MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A Ground Environment az FS default textúrák upgradje. Vagyis ha nem másolsz be semmit sem, kivéve a nádas textúráját, mert olyan nincs default, vagy nem ez a neve.. akkor is mûködik. Annyit hozzá, nagyon sok kört lefutottunk Laci bácsival a textúrák terén. Egyszerüen nincs igazi magyar, vagy inkább közép-európai kárpát - medencei textúra FS alá. Mindezek ellenére az eredeti textúraszettel is nagyon jó. Én tényleg az FScene, GE, Kalcsó Gyula stb. innen onnan összeszedett csomagokkal megnéztem. Az FScene volt a legratyibb, túlzsúfolt, túl élénk, a GE nekem túl angolos, Gyula textúráival jó középút, fs default háát.. nem tudom.. nem tudom hová tenni. Ami nagyon jó a defaultban, hogy nem vágja tele felesleges autogennel. GE-nél is az a baj, hogy annyi plusz erdõ, meg tanya stb. van a textúrákon, hogy zavaró tud lenni. Ezt nem tudjuk kiküszöbölni sajnos.
Igen a fõoldalon van, de köszi a figyelmeztetést, cserélem a linket a bemutató oldalon is.
Lenne egy érdekes hibám, elsõsorban azoktól kérdezem akiknek fent van az Austria Pro és a FlyTampa Vienna V2. (tehát a legújabb) Az a problémám, hogy egy gát, vagy nem is tudom micsoda lebeg a levegõben a reptértõl észak fele. Ha a 34-es pályán szállok fel akkor pont abban az irányban.
A kérdés: Mi lehet ez? Mi okozza? Mert, ha a Austria Pro objects-et kiveszem, akkor nincs ott, de akkor szétesik minden és ugyebár hiányoznak az objects-ek. Akiknek megvannak ezek a kiegészítõk azok megnéznék, hogy náluk is van-e ilyen hiba!? Elõre is köszi.
Képek:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
csak a nad*.bmp-ket?
...ugyanakkor a kérdezõnél úgy éreztem, még nincs nagy tapasztalata az FS turkálásban, ezért szerintem ez a legbiztosabb módja a dolognak. S kb. 2 percet vesz igénybe. Vagy még annyit sem...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
http://www.simpilot.com/servlet/the-104/C182-Q-Skylane/Detail
Ha valakinek megvan, tapasztalatokat szívesen veszek!
Tegnap este kipróbáltam, de ahogy láttam, elég erõforrás-igényes. Majd hétvégén az otthoni gépemen körberepülöm vele hazánkat.
A scenery továbbra sem töltõdik be, a helyzet ugyanaz. Valószínûleg FS telepítési gond van nálam, rajta vagyok a problémán...
Alig várom!
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
pl.
Budapest 2007 - 1
Dunakeszi - 2
Hungary 2004 - 3
Magyarország Alap Scenery - 4
Hungary Mesh - 5
Ha a Laci bácsi féle scenery ezek fölé kerül, akkor ott kõ kövön nem marad.. 😄 kitakarja.
A Scenery\Eure és Eurw eredeti bgl állományait át kell nevezni, itt ugyanis más a neve az updateknek, vagyis nem írja fellül az eredetieket!!!!!!!! Ez pedig bazi nagy mesh stb. gebulához vezet.
Ground Enviroment esetén sok teendõ nincs, mindössze annyi, hogy akkor nem kell bemásolni minden textúrát, csak a nádas textúráit kell !!!!!, a 0005,011,027,047,128-as valamint a railroad és autópálya textúrák azok fixek az fsben azokat nem kell.
Én alapban a Kalcsó Gyula kilogolfyankee sg fórumtársunk és a GE textúrákat használom vegyesen, viszont tetszik a Laci bácsi féle is. A tavaszi textúráknál én is emlékszem valami elütésre, valamelyik youtubeos videómon látszik is amikor a Pápára tartó két MiG-21-es alatt feltünik a régi akkor még Hungary 2009 Béta scenery landclass.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az FS9 könyvtárban lévõ "Addon scenery" könyvtárban kézzel csináltam egy "HungaryBaseScenery" alkönyvtárat, azon belül egy "Scenery" könyvtárat. Ebbe másoltam be azt a 27 fájlt ami a letöltésben az "Addon scenery" könyvtárban van.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Egyszerûen nincs mit kitallózni a library-ben, nem talál megfelelõ file-t. Mi a helyes könyvtárstruktúra, pontosan?
Esetleg gate függõ, hogy éppen hol áll a gép?
(csak azért, mert kettõ féle van mindegyikbõl)
Pár észrevételem lenne a rilízzel kapcsolatban.
- A scenery lecserél pár default ground textúrát, tavaszi textúrák esetén pl. sokkal élénkebbre. Ezek kevésbé harmonizálnak a már meglévõ sceneryk tavaszi textúrájához, ezért célszerûbbnek találtam volna megtartani a defaultot és az újat opcióként telepíteni.
- Az Addon scenery/HungaryBaseScenery mappa struktúrája rossz. Így kéne kinéznie: Addon scenery/HungaryBaseScenery/Scenery. Itt kéne lennie a sok BGL-nek, különben a scenery library nem fogadja el a mappát. Aki ezt nem veszi észre, vagy nem tudja, annak nem lesz jó a scenery, még telepíteni se fogja tudni, ahogy itt valaki már problémázott is. Ezt figyelembe véve újra kéne csomagolni.
A default textúra backup azoknak akiknek szükséges.