MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyanítom hogy egy pillanatra meghülyült a pmdg.
Sziasztok!! Tudna valaki segiteni abban hogy szeretném a saitek gázkarra rákonfigurálni a idle kapcsolokat azaz ha valaki nem érti ezt a gázkarok alatti 1 es 2 es motor gyujtás kapcsolokat. Sajna az a nagy feneség van hogy nem találok rá gomb kiosztást!! Létezik ez?? Segitsetek!! Köszönöm.

Meg szerintem át is esett volna akkor...
Hát megmondom õszintém nem figyeltem, robot volt kapcsolva meg to/ga, de ekkorát? 200 csomót?
nem lehet h kaptál egy marha nagy hátszelet?

Sziasztok! Tegnap délután valós idõjárás mellett repültem Budapest-La palma útvonalon Pmdg 737-800al, és olyan érdekes dolog történt felszállás közben kb 8000láb magasságban , a sebesség mérõ 0 csomót mutatott kb 10 másodpercre, ez miért lehetséges(eldugult a pitot csõ)? Minden anti ice be volt kapcsolva...
leonforce
koszi a segitseget..!
sikerult megoldani a PMDG forumon talalhato kutyuvel..
(at lett teve masik meghajtora aaz FS es az kavart be..csak azt nem ertem miert 1 honap mulva..na mind1..)
THX..!!

Seven-Four-Seven--Heavy

Falconer
Sikerült megoldanom a Kodiak wide screen panel problémát. Leírom a mentetét, hátha valaki másnál is elõjön. <#vigyor>

A 2D panel wide screenben van, viszont a PFDnek szar a méretaránya, és ezért nem bírja lerenderelni. -> CTD hibaüzenettel.

Megoldás:
FS Panel Studioban a 2D panelon található PFD felbontását át kell állítani 364*254re. Innentõl kezdve megy gond nélkül. Rájöttem, hogy a külön popup pdf alapból megy tökéletesen, és annak a méretarányához igazitottam a 2D panelen találhatót is. A lényeg az, hogy az arány tökéletes legyen, tehát nem lehet a pixelek számát kerekíteni -mint ahogyan az alapból volt- <#hawaii><#nezze>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ezt is megnézem. Köszönöm!
És nagyon fontos!
Ne ténylegesen töröld, csak a kiterjesztéseket nevezd át.
Korábban éppen ebben a topikban olvastam, hogy néhány bégéelt ki lehet gyomlálni az LHBP/SCENERY mappából és akkor némileg gyorsabb lesz. Én nem minden fájlt töröltem, csak a következõket:
Keritesek
Plexi1
static_vehicles
static_vehicles-pos
t1-static_vehicles
tartalyok
A BUDAPEST_CITY\SCENERYBÕL:
bpmesh
dna_end
dna_excl
dna_flat
hazacskak

Valamint az LHDK2008 miatt
af2_lhdk

Sajnos még most is akad, de már valamivel jobb.
Igeeen😊 Nekem is megáll sokszor, de azt megszoktam, viszont tegnap és az elötte lévõ két alkalommal kifagyott.A lejebb írt módszert kiprobálom! Köszönöm!
Nem fagy ki Józsi, csak 7-10 másodpercig nem történik semmi. Nálam ez van mindenütt, amikor belépek a BUD2007-be. Az már teljesen mindegy, hogy honnan érkezve. Lehet az RUTOL, vagy BUDOP.

Bizony már 23 éves vagyok és lassan az egyetemi évek vége felé járok 😄 Amikor utoljára úgy voltam Dunakeszin, hogy egy sárkányrepülõs iskolakör is belefért, szerintem még általános iskolás voltam 😊 Mondjuk az is hozzátartozik, hogy a repülés csak nagyjából 1 éve fogott meg komolyabban. Találtam 1-2 jó képet a régi szép idõkbõl 😄

Amúgy bocs az off-ért többiek 😊

[HUN]FaTaL
MASból legújabb verzió van fent? BPbõl kitörölted a fájlokat amiket ki kell?

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
vasFMC 2.0 alpha-t próbálta már valaki? Mennyire bugos?

Sziasztok!
Tegnap újra volt egy fagyásom pest felett. Azóta történt meg háromszor mióta betettem a VFR-t, és este 10fele érkezek Pest körzetébe és ANEXA felöl jövök. Csak ilyenkor fagy ki.Lehet hogy a VFR scenery kavar be?
Üdv,
Papirzacsi
Ez Lotussimnek tûnik.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

CptSAB
amúgy szeretem ezeket a cseh és szlovák kölköket, amikor a képek mellõl hiányzik az hogy fs9, FSX vagy X-Plane..
Viszont úgy fest ez a fizetõs Alba.. sasoltam mindenfelé, és a textúrák alapján... szóval sorry a téves posztért.. :S pedig jaj de megörültem..
CptSAB
amiket láttam képeket, nem egyértelmû, hogy fs9 vagy fsx.. szóval LotusSim szakemberek, ez most melyik madár?
CptSAB
Lehet elkészül a Vit Storch gyerök Albája?

[HUN]FaTaL
Melyiket raktad fel elõbb?

Elõbb kell a 737et aztán a 747et. Nem raktál fel valami addont véletlen? Egyszer valamelyik felülírta az FSUIPC-t egy ezeréves verzióra és utána csinált furcsaságokat az fs 😊

Falconer
Na még egy kérdés 😊

Van itt valaki akinek megvan a Quest Kodiak? 2.6os legujabb verzió, kéne, hogy legyen benne widescreen panel, viszont keresem és nincs sehol. Csak az alap van, az meg CTD...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
O szuper, kösz szépen. FlightSim.com-on fent van mindenesetre.
-> bbqhide.zip

leonforce
koszi..!
de basszus nem talalatan a flight 1-en repair toolt..
lama vagyok..

Seven-Four-Seven--Heavy

Clidey
Óbasszus, akkor mostmár képben vagyok! Lám, milyen kicsi a világ... 😄DD Sejtettem hogy valami turpisság lesz itt... 😄DD
Szeretettel várunk a reptéren mint mindíg, de amilyen régen találoztunk, ne csodálkozz ha elsõre csak apádat ismerem majd meg...! 😄DD

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

leonforce
ja es igen..
LEMD 18-as palya ( 182fok)

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
tehat..
a mind a ketto PMDG-nelk ugyan az van..a (737,747)
tokeletesen mukodott eddig..)lehet h ujra kell telepiteni a pmdg-ket..?)

<#falbav>

Seven-Four-Seven--Heavy

m814
Ha szerencsétek van akkor még megvan az AVSIM-en a BBQ Hideai nevû kis cucc azzal el lehet tüntetni.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

jaszy76
Ez asszem félre ment.
Bocsánat!

jaszy76
Jó estét! 😊
Kis segítség kellene. Zlin 142-nél hogy a túróban kell a motort beindítani? Egyszerûen nem jövök rá.
Kerestem infót a neten, de semmi. Ha minden igaz, Te szoktál vele repülni.
Más: mivel ma szép napos volt az idõ, mentem egy kis kört a Balcsi körül. Nagyon szép a víz, a csillogás.
Ja, és az égbolt is egy "picit" más lett a csillagképekkel.
Szépül az FS, hála Neked.

Köszönöm!

Falconer
FAQ, FAQ, FAQ, FAQ, FAQ, FAQ, FAQ, FAQ, FAQ, <#nezze>
Linkek, linkek, linkek, linkek, linkek, linkek, linkek, linkek, linkek, linkek,....... Sajnos olvasni kell! <#nezze>

Másrészt: olyan nincs, hogy "a scenery", definiáld máskor a problémádat, és akkor lehet, hogy kapsz konkrét választ. Feltéve ha nincs benne a FAQban teljesen egyértelmûen. <#puszis>

Framsen
nekem nincs szerencsém a scenery vel mert valamelyik nem is mûködik, kéne valami jó oldalt találni, ti tudtok ilyet ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

[HUN]FaTaL
Na akkor ez engem is érdekelne, WOAI gépek nekem sincsenek de pl. egy csomó Scenerynek még az AI hajói is látszanak😄

CptSAB
Tudja valaki a Rallyrepülõ Bajnokság siófoki fordulójának eredményét?
Falconer
Tévedsz, mert lehet, csak nem tudom mi a megfelelõ kód és melyik cfg-be kell beírni.... <#help>

Pl Skai Trafficnak egy darab AI gépe nincs a listán. HTAInak szintén nincs. Csak egy-két noname hulladéknál képtelenek voltak megoldani <#falbav>

Anno még volt vmi addon manager programom, vagy FS design studio vagy akármi, fogalmam sincs melyik volt, abban is volt egy olyan opció, hogy visible on aircraft list....

Azt szeretném kérdezni hogy a játékba honnan, és hogyan lehet repülõgépeket rakni???

[HUN]FaTaL
Szerintem sajnos sehogy, nekem is ott van egy csomó.

[HUN]FaTaL
Azért amikor videót csinálsz elég feltûnõ. 😊)))

Falconer
Egy fontos kérdés:

Hogyan lehet eltüntetni a menüben az aircraft listából az AI cuccokat? Raktam föl a napokban néhány GAt, és baromi zavaró, hogy ott vannak.

miket meg nem figyelsz...😄

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Framsen
aha

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

L Viper
Kérdezni is akartam, hogy ugye nem marad ki, de az, hogy fel is lesz dobva még, no ez igazán pöpec :-))))
Falconer
Olvasd el a FAQt, segédleteket, valamint a szöveg mezõ felett található linkeket nézd meg.... <#rolleyes><#zavart2>

Framsen
honnan szerezzek olyan jó reptereket, mint amilyeneket fatal Paris-Budapest videójában láthattunk ?

CptSAB
Na majd Gyöngyös - Pipishegyet mézd meg, mert azt spéci akarom összehozni.. nem lesz kiflattenelve a cucc. 😊 Remélem olyan lesz, amilyennek szeretném..
[HUN]FaTaL
Ha fent van a model update a 600/700hoz (clickable VC mint a 800/900nál) akkor meg a textúra hiányzik a hajtómûrõl. 😄

Így van 😊 Mellesleg a faterom 😄 Mutattam neki youtube-on a videódat és felkiáltott, hogy nézd már a Füles! 😄 Sajnos mióta az Európán van nincs sok ideje mindenkori szenvedélyére a repülésre, de üdvözöl és ha lesz egy szabad délutánja tiszteletét teszi a reptéren. Remélem én is el tudom õt kísérni 😊

tényleg?? nem is néztem még... 😄

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Clidey
Minden Sólyom és Vöcsök legendás kapitánya!? Hát már hogyne ismerném! Csak sajnos az utóbbi idõben nagyon ritkán találxunk, mióta felvitte az isten a dolgát és az Európáról tekint le ránk nagy kegyelmességében... 😊)))))))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...