45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30723 OFF de én még nem vettem meg.
Az ucso gépem is 1 csalódás lett amitt megvettem.Simmer airbust már nyomokban sem talalni a flight1 oldalán a products-ok közt.Supportra b@sznak válaszolni.
stb.
-
#30722 Apci nálad valami nagy gebasz lehet, mert nálam peccsről-peccsre csak jobb lett a bringa...Igaz ami igaz, nekem a v1.0 sem produkálta azokat a CTD-ket amiről sokan panaszkodtak... :P -
#30721 Szomorú! Mennyire forever az a forever? -
#30720 mai napig nem prószéltam még ki az 1.02t:))))) már kérdeztem ugyan, de tényleg ennyire gyesza a (móókolt) verzsön? -
#30719 hát egy jó ideje már feléje se néztem..
érdekes de a ruszkik kezdik átvenni ezt a témát:) úgyértem valmi megjelenik, szinte másnap fent van -
#30718 Őszintén szolva nekem nem jött be a downgrade.Csinálltam 1 full uninstallt-és még a mappákat is kitöröltem utána.Azután install 1 majd 1.01
-
LegendTommy #30717 elég ha ráinstallálod a patch v2-reaz 1-et? vagy újra kell rakni az egészet s csak patch 1-et rátolni? -
#30716 WoS gone...forever!! -
#30715 Igen tedd vissza az első patchet csak.Mondtam már megjelenésnél,hogy nem jó.OFF(Warez verzio)ON -
#30714 Merci boku -
#30713 Teljesen mindegy. A lényeg, hogy azon a gépen fusson, amin az fs van, különben kell egy regisztrált widefs is. Kritérium tudtommal nincs, bár a próbákat regisztrált fsuipcvel végeztem, de nem hiszem, hogy ez kritérium lenne, csak fusson az fs. -
LegendTommy #30712 thx, majd kiprószálom
fs9 könyvtár alól futtasam vagy mind1?
mi a kritérium, hogy tudjon kommunikálni az fsuipc-vel? -
#30711 Many THX! -
super08 #30710 Ok, köszi. -
#30709 Majd meglátjuk. -
super08 #30708 Köszi, ez a "repülési nézet frissítéskor" volt a baj.
A frissítéssel egyébként nem volt gond (kb. 15 perces teszt alatt), bár valszeg nem fogom túl gyakran online használni a GE-ben (bár esetenként kifejezetten jól jön), de ettől még nagyon jó ez a funkció, kifejezetten tetszik.
Arra esetleg van mód és lehetőség a jövőben, hogy az útvonalhoz a GE-ben időpontot is megjelenítsen mondjuk minden 5.-10. rögzítési pontnál?
-
#30707 Nem annyira a szaggatás miatt kell másik gépen futtatni, bár egy komolyabban feladdonozott (új szó :-D ) fs2004, vagy akár FSX esetén előfordulhat, hogy kevés a vidkari a sok textúra betöltéséhez, hanem azért, mert az eddigi tesztek alapján, néha cseszik frissíteni a GE. Másik számítógépen futtatott GE esetén ez nagyságrendekkel ritkábban fordult elő. Amúgy ha előfordul, akkor csak egy frissítést kell nyomni a GE-ben.
Amikor beállítod hálózati linkként, akkor ahol megadod a frissítési időt NEM SZABAD bekapcsolni a "repülési nézet frissítéskor" funkciót. Ilyenkor hagyományos módon mozgatható a nézet a GE-ben. Lehet hétvégén összedobok vmi rövid manualt hozzá. -
-
super08 #30705 Nagyon jó kis progi, grat.
Nekem úgy tűnik, hogy "real-time" a GE-ben követés esetén sem szaggat különösebben, néha feltűnő, de inkább nem. Ami fura volt (de ez beállítási bénázás is lehet a részemről), hogy nem engedte (be)állítani közben a nézetet.
Összefoglalva: nagyon jó. -
mk452001 #30704 Sziasztok!
Van egy kis problémám az Ifly 737-esével:
feltettem hozzá mindkét patchet, és a gép repülés közben a robotpilóta hirtelen felhúzza a gépet, és a fékszárnyat kiengedi 40-re.
Remélem tud valaki segíteni. -
#30703 Na akkor a lent említett kis programocska, ami menti az fsben repült útvonalat, majd megjeleníthető a GE-ben, az alábbi linkről letölthető:
FS_coordinate
Csak ki kell csomagolni, majd felszállás előtt elindítani a rögzítést. A repülés végén pedig menteni. Ekkor az exe mellé létrehoz egy .kml file-t, amit a GE-ben megnyitva megjelenik az útvonal. A működéséhez FSUIPC szükséges.
A "folyamatos mentés" bekapcsolásával a program mindig létrehoz az exe mellett egy proba.kml-t is. Ez azt jelenti, hogy a program 2 másodpercenként ír a vinyóra, viszont ilyenkor ezt a file-t a GE-ben hálózati linkként megnyitva, a frissítést 2 másodpercre állítva, akár "online" is követhető az útvonal. A zökkenőmentes működés érdekében ilyenkor a GE-t ajánlott egy másik számítógépen futtatni, de ajánlott az exe-t is azon a gépen futtatni és egy wideFS-sel összekapcsolni az fssel. Bővebben csak ha érdeklődés van rá.
A hibákat kérem jelezni. :-) -
#30702 Többen kérték már, de egy újratelepítés alkalmával elszálltak nem sokkal a videó elkészítése után. Amúgy semmi extra nem volt, BP APP és ACC felvételeket pakoltam a mappába. Most FS-em sincs, de ha újracsinálom felteszem nektek valahova. -
LegendTommy #30701 igen az nekem is kéne:) -
#30700 Alert azt az FS passanger rádió hangokat megoszthatnád. -
#30699 Azért volt már,hogy lehúzta helyettem a sőtétítőt a rezgés.
Alapvetően az a gond a Malévnél,hogy az első osztályt ezeken a gépeken hátra rakják.Mert ott halkabb.Nos ezt a Malév ugy oldja meg,hogy a stuvik hátulról hozzák elölre a cuccokat a bizzre.Tök gáz. -
#30698 csak tippöltem.. -
#30697 Érdekes, de pl a q400 nem hangosabb belül, mint egy 737. Ott sok gondot fordítottak a zajcsökkentésre. A korábbi Dash 8-asok és sok más prop valóban hangos. -
#30696 Van olyan pilóta itthon, aki oktat kisgépen, repül a wizznél A320-ason és a malévnál 737NG-n egyszerre. Gyakorlatilag akármennyi típusod lehet, a társaság dönti el, hogy hány típuson enged repülni. Persze csak olyan típusú gépen repülhetsz, amelyikre van kiképzésed.
Azt, hogy a személyzet hány órát tölthet egyszerre szolgálatban a cég és egyéb dolgok szabályozzák. Általában 7-9 órát dolgozhat egy pilóta vagy stuvi egyfolytában. Ahol hosszabbra nyúlik a repülés, ott útközben cserélnek, de leszállás előtt általában mégegyszer visszacserélik a helyeket, hogy ugyanaz szálljon le, aki fel. Ezt sok nagyobb légitársaság second flight officer jogosításokkal oldja meg, aki vezetheti a gépet FL200 felett, de alatta nem. Ezzel megoldható a személyzetcsere. Sokszor pedig a személyzet egyirányba vezet, majd 2-3 vagy több napot szállodában tölt, mire jön a következő járat, azt pedig hazaviszik. -
#30695 nem hangos az? úgyértem ezek a turbópropik elég hangos zümmögők -
#30694 Anno Malév 767 Toronto jfk járaton volt 1 alvó kabin a pilcsiknek.Ma pl Várna megérkezik kb 1 am.Reggel 5 körül jönnel el.Addig hálozsákban alszanak a stuwik.
Képzelheted 1 q400 milyen kényelmes. -
#30693 eljen az ekezet nelkuliseg, tok felesleges :))) en se hasznalom muhaha -
abassc #30692 kosz.mobilrol megy.majd ekezetek nelkul:) -
#30691 Állíts már a kódoláson légyszi, vagy nem tudom milyen böngészőből kommentelsz de az összes ékezeted helyén egy kérdőjel van.
Itt is van, ugyanaz a billkombináció mint fsxben. -
Rue East #30690 a pilotseye münchen-san francisco lufi a340-600-as videoban emlékeim szerint 3-an vannak
airbuson 3-an szoktak lenni, boeingen néha 4-en, de ez csak megfigyelés -
abassc #30689 fs passengerben itt is van video meg zene mint az fsx-ben?csak jo hangulatos.meg el?gedettebek az utasaim is:).ha van.vagy bill kombin?cio mint az ül?sl?mpa? -
#30688 Hát hosszú út alatt olyan 8-12 órás utakra gondoltam, de akkor mennek szerintem sokan ha mondjuk másnap egy másik típusú gép jönne gondolom aki A340-est vezet az nem hinném hogy B747 is vezethet.
Nagyon köszönöm azért a választ. -
#30687 Egy pilotseye rész van amiben ez az útvonal van, ott ha jól emlékszem akkor sokan (4-5-6) voltak a 340-esen és váltásban csinálták. Éjszaka és nappal mások "vezettek" -
napstR #30686 pihennek, aznap nem megy vissza ugyanaz a team. bár nem tudom mit értesz hosszú út alatt :) bécs-tokió mondjuk hosszú :D -
#30685 Üdv mindenkinek lenne egy kérdésem mondjuk nem függ össze az fs2004-el. Egy hosszú távú repülő út után ugyan azok a pilóták vezetik vissza a repülőt vagy azok pihennek? -
abassc #30684 Ok?s.köszi.