MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
VC-ben nem lehet normálisan látni a mûszereket, és az archer3-hoz képest a belseje sokkal csúnyább sztem
nem beszélve arról hogy külsõ nézetben a motor hangja iszonyatos
probald ki default flight a cessnaval KSEA, atan cessna mixture le, battery le lampak le kulcs elfordit ( avonics maradhat)
aztan erre ratoltod a pmdg-t es szepen checklist alapjan beroffented mi tortenik?
Nem tudjátok, hogy miért sötétek a PMDG-knél a kijelzõk az FMC kivételével?
A gépek szabályosak (eredetiek), az FS9 eredeti, az xp eredeti. A probléma újkeletû. 1-2 hete még minden rendben volt. Féregírtás és Spybot nem segített.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Hogyan is kell ezt csinálni? Egyébként köszi 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Prezentálok én ha elmondod, hogy mégis mirõl beszélsz, mert gõzöm sincs. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
nem olyan realisztikusak a textúrái, de nagyon ott van az a gép... (a36)
ha valmi igazán szép és jól mûszerezett c172 jellegû gépre vágyol -> dreamfleet archer3 ,sztem ez a legjobb a kategóriájában fs9 alá
Szóval e szempontból a Carenado elég autentikusnak mondható - viszont a motorteljesítményrõl ez a legkevésbé sem mondható el...emelkedik mint a rakéta.
Remélem Hypo mester is egyetért a fentiekkel... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mit lehet tenni a HungaryBase scenery-ben a repterekbe lógó fák, tereptárgyak ellen? Mert a Cessna-t még simán beteszem 2 fa közé landoláskor, de... 😊
en viszont nem talaltam a kod-ot..?
prezentalnad..?! koszi..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Nem tudom, mit k@félhettem el a laptopon lévõ példánynál, de a lényeg hogy itthon semmi gond vele. Némely reptérnél tapasztaltam csak aszfaltba lógó fákat, és az emiatt meghiúsult leszállást.
A Carenado 182 modell nagyon szép, élvezetes repülni vele!
Egy kérdés: hogyan lehet olyan interaktívan és gyorsan nézetet váltani VC-ben, ahogy az Aviator90-ban Chris teszi? Azaz, nem a szokásos hat switch-es formában. Ez az FSx sajátossága, netán valamilyen addon vagy TrackIR? Köszi 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)