MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

g0a
igen a vegere teis eltuntel 😊

majd legkozelebb szerencsesebbek lesztek 😊

Hypo
elofordul, en nekem a upc tett be, 4 szer szunt meg az internet kapcsolat, eloszor felszallas utan rogton, egy darabig meg latszottak a tobbiek statikusan😊 aztan kesz, utana meg 3x jatszotta el, nem volt szerencses nap sajnos, de ahogy hallottam a tobbiek elveztek.

Maradt az offline lerepulese az utnak a vegere egy kellemes landolasal😊))

[HUN]FaTaL
Azért mondtam, hogy a 9.8 az utolsó 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Ugyan ez volt nekem is, vibráltak a házak stb... Igaz nem 9.8 ast hanem most 9.5 tettem vissza és láss csodát gyönyörû az élsimitás. Köszi a tippet!<#vigyor2>
[HUN]FaTaL
Tedd vissza a 9.8as drivert. Az utolsó, amivel normálisan van AA. Elõször azt hittem, hogy a 10.5 jó, de nekem vibrálnak a távoli dolgok.

Sziasztok! Volt már valakinek olyan problémája hogy minden ok nélkül elszállt az élsimítás?
Tegnap semmi gond, ma meg elindítom és nagy sz..r az egész. Ati 4670 kártya 10.5 catalyst de soha nem volt probléma vele. ???<#fejvakaras>
Falconer
Na voltam a mai VFRen, két probléma merült fel:

1. Senkit nem láttam akármilyen közel voltak. Full MTL pack telepítve volt, connection ok volt, többiek láttam engem, én senkit.

2. a TS egyszer csak elhatározta h b*szik továbbítani a hangomat. Hiába nyomtam a kiosztott gombot akár FS alatt akár ALT tabbal a TS alatt direktbe, csak nem lett világos zöld a nickem. Eleinte ok volt, aztán meg semmi. Én ugyanugy hallottam mindenkit továbbra is.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

L Viper
Bocsánat, visszakerestem, rosszul emlékeztem, benne volt a listádban.
L Viper
Ez a bónusz? Nem emlékszem a listádban olvastam volna -e.
Szépek a fatelepítések. <#eljen>
CptSAB
Falconer
Hogyhogy most IVAO hungary TS szerveren csak hárman vagyunk és nem hallok senkit? o.0

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[HUN]FaTaL
FS2Crew csak néhány géphez van speciálisan nem?

jaszy76
Köszi, keresgélek.

Hypo
fspassenger jo de foleg utasszallitohoz, fdc live cockpit se rossz fs2 crew is jo, illetve van sok free sound enviroment cucc is, erdemes avsim en utana nezni

Én úgy mentem hogy elõször egy citation II-vel repültem:
Budapest - Forli
Forli - Palermo

Aztán átültem egy Kingairbe és csináltam egy
Palermo-Malta;
Malta-Tripoli
Tripoli-Sebha VFRes szakaszt

Aztán citation X el egy
Sebha-Nairobi
Nairobi-Johannesburgot.(itt fagytam ki, de lerepülöm újra.)

VFR-re nem tudok ma menni sajnos pedig akartam, csak a laptop beépitett mikrofonja többszörös driver reinstall ellenére se mûködik.. A fülesem meg kölcsön van adva. <#fejvakaras>. De szeritnem majd offlájn lerepülöm valamikor.

@Hypo: Haha, külön móka ha elõtte beöltözteted stuvinak.

jaszy76
Van vmi kieg, ami semmi mást nem csinál, csak "életet" varázsol a gépbe? Gondolok itt a zajokra, utasokra, co-pilot stb. FS passenger jó, vagy van vmi más is?

jaszy76
Picit elkanyarodtunk... 😊

Hypo
hat kerem vfr kozben nem kell az oledbe nezni attol meg lehet ott munka😊))))))))))))

g0a
majd legkozelebb jossz nem maradsz le semmirol 😊
falco meg komolyan vette ugylatom nemlatta a smile-kat...

jaszy76
Hosszútávon nyilván a nõ, de az ilyen eseti döntésekkor már nem annyira egyértelmû az elõnye. 😊

Falconer
Qrvanagy döntés tényleg <#idiota><#idiota>

Falconer
FS Flight Keeper milyen mértékegységben jegyzi a touchdown VSt?
Kodaikot eléggé odavágtam, és -18.4et ir...

g0a
hat most akkor eleted nagy dontesehez erkeztel 😊
vagy a NÕ vagy a szimulator 😄

Hypo
nem az egesz este csak egy kis resze😊))))))

jaszy76
Pedig egy kamikaze repülést bemutatnék. 😄

jaszy76
Szánom - bánom, de nagyon megsértenék vkit, ha a ma estét gép elõtt tölteném. 😊

Hypo

Hypo
ejnye bejnye megint nem jossz.....tessek idot szakitani😊)))

jaszy76
Én sajna tuti, hogy nem tudok menni. Kíváncsi leszek az élményeidre!
A megadott utat azért offline-ban lerepülöm vmikor.

Falconer
Jaja megyek, remélem nem jön közbe semmi.

#27183 AarPoe
Szvsz baromi nagy kockának kell lenni hozzá, de te tudod <#nyes>

polluxware
egy kérdés!

Carenado Mooney-hoz próbáltam a VC-be berakni reality xp múszereket... tökéletsen be is rakta, de levágott a széleibõl.. olyan mintha a régi mûszerek pozíciójánál semmiképpen nem nyúlhatna túl

megnéztem a panel.cfg-t ,és ott semmilyen kitétel nem olt erre a megkötésre, valmint maga a panel is egy sík texturára pakolja a mûszereket be

hol lehetnek definiálva ezek "határok" (némely mûszer helyén a tekerentyûk árnyákai kivannak hagyva)

Hypo
jaja

polluxware
ha jól emlékezem.. akkor az fs-ben ki kell kapcsolni az automixture-t különben nem múkszik

polluxware
elvileg lehet kézzel is finomítani, de a kézikönyv kifejezetten tiltja, mivel káros a motorra... a legjobb keverési arány után van még egy pont ahol plussz teljesítményt lehet kicsalni azzal hogy elveszed a benzinyt tõle ezáltal levegõssé valmint leghevesebbé teszed az égést... csakhogy-> ezáltal elveszik az a fajta hûtés amit normál keverési arány mellett az üzemanyag is nyújt

általában ilyen szegényes keverési arány okozza, hogy szuperul pörög a moci csak éppen egy idõ után meghúzza a dugattyúk szoknyáját, beégnek a gyûrûk, vagy nagyon megégnek a kipufogó kiömlõk (szelepek)

próbáld ki! hátha lemodellezi a DA ezt is😊

egyébként ez a fajta autómata karbicsek kíváncsi vagyok hogy mûködhet... úgyértem hogy valmi nyomásmérõ van esetleg rákötve a dúsítóra, vagy elõre meghatározott értékeken dolgozik...

polluxware
kegyetlen egy élete lehet az ürgének... együtt érzek vele

A szakiktól kérdezném, hogy az olyan repülõkön, ahol automixture van (pl. Do-27), ott a mixture karnak milyen szerepe van egyáltalán? A pilcsi csak feltolja, aztán kész? Vagy azért van, ha esetleg az automixture elromlik, akkor azért lehessen kézzel is állítani? ;-)

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Hypo
Ha az utvonal jol van betaplalva akkor TD ( top of Descent) nel kene elkezdeni sullyedni ha elotte a kivant magassag be van love a roboton. De erdemes valamivel elotte mar elkezdeni, ehhez az FMC DES oldalan a DES NOW gombra kattintva elotte persze a kivant magassagot be kell allitani, szoval ha azt megnyomod szepen a vnav elkezdi levinni a gepet, persze erdemes figyelni hogy kell e drag tehat kicsit csokkenteni a sebbeseget. Foleg a FL100 nal ahol ugye 250 max a sebi illetve eljarastol fugg

Hypo
Ha mar afrika javaslom egy index pilota forumarol ismert emberke honlapjat erdekes infokkal
ITT

Hypo
Hat afrikaban mindenkepp valami 2 motoros cuccal mennek, de egy caravan se rossz oda.

jaszy76
Okés, értem! Az emelkedéssel elvileg nem volt probléma, a süllyedéssel annál inkább. Na ott kezdett el tutulni az FMC és leoldott a vnav. Az AP panelon 2500 láb volt beállítva, de attól még messze voltam.
Gyanítom, hogy az útvonallal volt vmi gebasz.

exTrem
Én 767-el jelentkeztem volna 1-2 leszállással egybekötve 😊

Papirzacsi
Szólj, elviszlek MD11-gyel.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tervem a foci VB-re:

Budapest - Athina
Athina - Cairo
Cairo - Berenice
Berenice - Port Sudan Military Airport
Port Sudan - Djibouti
Djibouti - Mogadishu
Mogadishu - Malindi
Malindi - Mtwara
Mtwara - Chileka intl
Chileka intl - Bulawayo
Bulawayo - Johannesburg

Szerintetek nagyon nagy õrültség ez egy Cessna 182Q-val? 😊 Nagyjából igyekeztem 600km-es szakaszokra osztani...
Hypo
Tegyuk fel FL280 a tervben levo magassag, felszallaskor atc ad mondjuk 7000-et, akkor nyilvanvalo hogy az autopilot panelen 7000 et allitasz be magassagnak, aztan onnan emelkedhetsz majd tovabb, vnav mindig nezi a bealitott magassagot ergo ha elerte a 7 et nem emelkedik meg ha a tervbe annal a pontnal magasabb magassag van megadva.

jaszy76
FCM = FMC

jaszy76
Ha én azt tudnám?!
Azt gyanítom, hogy az FCM magassági értékek és a roboton beállított között volt némi ellentmondás. Ugye, hiába van az FMC útvonaltervében adott ponthoz adott magasság, ha a roboton más van beállítva, akkor nem fog azon értéknél tovább emelkedni ill. süllyedni? Jól tudom?
Szóval vmi nem stimmelt, de mint említettem, sajnos nem tudtam alaposan utánajárni, mivel rám törtek. 😊
Ki fogom próbálni a hosszabb utat is, tényleg kapkodós volt, nem volt idõ sokat töprengeni. 😊
De nem adom fel!

Hypo
rovidke de jo kis ut, en sokat repulom ERJ , 737/600, es par turbopropal is.

[HUN]FaTaL
Nekem is ez a teszt utam, de sajnos elég rövidke. 😊 Fokkerhez / ERJhez jó lesz, 737hez inkább az LHBP-EPWA útvonalat javaslom. 😊

Hypo
mi volt a gond?

Egyebkent a mai VFR jonak igerkezik Japan, tegnap lerepultem parszor az utat tenyleg rovidke a palya😊)))

jaszy76
Mész ma VFR-re? Nekem ma sem jön össze. <#falbav>