45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30563 OK rájöttem! Ahonnan utoljára edit sceneryt nyomtál (OK gombbal, nekem véletlen volt azért csesződött szét) az lesz az alap mappa. Szóval megkeresed az addon sceneryt és nyomsz rá egy editet, betallózod és oké és akkor az lesz az alap.
-
#30562 asszem akkor várok a dologra még..
-
#30561 nem 1.1 ment gond nelkul.Kapott is 1 downgrade-t -
#30560 na gyerünk ne hagyd abba már majdnem kicsomagoltam a zip-et:) -
#30559 Viszont én még egy rakás scenery telepítése előtt állok és jó lenne valami megoldás :))
Hypo? Te FS májsztró?:))) -
#30558 wide panel? hmmm kezd fincsi lenni:) -
#30557 Nálam dettó, de mondjuk nem okoz gondot az odabrózolás, csak macerás. :-D -
#30556 Nem tudom mi történt az FS-sel de help me. A scenery libraryben ha hozzá akarok adni egy sceneryt akkor alapból nem az FS mappájával nyílik meg, hanem a dokumentumokéval, és ez így nem túl jó. Hol a fenében lehet ezt állítani? -
#30555 kimondhatatlanul nem tudod mit hagyol ki...
elég beleolvasni a az AOM.pdf-be rájössz teljesen más világ mint a többi..
avsimon egyébként van hozzá wide panel mod (16:10)
VC? fsx-re lesz...
-
#30554 :) ja jokat hallottam rola, de engem elretentett a vc hianya :( -
#30553 JUT eszembe!!!!!!!!
nem az a gáz nálatok hogy az 1.01et , nem rakjátok fel (patch)? -
#30552 annó fent volt ahonnan leszedtem az 1.02öt is... azóta törölték -
#30551 nekem 1.01el volt egyetlen fagyásos dolog loww-edlp útvonalon star beütésekor... amúgy tök stabil
valhogy a da fokker mindenben üti;) úgyértem rettentően egyszerű az fmc-je (nics diszkontu pötyögtetés), routeinfo-val bevitt útvonal rögtön betehető.. a VNAV-ja cm-re pontosan oda tesz ahova akarom, és ráadásul a belső elektronikus rendszer, hidraulika is részletesen modellezve van..
helyettem pötyög be dolgokat a másodpilóta... áhhh legjobb:))
pmdg md-11 is valmi hasonló lehet (mármint az fmc-je, black cockpit) -
#30550 ja ezt en is tapasztaltam. koszike -
#30549 Na ja, de merre van az a 1.01??? -
#30548 sajna nincs.. megmószeroltam egyszer, de használat után le is töröltem....
mondjuk nem nehéz, egyetlen sort kell csak a panel.cfg-ben átírni
(természetesen az FO oldalon is az lesz majd rmi helyett) -> ja és csak VOR1/2-t mutatja majd, adf-t nem -> arra meg ott a hsi (bal felső sarok vor/adf gomb) -
#30547 Nekem például az 1.0 jobb volt mint az 1.01 :D -
#30546 Srácok!
Használ valaki Fermis nVidia VGA-t FS9-hez? Tehát GTX460, 470, 480-at?
Ha igen, írnátok tapasztalatot?
Köszi! -
#30545 :(( akkor maradni kell 101 , en kiprobaltam a madarkat vegre otthon is, szep kis dog, de 102 vel elojott bar idegesito bug, ugy hogy most parkol a draga -
#30544 1.01 semmi baj 1.02 a hajamat kitepem. -
#30543 :)) B200 ban az egyik gepem ezen a konfigon alapul meglove meg 2 gps el.
Cheyennebe egyenlore a gyari konfig es egy modositot van amiben a WX radar kapott helyett, de kiprobalom majd a sandel3400 et ebben is. Esetleg egy jo retrofit config?
-
#30542 ajánlom az rmi helyére a reality xp TAWS műszert.. (sandel3400)
arra a térségre az nagyon passzentos -
#30541 tegnap éppen kiprószáltam fsx alatt... szépen megy ott is.. csak a gauk már nem úgy festenek
ez a gép fs9 alatt az igazi -
LegendTommy #30540 csodaszép, imádom én is, csak azt gondoltam, hogy vfr-re használod fsx alatt. -
#30539 Scenery?:) -
#30538 mond hogy nem szep:))
to_pawi_03 by hypofx, on Flickr -
LegendTommy #30537 ja ja -
#30536 Legalábbis nem találkoztam még plusz buggal és nem hinném hogy a crack által okozott hibák szerepelnének a hivatalos buglistában :)))
Cheyenne jó madár, meg a Fokker is csak utóbbira még nem volt időm :D -
#30535 mar a cheyenne re vonatkozott a kerdes? FS9 -
LegendTommy #30534 fsx or fs9? -
#30533 ok:) akkor megnyugtato es idegesito egyben:)))))
pollux: :)) ja en most atnyergeltem a cheyenne-re megint....annyira szep madarka -
#30532 Semmi baj a fű alatti gaukkal, ugyanazok a bugok vannak benne mint az eredetiben. -
#30531 1.01-et honnan lehet letőőőteni? -
#30530 1.01el nem volt bajom.. 1.02őt mai napig nem raktam még fel;) fokker70 most az über bííszt nálam -
#30529 l -
#30528 Hat ahogy olvasom vannak erdekes hiba jelensegek, nem hinnem hogy az iterim patch 2 az rontott volna a cuccon, de valamiert meg is tobb gond lett .....
Ennek oromere egy hosszu eredmenytelen patrol utan UBoat-omal vissza mentem a dockba es beultem kis electramba hogy tegyek par kort pear harbor korul:) -
#30527 Elsősorban az R PACK-ra gondoltam. -
#30526 Mire gondolsz pontosan? Az overhead panelon az "L Pack" és "R Pack"-nál? -
#30525 Kapcsold ki a packokat az indítás idejére. A jobboldalit mindenképpen. -
#30524 Te kipróbáltad már? Volt vele gond? ...