MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mit kell akkor pontosan letölteni, törölni (LHBP, LHPP, LHSM), feltenni stb.?😊
Nekem bõven jó ahogy megcsinálod. Le lehessen tenni oda a madarat :-)
<#vigyor3>#vigyor3>
az AFCAD mindössze egy alap repülõtér szerkezet, tehát mint az FS beépített repülõterei, csak egy kicsit bõvebb változatban. A szatelitek alapján rajzolom meg az AFCAD-ot. Gondolkoztam egy a Hungary 2004-hez hasonló szerkezeten, de igazából ilyesmire nincs idõm. A szatelitek ráadásúl elég változatosak, némelyik nagyon gyenge. A retusálás hosszadalmas lenne. Fene sem tudja mi lesz még. Egy sima 1-2 plane-os gp még kivitelezhetõ lenne, de sok a repülõtér, ez meg most egy mellék projekt, mert a rossz idõ miatt nem tudok kimenni Újlakra, az utolsó fotózásra, ez egy teljesen új szemszögû fényképezés lenne, a sok-sok aprósághoz, tehát ez már nem az épületekhez köthetõ..
GE van nálam fent, most ilyen a környék színvilága:
Remélem nemsoká elérhetõvé teszed 😊 <#eljen>#eljen>
Egy repteret nagyon szeretnék még látni a listán, mert a Fantázia repterek csomagban megvan ugyan, de nagyon illúzióromboló. Nevezetesen ez lenne az: LHGY :-) Nem is kéne túl nagy melót belefektetni egy hozzáértõnek.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Section8 F-86 Sabre
Iszonyatosan ott van ez a madárka! :-)
Baja, Békéscsaba, Balatonkeresztúr, Börgönd, Eger, Esztergom, Gyúró, Hajduszoboszló, Nagybajom, Jakabszállás, Kála, Kiskunfélegyháza, Kecskéd, Matkópuszta, Miskolc, Nyíregyháza, Papkutapuszta, Pusztacsalád, Sárospatak, Szombathely, Szeged, Szentes, Tokorcs és Úrhida van elõkészítve.
Miután itt AFCAD fájlokról van szó, ezeknél semmilyen GFX dolog nincs. Annyi hogy helyükre kerülnek a magyarországi repülõterek. A munka egyébként az FS idevágó APxxx bgl-nek módosításával is jár.
van tapasztalatod?
A Hungary MESH-t bemásolod az Addon Scenery mappába és kitallózod, hozzáadod, "ráteszed" a pipát, majd kilépsz az FS-ból és újraindítás után aktív a domborzatod.
Én az Update-elt Hungary 2004 csomagot raktam fel, abban található egy jópár reptér, meg TV torony, ipari létesítmény stilizálva, stb, majd ebbõl a csomagból kigyomláltam azokat az állományokat, amik külön megvannak jó kidolgozással, pl. LHSM, LHPP, stb.
Ezeken kívül a számomra fontos és esetlegesen hiányzó reptereket a Magyar fantázia repterek csomagból pótoltam jobb híján, de tényleg csak ami nagyon kellett.
Örömmel hallom, hogy min dolgozol.
A régebbi fejlesztésû repterek közül soknál látszik, hogy az utak csatlakozásai a régi FS9 sémához illeszkednek, de ez van...egyelõre 😊
Tegnap este (a tanácsaitoknak megfelelõen) feltettem újra az fs-t win7 alá.
Elsõ körben Magyarország szépítésébe fogtam bele, feltettem az elérhetõ sceneryket: LHSM, LHDK és LHPP. Kaposújlak VFR és LHKV letölthetõ vhonnan?
Ha valós Magyarországi domborzatot szeretnék, akkor mit kell tennem? Mesh lesz a megoldás?
Bocsánat a sok kérdésért!
Üdv, Jaszy
Ahogy egyre többet repkedtem mindenfelé, úgy vagyok egyre jobban kiakadva Laci Bácsi mekkora munkát végzett.
Hihetetlen, milyen piciny települések is pontosan ott vannak, ahol a valóságban és az utak is, meg minden. Nagyon sok része az országnak térkép szinten a fejemben van ( na most ez jó szerényen hangzott ), de ezzel is csak a Hungary Base Scenery-t akartam magasztalni, hogy mekkora és milyen tökéletes az egybeesés. A hegyi szerpentinektõl az Alföld csatorna hálózatáig, kis tavacskákig , stb-stb.
<#eljen>#eljen>
Nálam SP1 van fent, ahhoz nem kér semmit. Ha esetleg valakinek akad egy használható SP2 azt megköszönném.
Üdv.
Más:
Realair Marchetti SF260 v2005 valakinek esetleg? Kéne belõle az airfile <#vigyor0>#vigyor0>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
szóval azt már láttam <#whatever>#whatever>valahol letölthetõ állapotban
a germany landmarks ban is az tetszett hogy a hozza adott manual es ismertetovel be lehet barangolni nemetorszagot is
VFR-t repültem anno Bécs és környékén valamint ellátogattam a hegyekkel tarkított részekre is. Aztán Wiener Neustadt füvesen meg landoltam. Órákat el lehet vele tölteni szerintem.
Termeszetesen nem a Photogermany utalom a photosceneryket😊)
Germany VFR az mit takar?😊 Aerosoft féle Real és Scenery Germanyt, vagy Visual PhotoGermanyt?