MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tud valaki új (2013) LROP fs2004 scenery-t? Fizetõs, ingyenes is jó.
2009-es megvan, de azóta átépült és nem stimmel a scenery az új
charts-hoz.
Köszi!
reptér lehet LHBP, magasság meg a gurulón
Milyen évszak ?
Milyen napszak?
Melyik reptér?
Milyen magasság?
Több kérdésem nincs mára!<#vigyor>#vigyor>
Mondom nem a landingfény textúra a ludas hanem az FS. Nem hisztek nekem? 😊 Van a YouTube-on olyan mozi ami FS9, nagy köd, és nincs ez a fehér háromszög-effekt? Én nem találtam... 😞
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Akkor ezek szerint én nem a readme szerint csináltam anno, mert nálam van pl. APU és Batt hang is. Az viszont lehet, hogy az eredeti iFly.
Azért, ha módosítod a csomagot, akkor kérhetem a megosztást? 😊
Kipróbáltam egy másik light csomit is, ez lett a vége: LHBP.
Alulról szépen becsúszik a trágya. 😊
Itt egy kis War Thunderes új évi kötelékrepülés Ju-88 bombázóval
Bár lesz még vele némi teendõm, ugyanis követtem a ridmijében foglaltakat, és üres könyvtárba másoltam a fájlokat miután onnan elmúvoltam az eredetieket, így most nincs se APU se BATTERY hangom sajna, és a légkondi is tök kussba van. Mondjuk ez utóbbi annyira nem zavar mert a eredeti iFly elég idegesítõ volt már egy idõ után. 😊
Meg a két fajta kapcsoló hangból az egyik cserés lesz szintén mert az nem igazán tetszik.
De amúgy a többi tényleg jó! Dankesõn!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Kipróbáltad az orosz hang csomagot? Az volt az?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Egész addig, amíg nincs köd, szvsz elég jó.
Ködben ez is sz*r. Így marad.
Nem repülök ködben. 😊
- FS telepít
- iFly telepít
- Ez a landinglájc feltelepít
- FS indít
- Térdig érõ köd beállít
- Nézi a eredményt és idelinkel róla egy sotot!!
😛
Az is lehet, hogy azért nem volt ilyen, mert nálam valami bug miatt az ifly fényszórója a VC-bõl a végtelenbe elrohanó fajta volt? 😄
Enyhe kifejezés, hogy trágya.
Van vmi javaslat?
Asszem már ez is vmi módosított, de tényleg kellene vmi frankó.
A való életben ezért az eprócsért bizony mentél volna a szõnyeg szélére pedig... 😊)))
Csak mert ilyenkor a robotnak kell leszállni, de legalábbis kitérõre menni! 😊))
Amúgy jó ez a hangzás, különösen a trimmé tecc, hol lõtted ha szabad kéredelni? 😊
Küldöm priviben a cuccokat csak még fel kell töltenem valahova. 😊

Szép -szép az FSX, meg a P3D, de ha gondtalanul akarok repülni, akkor FS9!
Nálam is pillanatok alatt használható! Van egy csomó még kipróbálatlan addon! Egy classzik 737 hiányzik, meg jó lenne egy részletesebb Európa és nekem tökéletes lenne!
Csak valamirõl beugrott az Õrjárat a kozmoszban címmel futott (fekete-fehérben ha jól emlékszem), McLane parancsnok és a Tamara Jagello hadnagy fõszereplésével.(nem a szinészek, hanem a szerepük).Meg a Varangyok.
Ami a legjobb, hogy gyorsan betölt mindent, a színvilága is klappol.
FSX-et is toltam egy ideig. Optimalizálva el is futott egész tûrhetõen, de annyi kipróbálatlan dolgom van még FS9-re... Meg mire az FSX-et is fel tudnám kiegekkel, meg minden egyébbel a mostani FS9-em szintjére tölteni, hát nem is tudom.
A lajstromjel egy külön boxban van és hozzárendelve vagyon a szárnyakhoz is, saját maga nagyította fel a kisebb betûket a szárnyra. Nagyon kevés képet tudtam leszedni a netrõl, felsõ nézetem pl. nincs is. Nekiszaladtam a szokásos problémáknak, de gondoltam nekem itthon jó lesz.....
Elég jól beállt az fs9-em, nem is fogok egyenlõre hozzányúlni. (ORBIX,REX,ENB, FSG2010 meg a nyavalya tudja hogy még mikbõl jött össze, mégegyszer nem tudnám megcsinálni.Majd összehozok egy pár perces videót és belinkelem ha tudom, csak kevés hely van a vinyón és nem fér rá, a külsõm meg a lányomnál van Gyõrben.