45215
  • [HUN]FaTaL
    Sehonnan, tegyél ki splash screennek egy tányér paprikás krumplit. Ha magyarítást keresel, nos az sincs lévén a repülés nyelve az angol.
  • Ifa
    Nem tudjátok honnan tudok letölteni magyarosítást?
  • Papirzacsi
    Ez nem feltétlenól baj, ez is egyfajta evolúciós folyamat, ahol az agyilag fejlettebb éli túl. :-)
  • polluxware
    alapvetően az ilyen videókkal csak az a bajom, hogy aki viszont annó lógott a fizu órákról az képes és megprószálja bevállalni brahiból..
  • CptSAB
    Ha a realitás nem győzne a szemem látta dolgokon, azt mondanám azt a odaba**. Azonban.. abba a medencébe azzal a tempóval becsapódni már halálos, mert annyi víz illetve az a mélység ami a medencében van nem elég elvezetni a becsapódási lendületet, energit. Másik dolog.. azért így kicentizni, hogy pont oda zuttyanjon a kölök.. mi van ha jobban felgyorsúl, vagy pont ellenkezőleg. Mi van ha eltér oldalszögben.. ja nem mi van akkor, hanem hulla és neylonzsák. Azért a videjó állati !!! Köke a linket.
  • CptSAB
    Rendicsek.. hama, hamaaaaa töccsétek fel. :D:D:D Van már új meteo radardomb? :D Bevallom, az új HUE csomagba még nem néztem bele.. lehet itt az idő meglesni mit csináltatok a Sárkánytojás Fészekkel.
  • CptSAB
    A MAS feltöltött verziójában nincsen benne a vegetation library. Ennek oka az, hogy ez nem az FS default növényzetét cseréli le.
    Tegnap este akartam készíteni képeket, de aztán bealudtam. Ma is megyek dolgozni, talán este eljutok odáig, hogy a printscreent is nyomogathassam. :D
  • super08
    Egy olyan verzióhoz mit szólnál, amiben minden reptér benne van, plusz egy külön kieg, amiben csak a kiegészítések vannak ezekhez? A sok külön reptér általában mindenkit zavarba hoz - néha még engem is.
  • gabesz639
    ez is szép repülés
  • L Viper #30314
    Még egy kérdés.
    Ezt az új növényzet csomagot tartalmazza, vagy ez egy új projecthez lesz? Ja és képeket plííííz :-)
  • CptSAB
    A nagyon réges-régi oldalamon volt egy hosszú lista. kkor két-három éve összegyüjtöttem mindenkit avsim, flightsim stb. a lista ma is megvan és tuti sokat bővülne, igaz így is kevés de azt gondolom, a mai napig is, aki csak egyetlen bozótot, festést afcadot, polygont, épületet is beszerkesztett, vagy repülőgépet készített, az már megérdemli, mert a szándék volt a fontos. Lehet hogy randa cucc, lehet hogy pontatlan, de megpróbálta.. ha képes, akar fejlődni, akkor nem szabad abbahagyni. Laci bácsi példakép.. most már túl a hetvenen, és minket fiatalokat leköröz.
  • CptSAB
    az plágium lenne.. Sehol sem írtam bele a nevemet, és ez így helyes. Én töltöttem fel a flightsim-re ennyi. :)
  • bankii
    A repüléstörténeti kiállításon van egy sarok két FS géppel. Itt lehetne egy tárló a magyar FS eddigi történetének. Benne azokkal, akik beletettek már valamennyit a jóhírünkbe.
    Nem folytatnék névsorolvasást, mert akit véletlenül kihagynék jogosan lenne megbántva, de van néhány név, aki már-már az FS klasszikusa lett. Itthon és külföldön egyaránt.
    mindegyiküknek. Feltétlenül közéjük tartozik Varjú Laci bácsi.
  • LegendTommy
    Természetesen tisztába vagyok vele, hogy Laci bácsi csinálta, de azt hittem, hogy te rakod fel, mivel eddig is te publikáltad.
    Akkor Laci bácsi nevével keresem holnap, thx
  • L Viper #30309
    Laci Bácsinak is
  • L Viper #30308
  • CptSAB
    Tomi! Ha az én nevemet írtad be a keresőbe a MAS-hoz, akkor holnap sem találnál rá!!!! :D:D:D A sceneryt nem én készítettem. Igaz az ékezeteket ki fogják pusztítani, így Varju Laszlo -ra fog Laci bácsi keresztelődni.
  • CptSAB
    Most este töltöttem fel, holnap helyi idő szerint 1600LT után lesz majd letölthető. Ugyanis a moderátorok akkor engedik szabadjára a feltöltött cuccosokat.
  • LegendTommy
    milyen néven van? kerestem Szabó Tomi, Hungary, Hungarian nevek alatt s semmi
  • LegendTommy
    ahh i see, köszi
  • CptSAB
    Nem.. egy nagyon kicsit változott. A vízrajzban van apró eltérés. Minimális. Ami fontos, nem installos, így elkerülhető az, hogy simán felülírja a polgár az eredeti állományokat.
  • CptSAB
    Gábor! Pápa esetében linkeltem a HUE weboldalát a readme-ben, hogy aki a képeken is látható bővített verziót szeretné használni, az letöltheti tőletek. Igaz az is jó lenne, ha lenne egy külön kis scenery patch, ami tartalmazná csak magukat a scenery objektumokat az adott repülőtérre. A fedezékek, kerítés, meteo radar stb.. így aki flightsimről látogat, annak nem kellene az egész csomagot leszednie. Csak bemásolja a cuccost..
  • LegendTommy
    mi? hol? micsoda?
  • LegendTommy
    thx, ez ugyanaz a verzió ami legutoljára fentvolt az oldaladon? 100522-es
  • CptSAB
    Azért a csaj légcsavarkúpjaira is lehet asszociálni.. ott nem a 6 éves bulletin virul.. :D
    Na Uraim, a MAS is felment FlightSim.com-ra... hadd szopjon a külföldi is az installal. :D Na jó nem akarok rossz májú lenni. Hypo-nak köszönhetően (THX!THX! Köszönöm a korrekturát!) kapott egy értelmes Install leírást. Laci bácsi nevében tényleg Mindenkinek köszönet az eddigi repülésekért, tesztekért! A scenery sokat módosúlt, fejlődött. Nem sikerült mindent megoldani, maradnak nyitott kérdések, de talán idővel. Vannak korlátok, amiken nem sikerült változtatni, mert ilyen az FS sajnos. A landclass soha nem lesz az, mint amit Magyar ember szívesen nézne, mert nem tudjuk azt a táj szinezetet, képet kapni. De ugyanebben a cipőben van a Cseh, a Szlovák, stb.. a saját LWM/VTPP sceneryjeikkel is. A MAS nem fotó scenery.. digitalizált térképek polygon és vonalas másolata. Ha az FS textúra rendszere más lenne, szebben adná vissza a tájat. Laci bácsinak nehéz szavakba önteni a Köszönetünket! Hazatalálunk.. áttörve a felhőket, a Hazai táj, falvaink, városaink, tavaink, folyóink fogadnak. Egymaga alkotta meg azt a kusza ágas bogas térképhálózatot, amit mi Magyarország Alap Sceneryként ismerünk. Laci bácsié a Tiszteletem, a Kitartásáért, a Példamutató Elkötelezettségért, Munkásságáért.
  • Clidey
    És a légcsvaron már megcsinálták a 6-éves bulletint is!
  • Clidey
    Nos, hogy kultúráltan fejezzem ki magam...elvinném egy körre mindkettőt...
  • LegendTommy
    Erre lehet mondani, hogy azért a csaj se rossz
  • LegendTommy
    Találtam egy képet amit biztosan értékelsz Tibibá
  • Clidey
    Na igen, pontosan! És az sem mindegy melyik add-on repcsivel repülget, mert néha azok is okozhatnak hasonló porblémát...
  • LegendTommy
    próbáld meg, hogy kevesebb felesleges dolgot futtatsz repülés közben, ahogy látom a tálcát, és óra környékét szimulátorozás alatt fut csomó dolog ami eszi a memót
  • Punkbuster
    ja a ram az 2Gb...
  • Punkbuster
    hát eddig mindig olyan reptérre mentem ami külön kieg. szóval legutóbb feltettem a Aerosoft - Real Germany 3 v1.2-t volt h Hamburgból indultam de semmi baja nem volt....mindig csak ha odaérek és szállnék le akkor errorozik....már ferihegynél is csinálja ,végülis mondhatjuk h eddig újabban akárhova mentem mindig kilépett...-.- lehet h nem kellett volna azt a Real Germany-t feltenni?o.O de régebben is fent volt akkor nem csinált ilyet....ez most vadiúj esemény az életemben
  • Hypo #30290
    Eloszor is az OUT OF MEMORY a fizikai memoriara vonatkozik. Masodsorban eleve nem jo ha a merevlemez 50% nal jobban tele van, attol eleve a win is lassabb.
  • [HUN]FaTaL
    OOM, minden reptérnél csinálja?

Mennyi RAMod van?
  • Punkbuster
    na de jól látszik..-.-"
    az első : Your computer has run out of avaible memory. Flight Simulator will now exit. You may not have enough free space on your hard drive. Run Disk Cleanup to free up space, and then try running Flight Simulator again.

na de a C-n van 7Gb a D-n van 15Gb szabad helyem...nem igaz h nem elég...és elvégeztem ezt a lemezkarbantartást de csak 300Mb helyet tudott felszabadítani...

a 2.: A "0x207e49c9" címen található utasítás a "0x1df1ece4" memóriacímre hivatkozott. A memóriacímen nem végezhető el a következő művelet: read".
    A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.

• Hypo #30287
    OOM hiba, nem konnyu megtalalni az okat. Milyen procesek futnak?
  • Punkbuster
    sziasztok. felmerült nemrég egy kisnagyhatalmasrettenetesennagyonidegfeszítő probléma... az utóbbi időben repülés közben SŐT! landolás előtt egyszerűen kilép a játék ezzel az üzenettel:

leokézom mert mit tehetnék és jön ez:

de semmi más játéknál CSAK az FS-nél és csak leszállás előtt ahogy megközelítem a repteret... múltkor 3 órás utam veszett oda-.-
  • super08
    Jelenleg nem igazán. Egyelőre használd inkább egyedül az LHKE VFR-t, aztán egyszer majd a HUE-s kiegészítése is használható lesz.
  • super08
    Nagyszerű, köszönjük szépen!