MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
napstR: A kabint akkor látod, ha a PMDG-n belül a Virtual Cockpit & Cabin verziót választod ki, ekkor VC-ból hátra tudsz menni ugyanazzal a módszerrel. nézd meg a toalettet 😛
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Nincs elõre beállított nézet, beállítod és elmented.
http://goo.gl/gd6Zi5
a wing view-et hogy kell belõni pmdg-ben active cameraval? 😊
más: megpróbáltam megcsinálni ezt: link tökéletesen mûködik a weather radar, viszont a panelre nem tudom rávarázsolni... hiába csináltam meg mindent amikor ki akarom választani a pmdg-t kifagy az FS és az ndwx.gau okozta. valaki találkozott már ezzel a hibával, esetleg megoldotta? 😊
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
aerosoft Hamburg airport X nél mi az a serial number ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Hibátlan elgondolás. Tényleg irigylem a türelmedet 😊
Frankón meg lehet csinálni végre az iskolaköröket, mert nem kell keresgélni a túlbúrjánzott környezetben a repülõtereket.
Kigyomlált autogen, úthálózatot sem bántja és a környék színvilágába is tökéletesen illeszkedik.
Csak így tovább!
pl Castlegar <#idiota>#idiota>
Csak gondoltam ha már a végén lesz egy ILS akkor csak megnyomják az APPR gombot 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha nincs irányítás, akkor is célszerû, sõt legtöbbször szükséges átvenni az irányítást a leszállás valamely fázisában és nem csak gyakorlás céljából.
Például, egy olyan eljárásban, ahol éles forduló van, vagy holdingba mész nem tudja rendesen lerepülni a robot azt amit megkövetel a térkép és az azokhoz tartozó szabályok. Sok esetben nem ILS, hanem pl. VorDme eljárással lehet csak leszállni.
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB
Amikor el lehet kapni a localizert a robotot már amúgyis aludni küldjük, de nagyon gyakran már korábban is, ha kézzel célszerûbb az eljárást pontosan lekövetni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mert a 737en ha robottal megyek akkor az szarik a Coursere, csak az FMC vinnyog hogy nem egyezik a betekert a benne lévõvel.
http://goo.gl/gd6Zi5

itt
raktal fel uj navupdatet? vagy barmit? mindenutt ez tapasztalhato?
minden tokeletesen mukodott..(most kb.50m-rel balra lennek a palyatol final-nal,ha be van nyomva az APP.. a localizert teljesen jo helyen mutatja, csak nem koveti..)
(holnap csinalok shot-ot..)

Seven-Four-Seven--Heavy
azert koveti az utiranyt..csak ilyen szogben..
(rendesen lekoveti a betaplalt utat) <#falbav>#falbav>
Seven-Four-Seven--Heavy
minden fasza..
a localizer-t is jo helyen mutatja(tehat pontosan a palyara..) csak a gep ter el 50 m-re balra a localizer-tol(es igy a palyatol is)..a glide slope-ot tokeletesen tartja approach-nal..(csinalok majd 1 shot-ot)
eddig tokeletesen mukodott minden..(van mar vagy 200 land-om a tipussal)
Seven-Four-Seven--Heavy
course-t ahogy Hypo is irja bekell tekerni, kulonben localizer nem a helyes palyairanyt koveti
A másik eltérésre:
kérdés, hogy az FS ben szereplõ course van-e ilyenkor nálad beállítva, ami gyakran eltér a hivatalos és aktuális chart-ban találhatótól, mert feltételezem, hogy azt ugye beállítod?
megint egy ujabb problema..
igy koveti a betaplalt utvonalat a pmdg747 :
a masik: ahogy ranyomok a LOC-ra(ILS-ben) elfordul a gep (es ha rajta is van pontosan) akkor is elmaszik oldalra es legalabb 50m-re a oldalra elterve a palya iranyatol(egyebkent tokeletesen vonalban) csinalja az approach-ot(sajna nincs kep..)
a tokom ki van mar h minden tokeletesen mukodik az FS-ben es egyszer csak minden elojel nelkul elkezd hulyesegeket csinalni...
<#falbav>#falbav>
ha vkinek volt mar hasonlo es tudja a megoldast pls. help..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Ez mar nema regi idok Sbox meg a tobbi tragya
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De ki tudja, talán egyszer majd ráveszem magam...de az nem mostanában lesz... 😊
Na jó, nem sosem, csak az esetek 99,99%-ban.. 😄DDDDDD
Felveszed a repulesed majd atulsz egy masik gepbe es PLay as Traffic az elozo repoulesed es kozben veszed az uj repulest is ha mindent jol csinalsz akkor lathatod a masik gepet es kotelekben is tudsz repulni.
Kell valami modul hozzá? FS recorder?