MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
mosmár beugrott... hát rémületes... és ezt napjában többször is?

Falconer
Repainttel kapcsolatban kéne egy kis help:

Wilco E190nel ügyeskedem, de amint az FS be akarja tölteni a textúrákat, elszáll fe.dll hibaüzenettel. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a para?
Abacus FS Repaintben csekkoltam készités közben folyamatosan, de ott semmi gáz nincs...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

g0a
emlekszem mikor lattam a videot kb 2 ve akkor megprobaltam en is ugy landolni hogy xray en kijojjek, rendesen kell fekezni 😊 egy par impact om akkor nekem is volt 😊

g0a
sajna nem ertek az fs scenery modellezesehez, ambar grafikuskent dolgozom 10 eve.
jakabszallas fotozasat betudom vallani, ha esetleg van valaki vallakozo szellemu ember aki megcsinalja, osszehozhatunk valamit.

jaszy76
A leszállás "impact" része nekem is megy. 😄

Hypo
😊)) razos lesz, cabin crew notified😊)

exTrem
Baszki látom a repteret csak egy kicsit magasan vagyunk 😄😄😄 kész xDDDD

Hypo
ALAPMU😊)

jaszy76
Meghalok a röhögéstõl. 😄😄
"Le ne verjen a csehszlovák itt a nagy vizsuelben."

Hypo
<#vigyor4> es tele van ilyenekkel😊)))

jaszy76
LOL
-Veszek nagyképernyõs tv-t
-Inkább vegyél két kicsit...

jaszy76
Köszi!

Hypo
jaszy76
Ez melyik is konkrétan? Most szükségem lenne egy kis vidámságra...

g0a
nincsen sajna.. remeljuk elobb utobb elkeszul ez is 😊

Hypo
ezert nem tudunk ajanlani neked😊))))

Valaki tudna ajánlani egy jó kis LHJK (Jakabszállás) sceneryt? Néztem már sok helyen, de nem volt sehol sem eddig.
g0a
igen 😄 en is sokszor lattam mar 😊 megunhatatlan

Hypo
hat igen kerem az visz mindent a legjobb cockpit video😊)))) lattam mar vagy 20x de mindig beszarok rajta foleg hogy veszek egy lcd-t duma😊)

polluxware
<#confused>

exTrem
"50 ... húú bazzeg hol kezdi" 😄😄😄😄 "hagy nézzen a paraszt hogy kell" alapmû 😊

Hypo
😊)) jo mondjuk a legjobb a maleves: " nagyon sztandard..." 😊)))

polluxware
köbin rödííííj<#eplus2><#eplus2>

Hypo
g0a
semmit siman DCT mehetsz barmerre 😊 pont ez a lenyege az iranyitatlan legternek.
magyarorszagon belul az ember azert szokta tudni merre megy 😊 ott meglehet adni pontokat, varosokat.
infonak ugye mondod hogy merre tartasz uticelt meg latja flight planbe...
meg vannak VFR szabalyok.

lenyeg hogy iranyitatlanba senki nemszol hozzad .) erre van unicom 122.8, ha latsz 1 gepet akkor irod hogy merre mesz HDG, magassag stb.
iranyitottba ugyis radszolnak hogy hova mesz 😊

Hypo
setarepulesnel is add le az ember flightplant sot minden repulsnel😊))

jaszy76
én kínomban szoktam röhögni magamon. 😊 Olyan szinten szerencsétlenkedek néha, hogy sírok.

Falconer
Jo hogy DCT van, de akkor pl ha valaki sétarepülni megy és kóvályog mint a gólyafos, akkor mit kell beírni? <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

g0a
nepal az jo kanyargos volt 😊 igazabol nem kell "nyil egyenesen" lerepulni mindenki ugy repuli ahogy akarja.
sokszor kovetunk folyokat, partvonalakat. most az utolso pont nem olyan volt.

amugy az egyenes azert egyenes mert 2 repter kozott egy DCT van flight planben.
de lehet pl. koztes reptereken touch&go stb tenyleg teljesen szabad repules.
arra kell odafigyelni hogy ne legyen iranyitas. de ez csak szerdai VFR re vonatkozik.

g0a
😄D ezen jot nevettem

jaszy76
Amatõr kérdés egy amatõr embertõl: az FMC magasságra vonatkozó részénél mi az a TRIP? Az FMC számolja ki. Remélem jól emlékszem rá!

jaszy76
Alaszkában még úgysem zuhantam le. 😊

Falconer
Okok, majd utána nézek. Kanyarokat valóban érdemes bele tenni, mert nyil egyenesen a cél felé eléggé unalmas. Pl nepálhoz van egy nagyon jó ingyenes kieg pack sok reptérrel és a mesh is baromi jó hozzá. Oda szvsz el lehet majd látogatni megint.

#27235 Ocsarolja a fene a többieket, csak tettem pár építõ jellegû észrevételt. Amolyan after flight evaluation. 😊 Max a ***** TS-et ocsárolnám, hogy vmiért megadta magát.

Hypo
okay utvonal van jo sok a VA-val rengeteg utat csinaltunk mar illusztraciokkal stb erdekes sztorival majd csemegezek😊)

g0a
😊) ha talasz utvonalat nyugodtan kuldtheted Attilanak (Event Coordinator) ivao forumon, o a felelose a rendezvenyeknek 😊

Hypo
ne baazz micsoda vfr utvonalaim vannak ott huha, kis bushflying skills 😊))) na majd atgondolom aztan elojovok valami kis utos vfr turava, esetleg egy kis aruszallitassal egybe kotve

g0a
amugy alaszka nem szokott lenni ugyhogy az jo otlet 😊

Hypo
😊 majd en is elmelkedem rajta, meg keresek olyan helyeket ahol van valami kis izgalom es free scenery is, meg esetleg ksi tortenet is😊

valoszinu alaszka lesz😊)))))))))))))

g0a
sot ! johetnek az uj otletek 😊 eveken keresztul szerintem nehez osszerakni mindig valami ujat, izgalmasat 😊

es egyebkent kezdoknek kimondottan ajanlott, mert en is mindig tanulok valami ujat 😊

Hypo
😊)) inkabb csak halk kritikaval elt nem akart o bantani senkit😊

ja azert mondtam hogy elojohetunk uj otletekkel biztos nem haragszanak meg a regi arcok ott

g0a
nincs ezekkel semmi problema... en 2 eve repulom a szerdai VFR-t
mindenkinek a szive joga tajekozodni a indulo es cel repterrol.
mivel szerdai VFR azert van hogy egy kotetlen repules legyen beszelgetes stb direkt iranyitatnal legterben zajlik, ezek altalaban ugye nem frekventalt helyek elkepzelheto hogy bugok is vannak. de ezzel semmi gond kell egy kis izgalom 😊 nem lehet mindig TNCM re repulni.
hameg valakinek van otlete nyugodtan lehet irni a forumra, senki nemsertodik meg erte 😊

de csak azert ne jarj szerdai VFR re hogy a tobbieket ocsarold mert neked nemjott ossze a repules

Hypo
biztos orulnenek neki az ivaos arcok is, de csinalhatunk itt is bar szerintem jobb ha ivaon nyomjuk es akkor tobben vagyunk. szoval lehet gondolkodni a turakon, vfr nel en mondjuk be tennek par kanyart is😊)))

Hypo
😊)) van ez igy en is tapasztaltam, repules elotti felkeszules fontos😊

mondjuk elojohetsz te is egy vfr/ifr tervel ahol az indulo es cel repter is van free be ( fizetost nem lehet mindenkitol elvarni) aztan altalaban a terkepek megtalalhatoak be is linkelik de azert nem art meg tobb, illetve egy ket video a repterekrol sem. Ha van otledet osszedobhatunk valami szepet, esetleg egy szep pdf be minden infoval😊

Falconer
Ejh, egyre több problémát veszek észre ezekkel az IVAOs magyar eventekkel kapcsolatban... <#vigyor1>

Tegnap pl csomóan nem tudták hogyan is néz ki a cél reptér, van e papi, biztos fs bug a 300m-es runway, ilyesmi... Repülés elõtt tájékozódni kéne nem? o.0

Ma nézem a pénteki IFR kiírást, na mondom lecsekkolom jó elõre a dolgot, h mi hol van. Induló reptér FS2004ben misplaced, runway közepén egy VOR adóval <#zavart2><#idiota> Persze addon link felhívás csak a cél reptérhez van. <#nyes>

Hypo
Hypo
aha😊 hmmm pmdg nel en mondjuk vc ben szoktam egerrel manipulalni azokat, de mintha a mixture karral is mukodott volna.

vzsolo
Magát a karokat 737-esen engine start lever-nek hívják, nekik van 2 pozíciójuk, egy cutoff és egy idle. Ha jól értem a cutoff pozíciót rá tudta konfigolni, de az idle-t nem.

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

Hypo
a fuel cutoff ket karra gondolsz?

Sziasztok!!
Valamelyik nap volt egy kérdésem lehet hogy azota ide ült valaki aki még nem olvasta ha tudtok segitsetek kérlek. A kérdésem a következõ volt : A saitek gázkarra szeretném rákonfigurálni a 737 NG gázkarját kompletten. Eddig mindent rá tudtam konfigolni csak a gázkarok alatti idle vagyis gyujtás kapcsolot nem!! Egyszerüen nem tudom megfejteni a gombkiosztását. Annyit meg tudtam fejteni hogy amikor automata inditási modba raktam minden rendben és õ saját maga elvégez mindent kapcsolja az a nyüves 1 es 2 es idle kapcsolot de kézzel a saitek cuccrol nem tudom mindezt konfigolni!! A cut off-ot persze engedi konfigolni .
Segitsetek kérlek. Leirom miért is kellene ez. Csináltam egy komplett gázkart amit saitek alapanyagokbol vagyis a belsõböl epitettem meg olyanra mint az eredeti elég sok melóm volt vele és a tervem hogy piacra is dobom csak ha nem tudom rákonfigolni ezt a gombot akkor nem lesz olyan élethü a dolog. Amugy aki volt az NG 737 es oktatáson A rucz Gabi félén üzenem hogy szombaton kint lesz a gázzkar Budaörsön mindenki számára megtekinthetõ. Segitsetek ha tudtok KÖSZÖNÖM. AIRWOLF

Hypo
jaja, de akkor is vicces ez a szaros upc