MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Ha gondolod innentõl kezdve folytathatjuk a társalgást angolul bármiféle korlát nélkül. Gyanítom angolul sem tudsz írni olvasni, de ha mégis, akkor hajrá, fejtsd ki a véleményed itt angolul, aztán meglátjuk <#vigyor1>#vigyor1>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Mégis mitõl kellene elhinnünk neked azt hogy "profin tudsz angolul" (LOL...) mikor még magyarul sem tudsz??? Arra lusta vagy hogy miután beírtad abba a nyavajás kommentablakba a mondanivalód, rászánj még 1 percet, és kijavítsd a helyesírási hibáidat! Amikor pedig erre felhívjuk a figyelmed, jössz azzal hogy nem érsz rá ilyesmire...(szintén LOL)
Ha ilyen alap dolgokra nem vagy képes/nem veszed a fáradtságot, mégis mitõl lennél képes megfelelni egy online repülés alapszintû követelményeinek?!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
- Elolvastad és FEL IS FOGTAD azt, amit már legalább ezerszer elmondtunk itt a fórumon (miszerint haladj lépésrõl-lépésre, olvass a dolgoknak utána sokat, tanulj, tanulj, tanulj!)
- Legalább alapszinten tudsz angolul.
- Legalább alapszinten ismered a rádióforgalmazás szabályait
- Legalább alapszinten ismered az elemi- ill. mûszeres navigációt.
- Legalább alapszinten ismered a reptéren való közlekedés (gurulás) szabályait.
- Legalább alapszinten ismered a repülési eljárásokat és azok lerepülését.
Az én személyes véleményem, hogy a fentiekrõl halvány lila dunsztod sincs, mégcsak a közelében sem vagy egyik feltételnek sem. Ennél fogva csakis és kizárólag feltartanád, gondot-problémát-idegeskedést okoznál a többi online repülõ emberkének akik nem azért vannak ott ilyeneknek kitegyék magukat. Õk szórakozni szeretnének!
Bár lehet az kellene neked, hogy valaki online háózaton repülõ emberke élõben világosítson fel ezekrõl a ... hmmm ... hiányosságaidról, akkor tán elmenne a kedved ettõl az egésztõl...s végre találnál magadnak valami más elfoglaltságot.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
-> nem analfabétáknak találták ki, pár év múlva nézz vissza!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
LFS World név: Dániel(hunn)
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Meg nem tök mind1 nektek h vezetek anyit kérdeztem hogyan tudok részt venni ha mégis szarul vezetek nem nektek szolnak hanem nekem.
Te nem tudsz IFR en részt venni IVAO V máshol.
Hogyan tudok IFR en részt venni IVAO V máshol?
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Ami hirtelen eszembe jutott.
Szerdai VFR Venezuela. Vagy tíz gép valami hegyek közt fekvõ füves cél reptér.
Helyi CTR elkezdet minket vektorálni csak ugye azok a fránya hegyek folyton útban voltak.Majd hogy meg gyorsítsa az érkezést (és az a kevés pilóta is biztosan elhalálozzon aki még nem ment neki a hegynek) a pálya mindkét végét használta.Amibõl pedig szállóige lett a következõ volt. Cleared visual approach rwyxx report established on localizer.<#eplus2>#eplus2>
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Az meg, hogy valaki nem veszi észre a különbséget az RC és a default ATC között, háááát, mit mondjak... Sok hibája van az RC-nek is, de az kétségetelen, hogy én már nem tudnék offline repülni a default ATC-vel. S a hibái az FS hibáiból adódnak.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Mondjuk az is lehet hogy nem figyeltem eléggé. <#idiota>#idiota>
Kár hogy nekem pl. nem oldja meg a problémát, elég sokszor ugyanúgy elém fordulnak az AI gépek...
http://goo.gl/gd6Zi5
Kár volt ledegradálni az RC-t AI elkergetõ programmá... Semmi köze hozzá... 😞
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Btw, aki kitalálja mit és hol ábrázolnak a 093-094-095-ös képek, az között értéktelen tárgynyereményt nem sorsolok ki! 😄DDDD
Most jónak néz ki. Viszont AAA -t bekapcsoltam, mert eddig nem volt gondom vele, segített.
Más: kipróbáltam tegnap este én is az Active Sky-t. LHPP - LHSM útvonalon repültem, felhõs, esõs volt az idõ. Eszméletlen jó a cucc. REX textúráival egyszerûen gyönyörû volt, ahogyan a lemenõ nap "megfestette" a felhõket. 😊
Egyébként az FS config fájljában érdemes vmit ügyeskedni a grafikai beállításokkal?
FAQ-ban van vmi, de azt gondolom, hogy a mai kártyákkal kapcsolatban az már elavult lehet!?