MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wilco E190nel ügyeskedem, de amint az FS be akarja tölteni a textúrákat, elszáll fe.dll hibaüzenettel. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a para?
Abacus FS Repaintben csekkoltam készités közben folyamatosan, de ott semmi gáz nincs...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
jakabszallas fotozasat betudom vallani, ha esetleg van valaki vallakozo szellemu ember aki megcsinalja, osszehozhatunk valamit.
magyarorszagon belul az ember azert szokta tudni merre megy 😊 ott meglehet adni pontokat, varosokat.
infonak ugye mondod hogy merre tartasz uticelt meg latja flight planbe...
meg vannak VFR szabalyok.
lenyeg hogy iranyitatlanba senki nemszol hozzad .) erre van unicom 122.8, ha latsz 1 gepet akkor irod hogy merre mesz HDG, magassag stb.
iranyitottba ugyis radszolnak hogy hova mesz 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
sokszor kovetunk folyokat, partvonalakat. most az utolso pont nem olyan volt.
amugy az egyenes azert egyenes mert 2 repter kozott egy DCT van flight planben.
de lehet pl. koztes reptereken touch&go stb tenyleg teljesen szabad repules.
arra kell odafigyelni hogy ne legyen iranyitas. de ez csak szerdai VFR re vonatkozik.
#27235 Ocsarolja a fene a többieket, csak tettem pár építõ jellegû észrevételt. Amolyan after flight evaluation. 😊 Max a ***** TS-et ocsárolnám, hogy vmiért megadta magát.
valoszinu alaszka lesz😊)))))))))))))
es egyebkent kezdoknek kimondottan ajanlott, mert en is mindig tanulok valami ujat 😊
ja azert mondtam hogy elojohetunk uj otletekkel biztos nem haragszanak meg a regi arcok ott
mindenkinek a szive joga tajekozodni a indulo es cel repterrol.
mivel szerdai VFR azert van hogy egy kotetlen repules legyen beszelgetes stb direkt iranyitatnal legterben zajlik, ezek altalaban ugye nem frekventalt helyek elkepzelheto hogy bugok is vannak. de ezzel semmi gond kell egy kis izgalom 😊 nem lehet mindig TNCM re repulni.
hameg valakinek van otlete nyugodtan lehet irni a forumra, senki nemsertodik meg erte 😊
de csak azert ne jarj szerdai VFR re hogy a tobbieket ocsarold mert neked nemjott ossze a repules
mondjuk elojohetsz te is egy vfr/ifr tervel ahol az indulo es cel repter is van free be ( fizetost nem lehet mindenkitol elvarni) aztan altalaban a terkepek megtalalhatoak be is linkelik de azert nem art meg tobb, illetve egy ket video a repterekrol sem. Ha van otledet osszedobhatunk valami szepet, esetleg egy szep pdf be minden infoval😊
Tegnap pl csomóan nem tudták hogyan is néz ki a cél reptér, van e papi, biztos fs bug a 300m-es runway, ilyesmi... Repülés elõtt tájékozódni kéne nem? o.0
Ma nézem a pénteki IFR kiírást, na mondom lecsekkolom jó elõre a dolgot, h mi hol van. Induló reptér FS2004ben misplaced, runway közepén egy VOR adóval <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota> Persze addon link felhívás csak a cél reptérhez van. <#nyes>#nyes>
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
Valamelyik nap volt egy kérdésem lehet hogy azota ide ült valaki aki még nem olvasta ha tudtok segitsetek kérlek. A kérdésem a következõ volt : A saitek gázkarra szeretném rákonfigurálni a 737 NG gázkarját kompletten. Eddig mindent rá tudtam konfigolni csak a gázkarok alatti idle vagyis gyujtás kapcsolot nem!! Egyszerüen nem tudom megfejteni a gombkiosztását. Annyit meg tudtam fejteni hogy amikor automata inditási modba raktam minden rendben és õ saját maga elvégez mindent kapcsolja az a nyüves 1 es 2 es idle kapcsolot de kézzel a saitek cuccrol nem tudom mindezt konfigolni!! A cut off-ot persze engedi konfigolni .
Segitsetek kérlek. Leirom miért is kellene ez. Csináltam egy komplett gázkart amit saitek alapanyagokbol vagyis a belsõböl epitettem meg olyanra mint az eredeti elég sok melóm volt vele és a tervem hogy piacra is dobom csak ha nem tudom rákonfigolni ezt a gombot akkor nem lesz olyan élethü a dolog. Amugy aki volt az NG 737 es oktatáson A rucz Gabi félén üzenem hogy szombaton kint lesz a gázzkar Budaörsön mindenki számára megtekinthetõ. Segitsetek ha tudtok KÖSZÖNÖM. AIRWOLF