MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Sajnos fizetõsek.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tetszenek a videók. A cdg-ferihegy, így zenével együtt nagyon bejön.

Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudom frissíteni a navigációs adatbázist?
A faq ad egy linket valami navigraph-hoz de nem igazán tiszta, hogy mit kéne csinálnom ahhoz hogy az fsbe belekerüljön a navdata.

[HUN]FaTaL

Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

köszönöm szépen!

exTrem
kösz a tanácsot falconer (Y)😊 megfogadom 😊

exTrem nagyon jó kis videók!!!! 😊 azokat a kameranézetek mivel lehet elõcsalogatni? 😊

Falconer
Hát a video szerkesztést, youtubeozást még gyakorolni kell. Amúgy ha nem bírja a géped, akkor tedd 1/4re a simulation ratet, majd a felvett videón gyorsíts. Máris 4x akkora lesz az fps.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

exTrem
FS videókat nem szoktatok csinálni? 😊 én próbálkoztam egyet: LINK a minõségen javítanom kell, csak nem nagyon bírja a gép 😄 viszont a zenét sikerült egész jól alátenni, pl 1:54-kor amikor leér az elsõ futó 😄 ilyeneket szívesen néznék itteni játékosoktól 😊

jogos 😄

exTrem
az idõ szép, csak a pmdg VC-je ocsmány 😊

szép idõ van jelenleg 😊
kép

nah rájöttem a kevés üzemanyag hibámra....fmc-ben véletlenül több tartalék üzemanyagot adtam meg mint amit elõtte a fuel plannerben megcsináltam. így jóval nehezebb lett a gép és ebbõl következett a probléma 😊

[HUN]FaTaL
Dettó. 😊

De az új Pécs-Pogány sceneryt is várom a várossal, no és persze LHDC-t. 😊)

Hypo
<#eljen><#worship>

L Viper
Na én ezt várom nagyon. Autogen nuku :-)
CptSAB
mint ahogy én sem az elõttem haladó forgalmi rendszámát, igaz az IRD 😄

Na jó, pár napja itt rizsáztam némi Magyarország Alap Scenery repülõteres kiegészítésen, jó hír, hogy a projekt szépen körvonalazódik. Igaz egyenlõre megálltam a Duna nyugati partján, mert most jött el az a munka, amit Laci bácsi is csinált. Kiváncsi fáncsik leshetik a fotókat. A sceneryk egyenlõre nem tölthetõek! Annyit elõljáróban, hogy ezek nem fotósceneryk és modellezett repülõterek, így pillanatnyilag nem is kell rajtuk épületeket keresni. 😄
Eddig a lista:
Andráshida, Baja, Balatonkeresztúr, Bõny, Dunaújváros, Esztergom, Gyúró, Kecskéd, Nagykanizsa, Öcsény, Papkutapuszta, Siófok Kiliti, Tokorcs, Tapolca, Úrhida és Zalakaros.
g0a
a valos eletben mashogy ... de ez nem az 😊
mikor vitorlazok vagy cessnazok IRL en sem a cimkeket keresem 😊

Hypo
Fsbuildel szerintem felejtos az uzemanyag betoltes, fspassenger hat nem tudom valami akkor nem stimmelhet es mi van ha nem hasznalod az fspssangers uzemanyag cuccat, csak az utasokat es fs en keresztul toltod be a megfelelot az utra pmdg hez van nagyon jo kis free fuel planner fsuipcn keresztul tolti be.

En mondjuk a fizetos TOPCAT et hasznalom szuper program

g0a
köszi skacok az MTL okítást<#worship>
jájj sry 😄 már nem privát 😊 tudom h kevés üzemanyag a probléma. de a fuel plannerben kiválasztom a 737-600-ast. és olyannal is repülök 😊 szóval nem vágom

g0a
hat ez 1 privat videjo azt irja 😊

rakjal bele tobb uzemanyagot az a baja 😊
ugye 737 bol is van tobbfele, mindnek mas a fogyasztasa.

CptSAB
jaja.. figurázz Farkas! <#hehe>

Tibiék lennt voltak Kalocsán.. szerintem a Mester írhatna pár apróságot miként is megy ez a csoportos röppenés a valós életben.

sziasztok! letöltöttem egy fuel planner a 737-eshez, de hiába állítom be (szerintem) normálisan majd töltöm be az fmc-be az útvonalat az "INSUFFICIENT FUEL" hibaüzenetet kapom... csináltam egy videót róla hogyan állítom be. ha valaki lesz olyan kedves és végignézi ezt az 5 percet, majd elárulja mi a probléma azt nagyon megköszönöm!! íme a LINK

Hypo
😊))) "....bolintosn a szarnyaval az a cessna, akihez beszelek!!..." 😊)))

CptSAB
ott a rédióóó.. azé van 😄
g0a
ivap mindenkeppen ha van iranyitas.
sajnos nem mindig egyezik...

g0a
😊 hat igen de cimke nelkul hogy dontod el 15 gepbol hogy melyik ki foleg ha van kb 5 cessna 😊
de mondom kinek a pap kinek a pap...lan 😊

Falconer
És online idõjárásra ti mit ajánlotok?
ASE vs ivap?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CptSAB
ez a fele igaz, mert mindenki a maga jellegzetes lajstromával indul.. 😊
CptSAB
Jaja.. a másik, hogy online is tud zavaró lenni ezerrel a sok text. Mert ha a fizetõs repülõtereket veszem, vagy az ilyen fly-inonamoda dzsemborikat, akkor ott, ahol esetleg besûrûsödik a légtér/reptér.. valami iszonyat ronda, fõleg ha megugranak a gépek, vagy pl. bekonnektál valaki és csak azt látni, hogy valami ide oda cikázik rövid ideig. Régi szerdai vfr-rõl vannak még meg képek, ahol bekapcsolva felejtettem.. kuka az olyan kép, van hogy pont kitakarja a lényeget. Egyszer fogtam, kikapcsoltam a labelt, majd rájöttem, hogy így az igazi. Emlékezetes volt az a repülés, mert Grazba röppentem egy Dash 8-al, a második körben tudtam leszállni. Az elsõ körön beelõzött egy Tyrolean gép.. 😄 Szídtam is a fenekét. A repülõtér közelében borúlt idõ volt, enyhe szemerkélõ esõvel. De baromi jó volt feliratok nélkül, na azóta kikapcs.

Egyszer csináltam egy olyan missiont, hogy betettem 18 B-17-est, és 48 kísérõ Mustangot. Ezzel szemben egyedül én voltam egyszem ágyús G-14 Gusztávval. Jaj micsoda látvány volt.. tele volt felirattal az ég. Igazából lelõttek, de azért kergetõdztem velük pár percig.
g0a
en szoktam hasznalni kozos repulesnel cimkeket mivel jo azert tudni ki hol van 😊 meg ditekt nevvel egyutt shotolok, mert akkor igy mindenki boldog hogy juhuu enis rajta vagyok a kepen 😊 de tenyleg mindenki ugy repul ahogy akar...

Hypo
jo en nem hasznalom offline a kiirast, anno meg IL2 nel is label nelkul nyomtuk ugy az igazi😊)))

CptSAB
így is, úgy is kikapcsolva volt és van, nincs illúzió rombolóbb, mint egy jó screenshootot elrontani az AI textel... brrrr 😄 ez a lássad hol van, nálam nem tartozott sohasem a realisztikus kategóriába, oké, hogy pixelek meg egyebek, és hogy a tárgyak kirajzolása nagyobb távolságban randa, de aki azt a szaros mozgó pontot sem veszi észre ami ott settenkedik a közelben.. 😄😄😄
CptSAB
nem, ez az MTL csomag csak az online forgalomhoz van, az AI forgalom gépeinek a title része tartalmazza az utalást arra, hogy az AI flightplan mit mihez rendel.
Hypo
A "repcsi csomag" MTL libray az IVAP installalasakor telepul fel.
Amikor online repulsz ai traffic ot erdemes kikapcsolni, viszont a Jelzeseeket erdemes bekapcsolni hogy lasd a tobbieket

g0a
nincs online nincs "kiegeszito" forgalom ha van is fent valami online repulsz akkor kikell kapcsolni...
de elvileg ahogy connectalsz megszunik az offline forgalom.
mondjuk en csak IVAOn repulok offline forgalmakat nem ismerem, hatha ezt valaki jobban tudja 😊

Engem az érdekelne, hogy valahol említettétek, hogy fel kell rakni valami ai repcsi csomagot.
Ez az ai pack fog szerepelni utánna offline is, mint forgalom?
és a jelenlegi ai forgalmam (skai) online is van?
g0a
igen, mindenki ugy rakja tele sceneryvel ahogy akarja 😊 nalam alap+fsg2010

MTL-ek sokszor nem stimmelnek hatalmas melo lenne minden gephez megcsinalni az MTL modelleket 😊
eloszor kivasztod a geptipust ott monden szerepel altalaban. MTL nek meg valami hasonlo gep ha nincs meg.

ami elteres szokott lenni az az fsx, fs2004 van hogy teljesen mashol van az erkezo-indulo.
tobbsegben 2004 el repulnek (en is) 10-15 emberbol 1-2 fsx szokott lenni.

olvasgassatok az ivao forumot vagy az ivao honlapot vasarnap-hetfo kornyeken mar kintvan a szerdai VFR kovetkezo helyszine 😊

L Viper
Megelõzött Uram, mert a mesh lett volna a következõ kérdésem :-)
L Viper
Köszi, kb erre a válaszra számítottam :-)
Hypo
bar azert ilyenkor jobb ha mindenki hasonlo taj felett repul mert ahol neked atjaro van ott lehet masnak csak sima hegy😊)))

Falconer
Cirrus SR22 Turboval mentem elõször, hát felszállásnál eléggé megszenvedett az is, bár szerintem csak a földes pályát nem bírta. Utána ment mi a golyó.

Rutan Long-EZ, 108LE nem turbos, 365kg önsúly, felszállás szintén para volt, de utána nem volt gond. Kiválóan kezelhetõ darab. A legjobb viszont a Twin Otter volt, de gondolom ezt mondanom sem kell 😊

#26963 Clidey
Én ugyanezt mondtam <#idiota>. Am restart után megnéztem, minden a helyén volt, csak vszeg az MCH plusz feszt valamiért nem vette be (pedig az is ok volt).

#26971 Jaszy
Okok, jövõ szerda rendben lesz. Az IVAO reg is mûkszik már úgy tünik. Amúgy még jobb a környék az ingyenes Nepal meshekkel és nepal repterekkel, ahogy látom a képek készítõjének egyik sem volt meg. /nálam is a screen alap fsglobal/

Hypo
szarul😊))) MTM libraryban eleg sok modell van neha mondjuk erdekes, pl tegnap en c208 al mentem flightplanbe is az volt beallitva, es paran amphibian kent lattak, ahogy a screenshot is mutatta Goa kepein.
Viszont masok jol lattak, szoval ilyen dolgok elofordulhatnak, illetve en pl a Pilatust sarga dfestesel lattam mig a screenshotokon fekete ha jol emlekszem

L Viper
Egy kérdés: Ha valaki olyan típussal- modellel, vagy festéssel repül veletek, ami nincs meg a többieknek, hogyan jelenik meg ez a "többieknél" ?
Hypo
Es ne feletjtsuk el hogy most jott ki carenado 185 igazi bush plane😊

g0a
kezelhetosegre carenado gepei kezdesnek nagy jok.
konkret tipusok:
cessna: 182, 172
beechcraft : king air 200, 350, baron 58
an2
piper
do-27
pilatus
es helik is vannak eurocopter ec350, black hawk stb..
kb ezek szoktak lenni... szemely szerint carenado c182, da do-27, dc3 en ezekkel vfr ezek.

nem szoktunk ilyen magasra menni amugy atlagban paz szaz feet en van az erkezo es az indulo , ez most extra volt 😊 de 4-5000 es hegyek szoktak lenni 😊