45215
  • Hypo #30523
    hu szep kis termes, mennyi gond ifly-al......:))) mondjuk a fu alatti gaugek nem 100%osak am....
  • spyy55
    Az iFly néhol (pl. hajtóműindításkor: motor fel-le, fel-le) 2 másodpercenként ismétlődik, mintha beakadt volna egy cd. Már újratelepítettem, de így sem javult. Van valakinek ötlete [updatek nincsenek fent, tud valaki? :( ]
  • CptSAB
    A videóba vágta be az eredeti hangokat, fs-ben pl. a sugárhajtóművek jellegzetes hangzása -amikor egy gép fordul, egyszerüen nincsen szimulálva. Pedig egy MiG alcsony áthúzás de nagyon odapörkölne.. :D, vagy egy rácsapás utáni felhúzás utánégetővel, élesen kifordulva jobbra.. ez van.
  • litlebubu
    Már hogy érted, hogy beillesztett hangok? A gép sound mapájába beillesztett hangok,(tehát valami hangcsomag) vagy csak a videóba. Egyszerűen annyira tetszik a videó a hang miatt, meg vagyok őrülve, nekem kell ilyen az FS-be. :-(
  • exTrem
    wow
  • polluxware
    fokker xf70 'winglet'
  • polluxware
    "A Malév 2010. január utolsó napjaiban az utolsó Fokker 70-es típusú repülőgépét is kivonta a forgalomból. Az első Fokker 70-es, kéthajtóműves sugárhajtású regionális utasszállító repülőgép 1995. végén kezdett el repülni Malév színekben. A légitársaság 2010. júniusában jelenleg a ferihegyi műszaki bázison letárolt Fokker 70-es repülőgépek "felélesztésébe" fogott. "

erről tudni valmit?
  • Papirzacsi
    Az aircraft.cfg nem tartalmaz információt arról, hogy mennyi tüzelőanyag van a gépbe töltve, csak a tartályok helyzete és térfogata van benne. Így a válaszom egyértelmű nem. A betöltött tüz.a.-t FSUIPC-n keresztül kell beírni az fsbe, az pedig csak akkor megy, ha az fs már fut és be van töltve vmi szituáció.
  • [HUN]FaTaL
    De ennek nem az lenne a lényege hogy átírod, updatere frissíti az aircraft.cfg-t és be lehet zárni a programot?
  • Papirzacsi
    De, eddig is jó volt. :-)
  • MatWood
    Igen, így valóban működik már, de előző verziókban nem volt jó, nálam legalábbis.
  • Papirzacsi
    Nem pöcsölök a configtool tüzelőanyag töltőjével, de ha nem zárom be a repülés indítása előtt, akkor bizony mindig átírja 0-ra. Szóval hagyd nyitva a programot, mikor belépsz a repülésbe, és tapasztalataim szerint akkor működni fog.
  • MatWood
    Eddig mindegy hogy hogyan próbáltam, nem volt jó. Ezek szerint mégis jó.
  • Papirzacsi
    Igazából ott a nyomoronc fs9.exe a beépített "Fuel and Payload..." menüvel, minek ehhez még külön program?
  • polluxware
    ott az a nyomoronc 737fuel planner ami pmdgvel, wilcoval, ariane-val is műkszik..
  • Papirzacsi
    Hogy próbálod? beállídot, megnyomod az update-et, majd kilépsz, indítod az fs-t, és csodálkozol, hogy nem annyi?
  • MatWood
    0kg-ot még nem küldtem, de ha beállítom, hogy hol mennyi %-k legyen, akkor az FS-ben sajnos nem az van. Eddig csak a 700-al próbáltam, ott nem volt jó, lehet, hogy a többi jó, de az is lehet, hogy csak nálam van ez a hiba!?
  • Papirzacsi
    Kifejtenéd, hogy küldi rosszul a mennyiséget? Mert nálam a 0kg-ot nagyon szépen elküldi.
  • MatWood
    Nálam működik, oldalra lassabban, de megy. (1.02)

Viszont visszaszívom azt, hogy jól küldi a ConfigTool az üzemanyag mennyiséget az FSnek, sajnos ugyan úgy rossz. Remélem az SP mindent javítani fog amit a 2-es patch nem.
  • abassc
    ahha.megprob?ljuk.ugy prob?ltam hogy onnan induljon egyböl.fsx-ben volt muksa meg minden.b?r a f?kre nem eml?xem h behuztam e.a legr?gebbi AES-n?l is volt minden ugye?marshall pushback auto stb?
  • Papirzacsi
    Igen az, de a csáp magától jön, nem kell kérni.
  • Hypo #30502
    ctrl+shift+w azt hiszem az AES panelja
  • Papirzacsi
    Ha beállsz a csáphoz, (jó pozícióba), akkor a parkolófék és a hmű leállítása után, odasétál a faszi a géphez, majd elmondja a mondókáját, és jön a csáp, stb.
  • abassc
    kell is hivni vagy csak jön ha megvan a f?k meg a hajtomü?
  • Papirzacsi
    Le kell állítani a hműveket és behúzni a parkolóféket.
  • abassc
    oksa.köszi.akkor ?n nem csin?lok vmit jol.nekem nem jön:)Pesttel prob?lom.Follow me van,de a hid nem jön.
  • [HUN]FaTaL
    Azokon a reptereken amiket támogat az AES igen.
  • abassc
    Szevasztok!azt k?rdezn?m hogy AES-sel a jetwayek mozognak e?Ha jol tudom alap rept?ren nem mozognak.
  • CzJ
    Helo! Az lenne a kérdésem hogy valaki tapasztalt-e olyat Iflyal hogy előre hátra elég gyorsan mozog 3Dben a szarv de jobbra balra egyáltalán nem...?Van erre valami megoldás?
    üdv,
  • Papirzacsi
    Az fs2004 telepítő cd-jén lévő cad fileokból ki kellene venni az effects fileokat, és felülírni velük az fs2004 mappában lévőket.
  • bankii
    A Dunaújvárosi híd sajnos (csak nálam?)odébb van mint a folyó.
    http://indafoto.hu/bankii/mas
  • Punkbuster
    sziasztok...én vagyok az a problémás akinek kilépett játék közben a játék "out of avaible memory" gonddal..nos letöröltem a németországi kieges reptereket+a real germany sceneryt mostmár nem lép ki de helyette keletkezett ez a probléma--->

lehet ezzel kezdeni vmit vagy újra kell tennem a játékot?
  • chicco
    1.02 ota az ifly kiidegel.Ma 2x volt NO ACTIVE FLIGHTPLAN.Egyszeruen repules kozben torolte az utat.
  • MatWood
    Hmm, most így utólag visszagondolva lehet, hogy így volt, úgy emlékeztem, hogy lehetett mindenhol állítani. Bocs.
    Viszont most már helyesen küldi az FS-nek a üzemanyag mennyiséget.
  • [HUN]FaTaL
    Eddig is így volt.
  • [HUN]FaTaL
    Másold át a vc textúrákat az alap festésből.
  • MatWood
    Nem is akarok wingletet 600-ra, hanem az a bajom, hogy az eyebrow be van pipálva és nem lehet kiszedni, mert eddig ez nem így volt. Érdekes...
  • LegendTommy
    nálam is így van
  • polluxware
    ez az 1.00ban is így volt.. 600hoz nem jellemző amúgy sem a winglet.. talán csak westjet
  • MatWood
    Hali!

Aki feltette az 1.02-es pathet az iFly-hoz, az nézze meg, hogy nála se lehet a 737-600-on az eyebrow-t és a winglets-t a ConfigToolban? Alapból be van pipálva a eyebrow és ki se lehet szedni. Előre kösz!