MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Srácok, ki használja még itt a Menorca sceneryt? Nekem az istennek sem akar megjelenni rajta az AI...másnak esetleg valami ezirányú tapasztalat?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Létezik alap festés, ami nem túl szép, de Clidey csinált egyet, szvsz a legszebb festés az összes közül. 😊

avsimen megtalálod

http://goo.gl/gd6Zi5

Hypo
lasd lengyel gep

persze h élvezetesebb leszállni kézzel 😊 csak nekem még újdonság az egész autopilot kb 😄 eddig csak dunakeszin mókáztam cessnával 😊

Papirzacsi
Pedig pont a ködös idõben izgi kézzel leszállni. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

A PMDG-n kiválóan mûködik az autoland, más kérdés, hogy hosszútávon unalmas így repülni. Én csak akkor szoktam használni az autoland-et, ha nagyon nagyon ramaty az idõ a köd miatt. Eddig kétszer fanyalodtam rá, elõször egy BAC 1-11-gyel Edinburgh-ban, egyszer meg a PMDG 737-tel Milánóban.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

köszönöm! már megtaláltam avsimen a Kókai Tibor féle festést! nagyon szép a képek alapján 😉

Tibetan
Egyet értek az ismerõsöddel... Igen létezik hozzá Malév festés. Clidey mester kezemunkáját dicséri itt a topikon, de az Avsimen is megtalálod!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. ismerõstõl kaptam olyan tippet, hogy ha jót akarok magamnak akkor beszerzem a pmdg 737-est, mert nagyon jó 😊 kíváncsi vagyok annál, hogy mûködik az autoland 😊 ha pozitív visszajelzést kapok, lehetséges beruházok rá 😊 szép maléves festés létezik hozzá? 😊

Clidey
Á, azt Otrokovicébõl hordom L-410-el 😄DDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
plusz zlin cuccok😊))

akkor jó, reméltem nem valami illegális dolog van a raktérben.
Clidey
<#hawaii><#eljen>

Ibiza a leggyengébb számomra, Mallorca cool, de valahogy Menorca valamiért jobban tetszik nekem
Clidey
Jaja, nekem is tetszik, külön jópofa hogy a reptéren járkáló autók-buszok-targoncák megállnak és elsõbbséget adnak neked amikor gurgulázol kifele-befele a ránvéjrõl-ránvéjre. 😊

Clidey
Csak a szokásos: fegyver, kábszer meg hamisdollár 😄

Hypo
es LHSM es LHPP is😊))

[HUN]FaTaL
Ibiza és Mallorca is szép. 😊

btw szerintem mostanába ez a legszebb reptér kieg Menorca
mi volt a rakomány?😊
Clidey

azt nem tudom, jelen esetben azt hittem pmdg amirõl beszélünk
[HUN]FaTaL
Az alap 737 nem fog kilebegtetni..

Ha csak az egyik robot világit automatikusan lekapcsol landing elött pár másodpercel és csak a sebességet tartja ha be van állítva.
kilebegtetni csak akkor fog ha beállítod az ils frekit gondolom ezt megcsináltad...
majd ha elkaptad a siklópályát app gomb ekkor automatikusan követi, és ekkor be kell kapcsolni a másik robotot is tehát A és B robot egyszerre világit, ezzel engedélyezi elméletileg mind a két pilóta az automata landingot... ilyenkor lebegtet
CptSAB
ha nagyon tutko akarsz lenni, soha egyetlen kacatnál sem hagyod a robotot kilebegtetni.. manuálisan az igazi, mi több, finalon nálam már soha sincs bekapcsolva 737, F70 és A320 esetében, C150, Cmelak és An-2 no meg a Morane Rallye esetében meg szerencsére robotnak nyoma sincs..
Falconer
Meg van adva, hogy max mekkora szögben érkezhetsz az ILSre autopilot kapcsoláshoz. Valamint a siklópálya alatt kell lenni.
Autolandet nem tud az alap boeing, szóval ki kell kapcsolni touchdown elõtt, és kézzel kilebegtetni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
Így nem útvonalat repülsz hanem directet a két pont között. 😊

#25746: Az alap FS gépek nem tudnak autolandot, csak megközelítést. Megjegyzem a Wilco autolandja is pocsék.

köszönöm a segítséget!
most megpróbáltam a sima fs-es 737-essel egy LHBP-TPS-LHBP-t ami a FAQ-ban is le van írva. elsõre jól megcsináltam, másodjára meg nem jött össze. az mitõl lehet, hogy elrontja az autoland-et? pl nem lebegtet hanem fogja és odavágja a orrfutót. meg ha nem tökéletes irányszögben repülök és úgy kapcsolom be az AL-t akkor össze-vissza szenved, majd fogja magát és a pálya elõtt beleáll a földbe vagy még rosszabb... mintha nagyon lassan reagálna. elõször lenyomja az elejét teljesen majd amikor rég rég emelnie kéne akkor kezdi felfogni, hogy mi a helyzet, de akkor meg már késõ. szóval az autoland csak úgy mûködik ha tökéletes szögben jössz és már amikor elkapja az ILS jelet benyomod? vagy esetleg lehet valami baj a pályámmal? aerosoft-os budapestet használom.

Gegi86
Szeva!
Fontos mielõtt felszállsz az MCDU F-PLAN menüben CLR kikell törölni a F-PLAN DISCONTINUITY ami a Sid után van és a STAR elõtt találod meg, ha ezt nem törlöd ki akkor nem fogja az útvonalat repülni. Ha ezek után se jó akkor lehet hogy le kell tölteni frissítést a wilco oldaláról

A speed pedig nem kell állítani mert az MCDU-ban vannak azok be állítva persze manuálisan úgy tudod állítani hogy egérrel jobb klikk és utána tudod állítani
[HUN]FaTaL
A FAQban a segédletek résznél ajánlom az Airbus iskolát, ugyan PSS-hez készült, de kiválóan használható a Wilcohoz is. Más kérdés, hogy készülj fel mert elég bugos gép. 😊

sziasztok!

a wilco airbus a320-asához kérnék segítséget. nem nagyon megy az mcdu beállítása...
végignéztem ezt a videót többször is:
link
megcsináltam lépésrõl lépésre, többször is megpróbáltam, de nekem egyszerûen nem csinálja amit kéne. valaki esetleg le tudná írni h miután beállítottam mindent, felszállok és benyomom az AP1-et. ennyit kéne csinálni nem? mert néztem más tutorialt is és ott ennyit nyomtak.

továbbá nekem pl a speed helyén mindig ennyi van, lehetetlen állítani rajta. hiába állítom be a CLB, CRZ sebességet. (szinten minden tutorial videón ott van a sebesség és állítani is lehet)
kép

annyit szeretnék elérni fs terén h ezzel a géptípussal tudjak egyik helyrõl a másik eljutni és ILS autoland szálljon le nekem. 😊 végigolvastam már egy csomó oldalt, faq-t meg amiket lehetett, de mégse mûködik. ha valaki tudna segíteni az útvonal és az autoland beállításában vagy elmondaná h mi az ami a fentebb linkelt videón nem látszik és létfontosságú beállítás azt nagyon megköszönném 😊

ez ám a szolgáltatás
Tibetan
Senki sem volnta kétségbe a talajtól-talajig dolgot. Tudod, repcsi még nem maradt a levegõben! <#bohoc>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

polluxware
talajtól- talajig viszem õket... nem kell nekik ernyõ<#duhos2>

Hypo
ahogy a manualja is irja azert mert megy meg fogni kell a botot😊)

Hypo
lol😊))) speciel md11 2d panel nagyon ott van foleg ha az eredetivel hasonlitod ossze, az egy mas kerdes hogy maga a gep panelja mennyire tetszik az embernek.

bar en azt is vc ben szeretem es ugy eleg dog.

Meg olyan szórólapokat, hogy "milyen anyagból varrjunk ejtõernyõt", ugye? ;-)

polluxware
nagyobb utaknál, nálam az utasok Lost-ot néznek😊

polluxware
nem tudom mennyire van lemodellezve, de ha letudod szedni a catalina fsx manuálját, ott jobban tárgyalják talán... meg mintha láttam volna tutor vidijót is

Sperry? Ez arra jó, hogy az irányt és a magasságot tartsa, fordulni nem igazán lehet vele, habár van egy olyan funkciója is azt hiszem, hogy a csûrõket is tartani tudja.

w77d
srácok valaki aki ért hozzá adna nekem egy tömör gyorstalpalót a DC3 autopilotjáról??? nekem nem igazán akar összejönni a dolog, a kapott manual meg túlbonyolítja a dolgot 😊

Tibetan
Én sem repülök sosem idõgyorsítással. Én élvezem a hosszú járatokat, bár néha tényleg fárasztó, s tegyük hozzá, az MD-11 annyira mindent a seggem alá tesz, hogy szinte tényleg semmi tennivaló egész útvonalon. Amúgy szerintem is nagyon rendben vannak a 2D paneljai, nagyon precízek, pontosak. De az a szép benne, hogy egyre gyakrabban hasznáélom a 3D panelt IFR repülésekre is, fõleg megközelítésekre, leszállásokra. Nekem a Fokker lenne a sok-sok hosszútáv között egy-két rövid kikapcsolodó repülés! 😊
De hát épp ez a szép az FS-ben, mindenki másban leli meg a szépségét, az örömét! 😊

CptSAB
csak Malév és WizzAir járatokat repülök nagygéppel, no time accel mellett, Európán bellül bárhová. Még anno 767-el repültem 1-2 alkalommal Budapest-New York járatot, de azért elpazarolni egy napot az már annyira nem jön be. Néha rávetõdtem.. a mellékes dolgai voltak mindig izgisek.. az idõvel való sáfárkodás a NAT útvonalon jöhettek a mellékhelyiséges meg egyébb dolgok.. 😄 Azt a szót, hogy lementeni, idõgyors azt nem ismerem. Ha tudom, hogy nincs elég idõm rá, akkor felejtõs. Kisgéppel, Kaposújlakról szoktam repülni Nagykanizsára, Zalaegerszegre, Õcsényre és Pécsre, no meg Kilitire, illetve Budaörsre.
Én is így vagyok most a Jakkal, ami Budapest max. 1000 km-es körzetében van, az kényelmesen elérhetõ. :-)

[HUN]FaTaL
Mi az hogy olyan PMDG-s?😄 Az egyik legjobban használható 2D paneljei a PMDG gépeknek vannak.

w77d
én mostanság az általam virtuálisan indított menetrendszerint közlekedõ Budapest-Sármellék-Budapest járatot szórakozom DC-3-al, de van amikor DC-2 áll be a turistákat szállítani 😄

polluxware
nekem az md11 túl nagy vas.. valmint a 2d paneljai is olyan pmdg-s...😊

nemvok az idõgyorsítás híve úgyhogy bécstõl ami 300nm belül van oda repkedek a kis fokker70el (100as annyira nem is érdekel)

Tibetan
Úgy emlékszem, hogy annak idején viszonylag hamar átszoktam a Fokkerre, s élmény volt vele repülni. Most is ebben reménykedem. Csak egy picit zizegek, hogy azóta átáltam Win7 64 bitre, s ez talán okoz majd anomáliákat, meg az is, hogy kijött közben több SP is. Na meg az MD-11 kicsit elvette az eszem, jó és rossz értelemben egyaránt: imádom, de tudom, hogy szinte gyerekjáték már vele repülni. Egyrészt szinte mindent megcsinál a pilcsi helyett, én meg már álmomból felriasztva is tudnám, mimerrehányméter... 😊

spyy55
A Ground Environment Pro-ban ha kreálok a Current Status Of Ground (/Sky) Texture Sets beállításoknál felhõket, az alapvetõen befolyásolja a REX-et?
Gondolom a GE Pro-t csak a földre célszerû használni? (hiszen a REX felhõi, vizei, pályái gyönyörûek)