MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradt az offline lerepulese az utnak a vegere egy kellemes landolasal😊))
http://goo.gl/gd6Zi5
Tegnap semmi gond, ma meg elindítom és nagy sz..r az egész. Ati 4670 kártya 10.5 catalyst de soha nem volt probléma vele. ???<#fejvakaras>#fejvakaras>
1. Senkit nem láttam akármilyen közel voltak. Full MTL pack telepítve volt, connection ok volt, többiek láttam engem, én senkit.
2. a TS egyszer csak elhatározta h b*szik továbbítani a hangomat. Hiába nyomtam a kiosztott gombot akár FS alatt akár ALT tabbal a TS alatt direktbe, csak nem lett világos zöld a nickem. Eleinte ok volt, aztán meg semmi. Én ugyanugy hallottam mindenkit továbbra is.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Szépek a fatelepítések. <#eljen>#eljen>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Budapest - Forli
Forli - Palermo
Aztán átültem egy Kingairbe és csináltam egy
Palermo-Malta;
Malta-Tripoli
Tripoli-Sebha VFRes szakaszt
Aztán citation X el egy
Sebha-Nairobi
Nairobi-Johannesburgot.(itt fagytam ki, de lerepülöm újra.)
VFR-re nem tudok ma menni sajnos pedig akartam, csak a laptop beépitett mikrofonja többszörös driver reinstall ellenére se mûködik.. A fülesem meg kölcsön van adva. <#fejvakaras>#fejvakaras>. De szeritnem majd offlájn lerepülöm valamikor.
@Hypo: Haha, külön móka ha elõtte beöltözteted stuvinak.
falco meg komolyan vette ugylatom nemlatta a smile-kat...
Kodaikot eléggé odavágtam, és -18.4et ir...
A megadott utat azért offline-ban lerepülöm vmikor.
#27183 AarPoe
Szvsz baromi nagy kockának kell lenni hozzá, de te tudod <#nyes>#nyes>
Carenado Mooney-hoz próbáltam a VC-be berakni reality xp múszereket... tökéletsen be is rakta, de levágott a széleibõl.. olyan mintha a régi mûszerek pozíciójánál semmiképpen nem nyúlhatna túl
megnéztem a panel.cfg-t ,és ott semmilyen kitétel nem olt erre a megkötésre, valmint maga a panel is egy sík texturára pakolja a mûszereket be
hol lehetnek definiálva ezek "határok" (némely mûszer helyén a tekerentyûk árnyákai kivannak hagyva)
általában ilyen szegényes keverési arány okozza, hogy szuperul pörög a moci csak éppen egy idõ után meghúzza a dugattyúk szoknyáját, beégnek a gyûrûk, vagy nagyon megégnek a kipufogó kiömlõk (szelepek)
próbáld ki! hátha lemodellezi a DA ezt is😊
egyébként ez a fajta autómata karbicsek kíváncsi vagyok hogy mûködhet... úgyértem hogy valmi nyomásmérõ van esetleg rákötve a dúsítóra, vagy elõre meghatározott értékeken dolgozik...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
ITT
Gyanítom, hogy az útvonallal volt vmi gebasz.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Budapest - Athina
Athina - Cairo
Cairo - Berenice
Berenice - Port Sudan Military Airport
Port Sudan - Djibouti
Djibouti - Mogadishu
Mogadishu - Malindi
Malindi - Mtwara
Mtwara - Chileka intl
Chileka intl - Bulawayo
Bulawayo - Johannesburg
Szerintetek nagyon nagy õrültség ez egy Cessna 182Q-val? 😊 Nagyjából igyekeztem 600km-es szakaszokra osztani...
Azt gyanítom, hogy az FCM magassági értékek és a roboton beállított között volt némi ellentmondás. Ugye, hiába van az FMC útvonaltervében adott ponthoz adott magasság, ha a roboton más van beállítva, akkor nem fog azon értéknél tovább emelkedni ill. süllyedni? Jól tudom?
Szóval vmi nem stimmelt, de mint említettem, sajnos nem tudtam alaposan utánajárni, mivel rám törtek. 😊
Ki fogom próbálni a hosszabb utat is, tényleg kapkodós volt, nem volt idõ sokat töprengeni. 😊
De nem adom fel!
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyebkent a mai VFR jonak igerkezik Japan, tegnap lerepultem parszor az utat tenyleg rovidke a palya😊)))