MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legutóbb láttuk hogy 'repülsz', nagyon életszerû és hihetõ hogy kb. 2 hónap alatt megtanultál navigálni, írni, olvasni, felfogni, navigálni, fóniázni, meg még biztos van pár dolog. szerintem ahogy mondták nézz vissza pár év, mondjuk egy 10-15 év múlva.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Falconer
Én sem ártani akartam neked, egyszerûen megállapítottam azt a tényt, hogy nem tudsz magyarul írni-olvasni, és a saját érdekedben, valamint az IVAOs közösség érdekében ajánlottam, hogy felejtsd el az egészet.

Ha gondolod innentõl kezdve folytathatjuk a társalgást angolul bármiféle korlát nélkül. Gyanítom angolul sem tudsz írni olvasni, de ha mégis, akkor hajrá, fejtsd ki a véleményed itt angolul, aztán meglátjuk <#vigyor1>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Clidey
Az hogy magadra vetted Falco "analfabéta" kijelentését, szerintem mindent elárul... 😊 Btw tök igaza van. 😊))

Mégis mitõl kellene elhinnünk neked azt hogy "profin tudsz angolul" (LOL...) mikor még magyarul sem tudsz??? Arra lusta vagy hogy miután beírtad abba a nyavajás kommentablakba a mondanivalód, rászánj még 1 percet, és kijavítsd a helyesírási hibáidat! Amikor pedig erre felhívjuk a figyelmed, jössz azzal hogy nem érsz rá ilyesmire...(szintén LOL)
Ha ilyen alap dolgokra nem vagy képes/nem veszed a fáradtságot, mégis mitõl lennél képes megfelelni egy online repülés alapszintû követelményeinek?!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
CSAK ha az alábbi kijelentések mind IGAZAK rád, akkor akarj online repülni:

- Elolvastad és FEL IS FOGTAD azt, amit már legalább ezerszer elmondtunk itt a fórumon (miszerint haladj lépésrõl-lépésre, olvass a dolgoknak utána sokat, tanulj, tanulj, tanulj!)
- Legalább alapszinten tudsz angolul.
- Legalább alapszinten ismered a rádióforgalmazás szabályait
- Legalább alapszinten ismered az elemi- ill. mûszeres navigációt.
- Legalább alapszinten ismered a reptéren való közlekedés (gurulás) szabályait.
- Legalább alapszinten ismered a repülési eljárásokat és azok lerepülését.

Az én személyes véleményem, hogy a fentiekrõl halvány lila dunsztod sincs, mégcsak a közelében sem vagy egyik feltételnek sem. Ennél fogva csakis és kizárólag feltartanád, gondot-problémát-idegeskedést okoznál a többi online repülõ emberkének akik nem azért vannak ott ilyeneknek kitegyék magukat. Õk szórakozni szeretnének!

Bár lehet az kellene neked, hogy valaki online háózaton repülõ emberke élõben világosítson fel ezekrõl a ... hmmm ... hiányosságaidról, akkor tán elmenne a kedved ettõl az egésztõl...s végre találnál magadnak valami más elfoglaltságot.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

adikakk
Falco figyej tudok profin angolul a foniát kicsit tudom szoval ne analfabétáz le mert nem ártotam én neked se a többieknek se.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Már láttuk hogy nagyon profin nyomod, a képeiden minden látszott. Elõször tanulj meg szépen vezetni egy cessnat vagy zlint, tanulj navigációt, angolt, meg magyar nyelvtant.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Falconer
IVAOhoz meg kell tanulni írni, olvasni. Aztán meg kell tanulni a leírt dolgokat, meg a fóniát, szóval tudni kell angolul a hivatalos szöveget kívülrõl, össze-vissza.
-> nem analfabétáknak találták ki, pár év múlva nézz vissza!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Dupi30
köszi

LFS World név: Dániel(hunn)

Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt:
http://www.ivao.org/hq/
Itt minden részletesen le van írva.
Ha lehet vele permetezni, talán az "i" billentyûvel tudod bekapcsolni.
Dupi30
Sziasztok! Nem tudna valaki segiteni hogy a Kamov Ka-26 ban hogy kell bekaplcsoni hogy permetezzen? Már mindent összenyomkottam a fülkében de mégse sikerült. Lécci segítsetek! Elõre is köszi.

LFS World név: Dániel(hunn)

exTrem
attól mentsen meg a jó isten !

adikakk
Bevallom a helyesírásom mindig katasztrofa volt ,de repülögépet vezetni tudok hogyan bizonyitsam be nektek?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

[HUN]FaTaL
Írni sem tudsz, nemhogy repülõgépet vezetni <#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

adikakk
Tudok repülni már nem is látad h vezetem a repülöket.
Meg nem tök mind1 nektek h vezetek anyit kérdeztem hogyan tudok részt venni ha mégis szarul vezetek nem nektek szolnak hanem nekem.

[HUN]FaTaL
Elõbb singleben tanulj meg legalább valamennyire repülni könyörgöm...

Clidey
Jó napot.
Te nem tudsz IFR en részt venni IVAO V máshol.

adikakk
Jó napot.
Hogyan tudok IFR en részt venni IVAO V máshol?

m814
Bizonyos ATC posztokhoz már kellene, de a vizsgakövetelmények sajnos országonként nem egyformák.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Falconer
Omg, ATChez nem kell valami vizsga vagy tanfolyam? <#wow2><#nevetes1>

g0a
ez penteki IFR en volt nem ? ezen enis ottvoltam 😊

m814
Na jó ne húzzuk le szegény Brazilokat.Egész Dél-Amerika "sirály"....<#eplus2>
Ami hirtelen eszembe jutott.
Szerdai VFR Venezuela. Vagy tíz gép valami hegyek közt fekvõ füves cél reptér.
Helyi CTR elkezdet minket vektorálni csak ugye azok a fránya hegyek folyton útban voltak.Majd hogy meg gyorsítsa az érkezést (és az a kevés pilóta is biztosan elhalálozzon aki még nem ment neki a hegynek) a pálya mindkét végét használta.Amibõl pedig szállóige lett a következõ volt. Cleared visual approach rwyxx report established on localizer.<#eplus2>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

g0a
mondjuk braziloknal meg nem repultem csak VFR-t 😊 de a portugal es a spanyol angol az tenyleg vicces 😊

Hypo
?

g0a
miert? 😊

m814
Na ja!pölö IVAO, Sao Paulo-Curitiba full ATC lefedettséggel.Még a hideg is kirázott a gondolattól.....<#eplus2>

Hypo
Ott a VATSIM vagy IVAO annal jobb ATC nincs<#eplus2><#eplus2>

Tibetan
Rengeteg hangkészlet tölhetõ le hozzá. Az igaz, hogy nagyrészük az Avsimen volt, s nem tudom, jelenleg elérhetõk-e...

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Nagyon jó a RC, de én nem tudok kibékülni a robotos hangjával. Ez számomra annyira illúzióromboló, hogy minden más elõnye ellenére sem használom. Azt nem tudom, hogy miért nem tudtak (tudnak) összehozni egy rendes wav-készletet hozzá, ha még az FS f.o.s. ATC-jénél is meg tudták oldani... <#nemtudom>
Tibetan
Nem neked szólt, sõt, konkrétan senkinek, csak a sok hsz-bõl az alakult ki az RC-rõl, hogy egy fizetõssé tett AI elkergetõ programról van szó... pedig nem.
Az meg, hogy valaki nem veszi észre a különbséget az RC és a default ATC között, háááát, mit mondjak... Sok hibája van az RC-nek is, de az kétségetelen, hogy én már nem tudnék offline repülni a default ATC-vel. S a hibái az FS hibáiból adódnak.

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Clidey
Bocs lemaradt a <#idiota> szmájli... 😄

a magyarul-t úgy értettem, hogy tudjátok, hogy mire gondolok 😄

Falconer
Mondom, hogy próbáltam, de semmi pozitív különbséget nem vettem észre normál SID/STAR RNAV útvonalon normál körülmények közt.
Mondjuk az is lehet hogy nem figyeltem eléggé. <#idiota>

Clidey
Checklistet angolul olvasnak. Még a malévnál is.

jah és még valami: checklist PMDG-hez? létezik? 😊 magyarul felolvassa nekem a take off checklistet pl

óóó eszem ágában sincs ledegradálni egy progit 😊 csak szimplán még nem tudom a képességeit 😊

[HUN]FaTaL
Azért a radar contact jóval több ennél.

[HUN]FaTaL
"de nem érdekel, hogy tovább baromkodik a beépített ATC, akkor AI-Smooth."

Kár hogy nekem pl. nem oldja meg a problémát, elég sokszor ugyanúgy elém fordulnak az AI gépek...

Tibetan
Neeeeem! A Radar Contact nem erre a problémára való program! Hanem a beépítettnél jóval profibb, ám még mindig nem eléggé tökéletes ATC program! Ha csak azt akarod elkerülni, hogy össze-vissza eléd forduljanak final-on (és pláne ingyenes programot akarsz), de nem érdekel, hogy tovább baromkodik a beépített ATC, akkor AI-Smooth.
Kár volt ledegradálni az RC-t AI elkergetõ programmá... Semmi köze hozzá... 😞

köszi mindenkinek! nah jah már én is találkoztam ezzel a problémával párszor. szállnék le erre egy cessna kóvályog elõttem.... azt hittem csak valami bug, de akkor ezek szerint nem. skai traffic 2.3 van fent nekem. jól olvasom, hogy a radar contact-tal megszûnik az ilyen jellegû probléma? 😊

[HUN]FaTaL
Általában szarul.

Tibetan
Az AI Smooth nem éppen ugyanazt csinálja... De teljesen felesleges vitázni, amíg nem próbáltad. Az RC egy ATC program, ami az AI forgalmad is irányítja (az általános légiirányítás szabályai szerint - idõjárás, stb.), az AI Smooth pedig egyszerû kis programocska, ami csak - nevezzük úgy - korlátozza az AI forgalat, hogy ne kavarjanak elõtted.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Remek képek. <#wave>
ja ja gondoltam, hogy reptereken gyorsabban megy az info, csak gondoltam itt olyanra mint pl valami website esetleg fórum ami a hazai repülõ megmozdulálokat szedi össze, és ott naprakészebb tudna lenni a virtuális pilóta
Papirzacsi
Pusztaszabolcs VOR... Mitkapok!?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
#26823 #26824: Thx <#crazya>

Clidey
Egyrészt onnan ahonnan bárki más, másrészt terjed az infó reptér és reptér között is. 😊

Btw, aki kitalálja mit és hol ábrázolnak a 093-094-095-ös képek, az között értéktelen tárgynyereményt nem sorsolok ki! 😄DDDD

Falconer
AI Smooth elintézi 😊

jaszy76
Feltettem a 10.5 drivert. Frankó minden, de FS-ben a Mipmap-et le kellett vennem 3-ra.
Most jónak néz ki. Viszont AAA -t bekapcsoltam, mert eddig nem volt gondom vele, segített.
Más: kipróbáltam tegnap este én is az Active Sky-t. LHPP - LHSM útvonalon repültem, felhõs, esõs volt az idõ. Eszméletlen jó a cucc. REX textúráival egyszerûen gyönyörû volt, ahogyan a lemenõ nap "megfestette" a felhõket. 😊

Egyébként az FS config fájljában érdemes vmit ügyeskedni a grafikai beállításokkal?
FAQ-ban van vmi, de azt gondolom, hogy a mai kártyákkal kapcsolatban az már elavult lehet!?