45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30603 cheyenne háttérkép -
LegendTommy #30602 ráadásul képekkel illusztrálva -
#30601 Köszi :) mazsolázok... -
#30600 A start menut javaslom, mert ott az Ifly alatt megtalalod nem csak a manualt de a tutorialt is -
#30599 Üdv flájok :) Tud valaki egy RÉSZLETES iFly 737-600 tutorialt ajánlani, esetleg képekkel vagy videóval illusztrálva? (a manualjában nem találtam, ráadásul nem vagyok angol zsáner). Gugliban, youtube-on, stb-n nem nagyon találtam értelmes tananyagot, pedig irtóra érdekel - és ha szerelmes leszek belé, akkor beruházok egy TrackIR-re! Tenkyúú :) -
abassc #30598 Most nem a hid a gond csak azt hittem van frissebb verzio.de jo ez ami van.Ez a MAS meg scenery nem? -
#30597 Hidat az enyémben sem fogsz találni, 44 km2 a repülőtér közvetlen környezete, Dunaújváros nélkül. lhdv_vfr.zip
A MAS-t meg keresd úgy hogy Hungary.. biztos meglesz.. :D -
abassc #30596 És melyik az a MAS?nem találtam sehol flightsim-en?ez rövidítés? -
abassc #30595 Sziasztok!
Honnan lehet leszedni a legujabb Dunaujváros scenery-t?Nekem még az van meg ahol hid sincs.Flightsim-en nincs rajta vagyis a januári van fönt.Avsim-en meg nem találtam. -
#30594 Lehet ai gépet szedtél le? -
#30593 thx -
#30592 Egyelőre nem tudni, csak annyit, hogy készül. -
Tóth Balázs #30591 Tinmouse 737-200 -
Punkbuster #30590 hali. víí megoldódott a kondenzcsík problémám köszönöm... az a kérdésem lenne még h nem tudtok valami jó minőségi 737-200-ast Malév textúrával? mert én találtam egyet asszem az Avsim oldalán de az mekkora
"" volt...a hajtóművek elvileg működnek gyakorlatilag csak dísznek vannak... a pilácsokat nem lehet külön működtetni vagy az összeset felkapcsolom vagy egyiket se-.- szóval egy rakás szenny...tudnátok vmi elfogadhatót? -
#30589 mikorra várható ? -
#30588 Én speciel már jobban bízom a wilco v2-ben mint az airsimmerben. -
#30587 ezazégáz... magyarán úgy marad az egész ahogy van? -
#30586 Milyen VGA-d van? Ugyanott csinálta a hibát? -
#30585 vidkari driver? -
#30584 Airsimmer.com letöltöd, telepíted. -
#30583 valaki Otthon van Airsimmer a320 telepitesben.Wrapper kell hozza.
Novemberben megvasaroltam de mar nem emlexem hogyan kellett telepiteni.Wrapper kell hozza csak nem talalom.Supportjuk 0. Flight1 mar nem is foglalkozik veluk.Pedig jo kis gep volt amennyire emlekszem -
#30582 Tesz lehetett.de neha csinal ilyet a flightradar is -
#30581 Gondolom tesztrepülés volt. -
Matyesz56 #30580 Nem tudja valaki véletlen mi történt a lufival tegnap este? :)
Kép -
abassc #30579 ahham.meglessük.köszi! -
#30578 Van a DBSnek, simmarketen megtalálod. -
abassc #30577 Hali!Nem tudtok valami jo kis follow me auto programot?hogy ne a progressivet kelljen követni hanem a follow me autot.Csak ne AES-t mert abbol elegem van:).az is elég ha csak egy follow me auto visz a helyre. -
#30576 CTD csak nem vártad meg hogy kiírja. Sajnos 1 millió dolog okozhatja :/ -
#30575 gykorlatilag ez az ablakos ctd.. -
#30574 No -
#30573 Sziasztok !
már tűkön ülök
tegnap repültem, megszokottan amikor ereszkedés közben az FS elsötétült
nem láttam semmit FSP kis ablaka megmaradt más nem
még érdekes volt hogy amikor a feladatkezelővel leállítottam, nem kezdett el szüttyögni, hanem egyből, mintha egy .txt-t zárnék be...
Na ez ma megint megtörtént
nagyon idegesítő
Mit lehetne ilyenkor tenni ???
üdv : Dávid -
napstR #30572 "No WAREZ!" :) -
#30571 Valaki Plíííz egy iFly 1.01-et, mert sehol-nuku-nyista-off. Köszi :) -
#30570 hol erheto el?
Nincs linked?? -
#30569 Computer Pilot magazin legutolso szamaban erdekes cikk fs2004 jelenerol es jovojerol, erdekes megallapitasok, vegre jo szemszogbol kozelitettek meg a kerdes. -
#30568 2:46 :D -
#30567 Úgy néztem végig, mint egy kisgyerek :-O
Nagyon igényes -
litlebubu #30566 Ez is nagyon klassz, itt is jók a hangok és a kameranézetek nagyon tetszenek, de mivel lehet ilyen kameranézeteket csiholni? -
litlebubu #30565 Ez azért elég lehangoló, bíztam benne, hogy valahogy lehet ilyen hangokat aplikálni az FS alá, de ez csak álom marad. Megvettem egy F16 hangcsomagot a Simmarket-en, bár ne tettem volna! Kritikán aluli!!! -
LegendTommy #30564 Bocs az off-ért, de ezt látni kell!!