MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Õk nem a cuccról húzzák le az ezer bõrt, hanem a jóhiszemû felhasználókról. De azt nagyon!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Mellesleg nehezen érthetõ ez a külön FSX, külön FS9 változat. Van egy csomó addon (pl. Kodiak) ahol a kettõ egyben van, és telepítéskor választhatod ki, hogy melyik progin akarod használni. Persze tudom, hogy egy cuccról így lehet 1000 bõrt lehúzni. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
amit konnyen ujra tudnak hasznositani...azt hasznaljak😊))

Mellesleg lesz FS2004-re is Bonanza, vagy Carenado már csak FSX-re dolgozik?

Már amikor mûködik! :-D

Hypo
sose volt userfriendly az oldaluk

Meg ugye az is kérdés pl. hogy a Garmin GNS milyen adatbázist használ, mert ha a default FS-t, akkor olyan mintha nem is lenne. :-)

Megvehetõ, de csak FSX-re. :-(

Clidey
Azért az milyen már, hogy a NEWS menüpontban egy kurva szó sem esik arról hogy releasélték a cuccukat, a SCREENSHOTS-ban az szerepel hogy káming szún on béta teszting...csak ha véletlen betévedsz az OUR AIRCRAFT menübe, akkor veszed csak észre hogy már megvehetõ... LOL

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware

polluxware

polluxware
dakotát kerüld!

VC-ben nem lehet normálisan látni a mûszereket, és az archer3-hoz képest a belseje sokkal csúnyább sztem

nem beszélve arról hogy külsõ nézetben a motor hangja iszonyatos

Viszont az Archer III tényleg zseniális! Meg ha jól látom, van Dakotájuk is. :-)

polluxware
nekem az annyira nem jött be.. bonanzához szebb repint-ok vannak, másrészrõl kezesebb is

Mellesleg a Baron sem rossz! :-)

Hypo
ja es ha regisztralt fsuipc-d van akkor nezd meg hogy az extend battery life legyen mondjuk 20

Köszi, megpróbálom.
Hypo
reinstall esetleg az egesz pmdg, de mielott meg ehhez folyamodnal esetleg fsuipc nem irodott felul ?

probald ki default flight a cessnaval KSEA, atan cessna mixture le, battery le lampak le kulcs elfordit ( avonics maradhat)

aztan erre ratoltod a pmdg-t es szepen checklist alapjan beroffented mi tortenik?

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy miért sötétek a PMDG-knél a kijelzõk az FMC kivételével?
A gépek szabályosak (eredetiek), az FS9 eredeti, az xp eredeti. A probléma újkeletû. 1-2 hete még minden rendben volt. Féregírtás és Spybot nem segített.
w77d
de elég közel volt a talaj, elég bátor pilot volt 😊

Falconer
Szerintem ez valami repnap volt és direkt csinálta, való életben padlógázzal elkezdett volna emelkedni szvsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Én értem hogy gõzgép, de mi hajcsa? 😊
Hogyan is kell ezt csinálni? Egyébként köszi 😊
w77d
srácok ezt most találtam.... ez egy szabályos átstartolás volt? XD

Falconer
Password: 747

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
???

Prezentálok én ha elmondod, hogy mégis mirõl beszélsz, mert gõzöm sincs. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

CptSAB
annyit, hogy a MAS-t <#smile> prioritásban minden magyar repülõtér alá teszed.
Hypo
<#eljen> igen😊 megrázó tud lenni hirtelen egy flaps nyitás😊)

polluxware
sõt!

nem olyan realisztikusak a textúrái, de nagyon ott van az a gép... (a36)

ha valmi igazán szép és jól mûszerezett c172 jellegû gépre vágyol -> dreamfleet archer3 ,sztem ez a legjobb a kategóriájában fs9 alá

Köszi a választ. Én mondjuk a 182-vel mentem, de az is "rakétázott". :-) Tetszenek a Carenado gépek ettõl függetlenül, de most pl. kipróbáltam a Dreamfleet Bonanzát (A36), és ez is van olyan jó, mint a Carenado gépek, ha éppen nem jobb. :-)

Clidey
Igen, fékszárnynyitáskor elég határozottan orra kell nyomni a 172-est. Azonban illendõ fokozatosan nyitni, nem egybõl a 40 fok oszt' jóvan. Én elõször nyitom 15 fokra, aztán 40-re. De még a 15 fokra nyitásnál is megfigyelhetõ ez az erõteljes nyomaték amit azért ragyogóan le lehet követni a kormány finom és fokozatos elõrenyomásával.
Szóval e szempontból a Carenado elég autentikusnak mondható - viszont a motorteljesítményrõl ez a legkevésbé sem mondható el...emelkedik mint a rakéta.
Remélem Hypo mester is egyetért a fentiekkel... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Srácok! Mondja már meg nekem valaki, aki repült igazi Cessnával, hogy tényleg olyan bazira viszi fel az orrát, ha kiengedem a fékszárnyat, vagy csak a Carenado repmodel trágya? Nyomok egy fokozatot a fékszárnyon, és felb@ssza a Vs-t majdnem 2000 ft/min-ig, ez reális? :-O

Ha már ingyenes, tudna valaki linket mondani hozzá? 😊

Mit lehet tenni a HungaryBase scenery-ben a repterekbe lógó fák, tereptárgyak ellen? Mert a Cessna-t még simán beteszem 2 fa közé landoláskor, de... 😊
leonforce
szeva FaTal..!
en viszont nem talaltam a kod-ot..?
prezentalnad..?! koszi..!

Seven-Four-Seven--Heavy

CptSAB
Nincs semmi gond az FSG2008-al. Elég frankó kis mesh alapot ad az Magyarországon. Azonban a Hungary & Carpathian ingyenes, és szintén elég részletes.
[HUN]FaTaL
Emlékeim szerint az FSGlobal nem csinál Magyarországgal semmit.

Falconer
Az jobb mint az FSGlobal 2008?

"Hungary and the Carpathians" mesht.
Melyik Mo. mesht érdemes felrakni a Hungary Basic Scenery-hez?

polluxware
magyarán... én nem foglalkoznák vele<#nemtudom>

Oké, köszi. Carenadoékat már ismerem, megvan tõlük a Mooney, a Seneca meg a C182Q.

én trackirt használok, ha van lehetõséged próbáld ki, szerintem nagyon jó
A teljesség kedvéért: itthon tökéletesen mûködik a Hungary alap scenery, köszönet mégegyszer érte!
Nem tudom, mit k@félhettem el a laptopon lévõ példánynál, de a lényeg hogy itthon semmi gond vele. Némely reptérnél tapasztaltam csak aszfaltba lógó fákat, és az emiatt meghiúsult leszállást.

A Carenado 182 modell nagyon szép, élvezetes repülni vele!
Egy kérdés: hogyan lehet olyan interaktívan és gyorsan nézetet váltani VC-ben, ahogy az Aviator90-ban Chris teszi? Azaz, nem a szokásos hat switch-es formában. Ez az FSx sajátossága, netán valamilyen addon vagy TrackIR? Köszi 😊
spyy55
Épp most szállt el egy papírsárkány a fejem felett 😊

polluxware
elõzõ alkotásukból kiindulva (172) ,inkább valmi elsõ szériás Carenado termékkel próbálkoznák... cherokee, 182, 206-os jellegû lehet (vagy rosszabb)

Hypo
<#hawaii>

Falconer
Szuper, köszi 😊 Még a jelszót is egész egyszerü volt megtalálni.

Ki tud valamit arról, hogy milye a SimFlight3D új Cessna 140-ese?

[HUN]FaTaL
Csak érdekelne, hogy hogy lehet beállítani, azért kérdeztem. :-)

Papirzacsi
Sosem használtam, de nem is fogalmaztam úgy, hogy más program ne tudná az AC-n kívül. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo