MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eyecandy
Ha itt nincs, akkor nem nagyon fogsz találni

Sziasztok!
Tud valaki új (2013) LROP fs2004 scenery-t? Fizetõs, ingyenes is jó.
2009-es megvan, de azóta átépült és nem stimmel a scenery az új
charts-hoz.
Köszi!
Hypo
ha már köd akkor legyen õsz vagy tél, idõ, hát napfelkelte elõtt picivel.
reptér lehet LHBP, magasság meg a gurulón

Hont
Rendben! Mekkora legyen a látástávolság?
Milyen évszak ?
Milyen napszak?
Melyik reptér?
Milyen magasság?
Több kérdésem nincs mára!<#vigyor>
Hypo
mindenki ködös idõben csinál egy shotot aztán meglássuk😊))

Clidey
Jaja, a ridmi azt irja hogy clean legyen a könyvtár ahova másoljuk a cuccost. Úgyhogy semmi különöst nem fogok tenni csak visszamásolom a hiányzó eredeti iFly fájlokat a mappájába és kész. 😊

Mondom nem a landingfény textúra a ludas hanem az FS. Nem hisztek nekem? 😊 Van a YouTube-on olyan mozi ami FS9, nagy köd, és nincs ez a fehér háromszög-effekt? Én nem találtam... 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

jaszy76
Szívesen!
Akkor ezek szerint én nem a readme szerint csináltam anno, mert nálam van pl. APU és Batt hang is. Az viszont lehet, hogy az eredeti iFly.
Azért, ha módosítod a csomagot, akkor kérhetem a megosztást? 😊
Kipróbáltam egy másik light csomit is, ez lett a vége: LHBP.
Alulról szépen becsúszik a trágya. 😊

jaszy76
Nálam nagyon betalált a videó. Nem akármilyen hangulata van.

Hont
Ilyenkor mindig elönti a harci fos az agyamat! Ezt kellett szétbarmolni ennek a kis köcsög törpehuszárnak...<#violent><#violent><#violent>
jaszy76
Hypo
<#eljen> régi IL2 idõket idézi anno puma és dongó század multi csaták....hmm de rég is volt

Sziasztok!

Itt egy kis War Thunderes új évi kötelékrepülés Ju-88 bombázóval
Clidey
Jaja, tegnap este meghallgattam, nagyon tetszik! A trimmkerék hangja alapján ez lehetett az, igen. 😉
Bár lesz még vele némi teendõm, ugyanis követtem a ridmijében foglaltakat, és üres könyvtárba másoltam a fájlokat miután onnan elmúvoltam az eredetieket, így most nincs se APU se BATTERY hangom sajna, és a légkondi is tök kussba van. Mondjuk ez utóbbi annyira nem zavar mert a eredeti iFly elég idegesítõ volt már egy idõ után. 😊
Meg a két fajta kapcsoló hangból az egyik cserés lesz szintén mert az nem igazán tetszik.
De amúgy a többi tényleg jó! Dankesõn!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

jaszy76
Clidey szerint egyébként sem repülhetek már. 😄
Kipróbáltad az orosz hang csomagot? Az volt az?

Clidey
Mondom, az szerintem nem textúra-függõ dolog. FS-grafics endzsin bénaság.

Papirzacsi
Ne kapcsold fel ködben éjszaka. 😄 Úgy akkor jobban látni. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

jaszy76
Feltettem vmi orosz spotlight csodát.
Egész addig, amíg nincs köd, szvsz elég jó.
Ködben ez is sz*r. Így marad.
Nem repülök ködben. 😊

Clidey
Persze hogy kifagy. Az a bosszúm! 😛

Papirzacsi
Arról álmodhatsz, hogy én most nekiállok fst telepíteni. Egyelõre megteszi nekem az FSX-is A2A P51-gyel és ORBX scenerykkel. Csak ne fagyna ki óránként az a szar... régen ilyet nem csinált...

Clidey
Nahát akkor a feladat adott!
- FS telepít
- iFly telepít
- Ez a landinglájc feltelepít
- FS indít
- Térdig érõ köd beállít
- Nézi a eredményt és idelinkel róla egy sotot!!

😛

Papirzacsi
Nem emlékszem, hogy nálam ilyen lett volna valaha is. Megnézném, de vagy másfél hete letúrtam a gépem, így semmi sincs most fent, és nem is igen emlékszem mennyi és milyen szemetet tetem fel a korábbi 4 éves rendszerre.
Az is lehet, hogy azért nem volt ilyen, mert nálam valami bug miatt az ifly fényszórója a VC-bõl a végtelenbe elrohanó fajta volt? 😄

Clidey
Szerintem ez FS garfics endzsin hiba. Nekem is van fenn speckó landing lights textúra de 0 látásnál akkor is ezt a nagy b*zi fehér háromszöget mutatja, és csak nagyon halványan, éppcsak észrevehetõen van rajta a fénycsóva-textúra... 😞((

jaszy76
Egyetértünk! :-D
Enyhe kifejezés, hogy trágya.
Van vmi javaslat?
Asszem már ez is vmi módosított, de tényleg kellene vmi frankó.

Clidey
Meni danke schõn! Kitróbálom a.s.a.p! 😉
A való életben ezért az eprócsért bizony mentél volna a szõnyeg szélére pedig... 😊)))

Clidey
Korlátaim nekem is vannak; néha szoktam is nyomást érezni miatta a fejemben... 😄

Papirzacsi
Azt hiszem a fényszóróiddal valamit kezdeni kellene, mert nálam pl. a legnagyobb ködben sem volt ilyen trágya. 😄

jaszy76
Nem töltöttem papírt, de pelenkát cseréltem. 😊
Asszem ez van fent: 737 Soundset.

gfarkas
Jó van na ! Mindenre én sem gondolhatok...nem én fújom a passzátszelet, nekem is vannak korlátaim - ilyen is meg olyan is....<#nyes>

Clidey
Ugyeugye 😄

Clidey
És rep után nem kellett A4-est töltened?? 😄
Csak mert ilyenkor a robotnak kell leszállni, de legalábbis kitérõre menni! 😊))
Amúgy jó ez a hangzás, különösen a trimmé tecc, hol lõtted ha szabad kéredelni? 😊

jaszy76
Pici köd volt ma Sármelléken.

gfarkas
Megpróbálom, elõre is köszi. Hogy ez nekem nem jutott eszembe...<#lama><#wave><#eljen>

Clidey
Így van, van neki egy külön textúra fájlja. Mármint a lajstromjeleknek. Ezt kell egyszerûen kicserélni egy olyanra, ami üres (pl. vedd kölcsön az én festéseim valamelyikébõl ezt a fájlt). 😉 És helyette a törzs és szárny textúrákra festeni a kivánt méretben a lajstromjelet. 😊
Küldöm priviben a cuccokat csak még fel kell töltenem valahova. 😊

Clidey
Meg errõl... <#taps><#eljen>

Clidey
<#eljen><#taps>Na errõl beszélek jahh!<#worship>

gfarkas
Én erre gondoltam, német sorozat volt :

L Viper
Én meg a háttérben lezajló táncnál 10:30-tõl 😊)))))
Hont
1:35 nél ETA vasaló fogantyú van felszerelve az irányító pultra... Majdnem beszartam a röhögéstõl...<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
L Viper
De szerintem a hozzám hasonló korosztálynak ez maga a vizuális katarzis és MAGYAR 😊
L Viper
Az Alfa Holdbázist taknyos kölyökkoromban nagyon imádtam, mikor apámék megengedték, hogy megnézzem 😊 Hát nem ma volt.
Hont
Valóban...Én néztem be, de nagyon...<#idiota><#idiota><#idiota>
L Viper
Volt egy õskori német sorozat is:

Ez volt az 😊 A fõhõs McLane parancsnok 😄
Hont
Na pont ezt mondom én is!
<#eljen><#taps>
L Viper
Ezeket most lõttem gyorsan. Semmi PS, meg javítás nincs a képeken, csak egy kis szolid ENB Series:

Hont
Nem nem!
Tévedtek!
McLane az Alfaholdbázis-ban volt! (Space1999) 😄
Hont
Nem nem!
Tévedtek!
McLane az Alfaholdbázis-ban volt! (Space1999) 😄
Hont
Na én is így vagyok vele...
Szép -szép az FSX, meg a P3D, de ha gondtalanul akarok repülni, akkor FS9!
Nálam is pillanatok alatt használható! Van egy csomó még kipróbálatlan addon! Egy classzik 737 hiányzik, meg jó lenne egy részletesebb Európa és nekem tökéletes lenne!
gfarkas
Semmi gond, nem hadititok ez, ettõl még tudj aludni...<#taps>

Csak valamirõl beugrott az Õrjárat a kozmoszban címmel futott (fekete-fehérben ha jól emlékszem), McLane parancsnok és a Tamara Jagello hadnagy fõszereplésével.(nem a szinészek, hanem a szerepük).Meg a Varangyok.

L Viper
Nekem még mindig nagyon bejön az FS9 😊
Ami a legjobb, hogy gyorsan betölt mindent, a színvilága is klappol.
FSX-et is toltam egy ideig. Optimalizálva el is futott egész tûrhetõen, de annyi kipróbálatlan dolgom van még FS9-re... Meg mire az FSX-et is fel tudnám kiegekkel, meg minden egyébbel a mostani FS9-em szintjére tölteni, hát nem is tudom.
gfarkas
Elõre is köszi !
A lajstromjel egy külön boxban van és hozzárendelve vagyon a szárnyakhoz is, saját maga nagyította fel a kisebb betûket a szárnyra. Nagyon kevés képet tudtam leszedni a netrõl, felsõ nézetem pl. nincs is. Nekiszaladtam a szokásos problémáknak, de gondoltam nekem itthon jó lesz.....
Elég jól beállt az fs9-em, nem is fogok egyenlõre hozzányúlni. (ORBIX,REX,ENB, FSG2010 meg a nyavalya tudja hogy még mikbõl jött össze, mégegyszer nem tudnám megcsinálni.Majd összehozok egy pár perces videót és belinkelem ha tudom, csak kevés hely van a vinyón és nem fér rá, a külsõm meg a lányomnál van Gyõrben.