MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Omg ez nagyon jó cucc, h eddig nem láttam... Kár, hogy sehol nem találom akciósan <#falbav>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hypo
mondjuk ha ráérzel nem rossz, én mindig behuzom az aktuális chartot, checklistet, idojaras reportot loadsheetet.

polluxware
max egy funkció ami kell belõle.. keret se kéne

Hypo
😊))) EFB2004 igza fizetos de az legalabb muxik😊))

polluxware
PDFkneeboard tényleg bugos... pedig úgy megörültem neki! nagyon hasznos kis cucc lenne...

2 repülés erejéig tök jól mûködött! utána most meg akármit akarok betölteni vele -> ctd

kitöröltem az ini fájlot is...

Hypo
en is 😊)) a lenyeg hogy most mar tudom ami nekem van az nem a szarcsi foscsi😊)) ugy hogy megnyugodtam😊)) Eric mesternek meg igy utolag ezer koszonet a szep madarert

Clidey
Namostakkor ki-kivel van Zolibácsi? Tökre elvesztettem a fonálot! 😄DDDDD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
varj nem lattam az irast nekem az utobbi van szerintem😊)))

Clidey
Hánekem az a jól látható él a svancánál nagyon nem tetszik, mondhatni igénytelen szarcsifoscsi. A belseje meg szintén zenész. Csak bele vannak okádva a mûszerek és el van intézve, *sztak rá valami textúrát hogy ne legyen poligonmaterial-színû és kész. Túl sokat nem pepecseltek vele...
Az Eric-féle nagyságrendekkel igényesebb e téren, sokkal filingesebb a vele való repülés, mint azt az alábbi képek is bizonyítják szerintem. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
ez lenne a szar?😊)) na jo nem tokeletes de ingyeee😊) szerintem nekem ez van😊))

Clidey
Vájjá, a képek lemaradtak!!! 😄
Szóval a PAD féle cucc:

Ez pedig az Eric Dantes-féle...szerintem superb 😊))

Hypo
Na most mar nagyon felbasztad az agyam😊))) hazaerek elso dolog lesz hogy megcsekkolom de ami nekem van az abszolut nem csunya

Clidey
No, lecsekkoltam én is. Szóval én arra a Premier Aircraft Designes Otterre gondoltam hogy szar.
Igaz, rosszul emlékeztem, valóban van neki VC-je...de túl sok köszönet nincs benne... 😄

Amirõl én beszélek Otter, az meg az Eric Dantes-féle röpcsi, ami formailag és grafikailag nagyon rendben van, habár mûszerezettségileg nyílvánvalóan nem tud annyit mint a PAD-féle hisz sokkal régebbi rilíz. De nekem akkor is sokkal jobban tecc. 😊

Hypo
😊))))))

polluxware
már csak valmi accusim féle próbálkozás kellene..

a gép milyensége pedig tényleg szubjektív<#eljen>

L Viper
Neeem, nincs térkép a térdemen. Tényleg csak helyismeret. Sokat jártam arra is. ( Katonaság és Országúti kerózás :-) )

polluxware
<#zavart1> fs

Hypo
hmm azt hiszem van vc ami nekem van de most mar elbizonytalanitottal hogy melyik kieg is az😊))) de majd megsasolom otthon lehet a vegen a fizetos amiben meg van egy saab is.

Clidey
Ha arra az Otterre gondolsz aminek le van vágva a svanca a törzsérõl, akkor az szerintem eléggé elcseszett egy cucc. Mûszerileg biztos hogy a legjobb free Otter, de grafikailag és 3D-modellezésileg a béka segge alatt van. Ráadásul ha jól tudom még VC-je sincs, ami az én szememben tudvalevõleg eleve ordas hibának minõsül. 😄
Én a magam részérõl ha otterelni vágyom, akkor a francia kölök repcsijét használom - igaz ugyan hogy egy õskövület, de grafikailag még mindíg szebb. 😊

Clidey
Nem-e lehetne-e hogy-e mostantól fogva-e normálisan odafigyelsz-e melyik-e szimulátorral kapcsolatban tékelsz-e? Nem véletlen a két topic, és van is értelme hisz tudvalevõleg vannak erõteljes különbségek az FS9 ill. FSX stuffok közt (alulról- ill. felülrõl kompatibilitás fõként). Az idetévedõ látogató ebbõl kifolyólag meg esetleg félreértheti a dolgokat - és tegyük hozzá: jogosan.

Egyébként én próbáltam a cuccot, és csak pozitívat tudok róla mondani. Nagyon jónak tûnik mind az FD-je, mind a textúrája és a 3D modellje. Kellemesen vezethetõ, jól hozza a STOL tulajdonságokat, próbáltam az egymotoros üzemmódokat is (le- felszállás, utazó) melyek szintén nagyon jók szerintem. Fps ügyileg is maximálisan rendben van a gép, nem eszik többet nálam mint a default Cessna - ami azért ugye nem rossz dolog. Mintha nem is Alphasim volna. 😊)))) Sõt, voltaképp nem is az, hisz a cég mostanában erõteljes változásokon megy keresztül, remélhetõleg ezentúl tényleg nívós cuccokat fognak a piacra dobni aminek tán elsõ elõhírnöke ez az Islander.

Hypo
Szubjektiv, szerintem nem randa, es abban a szegmensben hiany volt.

Piperekkel mar tele a szekreny, Beech is van, de ez pont hianyzott, ugye az aerosoft fele Otter er fsx re van illetve letezik egy nagyon jo free otter fs9 ala is, de pont a szigetek kozotti utasforgalomra ez a gep nyero, tehat TNCM Sabba, Canary island oda valo ez a madarka.

polluxware
na ez nagyon jó hír..

de miért kellett egy ilyen iszonyat randa gépet lemodellezni😊) lehetett volna mondjuk Piper Navajo, vagy Beech B90, vagy AKÁRMI

Hypo
Akikkel beszeltem nekik bejott, es abszolut fps friendly.

polluxware
engem speciell a gépigénye érdekelt volna 😊

majd azért ránézek... hátha gyarapszik a hangár tartalma

eddig csak az "alphasim" szó riasztott el tõle

polluxware
<#puszis><#eljen>

CptSAB
ICAO térkép a térden? <#awink> Tegnap néztem, a HM térképészeti boltjában lehet kapni helikopteres légiközlekedési térképet 20 szelvény, szelvényenként 1635 ft, de ha egyben van megvéve, akkor 22810 ft. 1:200 000-es de nagyon baba. VFR-hez sokkal jobb mint az ICAO 500 000-es.
hihetetlen mennyire ismered az országot, így még hangulatosabb a cucc az bizti
L Viper
<#szomoru1> Hát ezt nem jó hallani.
Tegnap este ritka jót repkedtem a Mecsekben. Ott is nagyon a helyén van minden. Végigkövettem a klasszikus szerpentines részt Orfû, Abaliget, a két tó közti részen egészen Magyarhertelendig, majd Komló érintésével vissza LHPP-re. Annyira jó ez a cucc <#eljen>
Hypo
Meg nem sajnos mivel jelenleg nincs a gepen FSX viszont hogy legyen ujra kene raknom a winfost meg fs9 et es most annyira nincs kedvem hozza😊)))))) De mar megvan a manualja szep😊))

[HUN]FaTaL
Érdekes. Na mindegy, egyelõre sajnos le kellett törölnöm 😞

Nem tudom mi okozhatja, de amint letiltom a mast és visszarakom a bpmesht megszûnik a jelenség.

http://goo.gl/gd6Zi5

L Viper
Nálam lehet húzgálni a Gellért-hegyhez., meg próbáltam a környékét is, a Duna-kanyart is, stb.
[HUN]FaTaL
Ezt nem próbálta ki senki?

elvileg volt
L Viper
Az üzenetmezõben is legyen legalább egy karakter és nem lehet szóköz a csatolmány nevében ( SG-s sajátosság 😄)
polluxware
BN-2-t prószáltad már? úgy rá voltatok izgulva..

polluxware
végre eljutottam a tanulási folyamatban a B757-ig😊 2.1-es csak.. de eddig nem volt vele problémám

fokker70 bonyibb, és kézreálló megoldások sokaságával jobb, viszont ez a gép olyan stabilan megy 37e lábig 300as tempóval hogy öröm nézni😊

ennél példul nincsenek alul méretezve a morgoncok

polluxware
az se gáz ha VARIG-ot hozzácsapod😊

aircraft.cfg (200) az mindenféleképpen kéne hozzá

polluxware
megaupload is jó... az beveszi rögtön..

nyüves freemail-en tutira 3 nap múlva jön meg

v.miért nem tudok csatolt zippet küldeni, ha gondolod dobj mail címet és küldöm
de láma vagyok 19 mega az a gond, na majd kettészedem
szívesen elküldöm, de azt írja az üzenet küldõ,hogy nem vagy regisztrálva
Hypo
Ilyen nalam nincs😞(

polluxware
elvileg ugyanaz a kettõ...

kiszedegettem régebben ami nem kellett, most meg nem akarom az egészet újra telepíteni:/

Hypo
hali nekem a sima CS757 van a fullos, nem a JF fele, abba is benne van? mert akkor hazaertem elkuldom.

polluxware
justflight/CS757

polluxware
ha valkinek felvan esetleg telepítve a justflight 757... az eltudná küldeni az "Air holland" livery-t?
+ a 200as könyvtárban levõ aircraft.cfg-t

köszi <#zavart1>

Sok szép ingyenes gép van, mindenféle kategóriában (utasszállító, GA, katonai). Mondjuk én eddig az FS-ben nem voltam oda a katonai gépekért, de most ez az F-86, meg a Bear Studios gépei megkedveltették velem ezt a kategóriát is. :-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

jaszy76
Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a segítséget, összeállt az fs:
GE pro + REX + Hungary mesh + Magyarországi repterek. VFR -hez érdemes még vmit feltenni?
Tegnap bemelegítésnek repültem egy LHPP - LHSM útvonalat Zlin 142-vel.
És ehhez kapcsolódik a kérdésem is: hogy a túróban van a motorindítás? Nincs dokumentációm róla. 😞
Letöltöttem a Section8 F-86 Sabre -t is. Ilyen szépen kidolgozott ingyenes gép is van!? Leesett az állam.

[HUN]FaTaL
Hm, úgylátszik nem mindegy hova rakom. :/ Budaörssel szemben a Duna túloldalán elszáll, de nem értem miért...

[HUN]FaTaL
Na felraktam a Dunakanyar bgl-t, meg az új éjszakai világítást javító bgl-t és most jó. 😊