45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30483 Köfff nektek :) sikerült! -
#30482 texek hiányoznak.. nem másoltad mellé őket
nézd át a könyvtárakat, és rájössz mi a gebasz -
MatWood #30481 Hiányoznak a textúrák. Az eredeti iFly textből másold ki ami hiányzik. -
#30480 barcsak ennyi problemem lenne.Vnav disconnectre varom az 5leteket.
koszi.
Mappolasa sz r szerintem.Clidey vagja ezeket. -
#30479 Iflájosok: Tipp? Az aircraft.cfg jó...
-
#30478 -
semidim #30477 Köszönöm. Az tényleg versenyképes. -
litlebubu #30476 Kipróbáltam egy több fizetős repülőgépet is, tower nézetben, ahogy elrepül felettünk az egy vicc! Mintha egy RC modell repkedne. Nem lehet ezeken a hangokon valahogy módosítani? FSX is ugyan ilyen, azt is próbáltam több kiegészítővel. -
#30475 DA Fokker -
#30474 Nem hinném, hogy az FS hangjai azok. FS akusztikája elég gyenge. Szerintem ezek beillesztett hangok. -
#30473 Még sehonnan.. remélem hamarosan elkészül. A VC-én dolgozik már Rainer. Néztem a 3 hete feltöltött teszt videót, azon már más a VC műszerezettsége. -
semidim #30472 csak egy vc választja el legjobb gép címétől;)
-------------------------------------------------
Eddig úgy tudtam, hogy az a PMDG 737-es. Abban van VC, nem mintha nagyon használnám.... Mi lenne ez? -
litlebubu #30471 Mégegy kérdés. Azokat a kameraállásokat, mitha mi is nézői lennénk a show-nak, hogyan lehet beállítani? Active camera? -
litlebubu #30470 És ez vajon melyik kiegésztő, már az F16-os? -
litlebubu #30469 Ebbena videóban 3:33 -nál ahogy bejön a két F16-os nagyon odab... a hangjuk! Honnan lehet ilyen hangcsomagot leszedni, hogy a külső nézetben ilyen élethű hangjuk legyen a vadászgépeknek, mert a default hangok olyanok, mintha egy vitorlázó gép repülne el az ember felett. -
litlebubu #30468 Szia! Honnan lehet ezt a 21-est letölteni? -
#30467 Hogy hova el nem jutnak a Malév madarak...
-
csíípollal megszenvedtem így elsőre.. van egy pár lehetséges megközelítés:) -
LegendTommy #30465 ez így van, de nincs..... -
#30464 1.02 -
#30463 még nem próbáltam, de melyik verzös? (öhöm) -
csak egy vc választja el legjobb gép címétől;) -
#30461 Skacok.Feltettem az ifly legujabb javitását.De most 2 másodpercenként leold a robot. CWS-R LNav. De még a hdg hold sem megy neki.
valami 5let? -
abassc #30460 okés.akkor megprobáljuk összepasszolossal.Köszi a segítséget! -
#30459 jaja nem muxik egyik a masikon -
abassc #30458 mondjuk erre is gondoltam a 9.1-re.lehet hogy én a sima 9-est használtam és a kamera meg 9.1-hez valo.ez is lehet nem? -
abassc #30457 jooo.nem olyan nagy probléma csak tök teccik ahogy látom a motort.ahogy pörög:) -
#30456 akkor installad ujra
ha a fu alatti verzio van ahhoz meg van masik crack mert ezzel nem muxik illetve ket verzio van a simafs9 es a fs9.1 -
abassc #30455 x-et nyomok nem tesz sehova. -
abassc #30454 Ezaz.Mindent kipipáltam hogy jo legyen.patch?arrol nem is tudok. -
#30453 hmm patch letoltve?
vc ben ha nyomsz egy x et akkor kirak a gep melle?
setupban internap pilot view? mouse look beallitva? -
abassc #30452 tudom hogy fizetős.nem is az a lényeg.De arra nem birom rávenni hogy mozogjon a kamera.Hiába kombozom mindenfele.nem megy. -
#30451 active camera nak van beallitasi lehetosege alt gomb felso menu options es ott van. Bill combo is erdemes elolvasni a manualjat, es fizetos progi nincs benne fs ben. -
abassc #30450 okés de azt meg hogy tudom aktiválni?mert a bill kiosztásban néztem hogy kellene de semmire nem reagált.Vagy nem mindegyik verzio jo az fs-hez?Igazából f1view-vel sikerült csak azt szeretném ha ugy is maradna a kamera.Szal ne kelljen egyfolytában a gombot nyomni. -
#30449 Mivel fsx ben camerak vannak itt meg csak sima nezetek. De active cameraval megoldhato -
abassc #30448 szevasztok!Hogyan tudok fs9-ben engine view-et csinálni?fsx-ben tök eccerű de itt nem megy.még f1view-vel sem.Ötlet? -
#30447 -
#30446 Mehlin Rainer a Szu-7 után újra visszatért a nagy sikernek örvendett MiG-21-hez, de most nem egy AI gépről van szó. Habár Luka biszétől messzebb esik kidolgozottságban, nem lesz panasz erre a gépre, minden animált, mozog. Lesz egy funkcionális VC is. -
#30445 Vergodik.Mindent arul. nagy a penztelenseg. -
napstR #30444 mellesleg clidey köszi a HA-LOC-ot :) volt szerencsém antalyból hazafelé utazni vele :) jah és apum kérdezi, hogy tibikével dunakeszin mi a helyzet, mert rég nem látta skype-on?