MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Viszont ilyenkor meg a hajtómû hiányos ha elölrõl nézed.

http://goo.gl/gd6Zi5

köszi megvan 😄

Framsen: A serial number a Te példányod sorozatszáma, általában ha dobozos akkor vagy a doboz hátulján, vagy valahol a tokban van feltüntetve, ha pedig letöltõs, akkor mellékelnek hozzá egy .txt-t ami tartalmazza😊

napstR: A kabint akkor látod, ha a PMDG-n belül a Virtual Cockpit & Cabin verziót választod ki, ekkor VC-ból hátra tudsz menni ugyanazzal a módszerrel. nézd meg a toalettet 😛

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

[HUN]FaTaL
Utastér a VC + Cabin nézetben van. 😊

Nincs elõre beállított nézet, beállítod és elmented.

ahha 😄 szóval nincs ilyen elõre belõtt nézet. és utastérbe hogy megyek be? 😄 mert én kiválasztom vc-t hátra gyalogolok de nincs ott semmi 😄 egyszer csak vége a textúrának 😄

[HUN]FaTaL
Kiválasztod a 2D Cockpit Onlyt, átváltasz vcbe hátrafordulsz és mozogsz 😊

sziasztok! elõször is nagyon jók a videók amiket linkeltetek 😊 Clidey a Herczeg Zoltán név nem ugrik be esetleg? 😊

a wing view-et hogy kell belõni pmdg-ben active cameraval? 😊

más: megpróbáltam megcsinálni ezt: link tökéletesen mûködik a weather radar, viszont a panelre nem tudom rávarázsolni... hiába csináltam meg mindent amikor ki akarom választani a pmdg-t kifagy az FS és az ndwx.gau okozta. valaki találkozott már ezzel a hibával, esetleg megoldotta? 😊

Framsen
a telepítésnél

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Framsen
az
aerosoft Hamburg airport X nél mi az a serial number ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Framsen
miért nem

Eh...nem megy ez a képbeszúrás :-(

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

L Viper
Ez az elv, ahogy beigazítod a reptereket, nagyon passzol a Lacibácsi scenerybe.
Hibátlan elgondolás. Tényleg irigylem a türelmedet 😊
CptSAB
Az autogent szó szerint kiírtom azokon a telkeken, ahol a valóságban nincs egy bokor sem. Lesznek majd fatelepítések, mert az fs hajlamos itt ott az agn tartalmát megvágni sokszor elég csúnyán.
Frankón meg lehet csinálni végre az iskolaköröket, mert nem kell keresgélni a túlbúrjánzott környezetben a repülõtereket.
L Viper
Nagyon jó <#eljen>
Kigyomlált autogen, úthálózatot sem bántja és a környék színvilágába is tökéletesen illeszkedik.
Csak így tovább!
Falconer
Ja ok, az hogy az ATC ide oda vektorál rendben van, meg mondjuk circling approach, stb evidens.
pl Castlegar <#idiota>
Csak gondoltam ha már a végén lesz egy ILS akkor csak megnyomják az APPR gombot 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Meg lehet azt ideális esetben csinálni, hogy betáplálsz egy utvonalat, megadod az eljárást, és a robotpilóta leköveti és még le is teszi a gépet. Ez azonban a legritkább esetben mûködik, feltéve, hogy szabályosan, netán irányítás alatt repülsz. Irányítás alatt ez teljesen kizárt, hiszen utasításokat kapsz, irányra magasságra, ami mindenképpen el fog térni a betáplált adatoktól.
Ha nincs irányítás, akkor is célszerû, sõt legtöbbször szükséges átvenni az irányítást a leszállás valamely fázisában és nem csak gyakorlás céljából.
Például, egy olyan eljárásban, ahol éles forduló van, vagy holdingba mész nem tudja rendesen lerepülni a robot azt amit megkövetel a térkép és az azokhoz tartozó szabályok. Sok esetben nem ILS, hanem pl. VorDme eljárással lehet csak leszállni.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Falconer
Robot miért nem jó? Csak h legyen gyakorlás kézzel, vagy van valami másmilyen oka is?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CptSAB
Egy kis elõzetes.. Nagykanizsa mûholdnézetben a'la FS9

Kézzel alatt azt értettem, hogy headingelve.

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Még ha ez netán igaz is lenne, akkor is evidens a course pontos beállítása, A gépedet is nyugodtan nekicsaphatod a kifutónak, hiszen úgyse törik össze, ha a törés ki van kapcsolva, legfeljebb csak vinnyog.
Amikor el lehet kapni a localizert a robotot már amúgyis aludni küldjük, de nagyon gyakran már korábban is, ha kézzel célszerûbb az eljárást pontosan lekövetni.

[HUN]FaTaL
Ja nem figyeltem. 😊 Ráadásul nem is oldalról van.

Clidey
Ott van a képen: 25 csomó. Azt nem nevezném olyan irdatlan nagynak.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Nem volt véletlen rohadt nagy oldalszél?

[HUN]FaTaL
747en így van?

Mert a 737en ha robottal megyek akkor az szarik a Coursere, csak az FMC vinnyog hogy nem egyezik a betekert a benne lévõvel.

Falconer
Lerepültem én is az Edmonton - Castlegar utat, igaz offline, az approach tényleg elég durva volt elsõre <#vigyor1>

Hypo
az nem jo😊)

FD off állásban?

Hypo
Illetve most bongeszem neked a PMDG archivumot, volt hasonlo problema masnal is
itt

Hypo
Ha jól veszem ki amit irsz, akkor eddig minden ok volt és hirtelen mostanaban 50m ereket teved ?
raktal fel uj navupdatet? vagy barmit? mindenutt ez tapasztalhato?

leonforce
igy nezett ki eddig..
minden tokeletesen mukodott..(most kb.50m-rel balra lennek a palyatol final-nal,ha be van nyomva az APP.. a localizert teljesen jo helyen mutatja, csak nem koveti..)
(holnap csinalok shot-ot..)

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
persze..be van nyomva...
azert koveti az utiranyt..csak ilyen szogben..
(rendesen lekoveti a betaplalt utat) <#falbav>

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
persze..
minden fasza..
a localizer-t is jo helyen mutatja(tehat pontosan a palyara..) csak a gep ter el 50 m-re balra a localizer-tol(es igy a palyatol is)..a glide slope-ot tokeletesen tartja approach-nal..(csinalok majd 1 shot-ot)

eddig tokeletesen mukodott minden..(van mar vagy 200 land-om a tipussal)

Seven-Four-Seven--Heavy

g0a
erdekelne a tobbi screen is 😊 ebbol nemlehet semmit megallapitani...
course-t ahogy Hypo is irja bekell tekerni, kulonben localizer nem a helyes palyairanyt koveti

Azt meg meg sem merem kérdezni, hogy az lnav be volt-e kapcsolva :-)

Itt a lépték miatt nem látszanak az elõzmények. Ilyen esetben ami itt látszik, be kell adni az odess-t az elsõ helyre és minden helyreáll.
A másik eltérésre:
kérdés, hogy az FS ben szereplõ course van-e ilyenkor nálad beállítva, ami gyakran eltér a hivatalos és aktuális chart-ban találhatótól, mert feltételezem, hogy azt ugye beállítod?

Hypo
ILS nel a course jol lett betekerve? LOC utan amikor zolden jeli akkor nyomsz egy appr gombot?

leonforce
haliho..!
megint egy ujabb problema..
igy koveti a betaplalt utvonalat a pmdg747 :

a masik: ahogy ranyomok a LOC-ra(ILS-ben) elfordul a gep (es ha rajta is van pontosan) akkor is elmaszik oldalra es legalabb 50m-re a oldalra elterve a palya iranyatol(egyebkent tokeletesen vonalban) csinalja az approach-ot(sajna nincs kep..)
a tokom ki van mar h minden tokeletesen mukodik az FS-ben es egyszer csak minden elojel nelkul elkezd hulyesegeket csinalni...
<#falbav>
ha vkinek volt mar hasonlo es tudja a megoldast pls. help..!

Seven-Four-Seven--Heavy

Hypo
jaj mar, egy program az ivap es a teamspeak, felrakod az felrakja az MTKL eket is alapbol, es ki lehet kapsolni barmikor ha nem akarod, semmi szemet nincs, egy progi semmit nem fog a gepeden, es megold mindent.

Ez mar nema regi idok Sbox meg a tobbi tragya

Clidey
#27022 .... <#whatever>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Engem csak az tart vissza ezektõl az online reppenésektõl, hogy mindenféle segédprogikkal kell összeszemetelnem az efest, meg az minap emlitett repcsi-pakkal...szóval nem szeretek ennyit trükközni... 😊
De ki tudja, talán egyszer majd ráveszem magam...de az nem mostanában lesz... 😊

Clidey
Tudom, te sose bírod ki...! 😄DDDDDD
Na jó, nem sosem, csak az esetek 99,99%-ban.. 😄DDDDDD

Hypo
FS Recorder.
Felveszed a repulesed majd atulsz egy masik gepbe es PLay as Traffic az elozo repoulesed es kozben veszed az uj repulest is ha mindent jol csinalsz akkor lathatod a masik gepet es kotelekben is tudsz repulni.

Egy kérdés (valószínûleg volt már szó róla, de nem találtam a keresõvel semmi ilyen hozzászólást): Hogy lehet megoldani, több repülõvel is repüljek egyszerre? Értsd: lerepülõm az elsõvel a távot, ezt felveszem, majd a másodikkal is, kötelékben az elsõ géppel, így tovább.
Kell valami modul hozzá? FS recorder?
Hypo
gyere legkozelebb szerdai vfr repulesre ivao, bar mar jo lenne ha lehetne repulni budaors kicsit felazott😊))

Hypo
muhahhahaha😊)))) amugy nem is volt hibaja nekem tetszett de mar muszaj volt beszolni😊))))

Clidey
Jóva' há' nem egy Pécs-Pogány privjú... <#szomoru1>

Hypo
faintos a hibak ellenere😊))))))))<#vigyor1><#vigyor1>

g0a
<#eljen> ez jol sikerult 😊