45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
LegendTommy #30843 hát ez nem volt finom
és akkor merje valaki azt mondani, hogy ezek merevszárnyas gépek:D -
Blackdog #30842 Ki mit ajánlana "környezetszépítő kiegnek" fs9 alá? Jelenleg REXet (felhők, ég, víz, gurulóutak, kifutók), Ground Environment Pro-t és Ultimate terrian Europe-t használok.
Gondolom létezik ezeknél szebb kieg is a témában, csak még kezdő vagyok.
Előre is köszi! -
abassc #30841 Gondoltam én is a driver-re dehát fölraktam a sajátját aztán ugyanaz.GT240-es a kártya.Nem akkora gond csak alig lehet a repteret meglátni a levegőből.Szal eléggé zavaró.Más nem találkozott ilyen problémával? -
#30840 Sokszor kapok érte, de nálam nincs AA bekapcsolva. Nincs annyi kraft a gépemben, hogy elbírja. A villódzás oka valami nvidia driver lehet. Régi szép FX5600-as korszakban állandóan vadásznom kellett a nem villogó, nem fekete 2d panelt nyújtó drivereket. -
abassc #30839 Szevasztok.
Az miért lehet hogy nekem a messzebbi textúrák elmosódott és vibrálnak?
Itt ST Design videóján tök szép nem vibrál.Nálam minden max-ra van húzva csak az antialiasing nincs bekapcsolva a menü miatt.De ha be van kapcsolva ugyanolyan.
Vagy ez ugyanolyan hogy az Nvidia-t nem birja mint a menüt ha be van kapcsolva az antialiasing? -
#30838 olyan kirekesztőek vagytok.. skándállum -
Tóth Balázs #30837 -
#30836 Nahát, megint eltelt 2 hónap? -
#30835 Ezen a képen mit kellene néznünk? Az egy darab poligonra ráfeszitett textúra kb 5 perces munka...még a Google-s szöveg sincs róla lefotosoppolva. -
#30834 Jó napot.
Gratulálok mindenkinek az eddigi munkájához.
8 éve várom ezt a pillanatot hogy megvalosuljun játékba a lakohelyem egy része Szeged és lám st design meg csinálta a szegedi repteret grat nektek és remélem mihamarabb ki lesz adva
Én is öszedobtam egy szegedi repteret nagyon eltaláltátok tök ien.
-
Tóth Balázs #30833 Hű, nagyon fasza, pár hete repültem ott, nagyon állatul néz ki! Mikor lesznek elérhetők ezek a VFR sceneryk? -
#30832 -
javítva..
-
#30830 Ez még csak egy előzetes.. az a félbehagyott Szeged is le lesz porolva. -
#30829 -
#30828 A Mega Airport Oslo az nem fog megjelenni FS9re? -
#30827 -
#30826 VFR Scenery Videjó -
Tóth Balázs #30825 Akkor nem tudom, ezek is olyan szépnek tűnnek -
#30824 Az új fák még nem.. :) Laci bácsi ma küldött újabb képeket. És hogy így írtál jut eszembe, hogy Laci bácsinak ígértem képeket.. :S
A Vegetation csomag még készülőben van. De amúgy a repülőterek majd azzal lesznek beültetve. -
Tóth Balázs #30823 Klassz! látom már befigyelnek a szép új fák is -
#30822 -
Punkbuster #30821 esetleg vki otthon van az fsrepaint-ban?
miért így jeleníti meg a gépeket? már 3x újratettem és leszedtem a legújabbat de akkor is így jeleníti meg a gépeket....
-
#30820 Állandó fordulatú légcsavarnál te a fordulatot állítod, a beállítási szöge folyamatosan változik. A különböző repülési üzemmódokra a manual adja meg az előírt fordulatszám+szívótér értékeket. -
Big Blaster #30819 Sziasztok!
El tudnátok pontosan mesélni az állandó fordulatú légcsavar használatát? Nagyjából tudom hogyan működik és mire való, de a gyakorlatban történő alkalmazás részleteit nem igazán ismerem. Mostanában egy Cessna 182RG-vel repkedek, így jött képbe ez a dolog. Az érdekelne leginkább, hogy különböző manővereknél milyen szokásos értékre célszerű állítani a légcsavar lapátok állásszögét. Pl. felszállás, emelkedés, vízszintes repülés, süllyedés, leszállás, stb. -
#30818 hat es akkor ne menjunk bele hogy youtube ra hd ben milyen formatum is a nyero:)))
En mondjuk Fsrecordert hasznaltam aztan a komponalt felvetelt frapsba vettem fel reszletekbe ( mindne camera allast kulon kulon) es after effects v sony vegas ban raktam ossze a cuccot ment ala a zene, es 720p ba ment ki wmv-be (9es) az ment fel youtubera amibol a youtube generalta a megfelelo cuccot.
-
#30817 A recorder nem avit csinál, a fraps által készített videót pedig újra kell kódolni xviddel. -
#30816 koszi majd kiprobálom.Ez FRAPS volt de valami 3 gigát csinált.Ami tutira bevált az a fényképezőgép + virtual dub tömörítés -
semidim #30815 Azok a GPS-ek amelyek leírásuk szerint: a default FS9 VOR NDB Intersection adatait használják, milyen adatokat vesznek át? Gondolok itt az utólag telepített scenery-kre. Van-e lehetőség valamiféle adatfrissítésre? -
#30814 Igen, Kiskockás megint kitett magáért. Jó kép lett. Szépen összetörte a betont... :) -
#30813 Nájsz múvi apci, de ha elfogadsz egy jótanácsot...illetve kettőt...akkor a zúmoláshoz a shift+"-" és shift+"ó" kombókat használd, igaz picit lassabb, de akkor nem ugrál ekkorákat a zúm, visszajátszáshoz meg inkább az FSrecorder-t javallom, az nagyságrendekkel jobb (ráadásul a kormányfelületek mozgását és még sokminden mást is rögzít nem csak a fékszárny-spoiler-thrustreversert mint a gagyi default action replay) -
#30812 Kicsit lassan terjednek a hírek, a kép meg más vasárnap reggel fent pihent az Airlinersen... -
#30811 Ezt én néztem be... -
#30810 23-án történt. -
#30809 Hol?
Mert én ebben a topikban nem láttam - mivel az este történt... -
#30808 http://www.youtube.com/watch?v=ZQNTE9GpVLE -
#30807 Nemkicsit volt már linkelve. ;-) -
Tóth Balázs #30806 Ja, és csak reggelre tudták elpucolni onnan Holnapig van zárva a B5 -
#30805 Ezt nagyon benézte a kedvenc gépem tegnap esti pilcsije... :) -
#30804 Fs settings->sensitive->joystick és ott válaszd ki a saitek rudder pedal-t és a Simple-ben a null zone-t húzd lejjebb és akkor már jó lesz.