MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
szavambol szolt Maestro😊

Clidey
Szerintem ronda mint a bûn. Akkormár inkább a Carenado, az is szar, legalább néz ki valahogy. 😊
Ha 182-est szerzel be ahhoz találsz még magyar festést is az avsimen.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
Van meg annyi szep GA gep,( Realair gepei, aeroworx, cheyenne, Beaver,carenado tol 172,152..stb)

A szép magyar scenery megérdemelne egy szép repülõgépet is. Ezen vacillálok:
Cessna 172

Valaki ismeri? Érdemes beruházni rá?
Köszönöm
[HUN]FaTaL
Másik kérdés: Még nem raktam fel a sceneryt, de:

Miket kell törölni / átnevezni, hogy kompatibilis legyen az Aerosoft Budapesttel, és a két LHSimulations reptérrel?

http://goo.gl/gd6Zi5

Én is szeretnék köszönetet mondani a munkáért!

Egyben egy buta kérdés: ez a scenery a default sceneryhez adja magát, nem pedig addonként jelenik meg? Van még szükség valami más csomagra a használatához?
Mert az addon scenery kiválasztásánál nem tudom hozzáadni a mappát, restartnál hibaüzenetet kapok, hogy nem találja a hozzá tartozó .CFG-t.
Ezután pedig ha a flight plannernél addon scenery-t választok, üres reptér listát kapok.

Annyira meg még nem vagyok gyakorlott, hogy eldöntsem, a default repülésnél az új scenery-t látom-e. 😊
Köszönöm!
Iszonyat jól néz ki! Gratulálok hozzá! Esetleg beletehetnél a rar-ba egy backup mappát is, ne kelljen piszmogni az eredeti textúrák kimentésével.

Egy kicsit más témájú kérdés: milyen kieggel lehet megoldani, hogy a csapadék a földön ne egy kör szélétõl látszódjon a repülõ körül?
CptSAB
Megy is fel hamarosan a nemzetközire (avsim.com), az oldalamról letöltve elsõ körben a visszajelzések a fõ szempont, az esetleges hibák javítása.
Vagyis, most aztán tessék mindenkinek berepülni az országot! 😄

#26012: Rendben, cserélem még most reggel a linket. Mi köszönjük azt a fantasztikus textúra csomagot!
Clidey
Én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz! Nagyon köszönjük! <#worship><#eljen><#worship>

Szerintem célszerû volna feltenni a nagyobb szimulátoros oldalakra is, hogy szélesebb rétegekhez is eljuthasson ez a szép munka, és persze hogy lássa a sok külföldi macskajancsi hogy nálunk is kerülnek ám ki minõségi dolgok az FS-hez...! <#hawaii>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Azt hiszem az egész közösség nevében mondhatom: Köszönjük és erõt, egészséget a folytatáshoz! 😊

L Viper
<#eljen>
Gratulálok a kitartásához, tisztelt Laci Bácsi !
Köszönjük.
Fantasztikus, köszönjük szépen! CptSab! Az oldaladon lévõ linket sztem ki kellene cserélni a korábban itt megadottra, mert az angol nyelvû bemutató oldalt annak idején valójában hasznoszerzés céljából készítettem (<#elpirul>), de azóta ez már lecsengett, szóval télleg ingyenes, viszont az oldal tartalmából épp az ellenkezõje derül ki. Szóval szerintem ne a photoveg.atw.hu-t add meg, hanem a #20375-ben megadottakat. Kösz még egyszer. (Örültem egyébként, amikor a shotokon megláttam az erdeimet. <#vigyor2>)
Falconer
Szuper! Én sajnos mostanában nem érek rá, de ha lesz idõm tuti hogy az lesz az elsõ amit megnézek.

Az évszám talán azért lehet szerencsés, met utal arra, hogy mikor készült el. Hátha esetleg a jövõben felbukkan egy teljesen más verzió, vagy ilyesmi. Végülis a lényeg az, hogy a verziószámok tisztán kövessék egymást, hogy ne legyen gubanc megtalálni és azonosítani majd a dolgokat.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CptSAB
Érdemes meglesni az oldalamon az új galériát! Az eddigi képek a módosított sceneryt mutatták. Most viszont, hogy megmutassam Laci bácsi eredeti munkáját, az õ textúráit, átpakolgattam a cuccot. Az eredeti tehát megtekinthetõ és megéri ám!
Order of the Garter

Hogy én is adjak valamit.
Köszi a munkát.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

ezeket a sorokat öröm olvasni, köszönjuk<#vigyor2>
w77d
<#taps><#taps><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps>

Nagyon szépen köszönjük az eddigi - vitathatatlanul hatalmas - munkát! A továbbiakhoz pedig erõt és egészséget kívánok!<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps>
polluxware

<#eljen><#worship>

Tibetan
A magam (magunk) részérül nagyon nagy örülök ennek az értékes kiegészítõnek és természetesen nagyon köszönöm! Igazán dicséretes ez a munka a részetekrõl, mindenképpen nagy hálával tartozunk érte! További jó munkát és egészséget nektek!
A kiegészítõt pedig nagy örömmel fogom használni (mint az eddigieket is), s mindig eszembe jut, hogy ti készítettétek, amikor virtuálisan belépek a magyar légtérbe, s megpillantom az igényes tájat (textúráitokat)!<#vigyor2><#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Tisztelt FS társaim!
Örömmel szeretném bejelenteni, hogy több mint 2 évi munka után elkészült a Magyar Alap Scenery. Eddig különbözõ neveken, Hungary 2009, Hungary 2010, Hungary VFR, stb. jelentek meg róla híradások, de úgy hiszem, hogy Magyarország földrajzát szükségtelen évszámokhoz kötni, továbbá tisztáznom kell, hogy ez a scenery önmagában még nem VFR scenery, mert csak az FS autogén objektumait tartalmazza.. A célom az volt, hogy készítsek egy olyan alapot, amelyben megtalálható országunk vízrajza, erdõi, út,- és vasúthálózata, valamint településeink elhelyezkedése. Erre az alapra további önálló kiegészítéseket lehet elhelyezni; repülõtereket, településeink valós látványának jobban megfelelõ objektumokat, és országunk egyéb látnivalóit. A scenery természetesen freeware, bárki letöltheti Szabó Tamás, CptSAB, (aki a scenery tesztelõje,) új weboldaláról:
http://biztonsagostarhely.eu/stdesign/?page_id=10
A munkát, ha az Isten ad hozzá még erõt, tovább folytatom, a visszajelzések alapján javítom az esetleges hibákat, hiányosságokat, és megkezdem az objektumok készítését. Természetesen nagyon örülnék az általatok készített bármely kiegészítésnek, objektumnak, amelyekkel szebbé lehet tenni hazánk FS9-beli látványát.
Jó munkát, jó repülést kíván: Varjú László
Tibetan
Igazad van, külön van. De akinek meg van az egyes verzió, annak csak 9 euro az upgrade! 😊 Amúgy 22 euro!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

[HUN]FaTaL
Szerintem külön van.

Tibetan
Ez külön megvásárolható, vagy akinek meg volt az elsõ verzió, az frissíthet ingyen?

mondom, átnéztem, minden OK vele

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Gegi86
Már meglehet venni a Flytampa LOWW V.2 ezt nagyon vártam<#eljen>
[HUN]FaTaL
Valahol el van csúszva az fltsim indexe, legalábbis ez szokott lenni.

Srácok, újonnan nem érzékeli a pmdg ha felrakok egy új livery-t. ma pl. felraktam egy Lauda festést, aircraft. cfg, texture könyvtár rendben, átnézve. aztán gondoltam telepítek egyet telepítõvel is pmdg honlapjáról. azt sem érzi, mintha fel sem telepítettem volna, nem jelenik meg a menüben. persze többször újraindítottam az FSt.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Most raktam fel LHPP-t, és egész el vagyok hûlve! Nagyon nagy gratuláció és köszönet a készítõknek. Ezek után már alig várom a Hungary VFR 2010-et. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

polluxware
egy "új" c182-nek én is örülnék..

egyébként az új project egy cessna caravan lesz carenado-jééknál

exTrem
ezek után csak képzelni merem milyenek lesznek az új modellek <#vigyor>

CptSAB
a nagy repdinamikai különbség itt irónikus megjegyzés volt részemrõl, az ok az air file alapja az fs def c172 szokott lenni, azón mókolnak kicsit
CptSAB
Azt nem értem Carenadoban és társaiban, hogy miért nem képesek egy-egy típuscsaládot úgy egészben elkészíteni? Most egy cessna, egy Piper, egy Beech.. nagy repdinamikai különbség nincs.. ha ennyire ügyesen modelleznek, akkor pl egy komplett Cessna 150/152, 172, 182, Piper PA28 stb.. milyen szép is lenne.. a képek ugyan most a Bonanzát ábrázolják.. csak úgy eszembe jutott. Mindig irigykedve nézem a Bear Studios Mig-15 és 17 csomagot. A kisgépes kategóriában is olyan fasza lenne egy ilyen, amikor pl. egy Cessna 182D-be pattan az ember, vagy 172K-ba.. mert azért egy 1972-es és egy 1985-ös gép közt vannak apró vagy éppen nagy különbségek, kívûl lehet hogy semmi..
polluxware

polluxware
bocsánat most görgöztem lejjebb<#zavart1>

polluxware
találtam valhol.. flightsim.com-on volt asszem utalás pmdg overhead panelra (NGX project)

ezért ölni fogok ha nem jön fs9-re😄
<#boxer>
[HUN]FaTaL
<#idiota>

Clidey

exTrem
<#wow2><#wow1>

Papirzacsi
Én akarom, hogy ez legyen fs2004-re is.:-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

zsoltfireman
Load Diffuser 2010

polluxware
EAD

ingyenes regisztráció

spyy55
Megvan valakinek az ESSA Stockholm sid/star pdf-e? (airways)

Tibetan
Ennek szó szerint nekimennél! 😊

Shortstop
http://www.origo.hu/utazas/20090123-a-vilag-legfelelmetesebb-repuloterei-kifutopalyai.html?pIdx=1

Ezt a Matekane repteret nem találtam meg az FS-ben, pedig nagyon nekimennék egy 777-tel 😊

Tibetan
A videót egyébként ebbõl a reviewból loptam: Latin VFR: Toncontin
Ki lehet próbálni! 😊 Egy élmény! 😊

w77d
heh 😄