45215
  • LegendTommy
    hát ez nem volt finom
    és akkor merje valaki azt mondani, hogy ezek merevszárnyas gépek:D
  • Blackdog
    Ki mit ajánlana "környezetszépítő kiegnek" fs9 alá? Jelenleg REXet (felhők, ég, víz, gurulóutak, kifutók), Ground Environment Pro-t és Ultimate terrian Europe-t használok.
    Gondolom létezik ezeknél szebb kieg is a témában, csak még kezdő vagyok.
    Előre is köszi!
  • abassc
    Gondoltam én is a driver-re dehát fölraktam a sajátját aztán ugyanaz.GT240-es a kártya.Nem akkora gond csak alig lehet a repteret meglátni a levegőből.Szal eléggé zavaró.Más nem találkozott ilyen problémával?
  • CptSAB
    Sokszor kapok érte, de nálam nincs AA bekapcsolva. Nincs annyi kraft a gépemben, hogy elbírja. A villódzás oka valami nvidia driver lehet. Régi szép FX5600-as korszakban állandóan vadásznom kellett a nem villogó, nem fekete 2d panelt nyújtó drivereket.
  • abassc
    Szevasztok.
    Az miért lehet hogy nekem a messzebbi textúrák elmosódott és vibrálnak?
    Itt ST Design videóján tök szép nem vibrál.Nálam minden max-ra van húzva csak az antialiasing nincs bekapcsolva a menü miatt.De ha be van kapcsolva ugyanolyan.
    Vagy ez ugyanolyan hogy az Nvidia-t nem birja mint a menüt ha be van kapcsolva az antialiasing?
  • polluxware
    olyan kirekesztőek vagytok.. skándállum
  • Tóth Balázs
  • Papirzacsi
    Nahát, megint eltelt 2 hónap?
  • Clidey
    Ezen a képen mit kellene néznünk? Az egy darab poligonra ráfeszitett textúra kb 5 perces munka...még a Google-s szöveg sincs róla lefotosoppolva.
  • adikakk
    Jó napot.
    Gratulálok mindenkinek az eddigi munkájához.
    8 éve várom ezt a pillanatot hogy megvalosuljun játékba a lakohelyem egy része Szeged és lám st design meg csinálta a szegedi repteret grat nektek és remélem mihamarabb ki lesz adva
    Én is öszedobtam egy szegedi repteret nagyon eltaláltátok tök ien.

• Tóth Balázs
    Hű, nagyon fasza, pár hete repültem ott, nagyon állatul néz ki! Mikor lesznek elérhetők ezek a VFR sceneryk?
  • CptSAB
  • CptSAB

javítva..
  • CptSAB
    Ez még csak egy előzetes.. az a félbehagyott Szeged is le lesz porolva.
  • Clidey
  • [HUN]FaTaL
    A Mega Airport Oslo az nem fog megjelenni FS9re?
  • L Viper #30827
  • CptSAB
    VFR Scenery Videjó
  • Tóth Balázs
    Akkor nem tudom, ezek is olyan szépnek tűnnek
  • CptSAB
    Az új fák még nem.. :) Laci bácsi ma küldött újabb képeket. És hogy így írtál jut eszembe, hogy Laci bácsinak ígértem képeket.. :S
    A Vegetation csomag még készülőben van. De amúgy a repülőterek majd azzal lesznek beültetve.
  • Tóth Balázs
    Klassz! látom már befigyelnek a szép új fák is
  • CptSAB
  • Punkbuster
    esetleg vki otthon van az fsrepaint-ban?
    miért így jeleníti meg a gépeket? már 3x újratettem és leszedtem a legújabbat de akkor is így jeleníti meg a gépeket....

• Papirzacsi
    Állandó fordulatú légcsavarnál te a fordulatot állítod, a beállítási szöge folyamatosan változik. A különböző repülési üzemmódokra a manual adja meg az előírt fordulatszám+szívótér értékeket.
  • Big Blaster
    Sziasztok!

El tudnátok pontosan mesélni az állandó fordulatú légcsavar használatát? Nagyjából tudom hogyan működik és mire való, de a gyakorlatban történő alkalmazás részleteit nem igazán ismerem. Mostanában egy Cessna 182RG-vel repkedek, így jött képbe ez a dolog. Az érdekelne leginkább, hogy különböző manővereknél milyen szokásos értékre célszerű állítani a légcsavar lapátok állásszögét. Pl. felszállás, emelkedés, vízszintes repülés, süllyedés, leszállás, stb.
  • Hypo #30818
    hat es akkor ne menjunk bele hogy youtube ra hd ben milyen formatum is a nyero:)))

En mondjuk Fsrecordert hasznaltam aztan a komponalt felvetelt frapsba vettem fel reszletekbe ( mindne camera allast kulon kulon) es after effects v sony vegas ban raktam ossze a cuccot ment ala a zene, es 720p ba ment ki wmv-be (9es) az ment fel youtubera amibol a youtube generalta a megfelelo cuccot.
  • [HUN]FaTaL
    A recorder nem avit csinál, a fraps által készített videót pedig újra kell kódolni xviddel.
  • chicco
    koszi majd kiprobálom.Ez FRAPS volt de valami 3 gigát csinált.Ami tutira bevált az a fényképezőgép + virtual dub tömörítés
  • semidim
    Azok a GPS-ek amelyek leírásuk szerint: a default FS9 VOR NDB Intersection adatait használják, milyen adatokat vesznek át? Gondolok itt az utólag telepített scenery-kre. Van-e lehetőség valamiféle adatfrissítésre?
  • Tibetan
    Igen, Kiskockás megint kitett magáért. Jó kép lett. Szépen összetörte a betont... :)
  • Clidey
    Nájsz múvi apci, de ha elfogadsz egy jótanácsot...illetve kettőt...akkor a zúmoláshoz a shift+"-" és shift+"ó" kombókat használd, igaz picit lassabb, de akkor nem ugrál ekkorákat a zúm, visszajátszáshoz meg inkább az FSrecorder-t javallom, az nagyságrendekkel jobb (ráadásul a kormányfelületek mozgását és még sokminden mást is rögzít nem csak a fékszárny-spoiler-thrustreversert mint a gagyi default action replay)
  • Papirzacsi
    Kicsit lassan terjednek a hírek, a kép meg más vasárnap reggel fent pihent az Airlinersen...
  • Tibetan
    Ezt én néztem be...
  • vzsolo
    23-án történt.
  • Tibetan
    Hol?
    Mert én ebben a topikban nem láttam - mivel az este történt...
  • chicco
    http://www.youtube.com/watch?v=ZQNTE9GpVLE
  • Papirzacsi
    Nemkicsit volt már linkelve. ;-)
  • Tóth Balázs
    Ja, és csak reggelre tudták elpucolni onnan Holnapig van zárva a B5
  • Tibetan
    Ezt nagyon benézte a kedvenc gépem tegnap esti pilcsije... :)
  • Gegi86
    Fs settings->sensitive->joystick és ott válaszd ki a saitek rudder pedal-t és a Simple-ben a null zone-t húzd lejjebb és akkor már jó lesz.