45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#30803 PIPÁLD KI A FORDÍTOTT HASZNÁLATOT. -
#30802 Nem tudom elérni a FS FAQ-t...
:( -
#30801 Megnéztem, nem mutat semmit, ránézésre FSX graf engine, de mivel megjelenik konzolra is gondolom optimalizálnak rajta. Ettől még egy árkád fos marad. -
Dokitudor #30800 Sziasztok!
A segítségeteket kérem abban, hogy a frissen vett saltek pedálnál mit kell állítani ahhoz, hogy pedálok kis megnyomása és felengedése esetén ne maradjon fékezési állapot. Fel instaláltam a szoftvert, beállítottam az érzékenységet és a null zónát, mégis ha megnyomom egy kicsit is bármelyik pedált, akkor a gép fékeződik de hiába engedem fel akkor is fog a fék. Csak úgy tudok tovább gurulni, hogy először rögzítő féket alkalmazok és kiengedem.
Köszönöm -
#30799 Ha végiggondolnád részről részre milyen újítások voltak az fsben, és milyen ordító hibák maradtak meg részről részre(és milyen újak jöttek előt), akkor nem gondolnád erős túlzásnak. A videó megnézése pedig erősen ajánlott a kommentelés előtt, h. tudd miről beszélsz. ;-) -
#30798 Azért az erős túlzás hogy a sorozat nem fejlődött semmit, az viszont tény, hogy vannak hibái nem is kevés. Viszont még mindig nincs jobb.
btw ez a flight annyira nem érdekel hogy a videót meg se néztem -
#30797 Csak megéltem már pár "új" fs verziót, szóval inkább objektív. :-) -
perko #30796 Nagyon pesszimista vagy. :) -
#30795 Engem nem. Két dolog látszik a videón. Köze nincs a kinézetnek ahhoz a fake szarhoz, amit az előző két videón nyomattak, a másik meg, hogy így ránézésre nem különb az fsx-nél. Ez alapján a szokásos semmit várhatjuk az MS-től pont úgy, mint az ezt megelőző 20 évben. :-) -
perko #30794 Ez az új clip azért kiváncsivá tesz egy kicsit.
Microsoft Flight
Az Aerosoft publikált már valami kézzelfoghatót a készülő FS-ről? -
#30793 FSUIPC kicsit megmagyarázva - ajánlott olvasnivaló
ITT -
#30792 :) már ott van -
#30791 FSXes topicba linkeld inkább sztem D: -
napstR #30790 http://forum.avsim.net/topic/311476-so-how-does-the-pmdg-737ngx-compare-to/page__p__1859290#entry1859290 -
#30789 Akit érdekel. Az FS2004 karbantartása
http://xaknak.hrasko.com/20060408fskarbantartas
És más, az AFS MÍG-21 ről van e valakinek tapasztalata rep - tulajdonságok szempontjából
-
#30788 Grat az oldalhoz az eljarasok resz tetszik:)
ez nem az itten faq bol van az fs karbantartasa? na nem mintha baj lenne -
#30787 Hali, akit érdekel kis FS - okítás
http://srsz.kign.org/fs9clean.php
-
#30786 Ezekkel a gumikkal, már nem biztos, hogy be vállalnék egy felszállást...
Milyen szankciókkal sújtják ilyenkor az érintetteket?
Gondolom dicséretet nem kapnak...
Az a guruló út kiesés gondolom elég brutál módon megkeverte GND munkáját. -
LegendTommy #30785 köszike -
#30784 Itt van különben az ofisül topikja :) -
#30783 Nem, eredetileg éppenhogy hiperérzékeny volt, a robot elég érdekesen rángatta fordulóban. A v2 interim peccsel ezt az áthidaló megoldást találták, majd az SP-ben véglegesítve lesz. Engem spec nem zavar, inkább ez mint az eredeti rángatózás... -
#30782 Nem tűnt fel, szóval sztem nem, úgy rémlik,h. Akkoriban inkább hirtelen mozgásokat csinált a kormány. -
LegendTommy #30781 megnyugodtam:) ha nálad is rossz az sokkal jobb érzés:D
v2 patch előtt is csinálta? -
#30780 Igen, ezt csinálja nálam is. -
LegendTommy #30779 1. oldal -
LegendTommy #30778 upsz
info -
LegendTommy #30777 skacok lehet, hogy csak most vettem észre, de ifly-nál vc-ben a yoke nagyon lassan mozog ailron-nál, olyan mintha beszorult volna elevator az jó, és rendesen reagál a gép úgy mozognak a csűrők ahogy kell, de a vc-ben az ailron animáció nagyon lassú, nektek van ilyen probléma? -
abassc #30776 Igaz.default cessna 182-es volt.:) -
abassc #30775 Okes koszi.csak erdekesseg keppen akartam tudni.:) -
#30774 Cessnából is van ezer féle... -
abassc #30773 ja.cessna volt a gep. -
#30772 Teljesen reális a játékban a repülési idő. 1 óra pár perc, hát milyen típussal? Mert azt nem írtad :D -
abassc #30771 Hali!mennyire realis itt a repulesi ido?tegnap lhbp-lhsm 1ora par perc.az a kerdes hogy igazi repulovel is ennyi lenne? -
#30770 Aha! Egy csomó szkrínsotot láttam róla! :D -
#30769 Airbust már, annyi boeing van mint a szemét :D -
#30768 Van valami tapasztalatod Tibi bácsi a QW 757-el kapcsolatban ? :) -
#30767 Ha olyan lesz mint a 757-jük, akkor nem fogunk benne csalódni szerintem :) -
#30766 renelem lesz vmi normalis fasza kieg-ben is FS 9 ala -
Tóth Balázs #30765 iFly-tól vagy PMDG-től nem sértődnénk meg ha kapnánk egyet:P
-
#30764 Jobb klikk (vagy bal már nem emlékszem) a kapcsolókon. De kár erőltetni, sajnos mindegyik Airbus szar :/