne akkor kezdi felfogni, hogy mi a helyzet, de akkor meg már késõ. szóval az autoland csak úgy mûködik ha tökéletes szögben jössz és már amikor elkapja az ILS jelet benyomod? vagy esetleg lehet valami baj a pályámmal? aerosoft-os budapestet használom.
Fontos mielõtt felszállsz az MCDU F-PLAN menüben CLR kikell törölni a F-PLAN DISCONTINUITY ami a Sid után van és a STAR elõtt találod meg, ha ezt nem törlöd ki akkor nem fogja az útvonalat repülni. Ha ezek után se jó akkor lehet hogy le kell tölteni frissítést a wilco oldaláról
A speed pedig nem kell állítani mert az MCDU-ban vannak azok be állítva persze manuálisan úgy tudod állítani hogy egérrel jobb klikk és utána tudod állítani
a wilco airbus a320-asához kérnék segítséget. nem nagyon megy az mcdu beállítása...
végignéztem ezt a videót többször is:
link
megcsináltam lépésrõl lépésre, többször is megpróbáltam, de nekem egyszerûen nem csinálja amit kéne. valaki esetleg le tudná írni h miután beállítottam mindent, felszállok és benyomom az AP1-et. ennyit kéne csinálni nem? mert néztem más tutorialt is és ott ennyit nyomtak.
továbbá nekem pl a speed helyén mindig ennyi van, lehetetlen állítani rajta. hiába állítom be a CLB, CRZ sebességet. (szinten minden tutorial videón ott van a sebesség és állítani is lehet)
kép
annyit szeretnék elérni fs terén h ezzel a géptípussal tudjak egyik helyrõl a másik eljutni és ILS autoland szálljon le nekem. 😊 végigolvastam már egy csomó oldalt, faq-t meg amiket lehetett, de mégse mûködik. ha valaki tudna segíteni az útvonal és az autoland beállításában vagy elmondaná h mi az ami a fentebb linkelt videón nem látszik és létfontosságú beállítás azt nagyon megköszönném 😊
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
bar en azt is vc ben szeretem es ugy eleg dog.
De hát épp ez a szép az FS-ben, mindenki másban leli meg a szépségét, az örömét! 😊
nemvok az idõgyorsítás híve úgyhogy bécstõl ami 300nm belül van oda repkedek a kis fokker70el (100as annyira nem is érdekel)