MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flightsim.com-ról le tudod tölteni.
a traktorista pálinkával müködik
kis cabin tura float plane-el stb
Sokat repkedek, továbbra is Némat GA túra, jobbnál jobb gépekkel, mint Carenado B58, Caravan, King Air, Lionheart gépek, Kodiak (ez nagyon bejön), meg mindenféle GA gépekkel. Marhára tetszik még mindig az egész német ország, de már kacsintgatok Svájc felé, hasonló túrában gondolkodva.
Azért nem csinálok annyi képet, mert úgy éreztem, hogy arra megy el a sok figyelem és a reppenést magát, már nem is annyira élvezem, figyelem. Úgyhogy most csak kevés kép, néha, jobb helyeken videó. 😊
Meg is ragadnám az alkalmat, hogy felkérjelek Titeket ajánlásra, olyan gépekre gondolok, amik nincsenek annyira a mainstream-ben, mlgis érdemes jobban foglalkozni velük! 😄
Addig is, Maestróóóó!!!! Végre egy szép, három kerekes leszállás! 😄DD
Meg egy jó kis oldalszeles leszállás egy jópofa, érdekes géppel:
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Köszönöm a segítséget.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Most offoljam szerte a topikot? 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Az FSbuild Export to..menüben a ki vannak pipálva a következõ opciók:
FS2004/FSX, FSX8hml), PMDG737/747 (MSFS). Repülõgép kiválasztva.Amikor az AUTO GENERATE gombra kattintok, megjelenik egy ablak, melyben leírja, hogy a generált útvonalat hová töltötte be.Például:
Created PMDG 737NG file C😛rogramfiles(x86)Microsoft GamesMicrosoft Flight szimulátor XPMDGFlightplansLHBPLOWW.rte. az én elérési útvonalam pont ez, annyiban nem stommel, hogy az FSX-ben csak a PMDG747-400 van telepítve, a PMDG737NG nem. Namármost, sajnos az útvonal file nem jelenik meg a megjelölt könyvtárban, sem az FS2004 hasonló elérésû könyvtárában, illetve ott .pln kiterjesztéssel, amit az FMC sem itt, sem ott nem fogad el.
Ha van valami tipp, megköszönném
Ha valakinek van esetleg eladó Thrustmaster MFD Cougar Pck-ja, akkor már talált is rá vevõt, személyemben.
Írjatok, ha akad valakinél egy elfekvõ db.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Lehet igazad van...<#zavart2>#zavart2>
Tibi Bácsi! Legyél kedves törölni, mert már lekéstem róla!<#fogmosas>#fogmosas>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Köszöntök minden fórumozót, frissen regisztráltam...
Azonnal kérdéssel kezdeném. Ismeri valamelyikõtök az FSBuild útvonaltervezõ segédprogramot? Ugyanis én letöltöttem, az utasítások szerint használtam, minden jól mûködik, kivéve azt, hogy az útvonal fájl nem jelenik meg a FLIGHTPLANS könyvtárban....-(((
Mi lehet a gond?
Köszi ha valakinek van valami tippje!
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Rendesen terelgetik a 800-ast!
Szinte hihetetlen milyen kicsi hely elég neki egy fordulóhoz...
Szívesen megkérdezek bár mit a barátaimtól ha van kérdés.
Valamint a MAX állást se illik használni, mivel vannak ilyen "olvadóbetétek" a kerekeknél, amik ilyen extra terhelésnél, mint amit max-on kapnak szépen kiolvadnak és az abroncsokban lévõ nitrogént eleresztik amik biztonságos hõmérsékletre vissza hûtik a fútómûveket...
Az AirGrand rendszer osztja ezeket a "feladatokat"...
Az, hogy a berugózáskor az áramlásrontók aktiválódnak-e vagy sem, még sokkal több dolognak kell együtt állnia, nem csak az ARM!
De itt már meg kell különböztetni a Clasikot és az Ng, mert van egy csomó eltérés!Mint ahogy az Antiscidnél is!
Ami meg a fékerõ elosztást illeti, az elvileg csak egy "sablon" amit vagy használnak, vagy nem!
A sor végén a pilóta lába van! Nyomja, ahogy nyomja...
Az áramlásrontó lapokat a speedbrake arm állása aktiválja a fõfutó berugózásakor és nem az autobrake kapcsoló.
Tudomásom szerint az autobrake a kerekekre ható fékerõt állítja be úgy, hogy az adott állásnak (1,2,3 max) megfelelõ ft/sec2 lassulást eredményezzen.
Az autobrake az a lényege, hogy az áramlásrontó lapokat aktiválja, mikor a fõfutóra terhelés megy! Lényege az, hogy a személyzetnek ne keljen még pluszba azzal is foglalkozni!
Ami a hidraulikus féket illeti, nagy sebinél nem sok értelme van!
Arra ott a sugárfék!Nyilván van olyan szitu mikor kicsit hosszúra veszik a dolgokat, akkor lehet vele zsonglõrködni, de mint mondtam,az én tudomásom szerint nagy sebinél max vasalni lehet...
Az OK, hogy az autobreak érték függ pár dologtól, én is úgy tudom, hogy a szokásos érték 1 ill. 2.
A reverse 80-60 -ig van használatban a leírások szerint.
De pl. azt nem tudom, hogy az autobreak rögtön bekapcsol, vagy bizonyos sebi alatt csak. Aztán mi az a sebesség, aminél a pedállal fékeznek tovább. Ha lenyomom a pedált, akkor az autobreak leold, vagy nem?
Ezekkel nem vagyok tisztában, és olvastam ilyet is, és olyat is.
Kétségek gyötörnek. 😊
😄
Viccet félre téve!
Nagyon meghatározó az aktuális pálya! (burkolat, tapadás, hossz, sõt a megközelítés és a landtömeg)
1,2, érték a standard.
A 3 ill a max, nem nagyon használják, csak baromi rövid pályákon.
Úgy képzeld el, mint a flaps40-t. Normál körülmények között azt se használjuk!
A revers mint majdnem minden gépen 60-ig.Aztán jöhet a hidró...
Az autobrake-t legurulásnál lõjük ki!Egyébként ahogy nekem elmutogatták elég összetett rendszer.A tolóerõ szabályzótól elkezdve a tûzoltó rendszerig minden össze van kötve mindennel!
Lassú temponál bele állsz a pedálba és elharapod a kormányt!😊
Autobreak érték beállítva, fõfutó berugózik,féklapok fel...
Mi a fékezés mechanizmusa? Mikortól és meddig van autobreak? Reverse meddig kell? Manuális fékezés mikortól? Stb.
Köszönöm!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A galériámba tettem fel a valóban minõsíthetetlen fényekrõl képeket. Ráadásul esti megközelítéskor már kétszer hibával elszállt az iFly-om LHBP-n. Most nyomozom, mitõl lehet.
Azért köszi szépen!
üdv
Semmi baja, gari papperokat keresem
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
valakit érdekel-e egy i5 3570k és mellé egy Asus P8B75-V alaplap? ez a kettõ 50 ezer forintért de lehet alkudni, akit érdekel az írjon privátot(külön külön is meglehet venni CPU 40-30 E Alaplap=10E)
Intel Core i7-4790K 4GHZ Kingston HyperX 16GB Red (2x8GB) R9 280X Z97 - Pro Gamer Samsung SSD Evo 850 250GB
Az is elég hülyén néz ki, hogy a spotlight.bmp elenyészõ részét használja csak az effekt, kb. 10%-át, elég csak megnézni az iFly speckó textúráját.
Érdekes, de eddig nem vettem észre...
Az pl miért van, hogy vannak olyan mentések (lehet nem is pont ez a festés) ,hogy sokkal élesebbek ezek a vonalak!
Lehet ott más idõjárás miatt jön ez jobban ki?
Este keresek errõl is képet!
Hogy ez csak véletlenül sikerült-e így (unfixed bug), vagy valami oknál fogva az Aces Studios programozói direkt ilyennek képzelték el ezt az effektet erre gyanítom már sosem fog fény derülni.
Szóval ne a drivered okold miatta, ez mindig is ilyen volt legfeljebb nem tulajdonítottál neki jelentõséget, nem vetted észre.
Erre én lepõdtem meg de rendesen!
Amióta ez a beta driver van fent, azóta nem repültem éjszaka és megdöbbenve láttam, hogy egész más mint utoljára volt! Van a szélen két kontrasztos vonal...
Állhatok neki megint mókolni...😞
1. kép - Tél, reggel 7 óra 10 perc, átlagod idõjárás
2. kép - Ugyanezen körülmények, "TOWER" nézetbõl; innen már most látható a bug
3. kép - Még mindig ugyanez, de "SPOT" view; a bug nem látható
4. kép - Idõ elrontva nulla látásra, felhõalap zéró, overcost
5. kép - Ugyanezen szituáció a kabinból nézve
Jól észrevehetõ, hogy a két utolsó képen ott van az eredeti fényszóró textúra, ám a köd miatt az FS grafikai endzsinje izomból elcseszte a naaagy háromszöggel.
Szerintem másnál se lesz különb a szitu, de azért kiváncsian várom a többiek képeit. 😊