MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan tudom frissíteni a navigációs adatbázist?
A faq ad egy linket valami navigraph-hoz de nem igazán tiszta, hogy mit kéne csinálnom ahhoz hogy az fsbe belekerüljön a navdata.
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
De az új Pécs-Pogány sceneryt is várom a várossal, no és persze LHDC-t. 😊)
http://goo.gl/gd6Zi5
Na jó, pár napja itt rizsáztam némi Magyarország Alap Scenery repülõteres kiegészítésen, jó hír, hogy a projekt szépen körvonalazódik. Igaz egyenlõre megálltam a Duna nyugati partján, mert most jött el az a munka, amit Laci bácsi is csinált. Kiváncsi fáncsik leshetik a fotókat. A sceneryk egyenlõre nem tölthetõek! Annyit elõljáróban, hogy ezek nem fotósceneryk és modellezett repülõterek, így pillanatnyilag nem is kell rajtuk épületeket keresni. 😄
Eddig a lista:
Andráshida, Baja, Balatonkeresztúr, Bõny, Dunaújváros, Esztergom, Gyúró, Kecskéd, Nagykanizsa, Öcsény, Papkutapuszta, Siófok Kiliti, Tokorcs, Tapolca, Úrhida és Zalakaros.
mikor vitorlazok vagy cessnazok IRL en sem a cimkeket keresem 😊
En mondjuk a fizetos TOPCAT et hasznalom szuper program
rakjal bele tobb uzemanyagot az a baja 😊
ugye 737 bol is van tobbfele, mindnek mas a fogyasztasa.
Tibiék lennt voltak Kalocsán.. szerintem a Mester írhatna pár apróságot miként is megy ez a csoportos röppenés a valós életben.
de mondom kinek a pap kinek a pap...lan 😊
ASE vs ivap?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Egyszer csináltam egy olyan missiont, hogy betettem 18 B-17-est, és 48 kísérõ Mustangot. Ezzel szemben egyedül én voltam egyszem ágyús G-14 Gusztávval. Jaj micsoda látvány volt.. tele volt felirattal az ég. Igazából lelõttek, de azért kergetõdztem velük pár percig.
Amikor online repulsz ai traffic ot erdemes kikapcsolni, viszont a Jelzeseeket erdemes bekapcsolni hogy lasd a tobbieket
de elvileg ahogy connectalsz megszunik az offline forgalom.
mondjuk en csak IVAOn repulok offline forgalmakat nem ismerem, hatha ezt valaki jobban tudja 😊
Ez az ai pack fog szerepelni utánna offline is, mint forgalom?
és a jelenlegi ai forgalmam (skai) online is van?
MTL-ek sokszor nem stimmelnek hatalmas melo lenne minden gephez megcsinalni az MTL modelleket 😊
eloszor kivasztod a geptipust ott monden szerepel altalaban. MTL nek meg valami hasonlo gep ha nincs meg.
ami elteres szokott lenni az az fsx, fs2004 van hogy teljesen mashol van az erkezo-indulo.
tobbsegben 2004 el repulnek (en is) 10-15 emberbol 1-2 fsx szokott lenni.
olvasgassatok az ivao forumot vagy az ivao honlapot vasarnap-hetfo kornyeken mar kintvan a szerdai VFR kovetkezo helyszine 😊
Rutan Long-EZ, 108LE nem turbos, 365kg önsúly, felszállás szintén para volt, de utána nem volt gond. Kiválóan kezelhetõ darab. A legjobb viszont a Twin Otter volt, de gondolom ezt mondanom sem kell 😊
#26963 Clidey
Én ugyanezt mondtam <#idiota>#idiota>. Am restart után megnéztem, minden a helyén volt, csak vszeg az MCH plusz feszt valamiért nem vette be (pedig az is ok volt).
#26971 Jaszy
Okok, jövõ szerda rendben lesz. Az IVAO reg is mûkszik már úgy tünik. Amúgy még jobb a környék az ingyenes Nepal meshekkel és nepal repterekkel, ahogy látom a képek készítõjének egyik sem volt meg. /nálam is a screen alap fsglobal/
Viszont masok jol lattak, szoval ilyen dolgok elofordulhatnak, illetve en pl a Pilatust sarga dfestesel lattam mig a screenshotokon fekete ha jol emlekszem
konkret tipusok:
cessna: 182, 172
beechcraft : king air 200, 350, baron 58
an2
piper
do-27
pilatus
es helik is vannak eurocopter ec350, black hawk stb..
kb ezek szoktak lenni... szemely szerint carenado c182, da do-27, dc3 en ezekkel vfr ezek.
nem szoktunk ilyen magasra menni amugy atlagban paz szaz feet en van az erkezo es az indulo , ez most extra volt 😊 de 4-5000 es hegyek szoktak lenni 😊