MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
2 repülés erejéig tök jól mûködött! utána most meg akármit akarok betölteni vele -> ctd
kitöröltem az ini fájlot is...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az Eric-féle nagyságrendekkel igényesebb e téren, sokkal filingesebb a vele való repülés, mint azt az alábbi képek is bizonyítják szerintem. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Szóval a PAD féle cucc:
Ez pedig az Eric Dantes-féle...szerintem superb 😊))

Igaz, rosszul emlékeztem, valóban van neki VC-je...de túl sok köszönet nincs benne... 😄
Amirõl én beszélek Otter, az meg az Eric Dantes-féle röpcsi, ami formailag és grafikailag nagyon rendben van, habár mûszerezettségileg nyílvánvalóan nem tud annyit mint a PAD-féle hisz sokkal régebbi rilíz. De nekem akkor is sokkal jobban tecc. 😊
a gép milyensége pedig tényleg szubjektív<#eljen>#eljen>
Én a magam részérõl ha otterelni vágyom, akkor a francia kölök repcsijét használom - igaz ugyan hogy egy õskövület, de grafikailag még mindíg szebb. 😊
Egyébként én próbáltam a cuccot, és csak pozitívat tudok róla mondani. Nagyon jónak tûnik mind az FD-je, mind a textúrája és a 3D modellje. Kellemesen vezethetõ, jól hozza a STOL tulajdonságokat, próbáltam az egymotoros üzemmódokat is (le- felszállás, utazó) melyek szintén nagyon jók szerintem. Fps ügyileg is maximálisan rendben van a gép, nem eszik többet nálam mint a default Cessna - ami azért ugye nem rossz dolog. Mintha nem is Alphasim volna. 😊)))) Sõt, voltaképp nem is az, hisz a cég mostanában erõteljes változásokon megy keresztül, remélhetõleg ezentúl tényleg nívós cuccokat fognak a piacra dobni aminek tán elsõ elõhírnöke ez az Islander.
Piperekkel mar tele a szekreny, Beech is van, de ez pont hianyzott, ugye az aerosoft fele Otter er fsx re van illetve letezik egy nagyon jo free otter fs9 ala is, de pont a szigetek kozotti utasforgalomra ez a gep nyero, tehat TNCM Sabba, Canary island oda valo ez a madarka.
de miért kellett egy ilyen iszonyat randa gépet lemodellezni😊) lehetett volna mondjuk Piper Navajo, vagy Beech B90, vagy AKÁRMI
majd azért ránézek... hátha gyarapszik a hangár tartalma
eddig csak az "alphasim" szó riasztott el tõle
Tegnap este ritka jót repkedtem a Mecsekben. Ott is nagyon a helyén van minden. Végigkövettem a klasszikus szerpentines részt Orfû, Abaliget, a két tó közti részen egészen Magyarhertelendig, majd Komló érintésével vissza LHPP-re. Annyira jó ez a cucc <#eljen>#eljen>
Nem tudom mi okozhatja, de amint letiltom a mast és visszarakom a bpmesht megszûnik a jelenség.
http://goo.gl/gd6Zi5
fokker70 bonyibb, és kézreálló megoldások sokaságával jobb, viszont ez a gép olyan stabilan megy 37e lábig 300as tempóval hogy öröm nézni😊
ennél példul nincsenek alul méretezve a morgoncok
kiszedegettem régebben ami nem kellett, most meg nem akarom az egészet újra telepíteni:/
+ a 200as könyvtárban levõ aircraft.cfg-t
köszi <#zavart1>#zavart1>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Köszönöm mindenkinek a segítséget, összeállt az fs:
GE pro + REX + Hungary mesh + Magyarországi repterek. VFR -hez érdemes még vmit feltenni?
Tegnap bemelegítésnek repültem egy LHPP - LHSM útvonalat Zlin 142-vel.
És ehhez kapcsolódik a kérdésem is: hogy a túróban van a motorindítás? Nincs dokumentációm róla. 😞
Letöltöttem a Section8 F-86 Sabre -t is. Ilyen szépen kidolgozott ingyenes gép is van!? Leesett az állam.
http://goo.gl/gd6Zi5