MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A smartcockpitról leszedette a Boeing :/
Megvettem most az AoA 747 training videot, aztán baromi jó lenne ha meglennének hozzá az eredeti Boeing manualok.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A #26108 kérdésre valaki leírná, hogy a beállításoknál pontosan mit kell átállítani, mert nem szeretném szétbuherálni a gépet 😊
Ha megvan, felírom az agyam tetejére 😊
Mindenesetre nagyon látványos volt, ritkán látni ilyen gépet felszállás után szinte azonnal final-re fordulni, majd szinte touch-and-go-ból újra föl. 😊
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
http://goo.gl/gd6Zi5
Mi lehetett az oka? Esetleg tesztelést láttam? 😊
2. Van, pl. az Active Camera alkalmas erre.
Lenne pár kérdésem:
1. a PMDG 737-600-as gép paneljét át lehet állítani 01panel -rõl a 02panel -re? Már sok videón és fotón láttam a 02panel-t, de én nem tudom hol kell beállítani (persze, ha lehetséges)
2. Van-e arra mód, hogy az egér mozgását kövesse a kamera a fülkében? (mint a fülkében ülõ ember fejének mozgása). Az egér görgõjével pedig zoom-olni!
Vagy ez FS függõ? Gondolok itt a programozásra...
SCENERY.CFG file error. Local scenery directory (Addon Scenery\SCENERY) in scenery Area.038 not found.
És változatlanul nem lehet kitallózni a scenery-t a konfigban, nem enged semmit hozzáadni.
Default, frissen installált FS-re történik a telepítés! Mit csinálok rosszul? 😞
Bocsi, skacok, hogy ide írom, de hátha tud valaki segíteni.
Haver most vett pc-t és lcd tv-t, és a filmeket szeretné tv-n nézni.
Pontosan nem tudom milyen vga, annyit tudok, hogy ati és hdmi-s, a tv valamilyen 1080p-s Lg.
Voltam nála és próbáltam összehozni a pc-t a tv-vel hdmi-hdmi kábellel , de sehogy sem sikerült,
xp oprendszer van és a monitor kiterjesztését pipáltam be, hogy csak az asztalt vigye át, nálam is így van és tökéletesen mûxik, nálam mondjuk csak d-sub és hd ready van.
Szóval egyszerûen nem értem a kép körül fekete keretet rakott persze mind2õ 1080p-be megy, de valahogy nem jó, és a frekvencia se stimmel szerintem mert zizeg a kép picit, próbáltam az xp által feldobbott minden hertzet , de nem segített, a tv-n nem lehet hertzet állítani sajna. A hang meg valamikor jó valamikor meg zajos, riceg. a normál monitoron természetesen minden rendben megy, sõt próbáltam úgy is, hogy a monitort kiiktattam és csak a tv-t használtam, de a hiba ugyanaz.
hátha valaki tud segíteni, mert ha jól tudom itt sokan használják az fs-t fullhd-be hdmi-vel
thx és bocsi az offért
on
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
akkor most is megkérdem:
Van valakinek valami jóféle hungary mesh sceneryje? Ha igen, valahogy megkaphatom? Vagy adjon legyen szíves egy linket! Az Avsimen ezer éves van, s azzal is sok a hiba Budapesten és környékén...
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
FS9.cfg filet mensd el old neven es generaljon az fs egy uj cfg-t es nezd meg jelentkezik e a villodzas.
Sajnos csak most tudok reflektálni a beérkezett Magyar Scenery gondokra, mert az elmúlt napokban egy Windows problémával küszködtem.
Elõször is szeretném tisztázni, hogy a programom nem tartalmaz mesh-t. Viszont kipróbáltam több Európát, Magyarországot tartalmazó mesh-el, és azok hibátlanul megfeleltek. Egyedül a bpmesh, ami a Budapest scenery különbözõ változataiban található, okoz komoly gondokat. Már régebben beszéltem errõl Kozma Andrással, aki elmondta, hogy a scenery elsõ változata óta, ezt a mesht nem változtatták meg. Annak idején, nem állt rendelkezésre más, mesh-re viszont szükség volt. Így került a programba ez, ami azonban jelentõsen el van csúszva, és a magasságértékek is körülbelül 1/3-al nagyobbak a valóságosnál. Emiatt a Duna vízszintje sem valós, ez okozza a "vízlépcsõket".
Megoldásként azt tudom javasolni, hogy a bpmesh.bgl-t ki kell kapcsolni, és helyette valami más, Magyarország területét is tartalmazó mesh-t kell installálni. Vannak ma már igen jó "freeware" mesh-ek is. Azért nem tettem be a programomba ilyet, mert Európa területét lefedõ mesh-re minden FS használónak szüksége van, és úgy hiszem már mindenki használ is valamilyent. Egyébként a forgalomban lévõ mesh-ek mind azonos forrásból készültek, így észlelhetõ különbség nincs köztük.
Budapest nélkül se jó a helyzet egy két helyen, bár lehet ebben van valami szándékosság.
Emellett nekem Tököltõl délre kb. Ráckeve felé nézve úgy elszáll, hogy öröm nézni.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Budapestre visszatérve. A 2004-es verzióval (LAGO) +FSGlobal08 tökéletes. Ez a bug kísért már a legelejétõl fogva a képek alapján. Valami hiányzik még, mert még a nyáron (tavaly) e-mailoztam Laci bácsival, õ a 2007-es Aerosoft változatot használja, nála semmi hiba nem volt.