45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30643 Ilyet nálam akkor csinált utoljára az fs, mikor PMDG737 pmdgoptions.dll-je bent volt a modules mappában és az fs mellet az ICQ is futott. Ja, és FX5600-am volt akkoriban. :-) -
#30642 Nem ugyanott csinálta, de előtte a kép is összeugrott, az "Alt" gombbal előhozható menü eltűnt (mert ugye egész úton ott kellene lennie) alul meg feljebb ment a kép 2 panelem lett, összekeveredett, lehetett érezni hogy maga a számítógép se tudja mit csinál aztán 20 perccel rá elment a kép, amúgy ez a képösszeugrás nem ugyanott volt, máshol, ma például nem leszálláskor hanem már emelkedés közben 16000 lábnál
NVIDIA GeForce FX 5200.0
nem egy mai csirke de ezt nem szokta csinálni
ma végeztem egy windows visszaállítást asszem okt.4. ei beállításra raktam, akkor még jó volt, de nem oldotta meg...
Szerintem újratelepítés lesz -
#30641 hú azért itt kell egy kis idő meg pár próbálkozás mire megszokod de nem rossz :) -
#30640 -
napstR #30639 nagyon jó! kár hogy joy-jal nem lehet irányítani :) -
Punkbuster #30638 naahhh mostmár tényleg szivatnak.... negyedjére feltettem a pmdg gépeket...mentem kipróbálni Seattle reptéren és működtek ohjeee na mondom akkor irány-surány Pestről Rómába! és ferihegyen megint nem működött a gépem szóval mint kiderült a reptérrel nincs vmi rendben...nos fogtam magam újratettem! DE! az AES lázadozik itt vmi érthetetlen hibával vagyis én nemtom mi ez
-
#30637 szittem már elgurult a bogyód... sirályos link -
#30636 Pulláp! Úú-Úú Úú-Úú! Pulláp! Tirén! Tirén! Úú-Úú Úú-Úú! Glájdszlóp! Glájdszlóp! -
#30635 :(( -
Punkbuster #30634 így volt felrakva mert mindidáig jól működtek...utoljára a tinmouse 737-200ast tettem fel,aztán nem nyerte el tetszésemet töröltem! aztán másnap akartam repülni a pmdg-vel és már nem volt jó most nemtudom h ezután lett-e rossz miután letöröltem a tinmouset vagy miután feltettem,mert mást nem tettem fel csak ezt...és eddig jó volt...és most nem jó... -
#30633 aha, es mi volt a sorrend? mert eloszor mindig a 737 600/700/800 at kell felrakni es utana a 747 et es a tobbi pmdgt -
Punkbuster #30632 3.7.0 ... de most megnéztem a pmdg 747-es se csinálja ezt csak a 737-700-as és a 800-as.... -
#30631 fsuipc melyik van fent? -
Punkbuster #30630 ISTENEM engem ver az ég....végre jó lenne minden,működne minden mire egyszercsak a pmdg gépeim nem akarnak közreműködni eddig landolás előtt volt a probléma h kilépett a játék MOST! felszállás után akármelyik pmdg-s géppel megyek a hajtóművek alaphelyzetbe állnak egyszerűen nem lehet gázt adni mert mindig visszaáll...az autopilótára nem reagál aztán csatt! a földben találom magam nos töröltem a pmdg gépeket feltettem újra de ugyanez...de más gépeknél pl.:PSS-777-300nál vagy akármelyiknél nem csinálja csak a pmdg-nél... -
#30629 Esetleg aki még nem látta...
http://www.youtube.com/watch?v=XKt5uCHu7-A
-
#30628 egyszer csak..
nomind1
asszem ingyé megvolt a "próba" -> jövő van benne -> érdemes csengetni érte -
Tóth Balázs #30627 Szerintem abszolút nem
Nem tudja valaki a SP mikorra várható? -
#30626 Very bad experiance -
#30625 ifly 737 1.02vel mi szittu? most akkor használható vagy sem? (sisere verzsön) -
#30624 már kezdtem volna proktoroskodni.. -
#30623 Sziasztok!
Ifly737 indítási protokolt gyakorolván nem boldogulok a CaptINBD panel életre keltésével.
A fedélzeten minden üzemszerűen működik. Semmi hibajelzés.
Egyedül ez a panel ami "mozdulatlan"...
Valami kimaradt, de nem jövök rá, hogy mi... -
#30622 köszi.Akkor marad mminden. -
#30621 Deszka ÉS ram cserével és nem éri meg. -
#30620 Urak erdemes vmit fejleszteni a gépemen.Föként fs. E8500 3,22mhz.4 giga ram és 5770 1giga ddr5.?
I7 uj procin gondolkodtam ,de szerintem az deszka cserével menne csak. -
#30619 Start menüt és az outlookot be szoktam indexelni :) -
#30618 rendszer visszaallitas, indexing..stb alapbol ki kapcsolas:)) -
#30617 A helyigény gyorsan nő, főleg ha nem kapcsolod ki a rendszervisszaállítást, rammal persze hogy el van.
#30615: Igen ő is a hajtóművekről beszélt, mivel APU UTÁNról beszélt, nem előttről :) -
#30616 vazz... Fatalnak válaszoltam. :-D -
#30615 Amit mondtam, az a hajtóművekre vonatkozik ha figyeltél. Az APU a farokban van, magasan a tüzelőanyag tartályok felett, ergo abba nem folyik bele, ezért van az APU-nak egy saját DC szivattyúja, hogy egyáltalán be lehessen indítani külső áramforrás és így a tartályban lévő szivattyúk nélkül.
A többi úgy van, ahogy polluxware mondja.(nem mintha bármi ezzel kapcs le lenne modellezve a gépen) -
#30614 kicsit off, de perpill bráhiból felraktam a win7 64bit prof-ot és azon kaptam ,hogy 600mega rammal alapból elvan valmint 10giga helyfoglalással
annó valmi sokkal terjedelmesebbet írtak róla -
#30613 elindul.. amúgy sem eszik fuelt az apu ifly-ban
egyébként aszondja a böjing manual, hogy "kiterjedt, hosszútávú" APU használat esetén kell a bal fwd pump-ot bekapcsolni... természetesen ezt is miután a generátor műkszik
b757nél ez példul autómatikus... -
#30612 Elvileg igen, gyakorlatilag zacsi azt mondja, hogy elég keró folyik le a beindításhoz a szivattyúk nélkül is. Én még nem próbáltam hogy beindul e nélküle :) -
#30611 Az iFly 737-es tutorialban az APU(start) bekapcsolása után ha jól emlékszem egy FUEL pump-ot ON-ra kell(ene) állítani, de ezt nem említi. Jól tudom? -
#30610 -
#30609 Semmi köze az AEShez. AESlite a mozgó szarokért felel a reptéren, meg körülötte az autókért, vonatokért és egyebekért. Ennyi. Ugyanaz a készítője mint az aesnek kb ennyi közük van egymáshoz, nincs mit előcsalni rajta. -
#30608 némely aerosoft-os reptérhez adnak AESlite jellegű dolgot... ezt valahogy elő lehet csalni? vagy miből is áll ez? billkombo?
eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel a "látványjavító" dologgal -
LegendTommy #30607 igen, el kell menteni -
MatWood #30606 Ha egyszer beállítod jól, akkor nem kell többet. -
#30605 szep kis dög:))) -
#30604 Igen, de fogalmam sem volt, hogy ott van. Nagyon jó...
Viszont az AES-t ha konfigolom az iFly-ra egy adott gate-n, akkor a következő repülésnél mindig újra kell(ene?) csinálnom? Van valami mentési lehetőség?