45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#43812 Köszi! -
#43811 Mindig más. A szitu dönt. -
#43810 No, az ukrajnai néppel való együttérzésem kifejezéseként elindulok egy hosszú ukrán túrára, bízva abban, hogy mire véget ér, véget ér a vérontás is Ukrajnában. Békét Ukrajnának! Ez lesz a túra neve. :)
Leszedek minden cuccost hozzá, amit találok és uccu neki. :D -
#43809 Neee, már itt is FSX... ÁÁÁÁÁ! :DDD
Hogy tudtál ráunni az X-re? Én tök kivagyok, hogy nem tudok váltani rá, Te meg itten unod... :))) -
#43808 Azért az enyhe csúsztatás, hogy nincs benne semmi extra...!
Szerintem az alap beállításokkal olyan, mint az FSX 50-60% os beállításokkal!
(Bár az FSX fan-ok most a torkomnak ugranak!)
Vannak benne olyan extrák, amik egyikbe sincsenek!
De nem akarom itt OFFolni a topikot! Van saját oldal a P3D-re! -
Frenky #43807 Hi! Már rég nem írtam, de most lenne pár kérdésem... a szokásos :-)
Milyen "látványjavító" csomagokat érdemes feltenni, ami ténylegesen "szebbé" is teszi az FS2004_et. Kicsit ráuntam az FSX_re, nem tudom, hogy miért. Talán nem adja vissza azt a plusszt, amit várna az ember, a sok beállítás után. Persze, kinek a pap, kinek a pap_sajt.. :D vagy mi. Hja és még a 2004_hez repülőgépek, amiket érdemes feltelepíteni. Lehet csak a 2004 marad a gépemen. A prepar 3D meg hallom, hogy lezabálja a gépedet és nincs semmi eXtra benne..? Valóban, tapasztalatok? -
#43806 Ez olyan Antonovos lett. :)
-
bankii #43805 Négy év után gép és OS csere miatt újra kellett húznom az FS-t. Azóta megint elgurul alapjáraton a gép behúzott rögzítő fékkel is.
Valamelyik konfig fájlba kell beírni egy sort.
Ha valaki emlékszik rá, megírná, hova, mit:
:-)
-
Nyiri #43804 Szerintem sok pilóta maga állítja a V/S-t -
#43803 Egyébként a valóságban a T/D-nél való süllyedést milyen módon oldják meg? Arra gondolok, hogy LVL CHG, vagy beállítot V/S, vagy DES NOW, vagy mi a módja? Mindig más, és az adott szitu dönti el? Ehhez (is) hülye vagyok. :) -
abassc #43802 http://planeman-fs.blogspot.com/2012/11/fsmobilefmcfmc-controller-with-mobile.html?m=1
Találtam egy ilyet.Kipróbálni még nem tudtam.Érdekes elképzelés de van youtube video is.Van IOS és Android app is. -
#43801 Ha magasan vagy és LVL CHG-ben ereszkedsz, akkor bizony ennyivel fog süllyedni. -
Nyiri #43800 Megvan miért dumál a csaj. Fáznak ugyanis szar a légkondi. A overhead fölött van még egy panel. Eléggé olvashatatlan, de shift+8-ra bejön a 2d része. A lényeg az hogy a bleed-et át kell kapcsolni hogy a hajtóművek csinálják és meg kell csinálni a nyomáskiegyenlítést... -
#43799 Sziasztok !
iFly 737 ben van valami féle V/S limit ? Emelkedésnél minden rendben, de süllyedésnél van hogy beteszi -5000 re pedig van neki még rengeteg NM je, hogy lesüllyedjen, majd egyszer csak észreveszi magát és visszaveszi de addigra már "zuhant" egy 10000 lábnyit. Próbálok Cost indexxel bűvészkedni, vagy betekerem neki én a -1500 / -2000 ret majd átadom de ugyan úgy lenyomja az orrát. -
#43798 Miért kellene töröljem? Ha valahova, akkor az FS-hez elég durván kötődik a hardver és annak nyűgjei! :) -
#43797 Szia!
Köszi! Közben megoldódott!
Az SSD beüzemelési útmutatón mentem végig és újraindítás után most tökéletes! :)
Nagyon köszönöm a segítséget! -
ToMy_ #43796 Ja, az alaplap telepítőlemezéről csak a drivereket rakd fel, lehetőleg egyesével és manuálisan. A sok szar utility nem nélkülözhetetlen, anélkül is megy a gép legalább olyan jól. (vagy még jobban)
Ne hagyd, hogy az autorun-nal induló telepítő minden szart felpakoljon.
-
ToMy_ #43795 Hardverhiba, nagy valószínűséggel RAM.
Ha több modul van benne, próbáld kivenni a felét, égy úgy indíts tesztet.
Amúgy meg az ilyen Intel Turbo és társai tök fölösleges erőforrás pazarló szarok. Az ilyen-olyan alaplaphoz tartozó on-the-fly tuning és fogyasztás optimalizáló izék csak a gondot szaporítják.
BIOS-ban mindent beállítani korrektül, ha tuningolni akarsz (de először csakis a default értékeket használni, amíg nem atomstabil a gép 7/24-ben)
, oprendszerből mindent kidobálni, ami nem kell (aero és anyámkínnya mehet a kukába)
Videókártyához a legutolsó WHQL-tesztelt verziót felrakni, és ennyi.
Ha így bármi gáz van, akkor az 99% hogy hardvergond.
-
#43794 OFFFF!
Sziasztok!
Clidey kérlek, töröld majd ezt a hsz holnap! köszi!;)
Segítsetek már, mert az agyvérzés és az infarktus határán billegek!
Össze raktam egy gépet! Simán elsőre pöcre indult!
Jó paraméterek a VGA kivételével!
Először a böngészőkkel képtelen voltam egy videót a youtubról 720 felbontásba végig nézni, mert egy idő után Flash és egyéb hibákkal elszállt!
A sokadik driver és player cserebere után végre ez a része is stabilnak mondható!
Már csak a következő hibával nem bírok a 12.óra után se mit kezdeni!
Az intel Turbó ablak 3/4 része hiányzik! Nem bírom megoldani! Van valami ötletetek???
-
Nyiri #43793 Szerintem fáznak. Este meglesem. -
#43792 Igen, én is sokszor hallom, hogy nyávog valaki a telefonba. :)))
Sajna fingom sem volt, hogy mit, bár sejtettem, miután olvastam, hogy a légkondi rendszer újdonság a 2.0-ban. :)
Sajna nem igazán vágom, hogy mit hogyan kellene állítani, hogy ne sipákoljon. -
Nyiri #43791 Időnként egy nő bedumál oroszul és mindig azt mondja. Nincs valami gond a konfigurációval, mondjuk a hőmérséklettel? Több gépnél le van szimulálva ez is és a stuvi szól hogy fáznak -
#43790 Egy kis LOWI leszállás. :)
Egyszerűen nem tudom megunni ez a madarat, gyönyörű. :)
-
#43789 Wow Győző, köszönöm ezt a kis szösszenetet, teljesen jogos!
Kicsit egyszerűen közelítettem meg a kérdést. Ha csak eszembe jut a MIG-25-ös... Az sem volt egy lassú járgány. :) -
#43788 Azért potyogott volna ott a másik fél technikájából is rendesen, nekem elhiheted. Mivel az eskü(i)m alól valószínüleg halálomig sem fog feloldani senki, nagyon mélyen nem tudok belemenni a témába, de pl. az akkortájt folyó balkáni háborúban is érte meglepetés jelenlegi szövetségeseinket. Csak lepiszkálták a csodarepülőjüket is, igaz, csak egyet, bár ki tudja, nem szokták nagydobra verni mert akkor nem lehet eladni. Egy lokátor jóságát nem feltétlen a hatótávolsága (meg a rakettyáét sem) határozza meg. Sok egyéb, pl. zavarvédelem - aktív-passzív, földháttérbeni ill. vízfeletti működése, frekvenciája, milyen üzemmódokat tud, impulzus - folyamatos sugár, milyen modulációval dolgozik stb. jelentősen befolyásolja. Aztán a harceljárások különbözősége, USAF-nak nyilván kedvezőbb a nagy felderítési távolság szabadvadászat esetén, viszont egy földi lokátoros v. műhódos felderítés és nem fóniás rávezetés esetén tök mindegy, ott már egészen más paraméterek dominálnak. Aztán a passzív felderítés (pl. hősugárzás - 23-ason a tyeplopellengnek nevezett kütyü hsználata (TP-23), 1,5 km-ről látszott a zónában cigarettázó műszaki elvtárs. Nem mindegy mennyire sérülékeny, kényes egy technika, háborúkat nem patikatisztaságu laboratóriumokban szoktak vívni, roppant nagy előny az igénytelen üzemeltetés (lsd. II. vh. precíz német géppuska egyszerűen befagyott vagy egy kis földtől csődudor keletkezett, azaz használhatatlanná vált), füves vagy egyéb szükségrepterek használata stb. és természetesen az üzemeltető emberen is nagymértékben múlik az eredményesség.
Egyenlőre ennyit, mert igazából nagydoktorit lehetne írni a témából, de egy a lényeg: soha ne becsüljük le az ellenfelet mert ebbe a hibába a történelem során már nagyon sokan belehaltak. Egyébként a MiG-ek is rendelkeztek olyan érzékelővel ami igencsak messziről sípítozott volna ha földi vagy légiharcrakéta ill. lokátor befogta a gépet és természetesen ki volt dolgozva a lehetséges védekezési protokol is.
No, jóéjszakát mindenkinek....(oroszul tanulóknak : Szpakojnoj nócsi) ((lusta vagyok átállítani a billentyűzeztet cirillre..)) -
#43787 Potyogtak volna a MIG-ek az égről. :(
Egyet mondok: F-14 Tomcat, ~·200km hatótávú lokátor, AIM-54 Phoenix air-air rakéta, ~100km hatótávval. A MIG még csak nem is látta volna a Tomcatet, mikor telibe találja a Phoenix. :/
Persze imádom az orosz technikát, de szerintem ez a realitás. -
#43786 Tök őszintén!
Ezek a maguk módján gyönyörű gépek és akik repültek velük biztos, hogy nagyon élvezhették, de ha annak idején ezek a "kapitalista mocskok" idejönnek a technikájukkal mondjuk 1994-be nem tudom, hogy mi lett volna...
-
#43785 -
#43784 Úgy vettem észre, mindegy. Általában akkor szoktam, mikor a generátorokat kapcsolom fel, de ha elfelejtettem, akkor úgy is elmegy az áram és "szól", hogy tessen nyomni. :D -
#43783 Használ valaki FMC-hez tablet-et?
Arra gondoltam, hogy itt lenne az ideje valami kis méretarányos táblagépet beüzemelni erre a célra. Nézegettem a forumokat milyen megoldások vannak, de számomra nem elég egyértelmű!
Vannak, akik baromi módon bele merültek és fantasztikus dolgokat alkottak ilyen pl Matya munkája!Érdemes végignézni az LHSim forumán azt a topikot!
Én valami olyanra gondoltam, amit rászúrok a VGA-ra és csak simán az FMC jelenik meg rajta...Esetleg ha valaki találkozna ilyen infóval, az szóljon.
Tudom, hogy a googli is a barátom, de valljuk be, amit keresünk az jól el tud bújni! (legalább is nálam. ) -
Nyiri #43782 Oké, de mikor? :) -
#43781 Jaja, én rátettem billkombóra, pl. ctrl+shft+G. Megnyomod, minden oké. Szerencsére nem áll le semmi.
-
Nyiri #43780 Köszi!
Ha mindegy megy de a main panel halott (egy műszer sem megy) akkor azt a master generatort rontottam el?
Mikor kell belőni? -
#43779 Assezm át kell másolni azokat a texturákat a default gépekből. -
Nyiri #43778 Nekem a VC-ben nincs semmilyen textura -
#43777 Igen, azokat. Ugye nekem ez fent volt a 2.0 előtt és csak átpakolgattam, meg cfg-ben beírtam. Egyébként spoilerre nincsen ötleted? Amúgy, ha nyomva tartom az ü-t, akkor 2-3 mp múlva nyílik, de nyomni kell.
-
Nyiri #43776 A magyar oldalról letöltött 134 festését használod? De ott a 1.4 van fent csak -
#43775 Köszi! :)
@Nyiri: Igen, azt tapasztaltam, nem is annyira a speedbrake érdekel, mert szinte sosem használom, de a földet éréskork kéne. Viszont nem nyílik sehogy sem, hiába ü, hiába állítom fel/le a kart. :/
@hont: Kár, valóban. :) -
#43774 Ma pár hét kihagyás után ismét az FS9 nél kötöttem ki!
Igazi öröm volt vele repülni!
LOWI rwy08 ra volt vizuális megközelítésem!
Néha az ablaktörlőt se lehetett látni akkora köd és sűrű felhőzet volt!
Bánom, hogy nem csináltam videjóót...
-
Nyiri #43773 Mivel a kistuskó nem a fékerejéről híres minden szempontból nála halmozottan fontos a előrelátás sebesség terén. Te tépj ezerrel lefele hanem folyamatosan lassulj :P