45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#29883 Jah azt hittem sceneryk :) -
#29882 Az MB339 meg még pár dolog.. -
#29881 küldheted -
Tóth Balázs #29880 ptomi82 problémája nálam is fennáll, átküldjem a scenery.cfg-m? -
#29879 Cloud9nál mi volt ingyen?:o -
SzKrisztian #29878 Vzsolo, CptSAB, tsGucci kösz a segitséget, egyenlőre csak információkat és képeket keresek, sajnos nem sokat találtam eddig. A Szatmárnémeti repülőteret szeretném kicsit valóságosabbá tenni de alig találok róla képeket és amik vannak azok sem túl jó szögból és vannak oldalak, részletek amik nem is látszanak. Most szombaton volt repülőnap amire sikerült eljutnom, de csak utólag gondoltam arra hogy le kéne modellezzem ezért nem is igazán figyeltem meg az épületeket és nem tudom mikor sikerül ismét eljutnom, ha esetleg valakit érdekel itt vannak képek a repülőnapról, sajnos az eső nem túl jókor jött, ezért elég kevesen voltunk, de mire véteg ért és elindultunk haza már a nap is kisütött. Ha valakinek vannak képei a Szatmárnémeti reptérről amin jól látszanak az épületek kérem szóljon. Gondoltam esetleg román fórumokon is érdeklődök de amiket találtam www.flightsim.ro forum.flightsim.ro www.ivao.ro ro.ivao.aero nem müködtek, valaki nem tudja mi van ezekkel az oldalakkal? -
#29877 ez talan? -
#29876 Ha valami b*zi nem törölte volna le a képeket, simán megmutatnám neked, hogyan is kellene kinéznie az FS saját textúráival, hozzácsapva a Laci bácsi álltal létrehozottakkal. Biztos lesz rá megoldás egyébbként. -
#29875 Jajám! Mindig lesem az ilyen dolgokat. Cloud9-nél is volt ilyen. Le is szedtem mindent, ami ingyenes lett. Alphasim is (azóta megszünt, átalakult) szokott jóárasítani emígyen. :D IRIS az összes régi masinát. -
asolyom #29874 Ismeri valaki közelebbről a Simufly féle INS-t? Betettem a Dreanfleet 727-be, de valami miatt a két kis kapcsolót nem tudom kapcsolgatni, ami azt választja ki, hogy melyik INS egység csatlakozzon az robothoz. -
ptomi82 #29873 Köszi a válaszokat!
Most nem vagyok otthon, így nem tudom elküldeni a scenery.cfg-t, és azt sem tudom megnézni, hogy melyik verzsön van meg.
Csak azt furcsálom, hogy egy friss telepítéssel is ugyanaz a helyzet, amikor elvileg nem gabajodhat össze semmivel. -
#29872 jo kis cuccok es hat legalisan ingyen -
#29871 +1
Do-27 megéri az árát az tuti... max IFR az felejtős -
#29870 Pont ezért érdemes várni mostanában.. az FS2004-es cuccokat kezdik ingyenessé tenni több helyen is. -
#29869 A textúra filtering beállítás nem orvoslat erre a problémára. (nevezzük nevén a nem tudom mi az, azt kell cseszegetni dolgot).
Textura filtering beállítások hatása:
- none: a textúra négyzetenként látszódik,mn. pixeles lesz
- bilinear/trilinear: elmossa az éleket, finomítja. Értelemszerüen a trilinear szűréssel szebb minőség érhető el, azonban az FS 256*256-os illetve kisebb felbontású textúráin nagy változást már nehéz elérni. Ellenben az 512 és 1024-es textúráknál már látható a finomabb szűrés jótékony hatása.
Neked, nem erre van szükséged, mert az a képen látszik, hogy a textúrák kontúrja jó, megfelelő. Az is látszódik, hogy a textúrák viszont nem kapcsolódnak egymáshoz. Minden FS landclass textúrának van egy illesztő kerete. Ha sorban megnyitod őket, akkor látszódik, hogy mindig ugyanott vannak elválasztva a textúra "elemei" a földrészletek, a másik textúra ehhez illeszkedik. Na ezt hiányolom én a képen, ezért látható, mintha egymáshoz nem illő négyzetekből állna a cucc. -
It has been announced on the AVSIM homepage, but it may have passed unnoticed to some of you.
The excellent payware SwedFlight Pro sceneries are available to everybody as freeware now.
I wish every developer quitting simbusiness had such attitude to simmers (read: FSNav or PSS).
For those who don't know, these airports include among others:
EKCH - Copenhagen Kastrup
ESSA - Stockholm Arlanda
ESSB - Stockholm Bromma
ESKN - Stockholm Skavsta
ESMS - Malmo Sturup
ESGG - Goteborg Landvetter
What a bargain! :Party:
Download and enjoy flying to Sweden (and Denmark)!
http://www.rbdesign.se/swedflight.html -
#29867 Ez így elsőre elég szép kis kavarodás. Melyik változatát szedted le anno? Itt úgy fest a landclass rész van megzavarodva. Küld át nekem légyszi PM-ben a scenery.cfg állományodat. -
#29866 Csak M.o. fordul elő? Próbáld meg az fs menü display/hardware beállításaiban valami Trillinear optiont keresni. Azt kell cseszegetni, de most nem tudom megmondani pontosan mi az, A lényeg a leg jobboldali fülön van, de most nemtom megnézni. -
ptomi82 #29865 A Hungary Base Scenery-ről van szó... -
ptomi82 #29864 Erről lenne szó:
http://kephost.hu/image-59D7_4C949F04.jpg
Ott is települések vannak, ahol nem kellene, ill. négyzetekre osztotta a tájat.
Remélem, tud valaki megoldást a problémára... -
ptomi82 #29863 Bocs, hogy ismét megszakítom az eszmecserét, de egy ideje már küzdök aproblémával. Azóta feltettem egy teljesen szűz FS-t, 9.1 upgarde, de így is fennáll a problem. -
#29862 Köke.. ! Mesés! -
#29861 ja persze freeben is van jo par ami siman meguti a fizetosoket. -
asolyom #29860 Úgy úgy! Szerintem is a RealAir gépek a csúcs kategóriát képviselik. Nekem tetszik a Dreamfleet A36 és Archer III is. Szerintem ingyenes kategóriában is vannak nagyon jó gépek, nem kell feltétlenül fizetősnek lenni. :-) Min ahogy az hogy egy gép fizetős, az még nem garancia arra, hogy az jó is. :-) -
#29859 Szia!
Vagy persze egy magyar megoldás : LHSimulations - Scenery tudásbázis
Nagyjából mindent összeszedtünk ott. Ha pedig valami kérdésed van írj a fórumra. -
ToMy_ #29858 Dornier 27
10/10 külső és belső kidolgozottság, repmodellje is eléggé hihető (bár még nem ültem ilyenben), a motort szét lehet hajtani, ha nem figyel az ember, és a jobb oldali ülésbe bónuszként jár egy szőke nagymellű maca... -
#29857 RealAir tol barmi ( scout, AA Champion, sf260) -
kezdopilota #29856 Sziasztok, szeretnék venni egy jól kidolgozott repülőt de mivel nincs túl sok pénzem szeretném a véleményeteket kikérni hogy mit lenne érdemes. Egy kisrepülőt szeretnék egyenlőre, az alap Cessna 172 nagyon tetszik de elég gyengét a texturák benne és bár nem tudom mennyire realisztikusan van megcsinálva de nekem valahogy nem tünik annak például sosem melegszik túl hiába állitok be 48C hőmérsékletet és tolom full gázzal meg hasonlók, láttam régebben a youtubon olyan gépet ami időközönkét szervizelni is kellett de már nem emlékszem meik volt. A Carenado gépeknek szépek a modellei meg a texturái de ahogy itt is olvastam nem tul realisztikusak. Ha tudtok valami kisgépet ajánlani ami olyasmi mint a Cessnák szépen van modellezve szépek a texturái és minnél realisztikusabb legyen esetleg minnél több dolog legyen rajta animálva, ajtők ablakok motorház ccsomagtartó stb szeretem az ilyesmit is. Köszi -
#29855 Akkor asszem egy fórummotor bug tanúi lehettünk, mert bizony én csatoltam...
Szóval itten erre e -
#29854 de amúgy szerintem múltkor Szatymazt is lehet nem küldte át.. mert emlékszem a pü-re.. pü..pü.. -
#29853 Pü az gyütt.. töltöttél valamit bele? Mert a sütiben nem volt semmi.. -
#29852 Nem ment át a püm? -
#29851 Remélem a Vit gyerek csinál hozzá egy célzó készülékes revi-is VC-t. Habár a Gmax model nyílttá lett téve.. -
#29850 wow.. linket, linket Tibi! -
#29849 Hogy jön ide a HDR? HDE-t írtam. #29848 :) -
#29848 Peti szerintem félreértetted :), HDE - High Definition Environment, ami egy ingyenes kiegészítő talán már v2 is kijött, de javítsatok ki ha tévedek és Én értettem félre valamit :). -
#29847 Akkor már én se lógjak ki a sorból... :)
-
#29846 HDR az egy dolog, az régi trükk :) én a felhőkre lennék kíváncsi márha ez bármilyen extra csomag. -
#29845 Ez HDE elvileg én is most kértem el :D -
#29844 Ez REX? :)